- 3 Mart 2021
- 304
- 450
- 33
- 33
Yok ilk doğum değil canm 3. Doğumum olacak ins.. etrafinda bir çok kişi evde dogum tercih etti daha konforlu olduğunu söylediler bende çok istiyorum ins bı problem olacağını sanmıyorum.. ten tene temas kordonun geç kesilmesi ilk emzirme hastanelerde istediğimz gibi gerçeklesmiyor malesf ve istediğim pozisyonda doğum da öyle.. o yüzden ev tercih ettim ebemde çok tesrubeli bu konuda güveniyorum sıkıntısız atlatırız insİlk doğumun mu cnm evde doğum cesaret işi komplikasyon vs olursa diye allah yardımcn olsn❤
Evet bütün gebeliklerim tüp bebekti bu 4. Gebeliğim ama 2 tanesi düştü.bir kızım var 6 yaşında bir de oğlum olcak inşallah.benim ilk doktorum tüp bebek doktorum du ve gebeliğim boyunca hiç alttan bakmadı en son kontrolümde 40 hafta dolduğu gün çatı muaynesi yapcam demişti kızım beklemedi 39+4de doğdu.bundada daha hiç çatı muaynesi falan olmadım daha yerleşmemiş dedi doktor geçen hafta ve sancıda yoktu.bu günde covid diye doktor salı ya kaldım.doğmazsa 41 e kadar bekleriz demiştiİlki tüp bebek miydi canım? Tüp bebek olduğum için biraz endişeliyim. Eğer 40 a kadar doğmazsa 41 e kadar beklemeye cesaretim yok açıkçası.
Seni bekliyrz kuzuLütfen sıranızı bekleyin
Haftaya bakıcam dedio zamana kadar nefes egzersizi calışıp kendimi rahatlatmam lazım. Keske 39 da baksaydı ya, 38 erken geliyor, ben 40ı beklesin istiyorum. İlk verdiği tarihe çok adapteyim.
Biraz da eksiklerim var, anne yanı beşiğini kurucam, daha şampuan gibi banyo ürünlerini almadım. Evde sıfır temizlik
Bakalım ne zaman gelecekler sen,GurbetKusuEsra ve benim satımız aynı
Az önce eşime dedim ki şu activating labor videosunu mu denesem .üzeri e de sıcak bı duş alırım .doğumu başlatır belki dedim sonra ne olcak doğuma mi gudicez dedi .olabilir dedim .bu saatte yapma sabah yap bu saatte doğuma mi gidilir diyorSeni bekliyrz kuzuama çokta nazlanmasın paşa bnm dr çook relaks
Nst de çok sancı çıkmadı amailk takıldışımda hep 12 13 tü 3 kere 40ları gördü. Kalkana kadar hep 23 26arasıydı sncı. Az ama hep var
Kız senin açılöamda vardır o zmn 100leri gördüysen. Burda birinin nst stabil çıkıp ertrsi gün doğum yapmıştı. Herşey olabilirAz önce eşime dedim ki şu activating labor videosunu mu denesem .üzeri e de sıcak bı duş alırım .doğumu başlatır belki dedim sonra ne olcak doğuma mi gudicez dedi .olabilir dedim .bu saatte yapma sabah yap bu saatte doğuma mi gidilir diyorbnm o sancı aralığı 40 in üstünde geziniyordu hep .3 kere 100 e vurdu .3. vuruşunda asistan kız gelip çıkarmıştı nst yi yarım çıkmış
Allah bağışlasın kızını canım...Evet bütün gebeliklerim tüp bebekti bu 4. Gebeliğim ama 2 tanesi düştü.bir kızım var 6 yaşında bir de oğlum olcak inşallah.benim ilk doktorum tüp bebek doktorum du ve gebeliğim boyunca hiç alttan bakmadı en son kontrolümde 40 hafta dolduğu gün çatı muaynesi yapcam demişti kızım beklemedi 39+4de doğdu.bundada daha hiç çatı muaynesi falan olmadım daha yerleşmemiş dedi doktor geçen hafta ve sancıda yoktu.bu günde covid diye doktor salı ya kaldım.doğmazsa 41 e kadar bekleriz demişti
Hahaha bu saatte doguma mı gidilir tepkisine sesli güldüm yaAz önce eşime dedim ki şu activating labor videosunu mu denesem .üzeri e de sıcak bı duş alırım .doğumu başlatır belki dedim sonra ne olcak doğuma mi gudicez dedi .olabilir dedim .bu saatte yapma sabah yap bu saatte doğuma mi gidilir diyorbnm o sancı aralığı 40 in üstünde geziniyordu hep .3 kere 100 e vurdu .3. vuruşunda asistan kız gelip çıkarmıştı nst yi yarım çıkmış
Yok işte keşke olsaKız senin açılöamda vardır o zmn 100leri gördüysen. Burda birinin nst stabil çıkıp ertrsi gün doğum yapmıştı. Herşey olabilir
HahahHahaha bu saatte doguma mı gidilir tepkisine sesli güldüm ya
Siz nasılsınız bebisle nasıl geçiyor günler . Doğuran daha giremiyor valla .gerçi anlıyorum herkesi evler kalabalıktır şimdi her kafadan ses çıkar bı de yeni düzene alışmak falan baya zaman alıyorHahaha bu saatte doguma mı gidilir tepkisine sesli güldüm ya
Benim boyum uzun ama iri yarı bir insan oldumBnde 18 kg aldım hep 56 57 bandında giderdim şimdi kensimi küçük fıçı gibi hissedyr m
Bende doğumdan sonra 38 bedene düşerim diye kendimi avutuyorumBen 23 kilo aldım, gruptaki pik benimzaten dogumla 10 kg gider herhalde, çok mu iyimserim
Ablamda doğum yapacağı sabah 8 de gidip sancım var benim demişti. Tabi ikinci bebek olduğundan tecrübeliydi. Nst de çıkmadıKız senin açılöamda vardır o zmn 100leri gördüysen. Burda birinin nst stabil çıkıp ertrsi gün doğum yapmıştı. Herşey olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?