Evet sürüyorum.hem en doğal şey kremler gibi de değil doğum sonrasıda sürüp yıkamadan da emzirebilirizde.göğüsün iyice hassaslaşmışya avuç içine azıcık al daireler çizerek yedir yavaşca tahriş etmeden.hem yumuşacık oluyo
Evet sürüyorum.hem en doğal şey kremler gibi de değil doğum sonrasıda sürüp yıkamadan da emzirebilirizde.göğüsün iyice hassaslaşmışya avuç içine azıcık al daireler çizerek yedir yavaşca tahriş etmeden.hem yumuşacık oluyo
Bugün sürdüm pamuğa döküp, bi 5 dk da pamuğu beklettim meme ucumda. Sonra açtım çıplak takıldım Biraz. Yarın da böyle sürerim. inşallah düzelir 15 günde.
Canim gozün aydin ayni günde bebislerimizi kucagimiza almisiz. Girip okuyamadim . Simdi biraz bakabildim. Bende henuz hastanedeyim.
Ne guzel minik bir kizin var yaninda , masallah güclü cikti annesi gibi
Sezaryen acisi normal daha yeni , ben ilk dogumumda 20 gun oturamamistim cok dikisim vardi . Sen daha guclusun hizli toparlanirsin insallah
Tuvalete cikamadiysan ilac iste mutlaka , ben dün aksam aglayacaktim . Cok fena gaz sancisi oldu , ilac verdiler .
Canım ne tatlı anlatmışın doğumunu, resmen ebeden daha profesyonel davranmışın Evde vakit geçirmen kolaylaştırmış sanki süreci. Onu da iyi ayarlamak lazım, geç de kalmamalı
Saglıkla, mutlulukla büyüsğn bebişin
Çok şaşırdım nst için para alınmasına. ben nerdeyse her kontrole gittiğimde nstye bağlanıyorum, hiç ekstra Para vermedim. Sadece bir gece acile gittik işte o hengameli geçen gece, orada nst’ye bağlandım, ebe çatı muayenesi yaptı 115 TL verdik.
Kizlar şimdi hastaneden geldim doğumun başlamış olması için nst de sancı kaça çıkması lazım.. yarım saatte üç kere 80 kusurlere çıktı ebe düzensiz sancı dedi muayene etti parmak ucu kadar açıklık dedi eve yolladi..
Anlamadim
Kizlar şimdi hastaneden geldim doğumun başlamış olması için nst de sancı kaça çıkması lazım.. yarım saatte üç kere 80 kusurlere çıktı ebe düzensiz sancı dedi muayene etti parmak ucu kadar açıklık dedi eve yolladi..
Anlamadim
Açıklığın yoksa sancı pek önemsemiyor .bnm de 15 dk da iki kere 100 e çıktı ama açıklığın yoktu .evden hastaneye gitmen için 5 dk bir gelen en az 1 dk süren sancı istiyorlar.digum sancısı 2.3 dk da bir geliyor
Pompa ile sut sagmak baslatiyor. Youtube da bir diyetisyen var esi kadın dogumcu onun videosunda dinledim 15 dk birini 15 daka biri bu sekilde bi sure yapmis yaparken suyu gelmis.
Şubatın ilk haftası kontrolümde 21 Mart diyelim şimdilik dedi Doktorum. Yani 1.5 ay kadar önceden gün vermişti. bu pazartesi tekrar gittiğimde 21 Mart kesinleşti.