- 10 Nisan 2017
- 129
- 191
- 103
- 38
hamile olduğunu öğrendikten sonramı yaptırdın canım sigortanı ?keşke doğum sigortası yaptırsaymışsın hamile olduktan sonra da yaptırılanlar var ama tabi senin doktorunda geçerli mi bilmiyorum. ben beklemesiz anadolu sigortanın vardı onu yaptırmıştım 3800 mü neydi yalan olmasın
Keseniz kaç mmMerhaba kizlar bugün doktora gittim.benim son adete göre bugün 6+6gunluj hamileyim.doktor kese çok küçük dedi. Kalp atışlarını normalde izlememiz lazım ama öyle birşey şu an yok dedi çok moralim bozuldu.15 gün sonra gel dedi .kese olması gerekenden küçük dedi
yok öncesinde yaptırdım tek şart son regl tarihin sigortadan sonra olcaktı hamileyken yaptırılmaması için. ama hamile olunca yaptıracağım sigorta da vardı 2 can 1 hayat diyesim geliyor öyle bir şeydi adıhamile olduğunu öğrendikten sonramı yaptırdın canım sigortanı ?
Karnimda gerilme var sanki birkaç aylık gibi otururken rahatsızım dedim rahim genişliyor normal dedi psikolojik falan değilmiş herkez psikolojik dedi durdu kaynanam bir degil ki neyse bulantım yok dedim herkesin bulanmak zorunda değil her bebek ve anne ayrı özel anliycagimizÇok sevindim canım Rabbim kalp atışını duymayı ve sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah hhepimizeee
Bende hiç bulantı yok 5 hafta , tadını çıkarıyım o zaman. 6.haftadan sonra baslıyomuş geneldeBugun 8hafta 5gun canim
ok canım o demir hayatın sigortasını da aaştırdım ama şikatyetçi olan çok çoğu şeyi karşılamıyormuşyok öncesinde yaptırdım tek şart son regl tarihin sigortadan sonra olcaktı hamileyken yaptırılmaması için. ama hamile olunca yaptıracağım sigorta da vardı 2 can 1 hayat diyesim geliyor öyle bir şeydi adı
kız o etraftakileri fazla takma onlar doğumdan önce ve sonrasında bır bır hiç susmayacaklarKarnimda gerilme var sanki birkaç aylık gibi otururken rahatsızım dedim rahim genişliyor normal dedi psikolojik falan değilmiş herkez psikolojik dedi durdu kaynanam bir degil ki neyse bulantım yok dedim herkesin bulanmak zorunda değil her bebek ve anne ayrı özel anliycagimiz
heee anladım kuzu o zaman gereksizmiş ben istanbuldayım biraz seçenek fazla burada anadolu sigorta benimki şimdilik ek ödeme çıkartmadılar ama ileride ne olur bende merakla bekliyorummok canım o demir hayatın sigortasını da aaştırdım ama şikatyetçi olan çok çoğu şeyi karşılamıyormuşBursa da zaten tek hastane de geçiyor o yüzden vazgeçtim plansız bir gebelik olduğundan da yaptırmayı hiç düşünmedim öncesinde :)
Herkesin farklı oluyor canım.Benim erken başladı.Su günlerde bulantida zirveyi yaşıyorum artık.Bende hiç bulantı yok 5 hafta , tadını çıkarıyım o zaman. 6.haftadan sonra baslıyomuş genelde
Benim eşimin tarafını yapmacık buluyorum maddi anlamda zaten evlenirken hiç bir şey almadılar istemedim de ama lafa gelince herşeye karışırlar boş laf boş insan bu ara daha bir gözüme batiyorlar aramaları bile uyuz ediyor benikız o etraftakileri fazla takma onlar doğumdan önce ve sonrasında bır bır hiç susmayacaklar
Hiç korkmayın benim ilki normal doğum. 2 dikiş atıldı ki onu da doktorum daha başında rutin atıyorum ben kesiyi demişti. Çok kolay oldu. Hatta en kolay kısmı doğurmam diyebilirim o ağrı çocuk çıktığı an bitiyo gidiyo zatenAma birde böyle korkunçlu şeyler demeyelim yırtık mırtıketkileniyoruz sonra , benimde ablam sezaryenden sonra 3 ay kendine gelemedi doktor cidden çok önemliii yarım hoca dinden yarım doktor candan eder misalii
Ay ben ilk girdim diğer grubu göremedim nasıl panik oldumaaaa kızlar çok ilginç bir şey oldu bu grubu bana verdiler sanırım tablomuz eklenmiş en başa iki grubumuzda birleşmiş akjldsla
Al benden de o kadar . Gece 2 prilam içtim sabah 3 defa çıkardımHerkesin farklı oluyor canım.Benim erken başladı.Su günlerde bulantida zirveyi yaşıyorum artık.
Bana da IMOM diye bir vitamin verdi, ağırlıklı olarak balık yağı ama içinde folik asit dahil bir çok vitamin var.. ilaç gibi görmedim onu, vitamin desteğimerhaba 5 haftalık hamileyim Allah nasip ederse mart gibi gözüküyor doğum. Kızlar doktor omega ilacı falan yazdıda ben ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum fazla birazda insan korkuyor bu ilaçlardan sizlerde kullanıyormusunuz. Bu ilaçta vitamin omega folik asit hepsi varmış regenesis omega kullanan varmı başka
Kalp atışı ılı göründükten sonramı verdi raporu acaba bana hala vermedi kalp atışı Henuz görünmedi diye ücretli alıyorumOzele gittim aldim raporumu cnm hemde 6 kutu igne aldim ucretsiz cok sukur
canım ya iki doktor çok zor birinde karar kıl onda devam et bence yoksa daha çok kafan karışır. benim kadın doğum doktorum endokrin doktorunla konuş dedi tsh için onlar gebelikte doz değiştiriyorlar başka ilaç veriyorlar vs dedi daha gidemedim gerçi değerler normal çıkınca fırsat bulduğumda gidicem. endokrin ayrı bir bölüm kadın doğum ayrı bir bölüm sonuçta uzmanlıklar farklı.Tsh problemi olan hamisler. Benim pazartesi tsh degerim 3.3 cikti ve endokrin doktoru ilacin dozunu arttirdi. Kadin dogum doktorum profesor ve ilacin dozunu arttirma ve benim bilgim disinda ilac kullanma dedi. Benim bildigim 3un uzeri tehlikeli. Bu doktor beni verem ediyo ama ondan da vazgecemiyorum. Diger doktorumda folik asitle beraber bikac ilac verdi. Bu doktorda bunu kabul etmiyo. Iki arada bi derede kaldim ama ben ikinci doktorun verdigi ilaclari ilk doktorumdan gizli sakli iciyorum. Ikiside ayni tahlilleri istedi. Profesor ozelde yaptir bunlari dedi. Devlet hastanesinin sonuclarini kabul etmedi ve 877 tl tuttu bugun sinir oldum.
Siz izmirde mi doğum yapmıştınız? Hangi doktora gidiyorsunuzHiç korkmayın benim ilki normal doğum. 2 dikiş atıldı ki onu da doktorum daha başında rutin atıyorum ben kesiyi demişti. Çok kolay oldu. Hatta en kolay kısmı doğurmam diyebilirim o ağrı çocuk çıktığı an bitiyo gidiyo zaten
Geçen gittiğimde de doktor tabi 6 yıl olunca unutmuş seni sezaryen mi yapmıştık dedi. Ben de normal diince hiç belli değil iyi iş çıkarmşız dedi
bana da 12. haftada gel dediler normal bu kadar uzun olması bir sorun çıkmadıkça 12. haftayı beklicem :)Kizlar dün 8+1 kontrolüm vardı bebeğimin kalp atışlarını dinledik çok şükür. Tüp bebek olduğu için doktorum gebelik takibi yapmadığını en geç 10 gün içinde başka doktora muayene olmamı söyledi. Dün gittiğim doktora 10 gün sonra muayene dediğim halde 4 hafta sonra gelememi söyledi yani 1 ay sonra. Bu kadar ara olması normal olur mu, sizce ne yapayım?
Evet kalp atisi goruldukten sonra. Ben ozelden aldim raporu devlette ugrasmak ayri dert.Kalp atışı ılı göründükten sonramı verdi raporu acaba bana hala vermedi kalp atışı Henuz görünmedi diye ücretli alıyorum
Oooh ne pahalı tutmus ya ozel hastane oyle maalesef. Ama ilaac icin kadin dogum doktorunu dinlesen bence cunku bebegini etkilemesin allah korusun.Tsh problemi olan hamisler. Benim pazartesi tsh degerim 3.3 cikti ve endokrin doktoru ilacin dozunu arttirdi. Kadin dogum doktorum profesor ve ilacin dozunu arttirma ve benim bilgim disinda ilac kullanma dedi. Benim bildigim 3un uzeri tehlikeli. Bu doktor beni verem ediyo ama ondan da vazgecemiyorum. Diger doktorumda folik asitle beraber bikac ilac verdi. Bu doktorda bunu kabul etmiyo. Iki arada bi derede kaldim ama ben ikinci doktorun verdigi ilaclari ilk doktorumdan gizli sakli iciyorum. Ikiside ayni tahlilleri istedi. Profesor ozelde yaptir bunlari dedi. Devlet hastanesinin sonuclarini kabul etmedi ve 877 tl tuttu bugun sinir oldum.
Aynen bende anadolu yaptirdin. Hamile kalmadan once liv hospital a gidiyorum sadece kan ve idrarverdim son gittigimde ekstra 15 tl provizyon ücreti aldilar. Normalde sadece muayene 550₺ mis sigorta olmasa.keşke doğum sigortası yaptırsaymışsın hamile olduktan sonra da yaptırılanlar var ama tabi senin doktorunda geçerli mi bilmiyorum. ben beklemesiz anadolu sigortanın vardı onu yaptırmıştım 3800 mü neydi yalan olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?