2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Hayırlı haberle gel inşAllah benimde meme uçlarımda bugün bir sızlama çekilme kaşıntı vs. Oldu ama sizinki kadar şiddetli değil doktoruna yine sorarsın ama demekki ara ara olan birşey

İnşallah 6dan sonra duyuluyor zaten siz de duyarsınız ne güzel. Benim de geceleri ve sabah uyandığımda çok ağrı sızı oluyor

aa bak onu hiç bilmiyorum ama ben geçen yıl bypass tarzı bir ameliyat oldum ikiye yarıldım ondan sezaryen koymaz diye düşünüyodum ajsdha alışmış kudurmuştan beterdir
Hakkınızda hayırlısı olsun ama zaten ameliyatlı oldugunuz için normal doğum sizin için çok risklidir size normal doğum kşmse yaptırmaya çalışmaz herhalde

Hayırlı haberle gel inşAllah benimde meme uçlarımda bugün bir sızlama çekilme kaşıntı vs. Oldu ama sizinki kadar şiddetli değil doktoruna yine sorarsın ama demekki ara ara olan birşey
İnşallah 6dan sonra duyuluyor zaten siz de duyarsınız ne güzel. Benim de geceleri ve sabah uyandığımda çok ağrı sızı oluyor
Sağolun kızlar meme ağrısından nefret ediyorum hamile kaldığımdan beri çok var kafayı yicem 9 ay ben

Ama birde böyle korkunçlu şeyler demeyelim yırtık mırtık etkileniyoruz sonra , benimde ablam sezaryenden sonra 3 ay kendine gelemedi doktor cidden çok önemliii yarım hoca dinden yarım doktor candan eder misalii

Ama birde böyle korkunçlu şeyler demeyelim yırtık mırtık etkileniyoruz sonra , benimde ablam sezaryenden sonra 3 ay kendine gelemedi doktor cidden çok önemliii yarım hoca dinden yarım doktor candan eder misalii
allah hepimizii işinin ehli doktorlarla karşılaştırsın her türlüsünde de kuş gibi kalkalım hemencikk

Kızlar bir soruda benden gelsiiin ben sabah eşim gittikten sonra uyuyamıyorum büssürü değişik değişik etkileneceğim rüyalar görüyorum bir tek evde tek kalınca oluyor sizede oluyormu acaba gecede görüyorum ama sabah sanıyorum ki çok uyumusum bir bakıyorum 15 dakika geçmiş o 15 dakika da dünyaları görüyorum

merhaba 5 haftalık hamileyim Allah nasip ederse mart gibi gözüküyor doğum. Kızlar doktor omega ilacı falan yazdıda ben ilaç kullanmaktan hoşlanmıyorum fazla birazda insan korkuyor bu ilaçlardan sizlerde kullanıyormusunuz. Bu ilaçta vitamin omega folik asit hepsi varmış regenesis omega kullanan varmı başka

Ben de regenesis max kullanıyorum. Memnunum. Normalde hamilelik planlandığında başlanıyor folik aside. Bebeğin gelişimi için çok önemli takviye. Besinlerden yeterince alamıyoruz ne yazık ki. Ben ekstra olarak demir damlası da kullanıyorum

folik asit 1 ay kullandım sonra doktor bunu yazdı demir hapıda kullanıyorum. Aşırı kramlarım var bu arada kasık ağrıları sizlerde görüldümü ya da varmı bu sıkıntımı onun içinde ayrıca bi ilaç verdi

Evet yaşıyorum ama ilaçlık seviyede değil. Normaldir diye düşünüyorum vücut yeni bir duruma alışmaya çalışıyor cuma doktora gittiğimde sorarım tabi yine

Kızlar herkese selaaam yeni bakabildim mesajlara. Burdan mı devam ediyoruz artık Bu arada dün ilk defa basım döndü gece yatmadan progestan içtikten sonra, ama öyle böyle değil başımı tutamıyorum gibi. Yatıp uyuyunca geçti cok şükür

Bende cok ruya goruyorum ama kabus seklinde korkutucu degil normal goruyorum. Uykuya dalmadan once 3ihlas fatiha felak nas ayetel kursi oku hicbisey olmaz Allahin izniyle uyku arasinda tuvalet icin fln kalkarsan tekrar oku. Youtube da boyle durumlar icin dualar var ac eve okut dinlet cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…