- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
Bende garmastan sürüyorum birkaç gündür. İnsallah yara olmazKuzum çok normal. Göğüs ucu yarası bende de var. Denisb ye doktoru garmastan pomad önerdi. Onu aldık biz de. Bugün daha iyiyim. Biraz tuzlu ama cidden işe yarıyor.
Ben sıramı savalı çok oldu ya
İnşallah canım valla ben de üzülüyorum ama elimizden de bir şey gelmiyor bebişlerimizim keyfini bekliyoruz işteBenimde bu gün son yarın 40 haftam dolıyo ve beklemedeyim.inşallah biran önce gelir.
İnşallah. Bakalım benimki iyileşsin bir an önce. Emzirmek eglenceli iken, işkenceye dönüyor resmenBende garmastan sürüyorum birkaç gündür. İnsallah yara olmaz
Squat tam çömelme yürüyüş belki harekete geçirir cnm. Merdiven baya etkiliİnşallah canım valla ben de üzülüyorum ama elimizden de bir şey gelmiyor bebişlerimizim keyfini bekliyoruz işte
Sezeryan olacak 15 MartNormal mi olacak sezaryen mi olacak bizde 37 deyiz doktorumuz sezaryen diyor ama ben aşırı korkuyorum yaaa sona yaklaştık sanırım ondan
Zaten 2 canlısın iki tarafı da arasıma kalma sende uzakta otur bmce birine gitsen diğeri tavır yapckKızlar kızlar bi sorum var acil
İki yakın arkadaşım dargınlar ve biraz sonra düğünde buluşacağız tabi onlar ayrı masalarda oturacak ben ortada kaldım önceden hep beraberdik
Eşim bizde ayrı oturalım diyor
Ne yapsamki
Kusura bakmayın konuşarımızla alakası yok
Ayy maillh gözü aydınHaber getirmeye geldim
twinky kuzumuzda biraz evvel minnoş kızına kavuştu kızlar biraz uzun oldu baya sancı çekti yavrum ama sonunda sağ salim aldı kucağına. darısı biz bekleyenlerin başına inşallah
Bizde sanırım 17 Mart sezaryenle alacak gibiSezeryan olacak 15 Mart
Bence gitme düğüne bosver.Kızlar kızlar bi sorum var acil
İki yakın arkadaşım dargınlar ve biraz sonra düğünde buluşacağız tabi onlar ayrı masalarda oturacak ben ortada kaldım önceden hep beraberdik
Eşim bizde ayrı oturalım diyor
Ne yapsamki
Kusura bakmayın konuşarımızla alakası yok
Yavru kiz mi erkek mi oldu?Bence gitme düğüne bosver.
Canını sıkma son dakika
Kizimiz oldu. Zehra Amine miz.Yavru kiz mi erkek mi oldu?
Geçmişi düşünme canım. Allah korumuş neyse ki. İnşaallah bir an önce sağlığına kavuşur yavrun. Üzülme. Analar güçlü olurKızlar beklenenden once 37.3 de acil sezeryana alindim.
Oglumun ayakjari elleri morarmisti.Spinal oldum.
Hersey yolunda saniyordum.Oglum nefes sikintisi ve seker dusmesi sebebiyke kuvezde malesef.Çok zor geciyor benim icin saatler eve onsuz geldim.Sadece 1 gun hareketleri azaldi diye nst de hareket az diye girdim.Ya Gec kalsaydik
Lütfen herzamankinden cok kendinizi dinleyin.Doktora gitmeyi aksatmayin
Çok geçmiş olsun canım sağ selamet kavuşmussnz. enn kısa zaöanda yanında da olur inşllh Neden morarmış sebebini dedimi dr?Kızlar beklenenden once 37.3 de acil sezeryana alindim.
Hersey yolunda saniyordum.Oglum nefes sikintisi ve seker dusmesi sebebiyke kuvezde malesef.Çok zor geciyor benim icin saatler eve onsuz geldim.Sadece 1 gun hareketleri azaldi diye nst de hareket az diye girdim.Ya Gec kalsaydik
Bende 2 Mart sezeryanla doğum yaptım.o günden beri oğlum yogunbakimda entube şekilde oksijen desteği sağlanıyor. Doktorlar iyiye gittiğini söylüyor. Arkadaşlar ile konuştukça bu durumun birçok kişinin başına geldiğini öğrendik.ama ana yüreği olumsuz ihtimalleri düşünüyor. Bizim doktorumuz 1 hafta kalır dedi. Sağa salim çıksınlar da yeter ki ... Dayanmak çok zorKızlar beklenenden once 37.3 de acil sezeryana alindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?