2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bilmiyorum ki illaki buna benzer video kar vardır .ama zaten analamana gerek yok boş boş konuşuyor aynısını yap gitsin

Maşallah canım çok güzel darısı bizim başımıza .Allah analı babı büyütsün

Düşündüğüm doktor rahatsızlık geçirmiş 2 ay yokmuş beni zor durumda bırakan bu oldu. Son 2 haftadır da yaklaşık 5 doktora gittim. En son gittiğim diğerlerine göre içime sindi. Maalesef doktorlar tüp bebek diyince doğrudan sezaryen diyip kolaya kaçıyorlar. Pazartesi kontrolüm var hayırlısı neyse o olsun diyorum ama ben de doğuma dair en ufak bir belirti yok. Bu da süreci uzatacak gibi.

Kızlar hamileyken rahim kalınlığı kaç olmalı doktor baktı rahim kalınlığı 20 mm olmuş dedi

Canim gozün aydin ayni günde bebislerimizi kucagimiza almisiz. Girip okuyamadim . Simdi biraz bakabildim. Bende henuz hastanedeyim.
Ne guzel minik bir kizin var yaninda , masallah güclü cikti annesi gibi
Sezaryen acisi normal daha yeni , ben ilk dogumumda 20 gun oturamamistim cok dikisim vardi . Sen daha guclusun hizli toparlanirsin insallah
Tuvalete cikamadiysan ilac iste mutlaka , ben dün aksam aglayacaktim . Cok fena gaz sancisi oldu , ilac verdiler .

Kız tam yazicaktim emoji bırakıp durma doğum hikayeni yaz çabuk diye nasıl gelişti herşey anlatsana dikişin var mı azcik doğum hikayesi at üstümüze belki bizimkilerin canı çeker de doğmak isterler

_Ravzaa_ gelmiş paşan canım
Hayırlısıyla büyütmeyi nasip etsin inşallah Rabbim
Tesekkur ederim canim . Girip yazamadim. Dogum 02.03.2022 , saat 5.35 de oldu . Ama bende corona pozitif cikinca cok beklettiler dogumhanede . Telefona hemen bakamadim. Zaten hâlâ yorgunum

Kız tam yazicaktim emoji bırakıp durma doğum hikayeni yaz çabuk diye nasıl gelişti herşey anlatsana dikişin var mı azcik doğum hikayesi at üstümüze belki bizimkilerin canı çeker de doğmak isterler
Okuyordum mesajlari cok birikmis sayflar .
Duzensiz sancilarim vardi 1 gün oncesinde . Artik gelip gittikleri icin onemsemedim. Ama gece 10 dk bir geliyordu , hatta 5 dk ya dustu . Uygulama hastaneye gidebilirsiniz yazdi bende siddetli degil diye uyumaya calistim. Sabah kalktim sanci var yine ama gece oldugu gibi duzenli degil. Kalktim yuruyus yaptim, gece uyuyamamistim 2 saat uyudum. Dus aldim ve sonra daha sıklaşti sancilar . Bende merdiven inip ciktim, egilip kalkiyrm sanci geldigindr filan. Ama duzebli.sanci yok , sadece gelen sanci siddetini arttirmaya basladi. 1 mart dogururum diye dusunuyordum ama gece oldu. Sancilar daha siddetli ama duzensiz . Bende sabah gideriz hastaneye en azindan kontrol ederler dedim. Gece sancilari olcerken uyumusum . Ruyamda sancilar bir yukseliyor bir dusuyor . Nts cizgilerini goruyorum sonra oyle siddetli bir sanciyla uyandim ki , tuvalete gittim . Kalkacakken tekrar sanci vurdu bayagi siddetliydi. Baktim tuvalette su kan olmus. O zaman ya hastaneye yetisemezsem dedim. Dkya bakayim dedim kac dk da bir geliyor sancilar diye , 4 dk da siddetli sancim vardi. Hazirlanamadim bile apar topar evde kimseye birsey soylemeden ciktik . Hastaneye geldik , dogumhaneyi bulamiyoruz terk edilmis hastane gibi , kimse yok . 20 dk oralarda sanci cektim. En sonunda gorevli ebeyi aradi geldi aldi bizi , yatisim oldu . Kontrol edeyim dedi , cm soylemedi ama aaa bebek geliyor dedi . Nts ye bagladi . Sancilar gelip gidiyor . Sonra bir daha bakayim dedi acikliga , suyunu patlatti ve kasiklarim yanmaya basladi sanki. Yan yat dedi daha kolay olurmus. Yan yattim ama yandi icerlerim sanki , suni sanci gibi degisik sanci oldu . Ben dönmek istiyrm dedim , dizlerimin ustune . Digerlerinide oyle dogurmustum oyle dondum , benim sanci artinca ebe elini asagiya koyuyor bebegi tutmak.icin galiba , ay nasil sinir oluyorum anlatamam icimden git burdan diye bagirmak geliyor . Konsantrasyonumu bozuyor cunku sonra bir kac ikinmada en son yapamayagim diyerek dogurdum. Evden 3.20 de ciktik. 5.35 de dogdu.
Bebek agliyor ben cok sukur kurtuldum diyorum 3 kziim oldugunu kayitta soylemistim. Baktiniz mi erkek mi diyor ben onu mu dusunuyorum , o an isterse kiz olsun dogurdum ya

Ya çok güzel ve komik bı doğum hikayen olmuş en ince ayrıntısına kadar yazdığın için çok teşekkür ederiz iki üç gce önce bnmde sancısız ama düzenli 5 dk gelen kasilmam vardı ama tık yok işte .güle güle büyüt bebisini.boo sütlü gunleriniz olsun

Ayy çok güzelteşekkür ederiz canım paylaştığın için

Darisi sana ve bekleyen arkadaslara insallah bir mucize yasiyoruz , hic kolay degil ama mukemmel birsey.. Yasatan Rabbime sukurler olsun. Ama 4.dogumdan bildiriyorum , oyle pit diye cikmiyor . Ayni digerleri gibi sadece hastaneye gec gidersen hizli dogmus gibi gozukuyor.

Ayy çok güzelteşekkür ederiz canım paylaştığın için
Artik sirada sizin hikayeleriniz var canim onemli olan galiba evde kalan cocuklari ayarlamak. cocuklarin yaninda kayinvalidemler vardi o yonden kafam rahatti. Onceden sancim geldiginde , ne yspacagim cocuklari diye dusunmekten sancilar kaciyordu komsularim var ama ne kadar kalirim belli degildi. Cok sukur kayinvalidemler bizdeydi bu kez

Sağolsunlar canım ne güzel ilgilenmişler.
20 gün kaldı bakalım bekleyecekmi benimki

Tüü 4. Doğum pıt diye olmuyorsa ikinci hiç olmaz bı de seninkinin yaşları da yakın hayallerim hayal oldu tabi tecrübeli olunca doğum sancısıni anlamamak mümkün değil diye düşünüp evde daha fazla duruyorsun . İnsallah bizlerde evde sancı çekip hastanede iki üç saatte dogururuz .son altı günüm 40 haftayı gecirmicez .geldi geldi yoksa yicem suni sanciyi

Kızlar eve gidiyorum herkese ayrı ayrı yazmak çok istiyorum sarılık başlangıcı çıktı bugün 7 buçuk degerde dediler yarın sabah erkenden çocuk doktor muayenesi olun dediler bilenler yazar mı malum 36 hafta ve kilo az daha düştü 2335 di 2220 olmuş şuan

Kızlar selam. Meme uçlarınızda acı var mı sizin de? Benim son 1 haftadır sol meme ucum sızlıyor. Lansinoh almıştım, onu sürüyorum her gün ama geçmedi. akşam gümüş kapak koydum, onu da çıkartırken meme ucum yapışmış gibi geldi. Gene acıdı. Yatarken hametan sürdüm, sabah yine acıyordu. ne yapayım da geçsin bunun acısı? Daha doğurmadım, emzirmedim. neyin Acısı ki bu?

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım benimde daha doğmuyor baksana 1 aydır ağrılarım oluyor ama daha bişey yok.doktorda en fazla 41 dedi bekliyoruz.bu arada benim geçen ay kilosu önde gidiyodu öyle devam etseydi de sezaryen olacaktı.

Canım değer çok yüksek değil .eve çıkınca emin ol daha rahat olucaksin . Duş alabilirsin dedilerse kesinlikle eve geçince al süt kanalları açılır . Saat başı emzir . Bir memeyi aktif bı şekilde en az 15 dk emzir .hatta emiyorsa öbürüne de geç iki meme emzir . Her saat başı emzirmeye en son hangi memeni emdiyse onu emzirerek başla ki arkada kalan yağlı sütü tam alabilsin. Senin için saat başı emzirmesi zor olucak yorucu olucak ama sarılık riski geçince emzirme süresi uzayacak. Bı de bir saat bile uyuyabiliyosan arada uyu en güzel sütü uyku yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…