2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Evet kalp atisi goruldukten sonra. Ben ozelden aldim raporu devlette ugrasmak ayri dert.
Evet bende özele gidiyorum ama kalp atışı duyulunca veiririm raporu dedi. Hayırlısı inşallah pazartesi gittim kese ve yolk kesesi oluşmuş ama henüz kalp atışı göremedik

bu detaylı ultrasonu karşılayacak mı onu merak ediyorum bennn 2li 3lü onları karşılıyomuş amaa

Benimde tsh 3,95 cikti levotiron 50’lik kullaniyordum dahiliye doktorum dozu arttirdi 1 gun 75 1 gun 50’lik kullaniyorum yine gidecegim haftaya ama 75’lik yuttugum gunler kendimi cok iyi hissediyorum, 50’lik olan gunlerde surekli yatiyorum

Herkese selam bu arada bende aranizdayim uzun zamandir takipteyim ama yazmamistim. Uludag tip fakultesinde tup bebek tedavisi gordum ve cok sukur ilk denemede 5.gun transferimle bebegimizi gorduk. Kesemiz kalp atisimiz hersey yolunda, 35 yasindayim gecmisimde buyuk bir kist operasyonu oldum ve sol tupum alindi bir kerede dış gebelik gecirdigim icin bu yuzden direk tup bebege yonlendirildim.
kalp atisini 13 temmuzda gorduk ve tup bebek klinigi bizle isin bitti dedi, cuma gunu ozel bir doktor buldum ona gidecegim bakalim
Hakkimizda hayirlisi

Tablo icin 35 yasindayim ilk cocugum Bandırma’liyim.
Ayrica yumurta toplama gununden beri progestan fitil gunde 3 kere, tedavi basladigindan beri folik asit kullaniyorum baskada ilac kullanmadim. (Levotiron hayat boyu malum)

tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize doktor kimi buldun merak ettim :) bende arayıştayım hemşeriyiz kız :)

tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize doktor kimi buldun merak ettim :) bende arayıştayım hemşeriyiz kız :)
Canim internetten arastirdim birazda evime yakin diye Emre Merter Mart’a aldim randevu bakalim cuma bi gidim yine paylasirim seninle, sen hangi doktora gidiyorsun

bu detaylı ultrasonu karşılayacak mı onu merak ediyorum bennn 2li 3lü onları karşılıyomuş amaa
2li tarama testi mi dediğin minnosum. İnan hic bir bilgim yok ama karsilar inslah ama sigorta benim doguma yetismeyecek zaten yenileticem ben aralik gibi

2li tarama testi mi dediğin minnosum. İnan hic bir bilgim yok ama karsilar inslah ama sigorta benim doguma yetismeyecek zaten yenileticem ben aralik gibi
Aynı aynııııı bende yeniletcem çünkü sigorta yaptırdım çocuk deneyemeden eşim 4.5 ay göreve gitti rezalettt geldi denedik oldu ama uzayacağı varmış giden para olsun yine de karlı olacak bence bizim içinnn.. detaylı ultrason farklı yavru onlardann ama bende tam bilmiyorum doktorum bişeyler diyodu cumartesi ayrıntılı bir sorarım

ah
Canim internetten arastirdim birazda evime yakin diye Emre Merter Mart’a aldim randevu bakalim cuma bi gidim yine paylasirim seninle, sen hangi doktora gidiyorsun
Uludağ üni deyince ben seni Bursalı sandıydım canım ya ama bu dediğin doktor Balıkesir gözüküyor

Benim haberim yokken kafama tuz koymuşlar oturuyorduk hiç farketmedim sonra beni izlemişler. Elini burnuna götürürsen erkek ağzına götürürsen kızmış. Ben burnumu kaşımışım

Benim haberim yokken kafama tuz koymuşlar oturuyorduk hiç farketmedim sonra beni izlemişler. Elini burnuna götürürsen erkek ağzına götürürsen kızmış. Ben burnumu kaşımışım
inş doğru çıkıyodur bu ya kız minnoşa çok hevesleniyorummmm sağlıklı olsun tabi de kız olursa çok seviniriz eşimle :d

Kızlae bugün sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırmak için hem doktorum tahlilleri istemişti tahlilde verdim.
ebe dedi bu haftalarda bazı enfeksiyonlarla ilgili tahlillerde yapılıyor onlar biz yapamıyoruz devlet hastaneainden randevu al istersen dedi.
Siz biliyormusunuz ne enfeksiyonu için. Ayın 3üne aldım randevu bakalım. O zamana 9. Haftayı doldurmuş olucaz kısmetse

inş doğru çıkıyodur bu ya kız minnoşa çok hevesleniyorummmm sağlıklı olsun tabi de kız olursa çok seviniriz eşimle :d
Rabbim önce sağlıklı şekilde gönlünüzdekini versin inşallahh senin kızmı çıktı
Ya bizde eşimle falan ilk hissettiğimiz kız gibi oldu. Sonra çevremizdede hep içlerine kız doğmuş. Ama nedense sülalemize bakınca hiç kız yok bizim ondan sanki bizimde erkek olcak gibi geliyor. Tabi sağlıklı olsun bizim ilk bebeğimiz şuan ikiside olmadığından ikisinede aynı şekilde sevinicez ama tabi kız bebekler bir ayrı oluyor o kesin işte kız olursa bende çok sevinicem

evett kaynanam serpmiş tuzu izlemişlerrr ağzımı tutmuşumm. dün kim dedi eşimin avuç içine alyans sallandırdık o da kız, benim göbeğimde sallandırdık o da kız. jhdaks ama ümit tabi hep içime doğan da erkek ağzıma hep oğlum diye laf geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok full erkekk 2şer 2şer

Ay hadi inşallah kız olsunn kesen nasıldı ben öyle de çok gördüm uzun olan erkek yuvarlak olan kız olasılığı yüksek gibi
Aynı benimde eşimin ailesi hep erkek ben ondan erkek olurdur diyorum hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…