2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
bu detaylı ultrasonu karşılayacak mı onu merak ediyorum bennn 2li 3lü onları karşılıyomuş amaa
detaylıyı karşılamıyor canım, hiçbir sigorta karşılamıyor detaylıyı.
4lü testide karşılamıyor, sistem şöyleymiş sgkda detaylıyı ve 4lü testi karşılamadığı için özel sigortada karşılamıyormuş

Benden bunları istemişlerdi ilk baştaki 3 lü bakteri testi geçirdiğine ve hala var mı ona bakıyorlar

Güzel anneler ben çıktım Dr dan ikiz değilmiş. Kuzucum da çok iyiymiş çok şükür. Kalp atışını da duydum. Darısı diğer hamişlerin başına inşallah Bir de bana kan sulandırıcı iğne soran arkadaş vardı önceki hamileliğimde kullandığım için şimdi de kullanmam söyledi ve rapor çıkardı Dr. Mutlaka kendi Dr una danış canım etiket yapamadım nik hatırlayamadığım için

Tamam canım teşekürler ben sormuştum gözün aydın

Eki Görüntüle 2893590
Benden bunları istemişlerdi ilk baştaki 3 lü bakteri testi geçirdiğine ve hala var mı ona bakıyorlar
Anladımm canım çok teşekkür ederim. Sağlık ocağı sadece rutin kontrol amaçlı verdiğimiz şekilde aldı sanırım. Bunlar için devlet hastanesine gönderdi. Haftaya en erken randevu bulabildim. Haftaya yaptırıcam gecikmiş olmam inşallah

Himm doğrudur canm benim ultrasonda baktı. Kese küçük dedi bana bende bir iki kafta sonra gideceğim inşallah büyür bebk de

Kizzz benim koca burdaydi da noldu tutmadi bi türlü, o arada sigortanın yarısı bitti
Tuz nasi yapiliyo ayy kacinci haftada ogreniliyo ki cinsiyet acaba
Sonunda kızlar miniğimi gördüm ve kalp atışını da duydum çoook şükür herşey yolunda ve haftasıyla uyumlu dedi rabbim herkese nasip etsin
Çok şükür canım, sağlıkla ilerlesin inşallah

Evet bende özele gidiyorum ama kalp atışı duyulunca veiririm raporu dedi. Hayırlısı inşallah pazartesi gittim kese ve yolk kesesi oluşmuş ama henüz kalp atışı göremedik
Senin kaç haftalık canm benim de kese var ama kalp atsi duyamadik hatta keseye de küçük dedi, 15 gün sonra tekrar gidecegim

Kızlar bugün karnım ağrıyor diye acile gittim acil kadın doğuma çağırdı keseyi gördük çok şükür 5hafta 4gunluk dedi ama benim normalde 8haftalik olması gerekiyor 2hafta geride olan varmı

Kızlar bugün karnım ağrıyor diye acile gittim acil kadın doğuma çağırdı keseyi gördük çok şükür 5hafta 4gunluk dedi ama benim normalde 8haftalik olması gerekiyor 2hafta geride olan varmı
Ahu canm aynı benim durumum. Benim de 7 haftalık buguh ama dün doktor sadece kese yi gördü olması gereknden geri dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…