2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Aynı durumdayım bakalım nasıl doğacaklar

Kuzum activating labor'a başladığımdan beri adet olacakmisim gibi bel agrim var, tesaduf mu egzersizin etkisi mi? Ciddi ciddi adet olcam sanki
Kizlar bu egzersizler sürekli mi yapılıyo. Şimdi bakıp izledim 7 dakikalık bir video. İngilizce. Doğru video mu ve sadece 1 defa mı yapacak?

Kizlar bu egzersizler sürekli mi yapılıyo. Şimdi bakıp izledim 7 dakikalık bir video. İngilizce. Doğru video mu ve sadece 1 defa mı yapacak?
Evet 7 dk ingilizce, bende onu yaptım. Doktorum hareketin her türlüsünü yapabilirsin yürüyüş vs anlaminda yani, engel yok ki dedi. Bende her gun yapayım o zaman dedim,zaten iki üç gun oldu başlayalı.

Benim ilk 3-4 gün yogun kanamam oldu, dependle durdum hep.
Sonra yavas yavas azaldı, bugun sezaryen sonrası 10.gün, kanamam bir kaç gündür sıfır

Benimde bu gün son yarın 40 haftam dolıyo ve beklemedeyim.inşallah biran önce gelir.

Benim de hareketler az, ama dr bebeği almadı. Bence onlar birkaç seyi bir arada degerlendiriyor. Kordon, kalp atışı, kan akışı vs. Nstde 2 major hareket görmeden eve göndermiyor yalnız. 1 saatte olsa, günde 2-3 defa da olsa nstye giriyorum hareket çıkmazsa. Doktorun klavuzun olsun, ona danışırsın aklındakileri, herkesin süreci farklı çünkü. Mukayese yaparak stres olma, ben de bir ara çok stres oldum hareketler az diye.Sonra sadece doktorumu dinlemeye karar verdim. Bir sorun olursa onlar söyler mutlaka
Hiç hareket hissetmezsen, rutinin dışında bir azalma olursa tabii mutlaka git, benim drda farklılaşma olursa gel diyor.
Ay ay canım ne güzel bir doğum, tabii zorlukları olmuş ama hastaneye kontrollü geç gitmen sayesinde 2 saatte kurtulmuşun çok şükür.
Tam kaç haftadaydın sen? 40+?
Ya benim merak ettiğim o su patlarken sancılarda falan çok bağırma oluyor mu yoksa içine içine mi bağırıyosun ay bakalım neler bekliyor bizleri.
Bir de dikiş atılırken hissediyor musun? Yoksa artık amannn bitti gitti mi oluyosun?
Çok şükür atlattın, sağlıkla, mutlulukla güzel ömrünüz olsun

Kuzum activating labor'a başladığımdan beri adet olacakmisim gibi bel agrim var, tesaduf mu egzersizin etkisi mi? Ciddi ciddi adet olcam sanki
Bn bı kere yaptım akşam yapmıştım o gece ve ondan sonraki gün sırt ve bel ağrısı vardı .bebişin başı asagiya bastırıyordu .gecesine de hastaneye geldim zaten

Canım 39+2 yim yani dogmasaydi bu sabah öyle olucaktim .su patlaturken hiç hissetmiyosun .sudan sonra gelen sancılar kuvvetli bnce .tabi bnm ağrı eşiğinde düşük yani söyleyeyim.ebeye yanımdan gitme dedim elimi tuttu gecicek gecicek bebeğe oadaklan dedi ama çok da odaklanamadim ama sancı ara verince pamuk gbi oluyosun. Ben biraz ki çok fena falan demisimdir ama bagirmadim açıkçası .dikiş atmadan iğne vuruyor ama bn bazı yerlerde çok da az olsa hissettim .ama tabiki çok ta sallamiyosun

Bebeğin hayırlı olsun canım.eline almışım bi sıkıntı yaşamadan en azından

Sezeryana alıyolar ben öyle gördüm.aAma bazen kendi doktorum kabul etmıyo özeldeysen.devlet Hastanesi'ne yönlendiriyolar

Suyum patladığı için bnm sancılarda çok kuvvetliydi şimdi suyun önce gelemsinden korkuyrm.

Kuzum çok normal. Göğüs ucu yarası bende de var. Denisb ye doktoru garmastan pomad önerdi. Onu aldık biz de. Bugün daha iyiyim. Biraz tuzlu ama cidden işe yarıyor.

İnanki dikiş umrunda bile olmuyor sadece ip ve cekistirme hissi oluyor çünkü zaten uyusturuyolar. Bağırma konusu bence kişinin kendisi ve sancıyla alakalı..bende aslında canım çok tatlı değil bağırmamm saniyodum.. ama suni sancı beni baya zorladı o yüzden bu sefer acele etmeden evde kendi sancılarımi iyice beklemek istiyorum inşallah en kolay doğumlar bizim olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…