Cok geçmiş olsun canım.Günaydin kizlar dün geceden beri sancim çok var ama kasılma yok ya da ben anlamıyorum. Cuma günü doktor rahimin çok kısaldığını açilmaya başladığını gördü. Bugun sabah wcde sarımtrak akinti oldu ama kivamini anlayabileceğim kadar cok yoktu pecetede gordum yine de her zamankinden fazlaydibu nişan mı oluyor? Nişansa devamı gelir mi bu kdr olup bitebilir mi? Bilenler yardim etse butun hamileligim ağrıyla geçtiği icin dogum sancısından ayiramiyorum normaldir diyip agri cekmeye devam ediyorum kontrollerim 3 4 günde bir
Merhabalar canım bende incia üstüne ayva çekirdeği ve doktorun kullanıyorum başka bir krem daha eşim sipariş ettiKuzum çok normal. Göğüs ucu yarası bende de var. Denisb ye doktoru garmastan pomad önerdi. Onu aldık biz de. Bugün daha iyiyim. Biraz tuzlu ama cidden işe yarıyor.
Okurken duygulandım fotoğrafı görünce daha da duygulandımCanım kızlarr ben geldiim sonundaaa
Allahım gecemiz gündümüze karıştı biraz da negatif sezo hikayem olunca anca toparladım bugün yarı dik durabiiyorum en azındannn
Şimdi size heer şeyi anlatıyorummm sonra 1 hafta öncesine gidip okumaya başlıyorum kimler fırtlattı neler oldu diye
28i sabah yattık hastaneye ameliyathaneye girdik anacım kötü davranıyolar yok şunu yap yok bunu yap düzgün yapmıyosun ayağını kaldır ay dedim uyutun be artık yok anacım uyutmadılar da sondayı da canlı canlı taktılar bebişe az gaz gidiyomuş öyle iyi tamam dedik sonra tansiyonum kudurdu tabi heyecan korku sinir
Şükür sonunda uyutmuşlardır gözümü ağrıya açtım ağrı ile uyandırmak lazımmışmış anamı ağlattılar saatlerce ağrı kesici bekledim ağladım yalvardım nolur beni geri uyutun diye klajdsa sonra odaya çıkardılar bebişi getirdiler anam çok güzel bi çocuk ama benim tutacak halim yok acıdan
Karnıma falan bastırdılar 3 4 kez canımdan can gitti ne olduysa o zaman oldu bence
Damarlarımdan biri kanama yapmış artık morcivert zahradayım ağrılarım sızılarım da geçmedi o yüzden normal sezolara göre işte sürekli krem falan sürüyorum geçecekmiş zamanlaaa
Hastanede neler işime yaradı hemen anlatıyorum dependdd evdeyim hala kullanıyorum loğusa pediii ve bize silikon göğüs ucu lazım oldu ilk memeyi tutturamadık çünkü onla tuttu baya da kolaylık oldu bence almayanlara tavsiye ederim
Gümüş kapak sürekli mememde o kadar kıyafet çarşaf anacım her şeyy az geldi ki benim ne kadar fazla aldığımı biliyosunuz
Bebiş 50cm 2880 gram doğdu
Hastaneden çıkarken 2680 sarılık değeri 5.5 ama dün kontrolümüz vardı 40 gram daha vermiş 2640ız şu an sarılığımız da 12.5 olmuş sınırda dedi bundan sonra kilo almaya başlaması lazım dedigünde 25 grammış sapık gibi emziriyorum süt var yok doyuyo doymuyo meçhulll
Ama çok zormuş analık sürekli endişe haliii doyuyo mu doymuyo mu uykusuzlukkk ben daha hiç altını bile değiştiremedim eşim her şeye koşturuyo o da bitti artık
Amaaa heer şeye rağmen bir gülüşü var ömre bedel derler ya o mis kokusunu duyunca bir öpücük alında ne ağrı kalıyor ne sızı ne bişey çok güzel de bi duyguymuşşşş
Benden haberler böyle canlar şimdi güncele dönüyorum tabloyu güncellemeye başlıyorum
Yaaa kuzum inan o ağrılar da geçiyor.Sut de geliyor.Ama bu ilk gunlerin heyecanı bambaşka oluyor.Canım kızlarr ben geldiim sonundaaa
Allahım gecemiz gündümüze karıştı biraz da negatif sezo hikayem olunca anca toparladım bugün yarı dik durabiiyorum en azındannn
Şimdi size heer şeyi anlatıyorummm sonra 1 hafta öncesine gidip okumaya başlıyorum kimler fırtlattı neler oldu diye
28i sabah yattık hastaneye ameliyathaneye girdik anacım kötü davranıyolar yok şunu yap yok bunu yap düzgün yapmıyosun ayağını kaldır ay dedim uyutun be artık yok anacım uyutmadılar da sondayı da canlı canlı taktılar bebişe az gaz gidiyomuş öyle iyi tamam dedik sonra tansiyonum kudurdu tabi heyecan korku sinir
Şükür sonunda uyutmuşlardır gözümü ağrıya açtım ağrı ile uyandırmak lazımmışmış anamı ağlattılar saatlerce ağrı kesici bekledim ağladım yalvardım nolur beni geri uyutun diye klajdsa sonra odaya çıkardılar bebişi getirdiler anam çok güzel bi çocuk ama benim tutacak halim yok acıdan
Karnıma falan bastırdılar 3 4 kez canımdan can gitti ne olduysa o zaman oldu bence
Damarlarımdan biri kanama yapmış artık morcivert zahradayım ağrılarım sızılarım da geçmedi o yüzden normal sezolara göre işte sürekli krem falan sürüyorum geçecekmiş zamanlaaa
Hastanede neler işime yaradı hemen anlatıyorum dependdd evdeyim hala kullanıyorum loğusa pediii ve bize silikon göğüs ucu lazım oldu ilk memeyi tutturamadık çünkü onla tuttu baya da kolaylık oldu bence almayanlara tavsiye ederim
Gümüş kapak sürekli mememde o kadar kıyafet çarşaf anacım her şeyy az geldi ki benim ne kadar fazla aldığımı biliyosunuz
Hastaneden çıkarken 2680 sarılık değeri 5.5 ama dün kontrolümüz vardı 40 gram daha vermiş 2640ız şu an sarılığımız da 12.5 olmuş sınırda dedi bundan sonra kilo almaya başlaması lazım dedigünde 25 grammış sapık gibi emziriyorum süt var yok doyuyo doymuyo meçhulll
Ama çok zormuş analık sürekli endişe haliii doyuyo mu doymuyo mu uykusuzlukkk ben daha hiç altını bile değiştiremedim eşim her şeye koşturuyo o da bitti artık
Amaaa heer şeye rağmen bir gülüşü var ömre bedel derler ya o mis kokusunu duyunca bir öpücük alında ne ağrı kalıyor ne sızı ne bişey çok güzel de bi duyguymuşşşş
Benden haberler böyle canlar şimdi güncele dönüyorum tabloyu güncellemeye başlıyorum
Gözünaydın canım.Ben bol bol yürüyerek kurtuldum o gaz sancısından.Merhaba kizlar. Dun aksam bende kucuk tuvaletiminin kivamini farkli hissedince bi doktora goruneyim dedim ve nstye aldilar . Sancilr duzenli cikinca yatis verdiler normalde carsamba gunu sezeryannolacaktim dun gece 23. 15 de dogdu oglum. 3250 kg sagligi da yerinde sukur. Ama ben gaz cikwrtamiyorum ve cok kotu sanci oluyo nasil gececek bilmiyorum
bestlak aldım kuzuuBirde doğum yapmış olanlar süt arttırıcı damla kullananlar varmı?
gümüşüm hayırlı uğurlu olsunnnn kızçennDua bekliyorum hepinizden ayrı ayrı inşallah güzel olur kendime gelince yazarim
ayyy noa hayırlı olsun aşkımKızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
canım ben de 3. gün çıkmıştım sonra eve geldim 4 gğn çıkamadım lavman korkusundan kuru kayısı getirdi arkadaş suyunu içtim onu yedim elmaya bal tarçın döktüm yedim 1.5 saat ıkına ıkına çıktım sonunda onları bi dene istersenKızlar kızım emmeye başladı şükür hatta emerek yatmak istiyor kalmak istiyor
Sezeryan acısı devam ama en önemlisi büyük abdest çıkamadım 2 gün ameliyat öncesi çıkamadım şimdi 2 günde öyle geçti sizler de nasıl oldu
chivasım regalıııım hayırlı olsunnn bee sonundaaaaaaaaaKizlar ben doğurdum üçte hastaneye geldik 4.55 ye doğdu .ikimizde iyiyiz müsait olunca anlaticam
Valla kullanmadığım şey kalmadi gibi. Ayva çekirdeği ise yaramadi bende. Garmastan iyi geldi. Bir tek Madecossal denemedim.Q
Merhabalar canım bende incia üstüne ayva çekirdeği ve doktorun kullanıyorum başka bir krem daha eşim sipariş etti
Hahahha ozan ya. Doğuran o sankiayy kızlar neler neler olmuş çok duygulandım gözlerim dolduu
benim eşimle başım dertte çünkü biliyosunuz bu süreçte lohusaydı kendisi paso uyurdu bişiler bişiler
şimdi de lohusa depresyonunda her şeye ağlıyor kimliği geldi ağlıyor çocuk güldü ağlıyor stresten hasta oldu kıyamıyorum da tüm yük üstünde ama ne zaman duracak acaba hiçbir duygumu yaşayamıyorum resmen :d
Bana eczacı kendi kullandığından verdi. Mamillac.Birde doğum yapmış olanlar süt arttırıcı damla kullananlar varmı?
Eşim bunu sipariş etti deniycem inşallahValla kullanmadığım şey kalmadi gibi. Ayva çekirdeği ise yaramadi bende. Garmastan iyi geldi. Bir tek Madecossal denemedim.
Canım şükür kavuşturana, biraz da olsa toparlanmana çok sevindimCanım kızlarr ben geldiim sonundaaa
ayy teyzesii çok sağoll 2 gün kaldık 3. gün öğleden sonraydı heralde çıktıkkCanım şükür kavuşturana, biraz da olsa toparlanmana çok sevindimkaç gün kaldın hastanede? Evde daha hızlı toparlanırsın, bebek de sen de iyisiniz ya çok şükür, her gün fark eder biraz daha. Sen tam kaç haftada dogurmuş oldun? Kilosu, boyu iyi çok şükür. Sarılık riskini de atlatırsan keyfiniz yerine gelir. Mama takviyesi vermen gerekti mi?
Hayırlı olsun Allah acısını göstermesin inşallah canımayy teyzesii çok sağoll 2 gün kaldık 3. gün öğleden sonraydı heralde çıktıkk
38+1 de doğduu tam
boyu iyide kilosu çok çiroz yaa nasıl aldırcaksak
kız beni m doktor faciam bitti urişin başladı doğumdan sonra ilgilenen doktor çok sallamadı ne desem maşallah diyodu manyak mı ne
bundan sonra günde 25 gram almazsa mama takviyesi yaparız dedi salı sağlık ocağına gidip tartılcaz bii inş alıyodur
kız çok ilginç emiyo ama mesela doyuyo mu memem boşalıyo mu d oluyo mu hiçir şey anlamıyorum
2 saatte bir emziriyorum inek gibi ahhaha çocuğa möö deyince heyecanlanmayı öğrettim möö diyorum yalanıyo
biz çok acemiydik ya üstünü değiştirmeye hemşire çağırdık
kustu korktuk çağırdık alt değiştirmeyi bilmiyoruz dedik çağırdık hastane daha iyiydi valla evde perişan haldeyiz orda ekmek elden su gölden akjhdska
Çocuk doktoru macerası başlasın o haldeayy teyzesii çok sağoll 2 gün kaldık 3. gün öğleden sonraydı heralde çıktıkk
38+1 de doğduu tam
boyu iyide kilosu çok çiroz yaa nasıl aldırcaksak
kız beni m doktor faciam bitti urişin başladı doğumdan sonra ilgilenen doktor çok sallamadı ne desem maşallah diyodu manyak mı ne
bundan sonra günde 25 gram almazsa mama takviyesi yaparız dedi salı sağlık ocağına gidip tartılcaz bii inş alıyodur
kız çok ilginç emiyo ama mesela doyuyo mu memem boşalıyo mu d oluyo mu hiçir şey anlamıyorum
2 saatte bir emziriyorum inek gibi ahhaha çocuğa möö deyince heyecanlanmayı öğrettim möö diyorum yalanıyo
biz çok acemiydik ya üstünü değiştirmeye hemşire çağırdık
kustu korktuk çağırdık alt değiştirmeyi bilmiyoruz dedik çağırdık hastane daha iyiydi valla evde perişan haldeyiz orda ekmek elden su gölden akjhdska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?