2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Gözün aydın canım çok şükür sen de kavuştun bebeğine

Ve bugün itibariyle 40.haftam da doldu benden sonra olup doğurmayan kaldıysa ben sizi bekliyorum herkes doğursun benim kız öyle çıkacakmış

Evet canım çok şükür bitti gitti darısı bekleyen herkesin başına . Var maalesef dikişim .çok mu dedim doktora yok yok çok az dedi ama kontrol etmedim korkarım dikişten

Bı anda oluyor ya ne olduğunu anlamiyoaun bile.biz gitsek mi gitmesek mi hastaneye diye düşünürken 6 cm acilmam olmuş evde gitmeyelim desem evde dogurcaktim demek ki

Ayy chivas sende dogurdun ve elendin ama güzel bir doğum olmuş. Açılmaları evde yaşaman da hastanede geçirdiğin süreyi kısaltmış cok sevindim. Allah analı babalı büyütsün canım. Maşallah kilosu vs de iyi
Canım benimde salı günü 8martta doluyor 40 haftam ve en ufak bir belirtim yok. Ne sancım ne açılmam ne nişan hiçbisey

Ben de öyleyim bir aydır akıntım var onu nişan sanıyordum ama artık anladım ki o da belirti değilmiş biz de ansızın bi gecede fırt diye doğuranlardan oluruz inşallah

Sağol canım .çarşamba doktira gitmiştim hiç acilmam yoktu hatırlarsan .bı anda düzensiz diye onemsiz gördüğüm sancılar doğum sancısı oluverdi .darısı sizlerin başına

Ben de öyleyim bir aydır akıntım var onu nişan sanıyordum ama artık anladım ki o da belirti değilmiş biz de ansızın bi gecede fırt diye doğuranlardan oluruz inşallah
Ahahah inşallah ama çok vaktim yok benim gelmesse alacak doktor Perşembe günü
Yalnız refakatcim uyudu .Poyrazda emdi uyudu .ben maalesef hastanede uyuyamıyorum .dün sabah 9 da kalkmistim sardım buraya
Olsun dogurdun rahatladın bak çok şükür onu düşün ne zaman cikicaksiniz hastaneden?

Maşallah anneler her zaman çok güçlü gerçekten epidural diye sartlaninca ama bak gerek bile kalmamis çokta hızlı olmuş bize de dua et kalanlara

Ayy maşallah şükür atlattın.Gece ben o kadar çok dolaştımki evin içinde uyumuş kalmışım koltukta kandırdı yine beni benim yaramaz.
Şükür şimdilik iyiyim bakalım.
Yalancı ağrılar giderek artıyor onun farkına vardım ama.

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımBol sütlü günleriniz olsun

Tebrik ederim. Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün. vatana millete hayırlı evlat olsun

Devamı gelir o zamn canım bak bnm kasılmalar ilk gcen hafta sonu başlamıştı tam da cumartesi .tam bir hafta sonra doğdu

Vala o activating labor'ı bende yapıyorum 2 gündür ama tık yok umutsuz vaka bugün artık yapabildiğim kadar dip köşe temizlik yapıcam belki nazlı oğlumun gelesi tutar
Sıcak duş al videodan sonra .ben dünde çok sıcak suyla duş aldım hep belime su tuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…