2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydin kizlar dün geceden beri sancim çok var ama kasılma yok ya da ben anlamıyorum. Cuma günü doktor rahimin çok kısaldığını açilmaya başladığını gördü. Bugun sabah wcde sarımtrak akinti oldu ama kivamini anlayabileceğim kadar cok yoktu pecetede gordum yine de her zamankinden fazlaydi bu nişan mı oluyor? Nişansa devamı gelir mi bu kdr olup bitebilir mi? Bilenler yardim etse butun hamileligim ağrıyla geçtiği icin dogum sancısından ayiramiyorum normaldir diyip agri cekmeye devam ediyorum kontrollerim 3 4 günde bir

Cok geçmiş olsun canım.
Benim önce suyum geliyor hemen ardından sancilarim başlıyor. Nişanlım o an oluyor.
Iki dogumum da öyleydi.
Doğum sancısı da şiddetli adet sancısı gibi oluyor.
Başlangıçta hep gidip geliyor.
Sancı gidince hiç bit şekilde ağrı olmuyor.
Sürekli sabit bi ağrı olmuyor.
Aslında geldiği zaman anlayacaksın.
İçin rahat etmiyorsa doktoruna görün derim.

Q
Kuzum çok normal. Göğüs ucu yarası bende de var. Denisb ye doktoru garmastan pomad önerdi. Onu aldık biz de. Bugün daha iyiyim. Biraz tuzlu ama cidden işe yarıyor.
Merhabalar canım bende incia üstüne ayva çekirdeği ve doktorun kullanıyorum başka bir krem daha eşim sipariş etti

Canım kızlarr ben geldiim sonundaaa

Allahım gecemiz gündümüze karıştı biraz da negatif sezo hikayem olunca anca toparladım bugün yarı dik durabiiyorum en azındannn

Şimdi size heer şeyi anlatıyorummm sonra 1 hafta öncesine gidip okumaya başlıyorum kimler fırtlattı neler oldu diye

28i sabah yattık hastaneye ameliyathaneye girdik anacım kötü davranıyolar yok şunu yap yok bunu yap düzgün yapmıyosun ayağını kaldır ay dedim uyutun be artık yok anacım uyutmadılar da sondayı da canlı canlı taktılar bebişe az gaz gidiyomuş öyle iyi tamam dedik sonra tansiyonum kudurdu tabi heyecan korku sinir

Şükür sonunda uyutmuşlardır gözümü ağrıya açtım ağrı ile uyandırmak lazımmışmış anamı ağlattılar saatlerce ağrı kesici bekledim ağladım yalvardım nolur beni geri uyutun diye klajdsa sonra odaya çıkardılar bebişi getirdiler anam çok güzel bi çocuk ama benim tutacak halim yok acıdan

Karnıma falan bastırdılar 3 4 kez canımdan can gitti ne olduysa o zaman oldu bence

Damarlarımdan biri kanama yapmış artık morcivert zahradayım ağrılarım sızılarım da geçmedi o yüzden normal sezolara göre işte sürekli krem falan sürüyorum geçecekmiş zamanlaaa

Hastanede neler işime yaradı hemen anlatıyorum dependdd evdeyim hala kullanıyorum loğusa pediii ve bize silikon göğüs ucu lazım oldu ilk memeyi tutturamadık çünkü onla tuttu baya da kolaylık oldu bence almayanlara tavsiye ederim

Gümüş kapak sürekli mememde o kadar kıyafet çarşaf anacım her şeyy az geldi ki benim ne kadar fazla aldığımı biliyosunuz

Bebiş 50cm 2880 gram doğdu

Hastaneden çıkarken 2680 sarılık değeri 5.5 ama dün kontrolümüz vardı 40 gram daha vermiş 2640ız şu an sarılığımız da 12.5 olmuş sınırda dedi bundan sonra kilo almaya başlaması lazım dedigünde 25 grammış sapık gibi emziriyorum süt var yok doyuyo doymuyo meçhulll

Ama çok zormuş analık sürekli endişe haliii doyuyo mu doymuyo mu uykusuzlukkk ben daha hiç altını bile değiştiremedim eşim her şeye koşturuyo o da bitti artık

Amaaa heer şeye rağmen bir gülüşü var ömre bedel derler ya o mis kokusunu duyunca bir öpücük alında ne ağrı kalıyor ne sızı ne bişey çok güzel de bi duyguymuşşşş

Benden haberler böyle canlar şimdi güncele dönüyorum tabloyu güncellemeye başlıyorum

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-06-13-10-55-420_com.whatsapp.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 230
Merhaba kizlar. Dun aksam bende kucuk tuvaletiminin kivamini farkli hissedince bi doktora goruneyim dedim ve nstye aldilar . Sancilr duzenli cikinca yatis verdiler normalde carsamba gunu sezeryannolacaktim dun gece 23. 15 de dogdu oglum. 3250 kg sagligi da yerinde sukur. Ama ben gaz cikwrtamiyorum ve cok kotu sanci oluyo nasil gececek bilmiyorum

Kızlar 3 gündür giremedim hiç, tebrik eden herkese tekrar teşekkür ederim doğum yapanlarımızın da gözü aydın umarım herkesin bebeği sağlıklıdır.
Ben sütüm yetmiyor diye ikinci gece biberonla mama verdim anne memesi ile aynı olan biberonlardandı ama oğlum hemen ertesi gün memeyi emmekten rahatsız gibi davranmaya başladı biraz. Ondan biraz stresliyim ve uykusuz geçiyor ama çok şükür sağlıklıyız ikimiz de

Okurken duygulandım fotoğrafı görünce daha da duygulandım İnşallah tez zamanda ağrıların diner kuzu

Yaaa kuzum inan o ağrılar da geçiyor.Sut de geliyor.Ama bu ilk gunlerin heyecanı bambaşka oluyor.
Nerden nereye geldik hep beraber ya

Gözünaydın canım.Ben bol bol yürüyerek kurtuldum o gaz sancısından.

Birde doğum yapmış olanlar süt arttırıcı damla kullananlar varmı?
bestlak aldım kuzuu
Dua bekliyorum hepinizden ayrı ayrı inşallah güzel olur kendime gelince yazarim
gümüşüm hayırlı uğurlu olsunnnn kızçenn
Kızlar 11:30 gibi doğurdum. İkinci epidural ile suni sancı takıldı suni sancı sonrası hızlı ilerledi. Çok şükür ikimiz de iyiyiz arentoşum 3 kg doğdu 50 cm.
ayyy noa hayırlı olsun aşkım
canım ben de 3. gün çıkmıştım sonra eve geldim 4 gğn çıkamadım lavman korkusundan kuru kayısı getirdi arkadaş suyunu içtim onu yedim elmaya bal tarçın döktüm yedim 1.5 saat ıkına ıkına çıktım sonunda onları bi dene istersen
Kizlar ben doğurdum üçte hastaneye geldik 4.55 ye doğdu .ikimizde iyiyiz müsait olunca anlaticam
chivasım regalıııım hayırlı olsunnn bee sonundaaaaaaaaa

ayy kızlar neler neler olmuş çok duygulandım gözlerim dolduu

benim eşimle başım dertte çünkü biliyosunuz bu süreçte lohusaydı kendisi paso uyurdu bişiler bişiler
şimdi de lohusa depresyonunda her şeye ağlıyor kimliği geldi ağlıyor çocuk güldü ağlıyor stresten hasta oldu kıyamıyorum da tüm yük üstünde ama ne zaman duracak acaba hiçbir duygumu yaşayamıyorum resmen :d

Q

Merhabalar canım bende incia üstüne ayva çekirdeği ve doktorun kullanıyorum başka bir krem daha eşim sipariş etti
Valla kullanmadığım şey kalmadi gibi. Ayva çekirdeği ise yaramadi bende. Garmastan iyi geldi. Bir tek Madecossal denemedim.

Hahahha ozan ya. Doğuran o sanki

Eklentiler

• Screenshot_2022-03-06-14-37-21-474_com.miui.gallery.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 97
Yahu tek cocuk hiç çocuk 2cocuk çok çocuk diye boşa söylememiş büyükler.Zormus ya.Özellikle ilki ile tüm düzeni oturttuktan sonra.
Bi de işin duygusal boyutu var.Bi daha olmayacağını bilince hamilelik sonrası baya burkuldu icim.

Canım şükür kavuşturana, biraz da olsa toparlanmana çok sevindim kaç gün kaldın hastanede? Evde daha hızlı toparlanırsın, bebek de sen de iyisiniz ya çok şükür, her gün fark eder biraz daha. Sen tam kaç haftada dogurmuş oldun? Kilosu, boyu iyi çok şükür. Sarılık riskini de atlatırsan keyfiniz yerine gelir. Mama takviyesi vermen gerekti mi?

ayy teyzesii çok sağoll 2 gün kaldık 3. gün öğleden sonraydı heralde çıktıkk
38+1 de doğduu tam
boyu iyide kilosu çok çiroz yaa nasıl aldırcaksak
kız beni m doktor faciam bitti urişin başladı doğumdan sonra ilgilenen doktor çok sallamadı ne desem maşallah diyodu manyak mı ne
bundan sonra günde 25 gram almazsa mama takviyesi yaparız dedi salı sağlık ocağına gidip tartılcaz bii inş alıyodur

kız çok ilginç emiyo ama mesela doyuyo mu memem boşalıyo mu d oluyo mu hiçir şey anlamıyorum
2 saatte bir emziriyorum inek gibi ahhaha çocuğa möö deyince heyecanlanmayı öğrettim möö diyorum yalanıyo

biz çok acemiydik ya üstünü değiştirmeye hemşire çağırdık
kustu korktuk çağırdık alt değiştirmeyi bilmiyoruz dedik çağırdık hastane daha iyiydi valla evde perişan haldeyiz orda ekmek elden su gölden akjhdska

Hayırlı olsun Allah acısını göstermesin inşallah canım

Çocuk doktoru macerası başlasın o halde
Çişli bez sayılıyomuş ya, memeyi emebiliyor mu kontrolü için belki onu sayarsan rahatlarsın.
Ay biz de öyleyiz, hiç bebek altı değişmedim video izliycem bu kadar basic bir olay için
Hiç sağıyor musun peki? Herbişeyi aldık, hepsini kullan ben hastane çantasına bile koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…