2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
hamile olduğunu öğrendikten sonramı yaptırdın canım sigortanı ?

Keseniz kaç mm

hamile olduğunu öğrendikten sonramı yaptırdın canım sigortanı ?
yok öncesinde yaptırdım tek şart son regl tarihin sigortadan sonra olcaktı hamileyken yaptırılmaması için. ama hamile olunca yaptıracağım sigorta da vardı 2 can 1 hayat diyesim geliyor öyle bir şeydi adı

Çok sevindim canım Rabbim kalp atışını duymayı ve sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah hhepimizeee
Karnimda gerilme var sanki birkaç aylık gibi otururken rahatsızım dedim rahim genişliyor normal dedi psikolojik falan değilmiş herkez psikolojik dedi durdu kaynanam bir degil ki neyse bulantım yok dedim herkesin bulanmak zorunda değil her bebek ve anne ayrı özel anliycagimiz

ok canım o demir hayatın sigortasını da aaştırdım ama şikatyetçi olan çok çoğu şeyi karşılamıyormuş Bursa da zaten tek hastane de geçiyor o yüzden vazgeçtim plansız bir gebelik olduğundan da yaptırmayı hiç düşünmedim öncesinde :)

kız o etraftakileri fazla takma onlar doğumdan önce ve sonrasında bır bır hiç susmayacaklar

heee anladım kuzu o zaman gereksizmiş ben istanbuldayım biraz seçenek fazla burada anadolu sigorta benimki şimdilik ek ödeme çıkartmadılar ama ileride ne olur bende merakla bekliyorumm

kız o etraftakileri fazla takma onlar doğumdan önce ve sonrasında bır bır hiç susmayacaklar
Benim eşimin tarafını yapmacık buluyorum maddi anlamda zaten evlenirken hiç bir şey almadılar istemedim de ama lafa gelince herşeye karışırlar boş laf boş insan bu ara daha bir gözüme batiyorlar aramaları bile uyuz ediyor beni

Ama birde böyle korkunçlu şeyler demeyelim yırtık mırtık etkileniyoruz sonra , benimde ablam sezaryenden sonra 3 ay kendine gelemedi doktor cidden çok önemliii yarım hoca dinden yarım doktor candan eder misalii
Hiç korkmayın benim ilki normal doğum. 2 dikiş atıldı ki onu da doktorum daha başında rutin atıyorum ben kesiyi demişti. Çok kolay oldu. Hatta en kolay kısmı doğurmam diyebilirim o ağrı çocuk çıktığı an bitiyo gidiyo zaten
Geçen gittiğimde de doktor tabi 6 yıl olunca unutmuş seni sezaryen mi yapmıştık dedi. Ben de normal diince hiç belli değil iyi iş çıkarmşız dedi

Bana da IMOM diye bir vitamin verdi, ağırlıklı olarak balık yağı ama içinde folik asit dahil bir çok vitamin var.. ilaç gibi görmedim onu, vitamin desteği

canım ya iki doktor çok zor birinde karar kıl onda devam et bence yoksa daha çok kafan karışır. benim kadın doğum doktorum endokrin doktorunla konuş dedi tsh için onlar gebelikte doz değiştiriyorlar başka ilaç veriyorlar vs dedi daha gidemedim gerçi değerler normal çıkınca fırsat bulduğumda gidicem. endokrin ayrı bir bölüm kadın doğum ayrı bir bölüm sonuçta uzmanlıklar farklı.

Siz izmirde mi doğum yapmıştınız? Hangi doktora gidiyorsunuz

bana da 12. haftada gel dediler normal bu kadar uzun olması bir sorun çıkmadıkça 12. haftayı beklicem :)

Oooh ne pahalı tutmus ya ozel hastane oyle maalesef. Ama ilaac icin kadin dogum doktorunu dinlesen bence cunku bebegini etkilemesin allah korusun.
Aynen bende anadolu yaptirdin. Hamile kalmadan once liv hospital a gidiyorum sadece kan ve idrarverdim son gittigimde ekstra 15 tl provizyon ücreti aldilar. Normalde sadece muayene 550₺ mis sigorta olmasa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…