- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
biz burdan ne desek yanlıs olur yönlendirmek istemeyiz karar tamamen senin. ama ben bi problem yoksa suyu hareketleri iyiyse gitmezdim. eşin geldikten sonra mesai saatleri dışında gidin olmazsa doktora sonucu atarlar ordanKızlar ben Perşembe doktora gitmiştim..nst falan çekildi. Gayet güzel bı sıkıntı yok dedi ama 3 gün sonra yani yarın yine nst ye geleceksin dedi. Ama eşim çalışıyor. Bende şu radde de araba kullanmak istemiyorum artık son günler.. toplu taşıma desen bide oğlum var peşimde sureuklenip geliyor yavrum. Sizce gerekli mi 3 güne bir nst. Sonuçta 40. Haftada değilim. yarin 38+1 oluyoruz bebegim hareketleri iyi.. 10mart Perşembe de zaten kontrolüm var.. yarın gitsemmi gitmesem mi cok kararsiz kaldım.
Bence mutlaka gitmelisin ben de 3 haftadir 3 gunde bir giriyorum nst ye taksiyle bile olsa gidin son kontroller sonuçta bence hicbiseyi atlamamak lazimKızlar ben Perşembe doktora gitmiştim..nst falan çekildi. Gayet güzel bı sıkıntı yok dedi ama 3 gün sonra yani yarın yine nst ye geleceksin dedi. Ama eşim çalışıyor. Bende şu radde de araba kullanmak istemiyorum artık son günler.. toplu taşıma desen bide oğlum var peşimde sureuklenip geliyor yavrum. Sizce gerekli mi 3 güne bir nst. Sonuçta 40. Haftada değilim. yarin 38+1 oluyoruz bebegim hareketleri iyi.. 10mart Perşembe de zaten kontrolüm var.. yarın gitsemmi gitmesem mi cok kararsiz kaldım.
Özel hastanede mi oldu doğumunTabi tabi ondann öyle ağır olmuştur hemen salsalardı üstüme ağrı kesici yağmuru ohooo kız benim problem sezoyla ilgili değildi ama damarın tekini yakmayı unuttuklarındandı10 bin insanın birinin başına gelmez djdkdk
Evet canım medicanadaÖzel hastanede mi oldu doğumun
Bu korse için internette bazı drları okudum. Kaslarda zayıflık yapabilir, organları aşağı bastırarak sarkma yapabilir diyen de var. Kafam çok karıştı, genelde yüksel bel tayt gibi toparlayıcı şeyler önerenler var. Ben de doktoruma sorarak karar vericem.Kızlar korse olayına gec uyandim ben malesef. Evde vardi 1 2 gun taktım cok rahatsizdı cikardım takmadim sonra arastirdimki sarkma konusunda faydaliymis yeniden korse aldim. 2 gundur takiyorum. En fazla 6 hafta kullanın vede günün belli saatlerinde takın diyor. Gece takmayin diyor. Gunde kac saat takmak gerekir 2 ayri saattemi tek kez mi bilgisi olan varsa yszabilir mi?
Ay maşallah maşallahZ zahrada çok güzel çıkmışsınızhayırlı olsun tekrar Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
bana 04.03 yazmışsın doğum tarihine 03.03 de doğdu lütfenbende detaylı hikayemi yazamadım bu vesileyle yazmış olayım
2 mart sabah 6 da regl sancısıyla uyandım. huzursuzdum uyku da tutmadı. düzensiz ara ara gidip gelen sancılardı ama hatırlatıyordu kendini. öğleden sonra pembe leke gelmeye başladı wcde peçeteye sildikçe geliyodu bunun sonrasında düzene girmeye başladı 15-20 dkda bir ama şiddeti az bi şekilde gelip gidiyordu. kendimce gece yarısı hastaneye gideriz diye düşünüyordum. doktor doğumuma gelecekti normalde hastaneye gidip muayene sonrası doktora haber veriyorlar öyle geliyor doğuma. e mesai saati dışında olacak iyisi mi önden bi mesaj atıyım dedim. daha sonra aradı bu 2. doğum evde beklemeyin hastaneye geçin siz 6-7 cm ken benim evden çıkmam gerekiyor ki yetişebileyim dedi. neyse bu konuşmadan 2 saat sonra aradı daha geçmemişsiniz ben ebeleri bilgilendirdim lütfen evde beklemeyin diyordedim hocam ben daha 6.7 cm yokum. neyse çocuğu uyutuyoruz sonra çıkıcaz yarım saate geliriz dedim. 11 gibi hastaneye geçtik herkes hazır kuşanmış bi şekilde bizi bekliyor herşeyi hazırlamışlar ahahaaha. ben daha iyiyim dedim. muayene etti ebe açıklık 4 cm. nst bağladı sancılar düzenli ve yeterli yatış verdi. başladık hareketlere. muayene nst hareket üçlüsünü döndük durduk. suni sancı istemedim. buralarda gayet karşılanabilir sancılar vardı. 7-8 cmde suyumu patlattı ordan sonrakiler ciddi ciddi zorladı. aşırı yorgun uykusuz ve susuzdum. su diye yalvarıyordum resmen. ebe benimle çok güzel ilgilendi birlikte duşa bile girdik. daha sonra doğumhaneye geçtik doktor doğuma bir kişinin girebileceğini söyledi ama eşim dayanamam dedi annem geldi. başucumdaydı. doğumhaneye geçtikten ortalama 10 dk sonra bebeğim göğsüme geldi. artık o andan sonra herşey mükemmeldi o rahatlama hissi. 5 dk kadar tentene temas yaptık kordon geç klemplendi. bebek muayene için gitti benim dikişlerim atıldı. 2-3 tane iç dikiş var dışta yok. bebeğim 3730 gr 51 cm doğdu. bende giyinip odaya geçtim güzel bir çorba ve kahvaltı verildi. bol bol bol su içtim doyamadım suya. Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bütün hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin
Allahim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin cnm . Hangi hastane dr kimdi cnm?Z zahrada çok güzel çıkmışsınızhayırlı olsun tekrar Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.
bana 04.03 yazmışsın doğum tarihine 03.03 de doğdu lütfenbende detaylı hikayemi yazamadım bu vesileyle yazmış olayım
2 mart sabah 6 da regl sancısıyla uyandım. huzursuzdum uyku da tutmadı. düzensiz ara ara gidip gelen sancılardı ama hatırlatıyordu kendini. öğleden sonra pembe leke gelmeye başladı wcde peçeteye sildikçe geliyodu bunun sonrasında düzene girmeye başladı 15-20 dkda bir ama şiddeti az bi şekilde gelip gidiyordu. kendimce gece yarısı hastaneye gideriz diye düşünüyordum. doktor doğumuma gelecekti normalde hastaneye gidip muayene sonrası doktora haber veriyorlar öyle geliyor doğuma. e mesai saati dışında olacak iyisi mi önden bi mesaj atıyım dedim. daha sonra aradı bu 2. doğum evde beklemeyin hastaneye geçin siz 6-7 cm ken benim evden çıkmam gerekiyor ki yetişebileyim dedi. neyse bu konuşmadan 2 saat sonra aradı daha geçmemişsiniz ben ebeleri bilgilendirdim lütfen evde beklemeyin diyordedim hocam ben daha 6.7 cm yokum. neyse çocuğu uyutuyoruz sonra çıkıcaz yarım saate geliriz dedim. 11 gibi hastaneye geçtik herkes hazır kuşanmış bi şekilde bizi bekliyor herşeyi hazırlamışlar ahahaaha. ben daha iyiyim dedim. muayene etti ebe açıklık 4 cm. nst bağladı sancılar düzenli ve yeterli yatış verdi. başladık hareketlere. muayene nst hareket üçlüsünü döndük durduk. suni sancı istemedim. buralarda gayet karşılanabilir sancılar vardı. 7-8 cmde suyumu patlattı ordan sonrakiler ciddi ciddi zorladı. aşırı yorgun uykusuz ve susuzdum. su diye yalvarıyordum resmen. ebe benimle çok güzel ilgilendi birlikte duşa bile girdik. daha sonra doğumhaneye geçtik doktor doğuma bir kişinin girebileceğini söyledi ama eşim dayanamam dedi annem geldi. başucumdaydı. doğumhaneye geçtikten ortalama 10 dk sonra bebeğim göğsüme geldi. artık o andan sonra herşey mükemmeldi o rahatlama hissi. 5 dk kadar tentene temas yaptık kordon geç klemplendi. bebek muayene için gitti benim dikişlerim atıldı. 2-3 tane iç dikiş var dışta yok. bebeğim 3730 gr 51 cm doğdu. bende giyinip odaya geçtim güzel bir çorba ve kahvaltı verildi. bol bol bol su içtim doyamadım suya. Allah dileyen isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bütün hamilelere sağlıklı doğum nasip etsin
Benim cumartesi doktor randevum var o zaman sorucam.Kızlar korse olayına gec uyandim ben malesef. Evde vardi 1 2 gun taktım cok rahatsizdı cikardım takmadim sonra arastirdimki sarkma konusunda faydaliymis yeniden korse aldim. 2 gundur takiyorum. En fazla 6 hafta kullanın vede günün belli saatlerinde takın diyor. Gece takmayin diyor. Gunde kac saat takmak gerekir 2 ayri saattemi tek kez mi bilgisi olan varsa yszabilir mi?
Ay kızlar spinalden pek memnun kaldı he sadece ödem sıkıntısı olmuşZ zahrada donmene cok sevındm cnm buralar sensız çok boştu bebişi yakında sen toztoparlak yaparsın merak etme bır anda buuyolar ama ılk zamanlar aldımı almadı stresı oluyoda sonra gecıyo o emdıkce sendejı sut kapasıtesıde artıyo zaten
bende karar veremıyorm genelmi spınal mı olacagıma ıkısının de kafamda artıları eksılerı var anestezı doktoruyla gorusup karar verıcem artık salı gunu
Benimde basta kafam karıştı sonra kullanmaya karar verdim bakalım nekadar sürdürebilirim. Dr a sorunca bizede yazarsan iyi olur.Bu korse için internette bazı drları okudum. Kaslarda zayıflık yapabilir, organları aşağı bastırarak sarkma yapabilir diyen de var. Kafam çok karıştı, genelde yüksel bel tayt gibi toparlayıcı şeyler önerenler var. Ben de doktoruma sorarak karar vericem.
Z zahrada ne çok aksilik yaşamışın kuzum ya. Bununla gelmiş geçmiş olsun. Bu damar patlaması için falan doktora gidicen mi kontrole tekrar? Doğum çok farklı gelişebiliyor, kafamızdaki gibi olmuyor maalesef. Bebeğin saglığı ve senin saglığın çok önemli, buna şükür canım. Zaman gectikçe kafan da rahatlar. Kontrollerini ihmal etme.
Ben dışarda kullanırım ama evde bebek pamuğu hazırladi eşim peteğin üstüne koydum ılık ılık zararsiz kullanıyorumBu arada kızlar ıslak mendil stoklayın bence 6. Gün 3. Paketteyizz indirim gördükle alayım hiç böyle tükeneceğini düşünmezdim tabi her bebek farklıdır da bizde böyle durum
Banada haber ver kuzuBenim cumartesi doktor randevum var o zaman sorucam.
Normal yaptım tatlım. Ne biliyim bende geciktimmi acaba dedim 20 gunlul basladim. Fayda vericekmi bakalımKorse benim de aklımda ama erken değilmi canım ya.Bi de senin normal doğumdu demi
Fayda görmüsmuydün peki.Ben de iki gün de bir iki saat takıyorum. Kızım da da öyle takmıştım .
Sürekli takamiyorum ben.
Bizede söyle canim dr ne diycek bakalım.Benim cumartesi doktor randevum var o zaman sorucam.
Ben eve tartı aldim.Ya ilk başlarda azdı bez sayısı
Bi de çiş yaptıkça sarı renk mavi mi ne oluyo dediler bizde tüm bezin mavi olmasını bekleyip sayıyoduk ahahahha meğer her yapmada az az mavileşiyomuş asla bilmezdim
2 gündür günde 10 bez gidiyo rahat bi de erkek bebek derdi her yere işiyo her yereee bol alt değiştirme bezi alınn
Bez sayısı çiş sayısı iyi de zayıflıyo süt leş heralde onu verimli hale getircez artık
Ben takıntılı olduğumdan artık her gün sağlık ocağına tarttırmaya giderim
Evt hiç bir şekilde göbek kalmamistiNormal yaptım tatlım. Ne biliyim bende geciktimmi acaba dedim 20 gunlul basladim. Fayda vericekmi bakalım
Fayda görmüsmuydün peki.
Bizede söyle canim dr ne diycek bakalım.
elbette ki zor ama dayanılmayacak gibi değil mucizesi bambaskaAy maşallah maşallah
Hepinizin gözü Aydınrabbim analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin.
Allahım nasip et diye diye okudum
amin inşallah teşekkürler:)Allahim analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin cnm . Hangi hastane dr kimdi cnm?
ben hiç ıslak mendil kullanmıyorum kızımda da hiç kullanmadım. bu pamukları tupperware’in bi kabı var ıslak mendil kabı diye geçiyor ondan 2 tane aldım biri çantamda biri evde hazır duruyor evdeki petek üstünde çantamdakini de kullanırken iki avuç aramda ısıtıyorumBen dışarda kullanırım ama evde bebek pamuğu hazırladi eşim peteğin üstüne koydum ılık ılık zararsiz kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?