2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İlk doğumun mu cnm evde doğum cesaret işi komplikasyon vs olursa diye allah yardımcn olsn❤
Yok ilk doğum değil canm 3. Doğumum olacak ins.. etrafinda bir çok kişi evde dogum tercih etti daha konforlu olduğunu söylediler bende çok istiyorum ins bı problem olacağını sanmıyorum.. ten tene temas kordonun geç kesilmesi ilk emzirme hastanelerde istediğimz gibi gerçeklesmiyor malesf ve istediğim pozisyonda doğum da öyle.. o yüzden ev tercih ettim ebemde çok tesrubeli bu konuda güveniyorum sıkıntısız atlatırız ins

İlki tüp bebek miydi canım? Tüp bebek olduğum için biraz endişeliyim. Eğer 40 a kadar doğmazsa 41 e kadar beklemeye cesaretim yok açıkçası.
Evet bütün gebeliklerim tüp bebekti bu 4. Gebeliğim ama 2 tanesi düştü.bir kızım var 6 yaşında bir de oğlum olcak inşallah.benim ilk doktorum tüp bebek doktorum du ve gebeliğim boyunca hiç alttan bakmadı en son kontrolümde 40 hafta dolduğu gün çatı muaynesi yapcam demişti kızım beklemedi 39+4de doğdu.bundada daha hiç çatı muaynesi falan olmadım daha yerleşmemiş dedi doktor geçen hafta ve sancıda yoktu.bu günde covid diye doktor salı ya kaldım.doğmazsa 41 e kadar bekleriz demişti

GurbetKusuEsra nın 3. Gebelik o bizi geçr arkadan biz sıralanırız gibi

40a kadar gelmezse suyumuzu patlattırsak oda sancıyı tetikliyr kafamda deli sorular

Az önce eşime dedim ki şu activating labor videosunu mu denesem .üzeri e de sıcak bı duş alırım .doğumu başlatır belki dedim sonra ne olcak doğuma mi gudicez dedi .olabilir dedim .bu saatte yapma sabah yap bu saatte doğuma mi gidilir diyor bnm o sancı aralığı 40 in üstünde geziniyordu hep .3 kere 100 e vurdu .3. vuruşunda asistan kız gelip çıkarmıştı nst yi yarım çıkmış

Kız senin açılöamda vardır o zmn 100leri gördüysen. Burda birinin nst stabil çıkıp ertrsi gün doğum yapmıştı. Herşey olabilir

Bendede bugun hafif mide bulantısı ishal başladı doğum belirtisi bunlar da heralde yrn doktora gıdıcem bakalım gecen sancım 100 leri vurmuştu doktor bıse demedı bır anda doguma gırcem gıbıme gelıyor bende

Merhabalar
Öncelikle yavrularına kavuşanları tebrik ederim rabbim sağlıkla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin:)
Doğuma yaklaşan annelerin de ne denir bi avazda inşallah
Biraz motivasyona ihtiyacım var bir şeyi merak ettim
Gebeliğinde yoğun kanamalara rağmen bu aylara kadar sağlıcakla gelebilen var mı aranızda ? Çok endişeyle geçiyor günler

Allah bağışlasın kızını canım... İnşallah bu bebişi de sağlıkla kucağına alırsın. Tüp bebek olunca normal doğuma almak istemiyorlar. Ben de bekliyorum ama şu ana kadar görüştüğüm doktorlar hep sezaryen olmalı dedi. Bugüne sezaryen günü zoraki almıştım doktorun tavrıyla verdiği korkuyla. İptal ettirip başka bir doktora gittim. Pazartesi kontrole çağırdı. Bekliyorum ama kötü bir şey olacak diye de ödüm kopuyo.

Hahaha bu saatte doguma mı gidilir tepkisine sesli güldüm ya

Kız senin açılöamda vardır o zmn 100leri gördüysen. Burda birinin nst stabil çıkıp ertrsi gün doğum yapmıştı. Herşey olabilir
Yok işte keşke olsa doktor dün baktı acilmam yok çok ümitliydim halbuki .bu doğum işi anlık değişiyor ya hiç dogurmicam gbi olan bı bakiyosun gcesine doguruyir

Hahah Bnde dedim istediğin saat varsa rezerve edelim diye .kimle konuşsam su gün doğurma su işim var diyir .annemin patronu bile inşallah pztsiye kdr doğurmaz kızın eleman çok eksik sende olmazsan yanariz demiş hayır ben anneme izin al doğumda falan da demiyorum hatta alma biz hallederiz diyorum çünkü annemi hiç çekemicem inat etti iki gün olsun alırım diye .ay bn bı digursam da herkesin işi olsa gelemese keşke

Siz nasılsınız bebisle nasıl geçiyor günler . Doğuran daha giremiyor valla .gerçi anlıyorum herkesi evler kalabalıktır şimdi her kafadan ses çıkar bı de yeni düzene alışmak falan baya zaman alıyor

Ablamda doğum yapacağı sabah 8 de gidip sancım var benim demişti. Tabi ikinci bebek olduğundan tecrübeliydi. Nst de çıkmadı 4 saat sonra suni sancısız doğum yapmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…