2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Sen de çatı muayenesi olmuş muydu? O da tetiklemedi mi?

Valla bnde bunda çok almam diyodum.evde sürekli hareketliyim kızımda var ona kosturuyorum ama 17 aldım .ve kizimdaki kadar da çok yemiyorum .hele ilk zamnlar mide şişmesi yüzünden hiç yiyemedim ama aldım kilo .bazı bunyeler çok kolay alıyor kiloyu ya .napalim veririz artık bı şekilde

Çatı muayenesi olarak değil de açıklık olarak baktı daha dün acilmam yokmuş .rahimin ağzı hala çok arkaya bakıyor ayında oraya kadar uzanmaya uğraşırdim ama seni boşuna rahatsız etmek istemedim dedi .ben ters rahimim onla alakalı mi acaba dedim bı düşündü ama yok değildir dedi

Bn zaten bu çatı muayenesi bin coj tetiklediğini düşünmüyorum .kızımda baya baya ittirmisti 2-3 hafta üst üste bakmıştı onda da hiç acilmam yoktu .bırak tetiklemeyi lekelenme bile yaşamamıştım

Ben ve bir arkadal aynı gün çatı muayenesi olduk peşpeşe suymuz patladı dr la da alakalı olabilir bnce. Hiçbir dopum belirtim yoktu. Su patlayınca sancılar meraba dedi :)

Selam kizlar yazamadim 2 martta acil sezaryene alindim kordon dolanmis suyum sizinti seklinde geliyordu. Cok sukur ikimizde iyiyiz 3140gr 49cm dogdu kizcem sütüm hala gelmedi cok kafaya taktim agliyor yavrum sık sık emziriyorum ama morallerim bozuk

Canım oda insalalh bu hafta olacak artık 40. Haftaya da girdin demi masalalh

Bende ufak tefek yapıyordum ama hamile kalınca saldım bayaaa. Şimdi onları yaparken totomun üstüne pat diye düşerim yine de haftaya yapmaya başlarim bende pazartesinden itibaren bu videonun Türkçe versiyonu varmı ing hariç

Ben de 3 Mart sezeryan oldum ve bir damla süt gelmedi
Memede şırıngayla mama vererek emziriyorum memeyi
Sakın moralini bozma 3-4 günü bulabilir dedi doktorlar
Sen emzirmeye ve makine varsa sağmaya devam et
Göğsüne masaj yap
Gelecek allahın izniyle o sütler

Çok teşekkür ederim süreçle alakalı fikir oldu gerçekten İnşallah sağlıkla ve kolaylıkla o günleri görebilirim ben de
Maşallah size de rabbim hepinize yardım etsin sağlıkla bebişleri kucaklayın inşallah

Yaa ne güzel nasallah canım cmdaha dün konusuyoduk hiçbir şey yoktu sende .dogucaklari zamanı biliyor bu bebeler .Allah analı babalı büyütsün .doğum hikayeni çok merak ediyorum mutlaka yaz

morcivertkedi ay hadi maşllh hayırlı olsun morciii hilayeni merak ediyrm kaç cm açıklılşa gittin kendi sancın la mı oldu :)) müsait olunca yaz inşllh
yok vardı aslında da kendim de emin olmadığım için yazmadım. sabah kalktıktan sonra regl olacakmışım da sökülememişim gibi sancı başladı. aralıkları düzensiz ama huzursuz ediciydi. en son akşamdan sonra düzene girmeye başladı bende doktoru bilgilendirdim hani büyük ihtimal gece yarısı hastaneye geçeriz dedim. kadın tutuştu bu 2. doğum hızlı ilerler şöyle böyle akşam kızı uyutup hazırlanıp 11 de 4 cm ile yatış yaptık. suni istemedim sadece kendi sancımla ilerledik 4.21 de doğdu darısı sağlıkla size olsun :)

Öncelikle güvendiğin bii doktor olsun ben doktoruma güvendim inandım.paraya dökmüyodu işini.kontrollerimi o yaptığı halde özel hastane ile anlaşmalı olduğu halde para için sezaryen deyip doğumumu yaptırmadı.maddi durumumu bildiği için yetkili olduğu üni hastanesine gitmemi söyledi.ve doğumum orda oldu ne olursa da ona bilgi verildi.bu arada o gün doktoruö deseydi ki riske atma sezaryen ol yine aynı hastanede kabul ederdim ilk doğumum hiç bişey bilmiyorum doktorum ne derse onu yapardım.mâlum kıymetli bebek diyorlar bizim bebişlere.en önemlisi doktoruna güven o ne derse öyle hareket et.içine sinen şwkilde.

Annisler bana dua eder misiniz su an hastaneye giris yapiyoruz ve cok heyecanliyim
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninle kendine gelince yaz gelismeleri

Yawrularini kucagina alan, anne olan herkese Allah kolaylik versin dunyanin en guzel hissi ama ya

Günaydın kızlar.Nasilsiniz? Bebeğini kucağına alan tüm annelerin gözü aydın olsun.Allah analı babalı büyütsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…