Benim de göğüsler feci durumda gümüş kapak baya iyi geliyor bana. Ben havaya para verdim diye almıştım ama çok rahatlattı. Garmastan da fena değil ama silmekle uğraşma kısmını sevmedim.Valla kullanmadığım şey kalmadi gibi. Ayva çekirdeği ise yaramadi bende. Garmastan iyi geldi. Bir tek Madecossal denemedim.
Resmen ana olduk kız toplucaa darısı grubumuzun kalan üyelerineeeZ zahrada canım kuzum ne güzel toparlanıp dönmüşsün çok sevindim
C Chivas Regal kuzuuum sonunda geldi mi bebişhayırlı sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah
Benim de göğüsler feci durumda gümüş kapak baya iyi geliyor bana. Ben havaya para verdim diye almıştım ama çok rahatlattı. Garmastan da fena değil ama silmekle uğraşma kısmını sevmedim.
Gececek canim hayirlisiyla benim kuzum da küvezde 1 hafta kaldi kuvezdekiler bize geldiginde morarmisti dedi kuvezde yogun bakimda uyutularam cihazlarla nefes aldi ama cok sukur suan yanimda Allaha sığın ona emanet et gözü yaşlı annenin duasını elbet rabbim işitir sütün kesilmesin üzülme en cok yavrunun ona ihtiyaci olacak sağ sağ sakla hastaneye veremiyorsandaKızlar beklenenden once 37.3 de acil sezeryana alindim.
Oglumun ayakjari elleri morarmisti.Spinal oldum.
Hersey yolunda saniyordum.Oglum nefes sikintisi ve seker dusmesi sebebiyke kuvezde malesef.Çok zor geciyor benim icin saatler eve onsuz geldim.Sadece 1 gun hareketleri azaldi diye nst de hareket az diye girdim.Ya Gec kalsaydik
Lütfen herzamankinden cok kendinizi dinleyin.Doktora gitmeyi aksatmayin
hastaneden doktordan ebeden hepsinden çok memnun kaldım darısı sağlıkla size olsunmorcivertkedi . Ay ya çok güzek bi hikayen olmuş.hiç panik yapmamıisn iyi eveye rast gelmek ians resmen maşllh diyerek okudım darısı başımıza inşallah
Niye 3 günde bir demişler ki.Bana haftada 1 dedi doktor nst için.2 kere girdim bu salı kontrolüm var nstyede giricem zaten son.14 Mart'ta doğumum var kısmetseKızlar ben Perşembe doktora gitmiştim..nst falan çekildi. Gayet güzel bı sıkıntı yok dedi ama 3 gün sonra yani yarın yine nst ye geleceksin dedi. Ama eşim çalışıyor. Bende şu radde de araba kullanmak istemiyorum artık son günler.. toplu taşıma desen bide oğlum var peşimde sureuklenip geliyor yavrum. Sizce gerekli mi 3 güne bir nst. Sonuçta 40. Haftada değilim. yarin 38+1 oluyoruz bebegim hareketleri iyi.. 10mart Perşembe de zaten kontrolüm var.. yarın gitsemmi gitmesem mi cok kararsiz kaldım.
Yok canım yok bekliyoz daha dürtüp duruyor gününü beklicek ablaları gibi herhaldeÖğlen görümcemler geldiker 12de gittiler yorgunluktan elim ayağım davul oldu ya güye biley yapmadım ama dolaşmaktan sanrm.GurbetKusuEsra kız kazara doğum olsa bu yorgunlukla nasıl çıkacak modundaym. Bnde dedim esradan ses çıkmıyr kavuştu galiba
Siz atlattınız şimdi sıra bende sanırımŞundan 10 gün önce kasılmaydı şuydu buydu deliriyodu buralar anam dutlu olmuş dutlukkk bu kadar erken doğum yapan başka grup yok heralde %70 geldi
Bende birden çok gelmedi parça parça gelmeye başladı gittikce çoğaldı devam ederse doktoruna haber ver benceKızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artı
Çamaşırı bayağı ıslatmış, bana da su azar azar geliyor gibi geldi. Ama sende dogum daha olmadı değil mi? Doktor ne dedi?Bende birden çok gelmedi parça parça gelmeye başladı gittikce çoğaldı devam ederse doktoruna haber ver bence
Çamaşırı bayağı ıslatmış, bana da su azar azar geliyor gibi geldi. Ama sende dogum daha olmadı değil mi? Doktor ne dedi?
Canıım bugün mü yoksaaaSiz atlattınız şimdi sıra bende sanırım
Kuzu kimisinde parça parça geliyo kimisinde çok yoğun benim son zamamlarda iç çamaşırım çok ıslanıyodu mantar olmuştum ama bebişin suyu da azalıyodu ikiside olabilir dediÇamaşırı bayağı ıslatmış, bana da su azar azar geliyor gibi geldi. Ama sende dogum daha olmadı değil mi? Doktor ne dedi?
Ben şimdi kontrol edicem, yazıcam doktora duruma göre. Persembe kontrol, gel derse giderim.Kuzu kimisinde parça parça geliyo kimisinde çok yoğun benim son zamamlarda iç çamaşırım çok ıslanıyodu mantar olmuştum ama bebişin suyu da azalıyodu ikiside olabilir dedi
Kontrolün ne zamandı devamlılığını bir kontrol et istersenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?