2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Z zahrada canım kuzum ne güzel toparlanıp dönmüşsün çok sevindim

C Chivas Regal kuzuuum sonunda geldi mi bebiş hayırlı sağlıklı güzel ömrü olsun inşallah

Valla kullanmadığım şey kalmadi gibi. Ayva çekirdeği ise yaramadi bende. Garmastan iyi geldi. Bir tek Madecossal denemedim.
Benim de göğüsler feci durumda gümüş kapak baya iyi geliyor bana. Ben havaya para verdim diye almıştım ama çok rahatlattı. Garmastan da fena değil ama silmekle uğraşma kısmını sevmedim.

Resmen ana olduk kız toplucaa darısı grubumuzun kalan üyelerineee
Gümüş kapak 2. Bebeğim 24 saat mememde ya lansinoh var bi de garmastan aldım bende

Gececek canim hayirlisiyla benim kuzum da küvezde 1 hafta kaldi kuvezdekiler bize geldiginde morarmisti dedi kuvezde yogun bakimda uyutularam cihazlarla nefes aldi ama cok sukur suan yanimda Allaha sığın ona emanet et gözü yaşlı annenin duasını elbet rabbim işitir sütün kesilmesin üzülme en cok yavrunun ona ihtiyaci olacak sağ sağ sakla hastaneye veremiyorsanda

Kızlar hepinizin bebişleri hayırlı olsun tebrik ederim ben de çarşamba günü normal doğum ile bebeğimi kucağıma kucağıma aldım çok şükr. Öğlen adet sancılarım başlamıştı kontrole gittim öylesine nstde sancı çıkmayınca doktor eve git dedi. Tam doktorun odasından çıktık bir sancı başladı bende tekrar nst istedi doktorum açılmaya baktı 4 cm istersen yatışını yapalım dedi yatış yaptık akşam 5de 10.15de kızımız dünyaya geldi. Ne yaptıysak uyandırıp emziremedik 2 kere mama verdiler meğerse kanında enfeksiyon varmış 1 hafta yoğum bakımda kalacak ben eve geldim. Her gün evde süt sağıyorum. Çok merk ediyorum sizler emzirme sürecinde neler yaşıyorsunuz bir bebek her öğün kaç cc süt içer kaç kere içer bizi aydınlatın

Kızlar bugün biraz yoğun geçti dışardaydım yazamadım. Saatlerdir de rahimde batma hissim var yürürken falan hep hissediyorum. Anlık bir ağrı değil acaba doğum belirtisi mi? Sabah 10 da kontrolüm var diye hastaneye gitmiyorum.

Niye 3 günde bir demişler ki.Bana haftada 1 dedi doktor nst için.2 kere girdim bu salı kontrolüm var nstyede giricem zaten son.14 Mart'ta doğumum var kısmetse

Öğlen görümcemler geldiker 12de gittiler yorgunluktan elim ayağım davul oldu ya güye biley yapmadım ama dolaşmaktan sanrm. GurbetKusuEsra kız kazara doğum olsa bu yorgunlukla nasıl çıkacak modundaym. Bnde dedim esradan ses çıkmıyr kavuştu galiba

Yok canım yok bekliyoz daha dürtüp duruyor gününü beklicek ablaları gibi herhalde
E kimse kalmadı grupta bebelere kavuştular

Kızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artı
Bende birden çok gelmedi parça parça gelmeye başladı gittikce çoğaldı devam ederse doktoruna haber ver bence

Bende birden çok gelmedi parça parça gelmeye başladı gittikce çoğaldı devam ederse doktoruna haber ver bence
Çamaşırı bayağı ıslatmış, bana da su azar azar geliyor gibi geldi. Ama sende dogum daha olmadı değil mi? Doktor ne dedi?

Suyum geldi yazınca hemen hastaneye geç diye aradı hastanede ebe kontrol edince daha çok gelmeye başladı açıklığım 2 cmdi ama su geldiği için enfeksiyon riski oluyormuş o yüzden eve göndermediler sancılarım da baya arttı
Çamaşırı bayağı ıslatmış, bana da su azar azar geliyor gibi geldi. Ama sende dogum daha olmadı değil mi? Doktor ne dedi?

Kuzu kimisinde parça parça geliyo kimisinde çok yoğun benim son zamamlarda iç çamaşırım çok ıslanıyodu mantar olmuştum ama bebişin suyu da azalıyodu ikiside olabilir dedi
Kontrolün ne zamandı devamlılığını bir kontrol et istersenn

Ben şimdi kontrol edicem, yazıcam doktora duruma göre. Persembe kontrol, gel derse giderim.
Ya böyle tam anlayamamak kötü azar azar gelince foş diye gelse, uykudan uyandırır onu anlarsın herhalde. Senin de azar azar geldi, böyle de oluyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…