- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Amin canım teşekkür ederimCanım maşallah, Allah saglıkla büyümesini nasip etsinsenin sezeryandı değil mi? Sen iyi misin? Ağrın, sancın var mı? Müsait olunca yaz bize
Hiç bilmiyorum ki canım normal doğum sonrası 40 güne yakın sürerKızlar acil bir sorum olucak 2 mart doğum yaptım sezeryanla biliyorsunuz hastane de çok küçük minik kanamalar geldi günlük pedle durdum bugün kanama bir anda şimdi arttı büyük pede geçtim ne kadar gelir ne kadar devam eder sezeryan sonrası
İlk günden sonra hafifliyor agrılarKızlar doğum oldu 1 buçukta 46 cm 2335 olarak
2900 deniyordu ama zayıf baya kuvozde değil meme tutma çok çok az zorlanıyorum çok zayıf zorlanıyorum
Kalktım zorla yataktan şimdi tekrar yatamiyorum oturuyorum koltukta anca öyle huzur buldum
Saat başı en geç 1 buçuk saatte besleme için kalkmak lazımmış
Sezeryan olanlar yazsın bana lütfen fikir ne zaman geçiyor ağrılar oturma kalkma vs
Aa göğse masaj yapmanın rahim kaslarını uyardığını biliyrdum haftaya gelmezse denicemPompa ile sut sagmak baslatiyor. Youtube da bir diyetisyen var esi kadın dogumcu onun videosunda dinledim 15 dk birini 15 daka biri bu sekilde bi sure yapmis yaparken suyu gelmis.
Canım senin ki de eli kulağında o sancılar düzene girince pıtlayck inşllh sendne snra bizzzKızlar yarım saat önce öyle bi sancı girdimi bu doğumdaki gibi sancıydı elimde meyveler vardı bırakıverdim
Eşim tuttu beni bi 30 saniye sürdü ama çok güçlüydü
Canım benim 14 gün oldu biliyorsun. Bazen gün içinde hiç gelmiyor, bazen geceleri geliyor. 40 gün sürecek sanırım bu kanama. Ama az ama çok. :) Bebisle nasılsınız bu arada?Kızlar acil bir sorum olucak 2 mart doğum yaptım sezeryanla biliyorsunuz hastane de çok küçük minik kanamalar geldi günlük pedle durdum bugün kanama bir anda şimdi arttı büyük pede geçtim ne kadar gelir ne kadar devam eder sezeryan sonrası
Ya çok dertliyim sarılık başlangıcı çıktı 7 buçuk dediler bugün eve çıktık yarın çocuk doktoruna gidilcekmisCanım benim 14 gün oldu biliyorsun. Bazen gün içinde hiç gelmiyor, bazen geceleri geliyor. 40 gün sürecek sanırım bu kanama. Ama az ama çok. :) Bebisle nasılsınız bu arada?
Canım kanamanın miktarı önemli normal regl.kanaması gibi mi yoksa abartılı bir kanamami takip et bence kanamayı artış olursa doktoruna danışırsın. Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsünYa çok dertliyim sarılık başlangıcı çıktı 7 buçuk dediler bugün eve çıktık yarın çocuk doktoruna gidilcekmis
61 ile doğuma girdim gram eksilmedi ayaklarım şiş basamiyorum resmen kanama damla kadardı az önce arttı normal mi onuda bilemedim
Doğum öncesi bir kabız oldum doğum vs derken 5 gün wc çıkamayınca lavman yapıldı çok az çıktı affedersiniz
Göğüs ucu fena acıyor kız sarılık uyku çok uyandırmak zor
Madecassol ve l ki birşey aynı anda sürülüyor sanırım eczaneden aldılar ne nasıl bilmiyorum ayni anda sürdüm
O batmalar rahim genisledigi içindir .kasılma geldiğinde karnın taş gbi oluyor idrara sıkışmış gbi hissediyosun .o an hareket edemiyosun .en az 30 sn surer kasılma .Canlar bu yalancı sancı ya da sancı dediğimiz şey tam olarak nasıl nir his? 36.haftama girdim, yani haala makat duruşu bizim bebiş, vajina kısmına doğru anlık böyle batma mı desem elektrik çarpması gibi mi desem o şekil çakılıyor gibi bir ağrı oluyor ama dediğim gibi anlık çok kısa süreli.. acaba ayaklarıyla mı itiyor ya da sancı kasılma gibi bişiy mi bu , hiç bilemiyorm merak ediyorumm
Ya gün vereleri çok stresli değil mi ben ölüp ölüp diriliyorum bize de 17 Mart gibi olacak sanırım tam belli değil amaŞubatın ilk haftası kontrolümde 21 Mart diyelim şimdilik dedi Doktorum. Yani 1.5 ay kadar önceden gün vermişti. bu pazartesi tekrar gittiğimde 21 Mart kesinleşti.
Öyle gibi canım ya iyice şüpheleniyorum yakın gibi ama o sancı varya o sancııııCanım senin ki de eli kulağında o sancılar düzene girince pıtlayck inşllh sendne snra bizzz
Erkek mi bebeğiniz
Kız bebekErkek mi bebeğiniz
Ay ben bu gce dogurcam galibaÖyle gibi canım ya iyice şüpheleniyorum yakın gibi ama o sancı varya o sancıııı
dedim doğurcem herhalde ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?