detaylıyı karşılamıyor canım, hiçbir sigorta karşılamıyor detaylıyı.
4lü testide karşılamıyor, sistem şöyleymiş sgkda detaylıyı ve 4lü testi karşılamadığı için özel sigortada karşılamıyormuş
Kızlae bugün sağlık ocağına gittim kaydımı yaptırmak için hem doktorum tahlilleri istemişti tahlilde verdim.
ebe dedi bu haftalarda bazı enfeksiyonlarla ilgili tahlillerde yapılıyor onlar biz yapamıyoruz devlet hastaneainden randevu al istersen dedi.
Siz biliyormusunuz ne enfeksiyonu için. Ayın 3üne aldım randevu bakalım. O zamana 9. Haftayı doldurmuş olucaz kısmetse
Yeni gelen hamişler hoş geldiniz Sağlıcakla gelsin bebişler Benim de 3 te randevum var bugün. İki kese görmüştü Dr. Bakalım durum ne olacak. 6+4 olduk bugün inşallah kalp atışlarını duyarım. İki kese de sağlıklıdır. Dualarınızı bekliyorum
Güzel anneler ben çıktım Dr dan ikiz değilmiş. Kuzucum da çok iyiymiş çok şükür. Kalp atışını da duydum. Darısı diğer hamişlerin başına inşallah Bir de bana kan sulandırıcı iğne soran arkadaş vardı önceki hamileliğimde kullandığım için şimdi de kullanmam söyledi ve rapor çıkardı Dr. Mutlaka kendi Dr una danış canım etiket yapamadım nik hatırlayamadığım için
Güzel anneler ben çıktım Dr dan ikiz değilmiş. Kuzucum da çok iyiymiş çok şükür. Kalp atışını da duydum. Darısı diğer hamişlerin başına inşallah Bir de bana kan sulandırıcı iğne soran arkadaş vardı önceki hamileliğimde kullandığım için şimdi de kullanmam söyledi ve rapor çıkardı Dr. Mutlaka kendi Dr una danış canım etiket yapamadım nik hatırlayamadığım için
Anladımm canım çok teşekkür ederim. Sağlık ocağı sadece rutin kontrol amaçlı verdiğimiz şekilde aldı sanırım. Bunlar için devlet hastanesine gönderdi. Haftaya en erken randevu bulabildim. Haftaya yaptırıcam gecikmiş olmam inşallah
Ben dün 5+2 de gittim valla benim bir tek keseye baktı zaten. Hiç yolk sactan, bebekten, kalp atımından bahsetmedik bile. Kese var, düzgün görünüyor, dış gebelik değil o kadar. Diğer bebektir, kalp atımıdır onlar için 7+2 de çağırdı o zaman bakacakmışız.
Benim vajinal baktı direk karından bu haftalarda görünmez diye.
Aynı aynııııı bende yeniletcem çünkü sigorta yaptırdım çocuk deneyemeden eşim 4.5 ay göreve gitti rezalettt geldi denedik oldu ama uzayacağı varmış giden para olsun yine de karlı olacak bence bizim içinnn.. detaylı ultrason farklı yavru onlardann ama bende tam bilmiyorum doktorum bişeyler diyodu cumartesi ayrıntılı bir sorarım
evett kaynanam serpmiş tuzu izlemişlerrr ağzımı tutmuşumm. dün kim dedi eşimin avuç içine alyans sallandırdık o da kız, benim göbeğimde sallandırdık o da kız. jhdaks ama ümit tabi hep içime doğan da erkek ağzıma hep oğlum diye laf geliyor eşimin ailesinde hiç kız yok full erkekk 2şer 2şer
Evet bende özele gidiyorum ama kalp atışı duyulunca veiririm raporu dedi. Hayırlısı inşallah pazartesi gittim kese ve yolk kesesi oluşmuş ama henüz kalp atışı göremedik
Kızlar bugün karnım ağrıyor diye acile gittim acil kadın doğuma çağırdı keseyi gördük çok şükür 5hafta 4gunluk dedi ama benim normalde 8haftalik olması gerekiyor 2hafta geride olan varmı
Kızlar bugün karnım ağrıyor diye acile gittim acil kadın doğuma çağırdı keseyi gördük çok şükür 5hafta 4gunluk dedi ama benim normalde 8haftalik olması gerekiyor 2hafta geride olan varmı