2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bana ebe zeytinyağı veya herhangi bi yağ ile masaj yap dedi göğüs uçlarına.benimde sızlıyor son 20 gündür.doğum sonrası yaraların daha az olması veya hiç olmaması için yap dedi.yağ ile 4 parmak saat yönünde veya tamtersi ovala dedi

Bnm çok olmasa da var acı bnce vücut kndini hazirliyor .bu krem ve gümüş kapak senin için biraz erken sanki tabi bu bnm fikrim .meme ucu uyarması da doğumu baslatabiliyor .gerçi seninki o den gidiyordu dimi yanlış hatirlamiyosam .gümüş kapakta meme ucu yapışmış gbi oluyor aynen .bn bni rahatsız edince bı saat falan çıkartıp sonra tekrar takıyorum .

Zeytinyağını sürücem de bi süren varsa diye bileyim istemiştim, iyi oldu söylediğin sen sürdün mü?
Evet bebito, benim yavru en son 3095 çıktı, boyu da 51’di, normalde 35’te olması gerekirken 37‘ydi 21 Mart doğum tarihimiz kısmetse

acısın da korkuyorum doğduğunda çok acırsa nasıl emzircem diye. Şimdiden sızlıyor baksana

Canım ilk zamanlar açıyor valla ama onu doyurmak için herşeyi göze aliyosun.bnde kremler ise yaramamisti göğüs ucum baya yara olmuştu . Bu sefer o yüzden krem yerine gümüş kapak aldım .kardeşime de aldirmistim o da doğumdan iki hafta o ve basladi takmaya .hiç göğüs ucu olmamasına rağmen yara olmadı .hatta göğüs ucunun sizisini gümüş kapakların aldığı i söyledi .doğduktan sonra en çok dikkat etmemiz gereken şey gümüş kapakları takmayı unutmamak galiba

Gecmis olsun canim, cok normal sarilik bizdede cikti 16,3’lere kadar yukseldi, hic endiselenme emerek yada besleyerek ustesinden geleceksin, karansarlik yapma. Daha cok kucuk ilk dogdugundan kilo vermeside normal. Moralini iyi tut ve beslenmene dikkat et. Sut arttirici vitaminler verdi mi doktorun, mutlaka kullan.
Ben gunduzleri 2 saatte 1 , geceleri 3 saatte 1 emzirerek kurtuldum sariliktan cok sukur. Ama uyandirmasi cok zor oluyor once altini degistiriyordum, baktim oda uyandirmadi ise soyuyordum. Masaj yapiyordum, uyanmali ve emmeli. Kimseye kulak asma sen en iyisini yapacaksin

Ya işte nette de doğumdan önce takmaya başlayın diyor, ben de bi ara taktım. Hiç böyle yapışma filan olmadı. Çok da hoşuma gitmişti Ama akşam sanki ucum yapışmış, çıkartırken daha bi acıdı. şimdi kendi Haline bıraktım belki 1-2 güne geçer

Benim de sızlıyor bir kaç gündür zeytinyaği sürüyorum ins yara faln olmaz o çok zor oluyor ilk kızımdan biliyorum. Ağlayarak emzirirdim.. kolay sıkıntısız doğum ve emzirme olsun ins hepimizin sağlıkla gelsin kuzular

Amin inşallah Zeytinyağı sürüp açık mı bırakıyorsun ya da üstüne pamuk/ped bi şey kapatıyor musun?

Bende doktordan geldım sezaryen için gun belirledik 38 hafta 6 gunlük olucak haftaya cuma 11 martta bende bebegıme kavuşucam ınsallahılkınde normal dogum bekledıgımızden gun secmemıstık dogal olarak bunda secınce çok tuhafıma gıttı heralde haftaya kadarda grupta dogurmayan kalmıcak

Gelir gelir merak etme benim ikinci dogumum cok guzeldi. Sancilar bir geldi , direk duzenli . sende anlarsin dogum sancisini merak etme

Amin canım inşallah kilo konusunda muayene olduğum doktorlar hep farklı şeyler söyledi. En son salı sırf sezaryene almak için doktorun biri bebeğin karın çevresi geniş takılır ölür diye korkuttu o doktoru değiştim. Allah a bırakalım en iyisini bilen o nasıl iyi olacaksa öyle versin

Canım bildiğim kadarıyla eczanelerde satılan e vitamini iyi geliyor. Eğitime katılmıştım oradaki ebe demişti alıp doğumdan önce kullanın yumuşacık yapar lansinohu önermiyorum demişti.

Benim nişan subatin basinda gelmisti. O zaman 2 cm aciklik olmustu , yumusama vardi ve kanala yerlesmisti . O sekilde 3 hafta filan gecti

Canım bildiğim kadarıyla eczanelerde satılan e vitamini iyi geliyor. Eğitime katılmıştım oradaki ebe demişti alıp doğumdan önce kullanın yumuşacık yapar lansinohu önermiyorum demişti.
bunu öğrendiğim iyi Oldu. Doğuma 15 gün kaldı, alsam işe yarar mı acaba?
Zeytinyağını iyice yediriyorum ovarak zaten vücut çekiyor. Yani bişey koymuyorum
Haaaa, ben yediremiyorum işte yaaa. Acıyor elleyemiyorum

Nst deyim suan bebeğin kalp atışları fazla iniş çıkışlı geldi bana doktor daha görmedi var mi boyle olan?

Eklentiler

• 20220304_170919.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 84
Nst deyim suan bebeğin kalp atışları fazla iniş çıkışlı geldi bana doktor daha görmedi var mi boyle olan?
Aynı gun kavuşucaz ınsallah bebişlere benımde bugun nst m boyleydı bebek hareketlerı cok olunca boule oluyo bence uyku sırasında sakın durunca tek duze kalp atısı oluyor ama bılmıyorm bende cok ıncelıyorm nst deyken acaba sıkıntılımı dıye sonlara dogruda doktorların ıstedıgı major hareketlerı yapmış bence bebegın sıkıntı oldugunu sanmıyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…