2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276

Merhaba :) benim tüp bebek. 8.hafta 10. Hafta arası kanamam oldu. Rahimde bir yerde kanama gelişti kendi kendine geçti (tabi kullandığım kan sulandırıcıları kestik) çok şakır şakır kanamadı ama gayet kırmızı taze kan geldi. Bol dinlenme, progestanla atlattım. 36 +4 teyim bugün.

Ah rabbim tamamına erdirsin inşallah. Cok bir şey kalmamış maşallah :)
Peki Sonra yeniden kan sulandırıcılara başladınız mı ? Ben de coraspin kullanıyordum doktorum şimdilik keselim kanama durunca başlayacakmışım. Benim 1 kere lekelenme 2 kere ayrı kanama oldu. Yatacağım full bakalım hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah artık

Doğuranlar sırlar a karıştı bi biz kaldık buralar dutluk :))
Ben buralardayim :) bebis uyurken bakiyorum sayfaya heyecanla yeni hikayelere

Ya ben 96 kg ile transfer oldum, hatta doktorum keske kilo verseydin azcik dediydi bende cok ani oldu hersey demistim. Doguma 103 kg girdim, zaten 1 hafta sonra basladigim yere dönmustum. Emzirdikcede gitti kilolar 17 gunde 89,5 kg’ya düstum cok sukur insallah dahada vericem. Doguma giderken fotom var yuzum ellerim heryerim şiş, resmen ödem attim kimse 2 hafta once dogum yapmis demez herkese moral olsun

Evet canım son haftalarda artık hep nst istiyor doktorlar ondan sonra muayeneye alıyoalr sancı varmı yokmu görmek için
Nst de çok geriliyorum bebek hareket etmiyor orda neden bilmiyorum. O yüzden sordum.
Canim ben 35+0 dan beri pazartesi cuma gunleri hem nst hem ultrasona giriyorum haftada 2 kez. Her doktorun takip şekli farkli
Oy oy. Ben her hafta gitme meselesine de takıldım ya iyice geriliyorum sanki kötü bir şey olacakmış gibi.
Senin için tehlikeli durum olabilir. Hamilelik zehirlenmesi belirtisi.
Tansiyon takibi yapiyormusun?
Benim de kızımın doğmadan bir kaç gün önce başladı.
Hala tansiyonum yüksek hap kullanıyorum.
Bugün gittim ne olur ne olmaz diye bütün vitaminlerimi bıraktırdı onlar da yapmış olabilir şimdilik kolestazdan şüphelenmiyorum dedi. 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptıralım kontrol edelim dedi. Kaşıntılarım da vardı çünkü. İşte deneyeceğiz bakalım haftaya ne olacak. Ama bebekle ilgili bir sorun yok dedi. Bende de şimdileri bi sorun görmedi.

Kızımda dediğim gibi tüp bebek doktorumdu takipleri mi yapan.son aya kadar hiçbişey demedi doğum hakkında.ben sordum doğum nasıl olur diye normal doğuma bi engelimiz yok pıhtılaşmam için kan sulandırıcı kullanıyorum.tek dediği doktorlar kanama dan korkuyo da bişey olmaz pilanlayabilirsek doğum olduğu gün iğneyi yapmayız demişti.sancım olduğu akşam yapmadım iğnemi ve doğum sonrası 40 gün daha yap dedi iğneyi. Bi sorun olmadı şükür

Azra abla oldu desene cok mutlu oldum sessiz sessiz takip ediodum Duygu. Hayirli saglikli evlat ablasina simsicak kardes olsun. Tebrik ederim darisi bana

Azra abla oldu desene cok mutlu oldum sessiz sessiz takip ediodum Duygu. Hayirli saglikli evlat ablasina simsicak kardes olsun. Tebrik ederim darisi bana
Sessiz takipçi nasılsın Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Azra çok güzel abla olacak allahın izniyle
Seni de ben tebrik ediyorum ya bi avazda kurtulursun inşallah

Bana kan sulandırıcı hiç verilmedi. Şu ana kadar kullanmadım. Tüp bebek doktorum takip yapmıyor maalesef. Bilmiyorum ne yapacağımı. Eşimde 40 ı geçsin en azından cumaya kadar bekleyelim diyo o da 40+4 oluyo. Pazartesiden sonra ne kadar beklemem mantıklı olur bilemiyorum.

Valla kestiğimizden 3 gün sonra kanama durdu, doktorum tekrar başla dedi. Başladım 2 gğbe tekrar kanama başlayınca artık kestik. Clexane iğnesi kullanıyordum bir daha hiç kullanmadım. Coraspin e 1 hafta sonra tekrar başladık ve 32.haftada onu da kestik. Şimdi hiç kan sulandırıcı kullanmıyorum.

C Chivas Regal naptın varmı gelen giden. Merakla seni bekliyom sen doğur arkana bende dogurcam şuan kendime baz olarak seni aldım seni bekliyorum
Yok yok maalesef activating labor videosunu yaptım iki kez pesinede sıcak suyla duş aldım .video un bna kazandırdığı tek şey şuan için çatı ağrısı kasılmalar var ama küstüm onlara gcen gce uyutmadilar bni ama 1 cm bile açılma yapmamışlar . Ağrım olmadan takmicam onları artık

Sessiz takipçi nasılsın Çok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Azra çok güzel abla olacak allahın izniyle
Seni de ben tebrik ediyorum ya bi avazda kurtulursun inşallah
Ay insallah cok tesekkur ederim hamilelik zor iste duse kalka allah herkesi bi avazda kurtarsin insallah bebisleri op ben de seni opuorum cok

O kadar ümitsizim ki girip bu ne videosu diye bakmadım bile ilk okuduğumda akşamları kasılma bende yaşıyorum ama en azından başı kanal girmiş ona şükür

Evetttt canım bakalım hangimiz pırtlatacak

O kadar ümitsizim ki girip bu ne videosu diye bakmadım bile ilk okuduğumda akşamları kasılma bende yaşıyorum ama en azından başı kanal girmiş ona şükür
Hahaha bnde usenip yapicaktim ama otururken de canm sıkılıyordu bi de alttindaki yorumlar da baya işe yariyor falan yazmışlar kiminin suyu kiminin sancısı gelmiş falan deneyeyim dedim .bnm kasılmalar tahminimce şuanda 10-15 dk da bir falan geliyor .belim ve kasığımda ağrıyor biraz ama yaptığım hareketlerden kaynaklı olabilir . Bnmkinin kafası gcen hafta kanaldaydi bu hafta daha da aşağıya inmiş ama açıklık yok işte.

C Chivas Regal kız bu hareketleri yapmak bile bı meziyet karpuz gibi catlarim yaparken
Ya ben hamilelikten önce de vücudum sikilassin diye evde baya spor yapıyordum.ona rağmen bı sarsmadi değil .şuan aşağıya doğru acayip baskı hissediyorum bebiste ittiriyor her an cikicakmis gbi gelmicekse bu gce boş kasılmalar yaşamasam bari

Benim şu anki halim, kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim olmadı, 2 dilim yedim yok kesmiyor. 3 den sonra mantığımı kullanarak bıraktım. Duygusal davransam doyma hissi yok bugün hemşire diyor ki olan olmuş artık tartılma istersen, son 3 hafta
Canım Nstde aynı senin gibiyim. İlk defa bugün major hareket gördüm. Fobim oldu resmen.
Farklı olarak yaptıgım sey kahve içmeyi bıraktım. Bir etkisi olmasa da denk düştü.
Canım hafta çok ilerlediğinde bebeğin dışkılama problemi olabiliyor. Ben bir tek ondan korkuyorum. Normal istiyorum ama çok gecikirse diye, belki haftada 2 kontrole gidebilirsin. Doktorum da 40 ı çok geçirmemeyi hedeflerim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…