Kızlar bugün karnım ağrıyor diye acile gittim acil kadın doğuma çağırdı keseyi gördük çok şükür 5hafta 4gunluk dedi ama benim normalde 8haftalik olması gerekiyor 2hafta geride olan varmı
Kızlar bugün karnım ağrıyor diye acile gittim acil kadın doğuma çağırdı keseyi gördük çok şükür 5hafta 4gunluk dedi ama benim normalde 8haftalik olması gerekiyor 2hafta geride olan varmı
Benim gittiğimde de 6+6 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ama doktorum normal olduğunu söyledi. Çünkü onlar adet döngüsünü 28gün olarak alıyorlar. Benim düzensiz 35-40 arası oluyor hep.
Senin de öyle olmuş olabilir.
Benimde bata göre 9 haftalık olması lazım ama 7+5 canım. Doktor bebeğin normal olduğunu söyledi. Bende biraz araştırdım ultrason cihazına göre farklılık gösterebiliyormuş bu tarihler. Ayrıca 2 hafta fazla ya da geri olması da çok normalmiş
Ben paüde tedavi i gördüm(çok çok memnundum) ama şimdi başka doktora başlıcam. Tedavi gören arkadaşlara engel olmamak için ben gibi herkesin önü açılsın diyee ya siz kime gidiyorsunuz
Anladımm canım çok teşekkür ederim. Sağlık ocağı sadece rutin kontrol amaçlı verdiğimiz şekilde aldı sanırım. Bunlar için devlet hastanesine gönderdi. Haftaya en erken randevu bulabildim. Haftaya yaptırıcam gecikmiş olmam inşallah
Benim gittiğimde de 6+6 olması gerekirken 5+5 çıktı. Ama doktorum normal olduğunu söyledi. Çünkü onlar adet döngüsünü 28gün olarak alıyorlar. Benim düzensiz 35-40 arası oluyor hep.
Senin de öyle olmuş olabilir.
Benimde bata göre 9 haftalık olması lazım ama 7+5 canım. Doktor bebeğin normal olduğunu söyledi. Bende biraz araştırdım ultrason cihazına göre farklılık gösterebiliyormuş bu tarihler. Ayrıca 2 hafta fazla ya da geri olması da çok normal