Dene bakalim iyi gelecek mi?Eşim bunu sipariş etti deniycem inşallah
Korse benim de aklımda ama erken değilmi canım ya.Bi de senin normal doğumdu demiKızlar korse olayına gec uyandim ben malesef. Evde vardi 1 2 gun taktım cok rahatsizdı cikardım takmadim sonra arastirdimki sarkma konusunda faydaliymis yeniden korse aldim. 2 gundur takiyorum. En fazla 6 hafta kullanın vede günün belli saatlerinde takın diyor. Gece takmayin diyor. Gunde kac saat takmak gerekir 2 ayri saattemi tek kez mi bilgisi olan varsa yszabilir mi?
Ben de iki gün de bir iki saat takıyorum. Kızım da da öyle takmıştım .Kızlar korse olayına gec uyandim ben malesef. Evde vardi 1 2 gun taktım cok rahatsizdı cikardım takmadim sonra arastirdimki sarkma konusunda faydaliymis yeniden korse aldim. 2 gundur takiyorum. En fazla 6 hafta kullanın vede günün belli saatlerinde takın diyor. Gece takmayin diyor. Gunde kac saat takmak gerekir 2 ayri saattemi tek kez mi bilgisi olan varsa yszabilir mi?
Ya ilk başlarda azdı bez sayısıÇocuk doktoru macerası başlasın o halde
Çişli bez sayılıyomuş ya, memeyi emebiliyor mu kontrolü için belki onu sayarsan rahatlarsın.
Ay biz de öyleyiz, hiç bebek altı değişmedim video izliycem bu kadar basic bir olay için
Hiç sağıyor musun peki? Herbişeyi aldık, hepsini kullanben hastane çantasına bile koydum
Benim bi önceki doğumum spnial oldu ve çok kötü geçti panik atak hastası olduğum için panikledim başladım bağırmaya hissediyorum diye basımı bı o yana bi bu yana salladım çok çok zordu doktoruma söyledim genel istedim benim için sorun yok dedi anestezi uzmanı Dr da onayladı genel anestezi olacağım inşallahBen şimdiki aklım olsa genel olurdum alttan uyuşturma bana göre değilmiş herşeyi zor geldi diyebilirim
Aşkım doğru uyutmadan hazırlıyolar bana variş çorabı da giydirdiler kız soğukluk olacak dedi anaa hiç hissetmedim sondanın şeyindan sonra vız geldi ahajaj
Benim doktorum yatana kadar takacaksın dedi. Rahatsız ediyor ama mümkün olduğunca takıyorum. Bir de atletin üstünden tak dedi.Kızlar korse olayına gec uyandim ben malesef. Evde vardi 1 2 gun taktım cok rahatsizdı cikardım takmadim sonra arastirdimki sarkma konusunda faydaliymis yeniden korse aldim. 2 gundur takiyorum. En fazla 6 hafta kullanın vede günün belli saatlerinde takın diyor. Gece takmayin diyor. Gunde kac saat takmak gerekir 2 ayri saattemi tek kez mi bilgisi olan varsa yszabilir mi?
Benim doktorum 7. Gün muayeneye çağırdı, son kez çıkardı ve artık üstünü örtmeyeceğiz dedi.Kızlar merhabalar herkes nasıl kızımı can acısı ceke çeke her saat başı emziriyorum uyku yok kayınvalidem bebek ve benimle ilgilenmeye geldi birinin olması çok farkediyor o yüzden şükür ediyorum
Yarın tekrar sarılık için doktora gideceğiz
Kanama devam ediyor ne kadar gelmesi lazım endişe ediyorum
Korse takamiyorum kilo aynı hiç düşme yok çözemiyorum bu durumu
Birde dikişin üzerine bant su geçirmez onne zaman çıkarılır doktora onu sormayı unuttum
Karnıma bastirdi iki üç kez hemşire ama çok şiş bir haldeyim aynı girdiğim kilodayım korse takamiyorum takıyor musunAşkım doğru uyutmadan hazırlıyolar bana variş çorabı da giydirdiler kız soğukluk olacak dedi anaa hiç hissetmedim sondanın şeyindan sonra vız geldi ahajaj
Aşkım uyanırken zordu çok ağrıyla uyandırıyolarmış ya hiç bilmezdim ağrı kesiciyi geç getirdiler ondan çok acı çektim damarımı patlattılar duble oldu ama bunlar hiç seni korkutmasın bu gruptan da kimse yaşamasın ben hepiniz adına yaşamış olayım doktor çok ilginç hiç başıma gelmemişti diyo ahhaaha %99 prenses gibi sezo oldu aşkım bu seni korkutsun diye demiyorum bi de sen deneyimlisin zatenn benim şansızlığımı biliyosun ondan oldugeçecek hepsiiii 2 haftaya unutcam bile
He bi de karına bastırma işi fenaydı onu her doğumda yapıyolar mı bilmiyorum da
İnşallah senin prenses gibi geçecek cicimm güzel haber bekliyorum
Egilmek zor oluyor emzirmekde benimki dik tutuyor gec basladim insaAllah ise yarar becerebilirsem 6 hafta takıcam. Tesekkurederim yanitin icin 3 5 saat der biri diye bekliyodum cıkarmak icinBenim doktorum yatana kadar takacaksın dedi. Rahatsız ediyor ama mümkün olduğunca takıyorum. Bir de atletin üstünden tak dedi.
Benim doktorum 7. Gün muayeneye çağırdı, son kez çıkardı ve artık üstünü örtmeyeceğiz dedi.
Takmıyorum balım bende de öyleydi ve tuvalet problemi vardı herkes daha doğurmadın mı diye espri yapıyodu bugün bi tartıldım da gitmeye başlamış kilo çok su tüketmeye çalışıyorumKarnıma bastirdi iki üç kez hemşire ama çok şiş bir haldeyim aynı girdiğim kilodayım korse takamiyorum takıyor musun
Benim ilk doğum geneldi çok rahatti sen anlatinca biraz gerildim çok şükür atlattın sen inşallah kolay geçer benimde tek temennim o sonda olayını biliyorum zaten bana hep uyanıkken takıldı alışkınım onaAşkım doğru uyutmadan hazırlıyolar bana variş çorabı da giydirdiler kız soğukluk olacak dedi anaa hiç hissetmedim sondanın şeyindan sonra vız geldi ahajaj
Aşkım uyanırken zordu çok ağrıyla uyandırıyolarmış ya hiç bilmezdim ağrı kesiciyi geç getirdiler ondan çok acı çektim damarımı patlattılar duble oldu ama bunlar hiç seni korkutmasın bu gruptan da kimse yaşamasın ben hepiniz adına yaşamış olayım doktor çok ilginç hiç başıma gelmemişti diyo ahhaaha %99 prenses gibi sezo oldu aşkım bu seni korkutsun diye demiyorum bi de sen deneyimlisin zatenn benim şansızlığımı biliyosun ondan oldugeçecek hepsiiii 2 haftaya unutcam bile
He bi de karına bastırma işi fenaydı onu her doğumda yapıyolar mı bilmiyorum da
İnşallah senin prenses gibi geçecek cicimm güzel haber bekliyorum
Tabi tabi ondann öyle ağır olmuştur hemen salsalardı üstüme ağrı kesici yağmuru ohooo kız benim problem sezoyla ilgili değildi ama damarın tekini yakmayı unuttuklarındandıBenim ilk doğum geneldi çok rahatti sen anlatinca biraz gerildim çok şükür atlattın sen inşallah kolay geçer benimde tek temennim o sonda olayını biliyorum zaten bana hep uyanıkken takıldı alışkınım onasen ağrı kesici geç getirdiler deyince hemen çantama parol koydum vermezlerse içerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?