2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar yarım saat önce öyle bi sancı girdimi bu doğumdaki gibi sancıydı elimde meyveler vardı bırakıverdim
Eşim tuttu beni bi 30 saniye sürdü ama çok güçlüydü

Canım maşallah, Allah saglıkla büyümesini nasip etsin senin sezeryandı değil mi? Sen iyi misin? Ağrın, sancın var mı? Müsait olunca yaz bize
Amin canım teşekkür ederim 1 haftalık olduk bile zaman çabuk geçiyor. Epidural sezaryen oldum herşey çok rahat ve güzel geçti çok şükür. Darısı tüm bekleyenlerin başına inşallah

Kızlar acil bir sorum olucak 2 mart doğum yaptım sezeryanla biliyorsunuz hastane de çok küçük minik kanamalar geldi günlük pedle durdum bugün kanama bir anda şimdi arttı büyük pede geçtim ne kadar gelir ne kadar devam eder sezeryan sonrası

Hiç bilmiyorum ki canım normal doğum sonrası 40 güne yakın sürer
Sezeryanda nasıl oluyor bilmiyorum

İlk günden sonra hafifliyor agrılar

Pompa ile sut sagmak baslatiyor. Youtube da bir diyetisyen var esi kadın dogumcu onun videosunda dinledim 15 dk birini 15 daka biri bu sekilde bi sure yapmis yaparken suyu gelmis.
Aa göğse masaj yapmanın rahim kaslarını uyardığını biliyrdum haftaya gelmezse denicem

Kızlar yarım saat önce öyle bi sancı girdimi bu doğumdaki gibi sancıydı elimde meyveler vardı bırakıverdim
Eşim tuttu beni bi 30 saniye sürdü ama çok güçlüydü
Canım senin ki de eli kulağında o sancılar düzene girince pıtlayck inşllh sendne snra bizzz

Canım benim 14 gün oldu biliyorsun. Bazen gün içinde hiç gelmiyor, bazen geceleri geliyor. 40 gün sürecek sanırım bu kanama. Ama az ama çok. :) Bebisle nasılsınız bu arada?

Canım benim 14 gün oldu biliyorsun. Bazen gün içinde hiç gelmiyor, bazen geceleri geliyor. 40 gün sürecek sanırım bu kanama. Ama az ama çok. :) Bebisle nasılsınız bu arada?
Ya çok dertliyim sarılık başlangıcı çıktı 7 buçuk dediler bugün eve çıktık yarın çocuk doktoruna gidilcekmis
61 ile doğuma girdim gram eksilmedi ayaklarım şiş basamiyorum resmen kanama damla kadardı az önce arttı normal mi onuda bilemedim
Doğum öncesi bir kabız oldum doğum vs derken 5 gün wc çıkamayınca lavman yapıldı çok az çıktı affedersiniz
Göğüs ucu fena acıyor kız sarılık uyku çok uyandırmak zor
Madecassol ve l ki birşey aynı anda sürülüyor sanırım eczaneden aldılar ne nasıl bilmiyorum ayni anda sürdüm

Canlar bu yalancı sancı ya da sancı dediğimiz şey tam olarak nasıl nir his? 36.haftama girdim, yani haala makat duruşu bizim bebiş, vajina kısmına doğru anlık böyle batma mı desem elektrik çarpması gibi mi desem o şekil çakılıyor gibi bir ağrı oluyor ama dediğim gibi anlık çok kısa süreli.. acaba ayaklarıyla mı itiyor ya da sancı kasılma gibi bişiy mi bu , hiç bilemiyorm merak ediyorumm

Bnm yine sabahtan beri düzensiz kasilmalarim var .ama bu sefer özellikle kasigima ağrı da giriyor .Şuan için genel olarak 10 dk da bir sabahtan beri de 10-15 dk da bir oluyordu .bu gce yine bna uyku yok anlaşılan

Canım kanamanın miktarı önemli normal regl.kanaması gibi mi yoksa abartılı bir kanamami takip et bence kanamayı artış olursa doktoruna danışırsın. Gözün aydın olsun Allah analı babalı büyütsün

O batmalar rahim genisledigi içindir .kasılma geldiğinde karnın taş gbi oluyor idrara sıkışmış gbi hissediyosun .o an hareket edemiyosun .en az 30 sn surer kasılma .

Rahimde o şekilde batmalarım arada bir oluyo ama karında sertleşme olmuyo. Sadece bazen bebişin olduğu yer sertleşiyo o da herhangi bir ağrı vs yapmıyo. Şimdiye kadar nst lerde de sancı hiç çıkmadı acaba benim doğum geç mi olacak çünkü hiçbir belirti, anormallik hissetmiyorum.

Dopumdan sonra karna bastırışıyr birikmiş kalmasın diye. Can acıtsa da. Eylül grubunda bi arkadaşın başta çok gelememiş sonra hemsireler kapıya geldiği sırada birden kanaması gelip bayılmıştı. Korkutmak gibi olmsım ama dr bir gözüksen mi cnm G gumus82 . Az gelmesi normal ama damla çok az değil mi.

Şubatın ilk haftası kontrolümde 21 Mart diyelim şimdilik dedi Doktorum. Yani 1.5 ay kadar önceden gün vermişti. bu pazartesi tekrar gittiğimde 21 Mart kesinleşti.
Ya gün vereleri çok stresli değil mi ben ölüp ölüp diriliyorum bize de 17 Mart gibi olacak sanırım tam belli değil ama

Erkek mi bebeğiniz

Öyle gibi canım ya iyice şüpheleniyorum yakın gibi ama o sancı varya o sancıııı
dedim doğurcem herhalde ben
Ay ben bu gce dogurcam galiba 10 dk da bir geliyor sancı ama baya zorluyor .yatarak takip ediyordum sancı aralığı i kalktım şimdi ayağa .kndimi kasıyorum istemsizce sancı gelince .5 dk ya düşerse yollara düşerim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…