2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ozele gittim aldim raporumu cnm hemde 6 kutu igne aldim ucretsiz cok sukur
Benimkiler de biraz fark ücreti çıkıyor.
Benim rüyalarda öyle, heleki prilam içtitsem 1 sezonluk dizi olur

Benimde dun basladi doktora giderken. Doktorun asistani muayenehanenin kapisini acti ben o arada kapidan girerken dua okuyodum bi aksilik olmasin mutlu ayrilalim muayenehaneden diye. Kiz bize bakiyo biz kiza bakiyoruz bisey dedi gulumseyerek hic cevap vermedim basim dondugu icin. Esime tesekkur etti kiza. Ne dedi dedim. Bizim icin cok seviniyomus dedi. Ona bile sevinemdim gittim kizdan ozur diledim. Bulanti kusma bas donmesi perisan haldeyim soyledigini anlamadim tesekkur ederim guzel dilegin icin dedim kiza. Dibimde soyleneni bile anlamayacak kadar gidigim bu ara.

Benimkiler de biraz fark ücreti çıkıyor.

Benim rüyalarda öyle, heleki prilam içtitsem 1 sezonluk dizi olur
Prilam hic kullanmadim cok sukur. Ama gecen beni esim uyandirdi kizdim ona ben ruyamda oyle bi film cekiyodumki gise rekorlari kirardi dedim Hakkaten gebelikte ruyalar cok yaratici oluyo.

Kızlar benim kabızlık problemi hiç geçmeyecek sanırımşükür ne bulantı be yorgunluk var ama bu daha felaket.

Tsh problemi olan hamisler. Benim pazartesi tsh degerim 3.3 cikti ve endokrin doktoru ilacin dozunu arttirdi. Kadin dogum doktorum profesor ve ilacin dozunu arttirma ve benim bilgim disinda ilac kullanma dedi. Benim bildigim 3un uzeri tehlikeli. Bu doktor beni verem ediyo ama ondan da vazgecemiyorum. Diger doktorumda folik asitle beraber bikac ilac verdi. Bu doktorda bunu kabul etmiyo. Iki arada bi derede kaldim ama ben ikinci doktorun verdigi ilaclari ilk doktorumdan gizli sakli iciyorum. Ikiside ayni tahlilleri istedi. Profesor ozelde yaptir bunlari dedi. Devlet hastanesinin sonuclarini kabul etmedi ve 877 tl tuttu bugun sinir oldum.

aman allahım kendisi mi ödeyecekmiş nasıl bir bencillik bazen anlayamıyorum gerçekten bu doktorları

aman allahım kendisi mi ödeyecekmiş nasıl bir bencillik bazen anlayamıyorum gerçekten bu doktorları
Muayene ucreti de 600 tl. Valla 8 haftaligim 4 mikyar harcamisimdir heralde. Ilaciydi serumuydu muayene ucretiydi derken. Napcam bilmiyorum ama doktoruma guveniyorum asla paraci degil ve gereksiz test istemez.ben idrar enfeksiyonu icin devlette en az 2-3 kez kultur testi verdim ve sonuc cikmadi hicbi sekilde. Doktorda bana cok kizdi. Devlet boyle testlerde yeterisz kaliyo ozelde yaptir dedi. Hakkaten ozeldekinde sonuc cikti.

keşke doğum sigortası yaptırsaymışsın hamile olduktan sonra da yaptırılanlar var ama tabi senin doktorunda geçerli mi bilmiyorum. ben beklemesiz anadolu sigortanın vardı onu yaptırmıştım 3800 mü neydi yalan olmasın

Gayet normal. Sadece ağrı sancı kanama gibi durum olursa git. 12 haftalik ölçümü var o zaman uygun gitmen.

o da ne demekmiş ya devlette yapılanı kabul etmiyorum öyle birşey olabilir mi zaten muaynehanesine bi dünya para bayılıyorsunuzdur. İki doktor derken ikisi de doğumcumu?

Cnm bende reglime 5 gun kala sılık cızgı ıle ogrendım suan 5 gun gectı reglımı sızce yarın gıtsem kese gorunur mu
Benim regl 19 temmuz da olmam gerekiyordu 10 gungecti şuan bugün gördük hafta bugün kalp atışı için darısı başına
HCG değerin kaç ben 20067 pazartesi günü aldım bu sonucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…