Seni çok iyi anlıyrm bizimde 17ydi. Ve 2 ay sürüd hiçbirşeyde çıkmamıştı. Çok üzülüyrdm ama geçti. Bol bol emzir geçecek cnm inşllh bu zmnlardaYa çok dertliyim sarılık başlangıcı çıktı 7 buçuk dediler bugün eve çıktık yarın çocuk doktoruna gidilcekmis
61 ile doğuma girdim gram eksilmedi ayaklarım şiş basamiyorum resmen kanama damla kadardı az önce arttı normal mi onuda bilemedim
Doğum öncesi bir kabız oldum doğum vs derken 5 gün wc çıkamayınca lavman yapıldı çok az çıktı affedersiniz
Göğüs ucu fena acıyor kız sarılık uyku çok uyandırmak zor
Madecassol ve l ki birşey aynı anda sürülüyor sanırım eczaneden aldılar ne nasıl bilmiyorum ayni anda sürdüm
Ay sende bu gece buluşacak sn demek. Hadi sıranı sal artıkAy ben bu gce dogurcam galiba10 dk da bir geliyor sancı ama baya zorluyor .yatarak takip ediyordum sancı aralığı i kalktım şimdi ayağa .kndimi kasıyorum istemsizce sancı gelince .5 dk ya düşerse yollara düşerim artık
İkimizde bi haller var benim kasılma falan değildi direk o doğum sancısını hissettimAy ben bu gce dogurcam galiba10 dk da bir geliyor sancı ama baya zorluyor .yatarak takip ediyordum sancı aralığı i kalktım şimdi ayağa .kndimi kasıyorum istemsizce sancı gelince .5 dk ya düşerse yollara düşerim artık
Erkek geç gelir derler yama yakındır doğumun benim arkadaşımın da hiçbir şeyi çıkmıyordu aniden bi ağrıyla hastaneye gitti hemen doğurduKız bebek
amin canım sağolMaşallah canım çok güzel darısı bizim başımıza .Allah analı babı büyütsün
ben doğum için extra bişey yapmadım nişan da sabah öğlen ikindin saatleri minik akıntılar şeklinde geldi. hastanede de gelmeye devam etti@_Ravzaa_ vemorcivertkedi gözünüz aydınn. Kızlar doğumu başlatmayı destekleyici birşeyler yaptınız mı birde nişan gibi akıntı geldimi yoksa direk sancılar düensizken düzene mi girdi :)
Yani bu sancı gelince ilk doğum sancım geldi aklıma böyle guderse doğar bnceAy sende bu gece buluşacak sn demek. Hadi sıranı sal artık. Bir avazda kurtul inşlh
Yok yok bnde önce kasılıyor hmn peşine sancı geliyor .evde geziniyorum şimdi .İkimizde bi haller var benim kasılma falan değildi direk o doğum sancısını hissettim
Lohusalık 40 gün sürüyor. Yani azlı çoklu 40 gün devam edecek daha çok yeni ufak artışlar olur sonrası reglin son günleriymiş gibi olacak.Kızlar acil bir sorum olucak 2 mart doğum yaptım sezeryanla biliyorsunuz hastane de çok küçük minik kanamalar geldi günlük pedle durdum bugün kanama bir anda şimdi arttı büyük pede geçtim ne kadar gelir ne kadar devam eder sezeryan sonrası
Sarılık için de korkma sen bebeğini bol bol beslemeye bak. Sezaryen sonrası da şişlikler ve kabızlık durumu olabiliyor. Garmastan pomat göğüs yaralarına birebir. Aldığın kremler rahatlatmazsa aklında bulunsun.Ya çok dertliyim sarılık başlangıcı çıktı 7 buçuk dediler bugün eve çıktık yarın çocuk doktoruna gidilcekmis
61 ile doğuma girdim gram eksilmedi ayaklarım şiş basamiyorum resmen kanama damla kadardı az önce arttı normal mi onuda bilemedim
Doğum öncesi bir kabız oldum doğum vs derken 5 gün wc çıkamayınca lavman yapıldı çok az çıktı affedersiniz
Göğüs ucu fena acıyor kız sarılık uyku çok uyandırmak zor
Madecassol ve l ki birşey aynı anda sürülüyor sanırım eczaneden aldılar ne nasıl bilmiyorum ayni anda sürdüm
Kaçıncı haftada geldiKızlar bende bugün apar topar doğurdumhateketleri az diye normalde cumartesi gelicektim kontrole ama riske atmayıp bugün 16.30 da kontroldeydim 17.30 da ameliyathanede spinal anestezi ile oldu doğum çok şükür iyiyim birazdan yürümeye kalkıcam oğlumda çok şükür iyi mıkır tıkır meme tutmaya çalışıyor. Şu ana kadar herşey çok keyifli ve kolay ilerledi bide yürürsem çok iyi olacak Rabbim herkeze kolay doğumlar nasip etsin
Yok ya. Esas gününü bilmemek stresli. Böyle en azından kendini hazırlıyorsun, her şey belli oluyor.Ya gün vereleri çok stresli değil mi ben ölüp ölüp diriliyorum bize de 17 Mart gibi olacak sanırım tam belli değil ama
Bilmiyorum yA bana bu daha stresli geldi diğer türlü aniden gelince sanki daha iyi olurmuş gibi geldi tabi sağlıcakla gelsinler de önemli değilYok ya. Esas gününü bilmemek stresli. Böyle en azından kendini hazırlıyorsun, her şey belli oluyor.
Ya benimde dün gece karnımın altı ağrıyordu kaç kere ağrısına uyandım. Öğlen sırt ağrım başladı halaa devam ediyo. Az öncede bi ağrı girdi karnıma belime kıpırdayamadım 5 dk sonra ishale çevirdi bir andaİkimizde bi haller var benim kasılma falan değildi direk o doğum sancısını hissettim
38+2Kaçıncı haftada geldi
Bende ishal olmuşumYa benimde dün gece karnımın altı ağrıyordu kaç kere ağrısına uyandım. Öğlen sırt ağrım başladı halaa devam ediyo. Az öncede bi ağrı girdi karnıma belime kıpırdayamadım 5 dk sonra ishale çevirdi bir anda38+1 olduk
Merhaba gecen haftadan beri benimkindede hareketlerinde azalma var.bizde haftasına göre önde gidiyoruz mesela 36 .haftada kilosu 3.300 dü.Ben yeri daraldığından hareketinin azaldığını düşündüm.Bide günde 10 kere hareket etse yeterli diye okudum.Bendemi endişelenmeyin.Bide benimkinin suyu fazla dedi doktor.şekeri yeme gerekirse dedi.14 de gün aldık sezeryan olucamBende bugün kontroldeydim bebek hep ileriden gitmişti hamileliğim boyunca bugünde 38+2cıktı hareketlerde bariz bi azalma var doktorum bu dönemde 24 saatte en az 30 hareket saymam gerektiğini söyledi ve tedbir amçlı ciğer geliştirici vurdu hareket sayıyorum ama henüz 15 yarın ciğer geliştiricinin ikincisi vurulacak eğer hareketler yarında az olursa cuma kontrole gidicem kordon boğazına cok yakın iyi takip et dedi
Dualarım seninle canımBiz hastaneye geçiyoruz sancılar batadir 5 dk da bir dua edin kizlar .inşallah acilmam vardır
Allah yardımcın olsun.bi avazda inşallahBiz hastaneye geçiyoruz sancılar batadir 5 dk da bir dua edin kizlar .inşallah acilmam vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?