Sen de çatı muayenesi olmuş muydu? O da tetiklemedi mi?Hahaha bnde usenip yapicaktim ama otururken de canm sıkılıyordubi de alttindaki yorumlar da baya işe yariyor falan yazmışlar kiminin suyu kiminin sancısı gelmiş falan deneyeyim dedim .bnm kasılmalar tahminimce şuanda 10-15 dk da bir falan geliyor .belim ve kasığımda ağrıyor biraz ama yaptığım hareketlerden kaynaklı olabilir . Bnmkinin kafası gcen hafta kanaldaydi bu hafta daha da aşağıya inmiş ama açıklık yok işte.
Valla bnde bunda çok almam diyodum.evde sürekli hareketliyim kızımda var ona kosturuyorum ama 17 aldım .ve kizimdaki kadar da çok yemiyorum .hele ilk zamnlar mide şişmesi yüzünden hiç yiyemedim ama aldım kilo .bazı bunyeler çok kolay alıyor kiloyu ya .napalim veririz artık bı şekildeBenim şu anki halim, kahvaltıda 1 dilim ekmek yedim olmadı, 2 dilim yedim yok kesmiyor. 3 den sonra mantığımı kullanarak bıraktım. Duygusal davransam doyma hissi yokbugün hemşire diyor ki olan olmuş artık tartılma istersen, son 3 hafta
Canım Nstde aynı senin gibiyim. İlk defa bugün major hareket gördüm. Fobim oldu resmen.
Farklı olarak yaptıgım sey kahve içmeyi bıraktım. Bir etkisi olmasa da denk düştü.
Canım hafta çok ilerlediğinde bebeğin dışkılama problemi olabiliyor. Ben bir tek ondan korkuyorum. Normal istiyorum ama çok gecikirse diye, belki haftada 2 kontrole gidebilirsin. Doktorum da 40 ı çok geçirmemeyi hedeflerim dedi.
Çatı muayenesi olarak değil de açıklık olarak baktı daha dün acilmam yokmuş .rahimin ağzı hala çok arkaya bakıyor ayında oraya kadar uzanmaya uğraşırdim ama seni boşuna rahatsız etmek istemedim dedi .ben ters rahimim onla alakalı mi acaba dedim bı düşündü ama yok değildir dediSen de çatı muayenesi olmuş muydu? O da tetiklemedi mi?
Ben de çok öpüyorum canımAy insallah cok tesekkur ederimhamilelik zor iste duse kalka allah herkesi bi avazda kurtarsin insallah bebisleri op ben de seni opuorum cok
Bn zaten bu çatı muayenesi bin coj tetiklediğini düşünmüyorum .kızımda baya baya ittirmisti 2-3 hafta üst üste bakmıştı onda da hiç acilmam yoktu .bırak tetiklemeyi lekelenme bile yaşamamıştımSen de çatı muayenesi olmuş muydu? O da tetiklemedi mi?
Ben ve bir arkadal aynı gün çatı muayenesi olduk peşpeşe suymuz patladı dr la da alakalı olabilir bnce. Hiçbir dopum belirtim yoktu. Su patlayınca sancılar meraba dedi :)Bn zaten bu çatı muayenesi bin coj tetiklediğini düşünmüyorum .kızımda baya baya ittirmisti 2-3 hafta üst üste bakmıştı onda da hiç acilmam yoktu .bırak tetiklemeyi lekelenme bile yaşamamıştım
Bu şans beni bulmazdi zatenBen ve bir arkadal aynı gün çatı muayenesi olduk peşpeşe suymuz patladı dr la da alakalı olabilir bnce. Hiçbir dopum belirtim yoktu. Su patlayınca sancılar meraba dedi :)
Su ile doğum yapmak daha kolay oluyrmuş kuru sa ncı daha zorduBu şans beni bulmazdi zaten
Canım oda insalalh bu hafta olacak artık 40. Haftaya da girdin demi masalalhHahaha bnde usenip yapicaktim ama otururken de canm sıkılıyordubi de alttindaki yorumlar da baya işe yariyor falan yazmışlar kiminin suyu kiminin sancısı gelmiş falan deneyeyim dedim .bnm kasılmalar tahminimce şuanda 10-15 dk da bir falan geliyor .belim ve kasığımda ağrıyor biraz ama yaptığım hareketlerden kaynaklı olabilir . Bnmkinin kafası gcen hafta kanaldaydi bu hafta daha da aşağıya inmiş ama açıklık yok işte.
Bende ufak tefek yapıyordum ama hamile kalınca saldım bayaaa. Şimdi onları yaparken totomun üstüne pat diye düşerim yine de haftaya yapmaya başlarim bende pazartesinden itibaren bu videonun Türkçe versiyonu varmı ing hariçYa ben hamilelikten önce de vücudum sikilassin diye evde baya spor yapıyordum.ona rağmen bı sarsmadi değil .şuan aşağıya doğru acayip baskı hissediyorum bebiste ittiriyor her an cikicakmis gbi gelmicekse bu gce boş kasılmalar yaşamasam bari
Ben de 3 Mart sezeryan oldum ve bir damla süt gelmediSelam kizlar yazamadim 2 martta acil sezaryene alindim kordon dolanmis suyum sizinti seklinde geliyordu. Cok sukur ikimizde iyiyiz 3140gr 49cm dogdu kizcem sütüm hala gelmedi cok kafaya taktim agliyor yavrum sık sık emziriyorum ama morallerim bozuk
Çok teşekkür ederim süreçle alakalı fikir oldu gerçektenValla kestiğimizden 3 gün sonra kanama durdu, doktorum tekrar başla dedi. Başladım 2 gğbe tekrar kanama başlayınca artık kestik. Clexane iğnesi kullanıyordum bir daha hiç kullanmadım. Coraspin e 1 hafta sonra tekrar başladık ve 32.haftada onu da kestik. Şimdi hiç kan sulandırıcı kullanmıyorum.
Yaa ne güzel nasallah canımcmdaha dün konusuyoduk hiçbir şey yoktu sende .dogucaklari zamanı biliyor bu bebeler .Allah analı babalı büyütsün .doğum hikayeni çok merak ediyorum mutlaka yaz
yok vardı aslında da kendim de emin olmadığım için yazmadım. sabah kalktıktan sonra regl olacakmışım da sökülememişim gibi sancı başladı. aralıkları düzensiz ama huzursuz ediciydi. en son akşamdan sonra düzene girmeye başladı bende doktoru bilgilendirdim hani büyük ihtimal gece yarısı hastaneye geçeriz dedim. kadın tutuştu bu 2. doğum hızlı ilerler şöyle böyle akşam kızı uyutup hazırlanıp 11 de 4 cm ile yatış yaptık. suni istemedim sadece kendi sancımla ilerledik 4.21 de doğdu darısı sağlıkla size olsun :)morcivertkedi ay hadi maşllh hayırlı olsun morciii hilayeni merak ediyrm kaç cm açıklılşa gittin kendi sancın la mı oldu :)) müsait olunca yaz inşllh
Öncelikle güvendiğin bii doktor olsun ben doktoruma güvendim inandım.paraya dökmüyodu işini.kontrollerimi o yaptığı halde özel hastane ile anlaşmalı olduğu halde para için sezaryen deyip doğumumu yaptırmadı.maddi durumumu bildiği için yetkili olduğu üni hastanesine gitmemi söyledi.ve doğumum orda oldu ne olursa da ona bilgi verildi.bu arada o gün doktoruö deseydi ki riske atma sezaryen ol yine aynı hastanede kabul ederdim ilk doğumum hiç bişey bilmiyorum doktorum ne derse onu yapardım.mâlum kıymetli bebek diyorlar bizim bebişlere.en önemlisi doktoruna güven o ne derse öyle hareket et.içine sinen şwkilde.Bana kan sulandırıcı hiç verilmedi. Şu ana kadar kullanmadım. Tüp bebek doktorum takip yapmıyor maalesef. Bilmiyorum ne yapacağımı. Eşimde 40 ı geçsin en azından cumaya kadar bekleyelim diyo o da 40+4 oluyo. Pazartesiden sonra ne kadar beklemem mantıklı olur bilemiyorum.
Allah yardimcin olsun canim dualarimiz seninleAnnisler bana dua eder misiniz su an hastaneye giris yapiyoruz ve cok heyecanliyim
Allh kolaylık versin cnm sagsaglim insallhAnnisler bana dua eder misiniz su an hastaneye giris yapiyoruz ve cok heyecanliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?