Merhabalar
Öncelikle yavrularına kavuşanları tebrik ederim rabbim sağlıkla büyüdüklerini görmeyi nasip etsin:)
Doğuma yaklaşan annelerin de ne denir bi avazda inşallah
Biraz motivasyona ihtiyacım var bir şeyi merak ettim
Gebeliğinde yoğun kanamalara rağmen bu aylara kadar sağlıcakla gelebilen var mı aranızda ? Çok endişeyle geçiyor günler
Ah rabbim tamamına erdirsin inşallah. Cok bir şey kalmamış maşallah :)Merhaba :) benim tüp bebek. 8.hafta 10. Hafta arası kanamam oldu. Rahimde bir yerde kanama gelişti kendi kendine geçti (tabi kullandığım kan sulandırıcıları kestik) çok şakır şakır kanamadı ama gayet kırmızı taze kan geldi. Bol dinlenme, progestanla atlattım. 36 +4 teyim bugün.
Ben buralardayim :) bebis uyurken bakiyorum sayfaya heyecanla yeni hikayelereDoğuranlar sırlar a karıştı bi biz kaldık buralar dutluk :))
Nst de çok geriliyorum bebek hareket etmiyor orda neden bilmiyorum. O yüzden sordum.Evet canım son haftalarda artık hep nst istiyor doktorlar ondan sonra muayeneye alıyoalr sancı varmı yokmu görmek için
Oy oy. Ben her hafta gitme meselesine de takıldım ya iyice geriliyorum sanki kötü bir şey olacakmış gibi.Canim ben 35+0 dan beri pazartesi cuma gunleri hem nst hem ultrasona giriyorum haftada 2 kez. Her doktorun takip şekli farkli
Bugün gittim ne olur ne olmaz diye bütün vitaminlerimi bıraktırdı onlar da yapmış olabilir şimdilik kolestazdan şüphelenmiyorum dedi. 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptıralım kontrol edelim dedi. Kaşıntılarım da vardı çünkü. İşte deneyeceğiz bakalım haftaya ne olacak. Ama bebekle ilgili bir sorun yok dedi. Bende de şimdileri bi sorun görmedi.Senin için tehlikeli durum olabilir. Hamilelik zehirlenmesi belirtisi.
Tansiyon takibi yapiyormusun?
Benim de kızımın doğmadan bir kaç gün önce başladı.
Hala tansiyonum yüksek hap kullanıyorum.
Kızımda dediğim gibi tüp bebek doktorumdu takipleri mi yapan.son aya kadar hiçbişey demedi doğum hakkında.ben sordum doğum nasıl olur diye normal doğuma bi engelimiz yok pıhtılaşmam için kan sulandırıcı kullanıyorum.tek dediği doktorlar kanama dan korkuyo da bişey olmaz pilanlayabilirsek doğum olduğu gün iğneyi yapmayız demişti.sancım olduğu akşam yapmadım iğnemi ve doğum sonrası 40 gün daha yap dedi iğneyi. Bi sorun olmadı şükürAllah bağışlasın kızını canım...İnşallah bu bebişi de sağlıkla kucağına alırsın. Tüp bebek olunca normal doğuma almak istemiyorlar. Ben de bekliyorum ama şu ana kadar görüştüğüm doktorlar hep sezaryen olmalı dedi. Bugüne sezaryen günü zoraki almıştım doktorun tavrıyla verdiği korkuyla. İptal ettirip başka bir doktora gittim. Pazartesi kontrole çağırdı. Bekliyorum ama kötü bir şey olacak diye de ödüm kopuyo.
Azra abla oldu deseneEpidural çok iyi her şeye şahit oluyorsun
Bebeğin gelişi sesi yanak yanağa fotomuzu çektiler vs herşey güzeldi
Şuan tek sıkıntı süt olmaması
Onu da memede şırıngayla mama veriyoruz memeyi güzel tutuyor şükür
Sessiz takipçi nasılsınAzra abla oldu desenecok mutlu oldum sessiz sessiz takip ediodum Duygu. Hayirli saglikli evlat ablasina simsicak kardes olsun. Tebrik ederim darisi bana
Bana kan sulandırıcı hiç verilmedi. Şu ana kadar kullanmadım. Tüp bebek doktorum takip yapmıyor maalesef. Bilmiyorum ne yapacağımı. Eşimde 40 ı geçsin en azından cumaya kadar bekleyelim diyo o da 40+4 oluyo. Pazartesiden sonra ne kadar beklemem mantıklı olur bilemiyorum.Kızımda dediğim gibi tüp bebek doktorumdu takipleri mi yapan.son aya kadar hiçbişey demedi doğum hakkında.ben sordum doğum nasıl olur diye normal doğuma bi engelimiz yok pıhtılaşmam için kan sulandırıcı kullanıyorum.tek dediği doktorlar kanama dan korkuyo da bişey olmaz pilanlayabilirsek doğum olduğu gün iğneyi yapmayız demişti.sancım olduğu akşam yapmadım iğnemi ve doğum sonrası 40 gün daha yap dedi iğneyi. Bi sorun olmadı şükür
Ah rabbim tamamına erdirsin inşallah. Cok bir şey kalmamış maşallah :)
Peki Sonra yeniden kan sulandırıcılara başladınız mı ? Ben de coraspin kullanıyordum doktorum şimdilik keselim kanama durunca başlayacakmışım. Benim 1 kere lekelenme 2 kere ayrı kanama oldu. Yatacağım full bakalım hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah artık
Sona kalan dona kalır. İnşallah kalmayızDoğum yapanlar kayboldular bi biz kaldık
Yok yok maalesefC Chivas Regal naptın varmı gelen giden. Merakla seni bekliyom sen doğur arkana bende dogurcam şuan kendime baz olarak seni aldım seni bekliyorum
Ay insallah cok tesekkur ederimSessiz takipçi nasılsınÇok teşekkür ediyorum güzel dileklerin için Azra çok güzel abla olacak allahın izniyle
Seni de ben tebrik ediyorum ya bi avazda kurtulursun inşallah
O kadar ümitsizim ki girip bu ne videosu diye bakmadım bile ilk okuduğumdaYok yok maalesefactivating labor videosunu yaptım iki kez pesinede sıcak suyla duş aldım .video un bna kazandırdığı tek şey şuan için çatı ağrısı kasılmalar var ama küstüm onlara gcen gce uyutmadilar bni ama 1 cm bile açılma yapmamışlar . Ağrım olmadan takmicam onları artık
Evetttt canım bakalım hangimiz pırtlatacakHaftaya bakıcam dedio zamana kadar nefes egzersizi calışıp kendimi rahatlatmam lazım. Keske 39 da baksaydı ya, 38 erken geliyor, ben 40ı beklesin istiyorum. İlk verdiği tarihe çok adapteyim.
Biraz da eksiklerim var, anne yanı beşiğini kurucam, daha şampuan gibi banyo ürünlerini almadım. Evde sıfır temizlik
Bakalım ne zaman gelecekler sen,GurbetKusuEsra ve benim satımız aynı
Hahaha bnde usenip yapicaktim ama otururken de canm sıkılıyorduO kadar ümitsizim ki girip bu ne videosu diye bakmadım bile ilk okuduğumdaakşamları kasılma bende yaşıyorum ama en azından başı kanal girmiş ona şükür
C Chivas Regal kız bu hareketleri yapmak bile bı meziyet karpuz gibi catlarim yaparken
Benim şu anki halim, kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim olmadı, 2 dilim yedim yok kesmiyor. 3 den sonra mantığımı kullanarak bıraktım. Duygusal davransam doyma hissi yokBn kızımda 22 almıştım 10 kilo ilk hafta gitti ödemeler inince . 4- 5kilo da bı dört aya gitmişti .ondan sonrasını spor yaparak hallettim . Tabi uzun zaman aldı çünkü diyet falan hiç yapmadım . Emzirirken de özellikle ilk zamanlar çok acikiyosun .her emzirmeye kalktığımda bı pajet bisküvi yiyordum nerdeyse
Canım Nstde aynı senin gibiyim. İlk defa bugün major hareket gördüm. Fobim oldu resmen.Nst de çok geriliyorum bebek hareket etmiyor orda neden bilmiyorum. O yüzden sordum.
Oy oy. Ben her hafta gitme meselesine de takıldım ya iyice geriliyorum sanki kötü bir şey olacakmış gibi.
Bugün gittim ne olur ne olmaz diye bütün vitaminlerimi bıraktırdı onlar da yapmış olabilir şimdilik kolestazdan şüphelenmiyorum dedi. 1 hafta sonra tekrar tahlil yaptıralım kontrol edelim dedi. Kaşıntılarım da vardı çünkü. İşte deneyeceğiz bakalım haftaya ne olacak. Ama bebekle ilgili bir sorun yok dedi. Bende de şimdileri bi sorun görmedi.
Canım hafta çok ilerlediğinde bebeğin dışkılama problemi olabiliyor. Ben bir tek ondan korkuyorum. Normal istiyorum ama çok gecikirse diye, belki haftada 2 kontrole gidebilirsin. Doktorum da 40 ı çok geçirmemeyi hedeflerim dedi.Bana kan sulandırıcı hiç verilmedi. Şu ana kadar kullanmadım. Tüp bebek doktorum takip yapmıyor maalesef. Bilmiyorum ne yapacağımı. Eşimde 40 ı geçsin en azından cumaya kadar bekleyelim diyo o da 40+4 oluyo. Pazartesiden sonra ne kadar beklemem mantıklı olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?