- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 53
- 29
Gözün aydın canım çok şükür sen de kavuştun bebeğineKizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 3500 Gr 50 cm doğdu
Evet canım çok şükür bitti gitti darısı bekleyen herkesin başına . Var maalesef dikişim .çok mu dedim doktora yok yok çok az dedi ama kontrol etmedimmaşallah hadi sende kurtuldun Allah analı babalı büyütsün. zaten en zorlayan kısım su patlattıktan sonraki sancılar. dayanamıyorum dediğin yerde artık ıkınma aşaması gelmiş oluyor. kasılmaydı sancıydı yalancıydı gerçekti derken öyle böyle bi devir kapandıdikişin varmı?
Bı anda oluyor ya ne olduğunu anlamiyoaun bile.biz gitsek mi gitmesek mi hastaneye diye düşünürken 6 cm acilmam olmuş evdeGözün aydın canım çok şükür sen de kavuştun bebeğine
Ve bugün itibariyle 40.haftam da doldu benden sonra olup doğurmayan kaldıysa ben sizi bekliyorum herkes doğursun benim kız öyle çıkacakmış
Ayy chivas sende dogurdun ve elendinKizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 3500 Gr 50 cm doğdu
Canım benimde salı günü 8martta doluyor 40 haftam ve en ufak bir belirtim yok. Ne sancım ne açılmam ne nişan hiçbiseyGözün aydın canım çok şükür sen de kavuştun bebeğine
Ve bugün itibariyle 40.haftam da doldu benden sonra olup doğurmayan kaldıysa ben sizi bekliyorum herkes doğursun benim kız öyle çıkacakmış
Ben de öyleyim bir aydır akıntım var onu nişan sanıyordum ama artık anladım ki o da belirti değilmişAyy chivas sende dogurdun ve elendinama güzel bir doğum olmuş. Açılmaları evde yaşaman da hastanede geçirdiğin süreyi kısaltmış cok sevindim. Allah analı babalı büyütsün canım. Maşallah kilosu vs de iyi
Canım benimde salı günü 8martta doluyor 40 haftam ve en ufak bir belirtim yok. Ne sancım ne açılmam ne nişan hiçbisey
Bir anda oluyor da o an bi türlü gelemediBı anda oluyor ya ne olduğunu anlamiyoaun bile.biz gitsek mi gitmesek mi hastaneye diye düşünürken 6 cm acilmam olmuş evdegitmeyelim desem evde dogurcaktim demek ki
Sağol canım .çarşamba doktira gitmiştim hiç acilmam yoktu hatırlarsan .bı anda düzensiz diye onemsiz gördüğüm sancılar doğum sancısı oluverdi .darısı sizlerin başınaAyy chivas sende dogurdun ve elendinama güzel bir doğum olmuş. Açılmaları evde yaşaman da hastanede geçirdiğin süreyi kısaltmış cok sevindim. Allah analı babalı büyütsün canım. Maşallah kilosu vs de iyi
Canım benimde salı günü 8martta doluyor 40 haftam ve en ufak bir belirtim yok. Ne sancım ne açılmam ne nişan hiçbisey
Ahahah inşallahBen de öyleyim bir aydır akıntım var onu nişan sanıyordum ama artık anladım ki o da belirti değilmişbiz de ansızın bi gecede fırt diye doğuranlardan oluruz inşallah
Olsun dogurdun rahatladın bak çok şükür onu düşünYalnız refakatcim uyudu .Poyrazda emdi uyudu .ben maalesef hastanede uyuyamıyorum .dün sabah 9 da kalkmistimsardım buraya
Oyyy masallah gözün aydın çokta hızlı olmuş maşallahKizlar ben doğurdum üçte hastaneye geldik 4.55 ye doğdu .ikimizde iyiyiz müsait olunca anlaticam
Maşallah anneler her zaman çok güçlü gerçekten epidural diye sartlaninca ama bak gerek bile kalmamis çokta hızlı olmuş bize de dua et kalanlaraKizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 3500 Gr 50 cm doğdu
Ayy maşallah şükür atlattın.Gece ben o kadar çok dolaştımki evin içinde uyumuş kalmışım koltukta kandırdı yine beni benim yaramaz.Kizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 3500 Gr 50 cm doğdu
Tebrik ederim. Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün. vatana millete hayırlı evlat olsunKizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 3500 Gr 50 cm doğdu
Devamı gelir o zamn canım bak bnm kasılmalar ilk gcen hafta sonu başlamıştı tam da cumartesi .tam bir hafta sonra doğduAyy maşallah şükür atlattın.Gece ben o kadar çok dolaştımki evin içinde uyumuş kalmışım koltukta kandırdı yine beni benim yaramaz.
Şükür şimdilik iyiyim bakalım.
Yalancı ağrılar giderek artıyor onun farkına vardım ama.
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canımBol sütlü günleriniz olsun
Sıcak duş al videodan sonra .ben dünde çok sıcak suyla duş aldım hep belime su tuttumVala o activating labor'ı bende yapıyorum 2 gündür ama tık yok umutsuz vakabugün artık yapabildiğim kadar dip köşe temizlik yapıcam belki nazlı oğlumun gelesi tutar
Sağol canımTebrik ederim. Allah analı babalı, sağlıkla büyütsün. vatana millete hayırlı evlat olsun
Temizliği yapıyım, sonra videoyu yapıyım e sonrada sıcak su ile duş artık başka bişey kalmıyoSıcak duş al videodan sonra .ben dünde çok sıcak suyla duş aldım hep belime su tuttum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?