2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar korse olayına gec uyandim ben malesef. Evde vardi 1 2 gun taktım cok rahatsizdı cikardım takmadim sonra arastirdimki sarkma konusunda faydaliymis yeniden korse aldim. 2 gundur takiyorum. En fazla 6 hafta kullanın vede günün belli saatlerinde takın diyor. Gece takmayin diyor. Gunde kac saat takmak gerekir 2 ayri saattemi tek kez mi bilgisi olan varsa yszabilir mi?

Korse benim de aklımda ama erken değilmi canım ya.Bi de senin normal doğumdu demi

Ben de iki gün de bir iki saat takıyorum. Kızım da da öyle takmıştım .
Sürekli takamiyorum ben.

Kizlar ya ben çok stresliyim.. ilçede yaşıyoruz biz doğum için ile gitmemiz lazım bir buçuk saat yol sürüyor havalarda bı isinmadi önümüzdeki iki haftada kar ve buzlanma görünüyor eşimi aldı bi korku ee bnde ondan beterim artı iki çocuk var bide nasıl olacak napacaz diye düşünmekten yoruldum bide üstüne ebemiz 3. Doğum hızlı olur dikkat et yolda doğurma dedi benim stres iki katına çıktı resmen bişey diyin bana rahatlamam lazım

Ya ilk başlarda azdı bez sayısı
Bi de çiş yaptıkça sarı renk mavi mi ne oluyo dediler bizde tüm bezin mavi olmasını bekleyip sayıyoduk ahahahha meğer her yapmada az az mavileşiyomuş asla bilmezdim
2 gündür günde 10 bez gidiyo rahat bi de erkek bebek derdi her yere işiyo her yereee bol alt değiştirme bezi alınn
Bez sayısı çiş sayısı iyi de zayıflıyo süt leş heralde onu verimli hale getircez artık

Ben takıntılı olduğumdan artık her gün sağlık ocağına tarttırmaya giderim

Kızlar merhabalar herkes nasıl kızımı can acısı ceke çeke her saat başı emziriyorum uyku yok kayınvalidem bebek ve benimle ilgilenmeye geldi birinin olması çok farkediyor o yüzden şükür ediyorum
Yarın tekrar sarılık için doktora gideceğiz
Kanama devam ediyor ne kadar gelmesi lazım endişe ediyorum
Korse takamiyorum kilo aynı hiç düşme yok çözemiyorum bu durumu
Birde dikişin üzerine bant su geçirmez onne zaman çıkarılır doktora onu sormayı unuttum

Z zahrada bende genel olacağım nasıl geçti genel anestezi? Ve birde bu sogukta batikon döküp komple siliyorlarmış vücudu klimanın karşısında doğru mu ? Ay donarım beenn

Z zahrada bende genel olacağım nasıl geçti genel anestezi? Ve birde bu sogukta batikon döküp komple siliyorlarmış vücudu klimanın karşısında doğru mu ? Ay donarım beenn
Ben şimdiki aklım olsa genel olurdum alttan uyuşturma bana göre değilmiş herşeyi zor geldi diyebilirim

Ben şimdiki aklım olsa genel olurdum alttan uyuşturma bana göre değilmiş herşeyi zor geldi diyebilirim
Benim bi önceki doğumum spnial oldu ve çok kötü geçti panik atak hastası olduğum için panikledim başladım bağırmaya hissediyorum diye basımı bı o yana bi bu yana salladım çok çok zordu doktoruma söyledim genel istedim benim için sorun yok dedi anestezi uzmanı Dr da onayladı genel anestezi olacağım inşallah

Aşkım doğru uyutmadan hazırlıyolar bana variş çorabı da giydirdiler kız soğukluk olacak dedi anaa hiç hissetmedim sondanın şeyindan sonra vız geldi ahajaj
Aşkım uyanırken zordu çok ağrıyla uyandırıyolarmış ya hiç bilmezdim ağrı kesiciyi geç getirdiler ondan çok acı çektim damarımı patlattılar duble oldu ama bunlar hiç seni korkutmasın bu gruptan da kimse yaşamasın ben hepiniz adına yaşamış olayım doktor çok ilginç hiç başıma gelmemişti diyo ahhaaha %99 prenses gibi sezo oldu aşkım bu seni korkutsun diye demiyorum bi de sen deneyimlisin zatenn benim şansızlığımı biliyosun ondan oldu geçecek hepsiiii 2 haftaya unutcam bile
He bi de karına bastırma işi fenaydı onu her doğumda yapıyolar mı bilmiyorum da
İnşallah senin prenses gibi geçecek cicimm güzel haber bekliyorum

Benim doktorum yatana kadar takacaksın dedi. Rahatsız ediyor ama mümkün olduğunca takıyorum. Bir de atletin üstünden tak dedi.
Benim doktorum 7. Gün muayeneye çağırdı, son kez çıkardı ve artık üstünü örtmeyeceğiz dedi.

Karnıma bastirdi iki üç kez hemşire ama çok şiş bir haldeyim aynı girdiğim kilodayım korse takamiyorum takıyor musun

Egilmek zor oluyor emzirmekde benimki dik tutuyor gec basladim insaAllah ise yarar becerebilirsem 6 hafta takıcam. Tesekkurederim yanitin icin 3 5 saat der biri diye bekliyodum cıkarmak icin

Bebek gelişimiyle ilgili uygulama kullanıyormusunuz.

Karnıma bastirdi iki üç kez hemşire ama çok şiş bir haldeyim aynı girdiğim kilodayım korse takamiyorum takıyor musun
Takmıyorum balım bende de öyleydi ve tuvalet problemi vardı herkes daha doğurmadın mı diye espri yapıyodu bugün bi tartıldım da gitmeye başlamış kilo çok su tüketmeye çalışıyorum
Bu arada sargıyı da hastaneden çıkarken aldılar açık bir şekilde git duş al dediler ama ben su geçirmez bant olmasını tercih ederdim kanadı fln depend yapıştı

Bu arada kızlar ıslak mendil stoklayın bence 6. Gün 3. Paketteyizz indirim gördükle alayım hiç böyle tükeneceğini düşünmezdim tabi her bebek farklıdır da bizde böyle durum

Benim ilk doğum geneldi çok rahatti sen anlatinca biraz gerildim çok şükür atlattın sen inşallah kolay geçer benimde tek temennim o sonda olayını biliyorum zaten bana hep uyanıkken takıldı alışkınım onasen ağrı kesici geç getirdiler deyince hemen çantama parol koydum vermezlerse içerim ben

Tabi tabi ondann öyle ağır olmuştur hemen salsalardı üstüme ağrı kesici yağmuru ohooo kız benim problem sezoyla ilgili değildi ama damarın tekini yakmayı unuttuklarındandı 10 bin insanın birinin başına gelmez djdkdk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…