- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Evet bende özele gidiyorum ama kalp atışı duyulunca veiririm raporu dedi. Hayırlısı inşallah pazartesi gittim kese ve yolk kesesi oluşmuş ama henüz kalp atışı göremedikEvet kalp atisi goruldukten sonra. Ben ozelden aldim raporu devlette ugrasmak ayri dert.
bu detaylı ultrasonu karşılayacak mı onu merak ediyorum bennn 2li 3lü onları karşılıyomuş amaaOooh ne pahalı tutmus ya ozel hastane oyle maalesef. Ama ilaac icin kadin dogum doktorunu dinlesen bence cunku bebegini etkilemesin allah korusun.
Aynen bende anadolu yaptirdin. Hamile kalmadan once liv hospital a gidiyorum sadece kan ve idrarverdim son gittigimde ekstra 15 tl provizyon ücreti aldilar. Normalde sadece muayene 550₺ mis sigorta olmasa.
Benimde tsh 3,95 cikti levotiron 50’lik kullaniyordum dahiliye doktorum dozu arttirdi 1 gun 75 1 gun 50’lik kullaniyorum yine gidecegim haftaya ama 75’lik yuttugum gunler kendimi cok iyi hissediyorum, 50’lik olan gunlerde surekli yatiyorumTsh problemi olan hamisler. Benim pazartesi tsh degerim 3.3 cikti ve endokrin doktoru ilacin dozunu arttirdi. Kadin dogum doktorum profesor ve ilacin dozunu arttirma ve benim bilgim disinda ilac kullanma dedi. Benim bildigim 3un uzeri tehlikeli. Bu doktor beni verem ediyo ama ondan da vazgecemiyorum. Diger doktorumda folik asitle beraber bikac ilac verdi. Bu doktorda bunu kabul etmiyo. Iki arada bi derede kaldim ama ben ikinci doktorun verdigi ilaclari ilk doktorumdan gizli sakli iciyorum. Ikiside ayni tahlilleri istedi. Profesor ozelde yaptir bunlari dedi. Devlet hastanesinin sonuclarini kabul etmedi ve 877 tl tuttu bugun sinir oldum.
Ben prilam aldığım an sersem gibi oluyorum.Dayanmaya çalışıyorum.Ama ölüyorum resmen.Al benden de o kadar . Gece 2 prilam içtim sabah 3 defa çıkardım
tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizeBenimde tsh 3,95 cikti levotiron 50’lik kullaniyordum dahiliye doktorum dozu arttirdi 1 gun 75 1 gun 50’lik kullaniyorum yine gidecegim haftaya ama 75’lik yuttugum gunler kendimi cok iyi hissediyorum, 50’lik olan gunlerde surekli yatiyorum
Herkese selam bu arada bende aranizdayim uzun zamandir takipteyim ama yazmamistim. Uludag tip fakultesinde tup bebek tedavisi gordum ve cok sukur ilk denemede 5.gun transferimle bebegimizi gorduk. Kesemiz kalp atisimiz hersey yolunda, 35 yasindayim gecmisimde buyuk bir kist operasyonu oldum ve sol tupum alindi bir kerede dış gebelik gecirdigim icin bu yuzden direk tup bebege yonlendirildim.
kalp atisini 13 temmuzda gorduk ve tup bebek klinigi bizle isin bitti dedi, cuma gunu ozel bir doktor buldum ona gidecegim bakalim
Hakkimizda hayirlisi
Canim internetten arastirdim birazda evime yakin diye Emre Merter Mart’a aldim randevu bakalim cuma bi gidim yine paylasirim seninle, sen hangi doktora gidiyorsuntebrikler canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimizedoktor kimi buldun merak ettim :) bende arayıştayım hemşeriyiz kız :)
2li tarama testi mi dediğin minnosum. İnan hic bir bilgim yok ama karsilar inslahbu detaylı ultrasonu karşılayacak mı onu merak ediyorum bennn 2li 3lü onları karşılıyomuş amaa
Aynı aynııııı bende yeniletcem çünkü sigorta yaptırdım çocuk deneyemeden eşim 4.5 ay göreve gitti rezalettt geldi denedik oldu2li tarama testi mi dediğin minnosum. İnan hic bir bilgim yok ama karsilar inslahama sigorta benim doguma yetismeyecek zaten yenileticem ben aralik gibi
Uludağ üni deyince ben seni Bursalı sandıydım canım ya ama bu dediğin doktor Balıkesir gözüküyorCanim internetten arastirdim birazda evime yakin diye Emre Merter Mart’a aldim randevu bakalim cuma bi gidim yine paylasirim seninle, sen hangi doktora gidiyorsun
Bandırma’dayim canim benah
Uludağ üni deyince ben seni Bursalı sandıydım canım ya ama bu dediğin doktor Balıkesir gözüküyor
bende yıllar önce bandırmada uni okumuştum 2007 de işim bitti bandırmadaBandırma’dayim canim ben
Olsun ya hemseri sayiliriz yinede cok uzak degil :)
Benim Bursa ile isim bitti cok sukur
Yok denizlide yaptım aynı doktora devam ediyorumSiz izmirde mi doğum yapmıştınız? Hangi doktora gidiyorsunuz
kayısı kompostosu yapın ya da yaptırın şekersiz onu rondodan çekin sabahları aç karnına 1 cay bardağı çok iyi geliyorKızlar benim kabızlık problemi hiç geçmeyecek sanırımşükür ne bulantı be yorgunluk var ama bu daha felaket.
Benim haberim yokken kafama tuz koymuşlar oturuyorduk hiç farketmedim sonra beni izlemişler. Elini burnuna götürürsen erkek ağzına götürürsen kızmış. Ben burnumu kaşımışımBunu ilk kez duyuyorum nasıl yapılıyor peki deneyelim,makas ve bıçak da bilmiyorum
Ben de ikisine de baktım kız çıktı bir de Instagram da bakanlar var ücretle meraktan baktırdım kız dediler ,ama ben şey duymuştum tam yumurtlama günü birliktelik olursa erkek olurmuş , yumurtlama takibi ile tutturdugumuz için o yüzden ihtimal ağır basıyor mantıken yine de Allah ne nasip ettiyse artık sağlıklı olsunlar da
inş doğru çıkıyodur bu ya kız minnoşa çok hevesleniyorummmm sağlıklı olsun tabi de kız olursa çok seviniriz eşimleBenim haberim yokken kafama tuz koymuşlar oturuyorduk hiç farketmedim sonra beni izlemişler. Elini burnuna götürürsen erkek ağzına götürürsen kızmış. Ben burnumu kaşımışım
Rabbim önce sağlıklı şekilde gönlünüzdekini versin inşallahhinş doğru çıkıyodur bu ya kız minnoşa çok hevesleniyorummmm sağlıklı olsun tabi de kız olursa çok seviniriz eşimle:d
süperr, iyi olmuş 2 hafta beklemediğin boşuna üzecektin kendini çok sevindimmmKızlar kese göründü şükürler olsun değerin gayet iyi dedi dış gebelik söz konusu değil dedi haftaya kalp atışı için çağırdı
evett kaynanam serpmiş tuzu izlemişlerrr ağzımı tutmuşumm. dün kim dedi eşimin avuç içine alyans sallandırdık o da kız, benim göbeğimde sallandırdık o da kız. jhdaks ama ümit tabi hep içime doğan da erkek ağzıma hep oğlum diye laf geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok full erkekk 2şer 2şerRabbim önce sağlıklı şekilde gönlünüzdekini versin inşallahhsenin kızmı çıktı
Ya bizde eşimle falan ilk hissettiğimiz kız gibi oldu. Sonra çevremizdede hep içlerine kız doğmuş. Ama nedense sülalemize bakınca hiç kız yok bizim ondan sanki bizimde erkek olcak gibi geliyor. Tabi sağlıklı olsun bizim ilk bebeğimiz şuan ikiside olmadığından ikisinede aynı şekilde sevinicez ama tabi kız bebekler bir ayrı oluyor o kesin işte kız olursa bende çok sevinicem
Ay hadi inşallah kız olsunn kesen nasıldı ben öyle de çok gördüm uzun olan erkek yuvarlak olan kız olasılığı yüksek gibievett kaynanam serpmiş tuzu izlemişlerrr ağzımı tutmuşumm. dün kim dedi eşimin avuç içine alyans sallandırdık o da kız, benim göbeğimde sallandırdık o da kız. jhdaks ama ümit tabi hep içime doğan da erkek ağzıma hep oğlum diye laf geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok full erkekk 2şer 2şer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?