- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Aynen artık elden başka bişey gelmezTemizliği yapıyım, sonra videoyu yapıyım e sonrada sıcak su ile duş artık başka bişey kalmıyo
Gözün aydın canım benim maşallah Allah analı babalı büyütsünKizlar ben doğurdum üçte hastaneye geldik 4.55 ye doğdu .ikimizde iyiyiz müsait olunca anlaticam
Aynı durumdayım bakalım nasıl doğacaklarAyy chivas sende dogurdun ve elendinama güzel bir doğum olmuş. Açılmaları evde yaşaman da hastanede geçirdiğin süreyi kısaltmış cok sevindim. Allah analı babalı büyütsün canım. Maşallah kilosu vs de iyi
Canım benimde salı günü 8martta doluyor 40 haftam ve en ufak bir belirtim yok. Ne sancım ne açılmam ne nişan hiçbisey
Kuzum activating labor'a başladığımdan beri adet olacakmisim gibi bel agrim var, tesaduf mu egzersizin etkisi mi? Ciddi ciddi adet olcam sankiSıcak duş al videodan sonra .ben dünde çok sıcak suyla duş aldım hep belime su tuttum
Sıralarını geçirmesinler tek dileğim o
Kizlar bu egzersizler sürekli mi yapılıyo. Şimdi bakıp izledim 7 dakikalık bir video. İngilizce. Doğru video mu ve sadece 1 defa mı yapacak?Kuzum activating labor'a başladığımdan beri adet olacakmisim gibi bel agrim var, tesaduf mu egzersizin etkisi mi? Ciddi ciddi adet olcam sanki
Vala ben 1 defa zor yapıyorumKizlar bu egzersizler sürekli mi yapılıyo. Şimdi bakıp izledim 7 dakikalık bir video. İngilizce. Doğru video mu ve sadece 1 defa mı yapacak?
Evet 7 dk ingilizce, bende onu yaptım. Doktorum hareketin her türlüsünü yapabilirsin yürüyüş vs anlaminda yani, engel yok ki dedi. Bende her gun yapayım o zaman dedim,zaten iki üç gun oldu başlayalı.Kizlar bu egzersizler sürekli mi yapılıyo. Şimdi bakıp izledim 7 dakikalık bir video. İngilizce. Doğru video mu ve sadece 1 defa mı yapacak?
Benim ilk 3-4 gün yogun kanamam oldu, dependle durdum hep.Kızlar acil bir sorum olucak 2 mart doğum yaptım sezeryanla biliyorsunuz hastane de çok küçük minik kanamalar geldi günlük pedle durdum bugün kanama bir anda şimdi arttı büyük pede geçtim ne kadar gelir ne kadar devam eder sezeryan sonrası
Benimde bu gün son yarın 40 haftam dolıyo ve beklemedeyim.inşallah biran önce gelir.Gözün aydın canım çok şükür sen de kavuştun bebeğine
Ve bugün itibariyle 40.haftam da doldu benden sonra olup doğurmayan kaldıysa ben sizi bekliyorum herkes doğursun benim kız öyle çıkacakmış
Benim de hareketler az, ama dr bebeği almadı. Bence onlar birkaç seyi bir arada degerlendiriyor. Kordon, kalp atışı, kan akışı vs. Nstde 2 major hareket görmeden eve göndermiyor yalnız. 1 saatte olsa, günde 2-3 defa da olsa nstye giriyorum hareket çıkmazsa. Doktorun klavuzun olsun, ona danışırsın aklındakileri, herkesin süreci farklı çünkü. Mukayese yaparak stres olma, ben de bir ara çok stres oldum hareketler az diye.Sonra sadece doktorumu dinlemeye karar verdim. Bir sorun olursa onlar söyler mutlakaMerhaba gecen haftadan beri benimkindede hareketlerinde azalma var.bizde haftasına göre önde gidiyoruz mesela 36 .haftada kilosu 3.300 dü.Ben yeri daraldığından hareketinin azaldığını düşündüm.Bide günde 10 kere hareket etse yeterli diye okudum.Bendemi endişelenmeyin.Bide benimkinin suyu fazla dedi doktor.şekeri yeme gerekirse dedi.14 de gün aldık sezeryan olucam
Ay ay canım ne güzel bir doğum, tabii zorlukları olmuş ama hastaneye kontrollü geç gitmen sayesinde 2 saatte kurtulmuşun çok şükür.Kizlar yazmıştım buraya sancılarım var diye 10 _15 dk da burcu ilk önce ama geldiğini hissettiriyordu .saat on iki olmadan 5 dk ya falan düştü .biraz evde yürüdüm ettim bı saat falan takıldım öyle sonra eşimi uyandirdim .biraz da o la takıldım .belime falan masaj yaptırdım .kızımı uyandırmak istemiyordum hiç evde birakcak kimsede yok kim gelse baksa derken komşuyu çağırdık .onun arabasıyla geldik hastaneye .tabi ne yapcaz falan düşünürken saat 3 olmuştu hastaneye geldiğimizde .6 cm acilmam varmış .epidural istedim ilk şoku orda yaşadımçünkü gce epidural yapicak doktor yokmuş .mecbur epiduralsiz kaldım .8 cm de suyumu patlattilar .ondan sonra sancılar baya zorladı .ebe sağolsun çok yardımcı oldu .ıkınma olayı bnm için biraz zordu çünkü sancı geldiginde kasıyodum kndimi .sonra ebe dizlerimin üstüne cokturdu öyle ikindirdi . Baya başını hissedince de çatala çıktım .doktor geldi falan filan ikinmaya devam ettim ama yalan yok kızımda daha kolay ikinmistim çünkü sancı hissetmiyordum sadece ıkınma hissi geliyordu .bunda sancı da olunca ıkınma zir oldu ama başardım bı baktım küçük adam çıkmış bile .böyke işte saat 3 ye hastanedeydik 4.55 te doğdu .emmesi güzel birazdan kaldırcam biraz cazgır gbi hatta 3500 Gr 50 cm doğdu
Bn bı kere yaptım akşam yapmıştım o gece ve ondan sonraki gün sırt ve bel ağrısı vardı .bebişin başı asagiya bastırıyordu .gecesine de hastaneye geldim zatenKuzum activating labor'a başladığımdan beri adet olacakmisim gibi bel agrim var, tesaduf mu egzersizin etkisi mi? Ciddi ciddi adet olcam sanki
Ben bir kere yapıp iki üç dk dinlenip sonra bir kere daha yapmıştımKizlar bu egzersizler sürekli mi yapılıyo. Şimdi bakıp izledim 7 dakikalık bir video. İngilizce. Doğru video mu ve sadece 1 defa mı yapacak?
Canım 39+2 yimBenim de hareketler az, ama dr bebeği almadı. Bence onlar birkaç seyi bir arada degerlendiriyor. Kordon, kalp atışı, kan akışı vs. Nstde 2 major hareket görmeden eve göndermiyor yalnız. 1 saatte olsa, günde 2-3 defa da olsa nstye giriyorum hareket çıkmazsa. Doktorun klavuzun olsun, ona danışırsın aklındakileri, herkesin süreci farklı çünkü. Mukayese yaparak stres olma, ben de bir ara çok stres oldum hareketler az diye.Sonra sadece doktorumu dinlemeye karar verdim. Bir sorun olursa onlar söyler mutlaka
Hiç hareket hissetmezsen, rutinin dışında bir azalma olursa tabii mutlaka git, benim drda farklılaşma olursa gel diyor.
Ay ay canım ne güzel bir doğum, tabii zorlukları olmuş ama hastaneye kontrollü geç gitmen sayesinde 2 saatte kurtulmuşun çok şükür.
Tam kaç haftadaydın sen? 40+?
Ya benim merak ettiğim o su patlarken sancılarda falan çok bağırma oluyor muyoksa içine içine mi bağırıyosun ay bakalım neler bekliyor bizleri.
Bir de dikiş atılırken hissediyor musun? Yoksa artık amannn bitti gitti mi oluyosun?
Çok şükür atlattın, sağlıkla, mutlulukla güzel ömrünüz olsun
Bebeğin hayırlı olsun canım.eline almışım bi sıkıntı yaşamadan en azındanBenimde 2 hafta kadar öndeydi bebiş hareket olarakta günde 30 veya 40 hareket sayman gerek dedi doktorum ama biz 20 yi geçemedik .Kordonuda hemen boğazın yanında çıktı bebek kendini korumaya almış dedi riske atmadan alalım dedi ve hopp mucizem şuan yanımda
Sezeryana alıyolar ben öyle gördüm.aAma bazen kendi doktorum kabul etmıyo özeldeysen.devlet Hastanesi'ne yönlendiriyolarMerhaba arkadaşlar, danışmak istediğim bi durum var size. Pazartesi 38+3te sezaryan randevum var ve maalesef az evvel aynı evde olduğum annem ve kız kardeşimin covid pozitif olduğunu öğrendik. Test yaptırıcam sabah, pozitif çıkarsam süreç nasıl ilerleyecek? Sezaryene alınacak mıyım? Bekletirler mi? İlk Doğum da sezeryandı, bekletirler de Doğum kendiliğinden başlarsa? Çooook üzgün ve stresliyim
Kuzum çok normal. Göğüs ucu yarası bende de var. Denisb ye doktoru garmastan pomad önerdi. Onu aldık biz de. Bugün daha iyiyim. Biraz tuzlu ama cidden işe yarıyor.Ya çok dertliyim sarılık başlangıcı çıktı 7 buçuk dediler bugün eve çıktık yarın çocuk doktoruna gidilcekmis
61 ile doğuma girdim gram eksilmedi ayaklarım şiş basamiyorum resmen kanama damla kadardı az önce arttı normal mi onuda bilemedim
Doğum öncesi bir kabız oldum doğum vs derken 5 gün wc çıkamayınca lavman yapıldı çok az çıktı affedersiniz
Göğüs ucu fena acıyor kız sarılık uyku çok uyandırmak zor
Madecassol ve l ki birşey aynı anda sürülüyor sanırım eczaneden aldılar ne nasıl bilmiyorum ayni anda sürdüm
İnanki dikiş umrunda bile olmuyor sadece ip ve cekistirme hissi oluyor çünkü zaten uyusturuyolar.Benim de hareketler az, ama dr bebeği almadı. Bence onlar birkaç seyi bir arada degerlendiriyor. Kordon, kalp atışı, kan akışı vs. Nstde 2 major hareket görmeden eve göndermiyor yalnız. 1 saatte olsa, günde 2-3 defa da olsa nstye giriyorum hareket çıkmazsa. Doktorun klavuzun olsun, ona danışırsın aklındakileri, herkesin süreci farklı çünkü. Mukayese yaparak stres olma, ben de bir ara çok stres oldum hareketler az diye.Sonra sadece doktorumu dinlemeye karar verdim. Bir sorun olursa onlar söyler mutlaka
Hiç hareket hissetmezsen, rutinin dışında bir azalma olursa tabii mutlaka git, benim drda farklılaşma olursa gel diyor.
Ay ay canım ne güzel bir doğum, tabii zorlukları olmuş ama hastaneye kontrollü geç gitmen sayesinde 2 saatte kurtulmuşun çok şükür.
Tam kaç haftadaydın sen? 40+?
Ya benim merak ettiğim o su patlarken sancılarda falan çok bağırma oluyor muyoksa içine içine mi bağırıyosun ay bakalım neler bekliyor bizleri.
Bir de dikiş atılırken hissediyor musun? Yoksa artık amannn bitti gitti mi oluyosun?
Çok şükür atlattın, sağlıkla, mutlulukla güzel ömrünüz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?