2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet sürüyorum.hem en doğal şey kremler gibi de değil doğum sonrasıda sürüp yıkamadan da emzirebilirizde.göğüsün iyice hassaslaşmışya avuç içine azıcık al daireler çizerek yedir yavaşca tahriş etmeden.hem yumuşacık oluyo

Bugün sürdüm pamuğa döküp, bi 5 dk da pamuğu beklettim meme ucumda. Sonra açtım çıplak takıldım Biraz. Yarın da böyle sürerim. inşallah düzelir 15 günde.

Canım ne tatlı anlatmışın doğumunu, resmen ebeden daha profesyonel davranmışın Evde vakit geçirmen kolaylaştırmış sanki süreci. Onu da iyi ayarlamak lazım, geç de kalmamalı
Saglıkla, mutlulukla büyüsğn bebişin

Benim kendi gittigim hastanede muayeneye ek 60 tl ama acil durumda baska hastanede girelim dedik 450 tl fiyat çıkardılar

Bnm nst 30tl fark

Her hastanede farklıdır. Benim bursa jimer hastanesi 75 tl mesela. 500 tl olan da vardır bedava olan da skala çok geniş oluyor her açıdan.
Teşekkürler arkadaşlar ben muayenesi ne giitigim için yaptir gel dedi de dr um

Çok şaşırdım nst için para alınmasına. ben nerdeyse her kontrole gittiğimde nstye bağlanıyorum, hiç ekstra Para vermedim. Sadece bir gece acile gittik işte o hengameli geçen gece, orada nst’ye bağlandım, ebe çatı muayenesi yaptı 115 TL verdik.

Kızlar merhaba bende Mart annesi olacağım inş bir şey soracağım size sezaryen için gün verdiler mi verdilerse kaç gün önce verdiler acaba

Kizlar şimdi hastaneden geldim doğumun başlamış olması için nst de sancı kaça çıkması lazım.. yarım saatte üç kere 80 kusurlere çıktı ebe düzensiz sancı dedi muayene etti parmak ucu kadar açıklık dedi eve yolladi..
Anlamadim

Açıklığın yoksa sancı pek önemsemiyor .bnm de 15 dk da iki kere 100 e çıktı ama açıklığın yoktu .evden hastaneye gitmen için 5 dk bir gelen en az 1 dk süren sancı istiyorlar.digum sancısı 2.3 dk da bir geliyor

_Ravzaa_ ve @morcivertkedi gözünüz aydınn. Kızlar doğumu başlatmayı destekleyici birşeyler yaptınız mı birde nişan gibi akıntı geldimi yoksa direk sancılar düensizken düzene mi girdi :)
Pompa ile sut sagmak baslatiyor. Youtube da bir diyetisyen var esi kadın dogumcu onun videosunda dinledim 15 dk birini 15 daka biri bu sekilde bi sure yapmis yaparken suyu gelmis.

Kızlar merhaba bende Mart annesi olacağım inş bir şey soracağım size sezaryen için gün verdiler mi verdilerse kaç gün önce verdiler acaba
Şubatın ilk haftası kontrolümde 21 Mart diyelim şimdilik dedi Doktorum. Yani 1.5 ay kadar önceden gün vermişti. bu pazartesi tekrar gittiğimde 21 Mart kesinleşti.

Gelir gelir merak etme benim ikinci dogumum cok guzeldi. Sancilar bir geldi , direk duzenli . sende anlarsin dogum sancisini merak etme
Canım rabbim analı babalı büyütsün. Nasıl oglan anasi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…