hadi bizi de haberdar et kolaylıkla kurtulursun inşallahBiz hastaneye geçiyoruz sancılar batadir 5 dk da bir dua edin kizlar .inşallah acilmam vardır
Benimde günüm aynı sizlerle.14 gün aldık biz.Ben daha ileri tarih istedim doktor olmaz diyo dikişlerin ağrıyı 7.aydan beri.çok acıyor ayakta kalamıyorm yürüyemiyorum.Sanırım rısk almıyo ama beklese bekler bence bilemedimBilmiyorum ki canım ama düzenli olursa yapar diye düşünüyorum
Seninle günlerimiz aynı
Allah yardımcın olsun bir avazda kurtarsın ınsallahBiz hastaneye geçiyoruz sancılar batadir 5 dk da bir dua edin kizlar .inşallah acilmam vardır
Az kaldı hepimiz canımBenimde günüm aynı sizlerle.14 gün aldık biz.Ben daha ileri tarih istedim doktor olmaz diyo dikişlerin ağrıyı 7.aydan beri.çok acıyor ayakta kalamıyorm yürüyemiyorum.Sanırım rısk almıyo ama beklese bekler bence bilemedim
Ay resmen sancıdan uyuyamadım uykum kaçtı evi turlayıp durdumBende ishal olmuşum
Canımm hadi hayırlı haberBiz hastaneye geçiyoruz sancılar batadir 5 dk da bir dua edin kizlar .inşallah acilmam vardır
Benimde 2 hafta kadar öndeydi bebiş hareket olarakta günde 30 veya 40 hareket sayman gerek dedi doktorum ama biz 20 yi geçemedik .Kordonuda hemen boğazın yanında çıktı bebek kendini korumaya almış dedi riske atmadan alalım dedi ve hopp mucizem şuan yanımdaMerhaba gecen haftadan beri benimkindede hareketlerinde azalma var.bizde haftasına göre önde gidiyoruz mesela 36 .haftada kilosu 3.300 dü.Ben yeri daraldığından hareketinin azaldığını düşündüm.Bide günde 10 kere hareket etse yeterli diye okudum.Bendemi endişelenmeyin.Bide benimkinin suyu fazla dedi doktor.şekeri yeme gerekirse dedi.14 de gün aldık sezeryan olucam
İnş sizde sorun çıkmazMerhaba arkadaşlar, danışmak istediğim bi durum var size. Pazartesi 38+3te sezaryan randevum var ve maalesef az evvel aynı evde olduğum annem ve kız kardeşimin covid pozitif olduğunu öğrendik. Test yaptırıcam sabah, pozitif çıkarsam süreç nasıl ilerleyecek? Sezaryene alınacak mıyım? Bekletirler mi? İlk Doğum da sezeryandı, bekletirler de Doğum kendiliğinden başlarsa? Çooook üzgün ve stresliyim
Ben doğum yaptım akşam 7 gibi.benden sonra covidli alinacgini soyluolardi bekletmiolar yani..Merhaba arkadaşlar, danışmak istediğim bi durum var size. Pazartesi 38+3te sezaryan randevum var ve maalesef az evvel aynı evde olduğum annem ve kız kardeşimin covid pozitif olduğunu öğrendik. Test yaptırıcam sabah, pozitif çıkarsam süreç nasıl ilerleyecek? Sezaryene alınacak mıyım? Bekletirler mi? İlk Doğum da sezeryandı, bekletirler de Doğum kendiliğinden başlarsa? Çooook üzgün ve stresliyim
Gözünüz aydınBen doğum yaptım akşam 7 gibi.benden sonra covidli alinacgini soyluolardi bekletmiolar yani..
harikasın hadi hayırlı olsunKizlar ben doğurdum üçte hastaneye geldik 4.55 ye doğdu .ikimizde iyiyiz müsait olunca anlaticam
Gözün aydın canım aniden mi gelişti doğumBen doğum yaptım akşam 7 gibi.benden sonra covidli alinacgini soyluolardi bekletmiolar yani..
Ay hadi maşllh sırf sen veKizlar ben doğurdum üçte hastaneye geldik 4.55 ye doğdu .ikimizde iyiyiz müsait olunca anlaticam
Durumunuz beklemeye uygunsa bekliyorsunuz ama değilse tabiki çözüm bulunuyor ben iyice sormuştum bu durumuMerhaba arkadaşlar, danışmak istediğim bi durum var size. Pazartesi 38+3te sezaryan randevum var ve maalesef az evvel aynı evde olduğum annem ve kız kardeşimin covid pozitif olduğunu öğrendik. Test yaptırıcam sabah, pozitif çıkarsam süreç nasıl ilerleyecek? Sezaryene alınacak mıyım? Bekletirler mi? İlk Doğum da sezeryandı, bekletirler de Doğum kendiliğinden başlarsa? Çooook üzgün ve stresliyim
maşallah hadi sende kurtuldun Allah analı babalı büyütsün. zaten en zorlayan kısım su patlattıktan sonraki sancılar. dayanamıyorum dediğin yerde artık ıkınma aşaması gelmiş oluyor. kasılmaydı sancıydı yalancıydı gerçekti derken öyle böyle bi devir kapandıKizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 3500 Gr 50 cm doğdu
Çok hızlı gözün aydın canım sağlıkla buyutKizlar ben doğurdum üçte hastaneye geldik 4.55 ye doğdu .ikimizde iyiyiz müsait olunca anlaticam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?