2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Günaydın kızlarrr.Biz 2cocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz.Sizde durumlar nasıl?
Bizim kız çok min-nak doğdu Z zahrada m ya ama şuan 300gr ancak almıştır.

Günaydın kızlarrr.Biz 2cocuklu hayata alışmaya çalışıyoruz.Sizde durumlar nasıl?
Bizim kız çok min-nak doğdu Z zahrada m ya ama şuan 300gr ancak almıştır.
Bizim oğlan da öyle teyzesi bugün tarttırcaz bakalım kilo almaya başladı mı
Öf doktora dedim mama verin bu stresten uzak tutun beni yine zayıflarsa bakarız dedi

Kız seninki nasıl inat çıktııı nasıllll ne zaman gelmeyi düşünüyo acaba
Sorma canım yaa bak 3 gün geçti hala tık yok inat mı desem keyifçilik mi desem bilmiyorum yarın 10da kontrolüm var bakalım açılmam var mı ama hiç umudum yok çünkü sancı namına bi şey yok

Aynı durumdayızz bana da öyle söylemişti ama üzerinden iki hafta geçti inşallah sen benim gbi beklemezsin canım

Öf doktora dedim mama verin bu stresten uzak tutun beni yine zayıflarsa bakarız dedi
Ben mecburen mama veriyorum canim günde 1kez bazen 2bile oluyor.Sarilik korkusuyla o da.
Doğunca da kg aldırmak zormus ya.Icerde daha kolaydı sanki.

Sayfanın dürtücüsü geldi resmen tabloyşa kafayı bozdum kusura bakmayın

Doktor ne diyecek acaba ya haberdar et mutlaka
Canım kontrolden şimdi çıktım. Bugün 40+0 olduk. Nst de sadece 1 defa 100 ü gören sancı çıktı. Doktor kaydadeğer bir canlı değil, dedi. Bebek kanaldaymış. Ancak benim doğum adına pek bir belirtim yok. Rahim batması doğrudan belirti kabul edilmiyomuş. O bölgedeki esnemeyle ilgiliymiş. Süreç uzayabilirmiş. Ya da tam tersi. Şu durumda her şey olabilir, hiç belli olmaz bugün sancı çıkmadı akşam gelirsin belki doğum olur, dedi. Yani bundan sonrası tamamen bebişe bağlı. 41den sonra her şekilde sezaryen olur, dedi. Biz de eşimle o kadarını beklemeyi göze alamıyoruz. Perşembe günü için saat 9 a sezaryen randevusu aldık. Kan verdim. 2 gibi gidip anestezi uzmanıyla görüşecez. O zamana kadar bebiş kendi gelirse geldi, yoksa artık sezaryen olacak.

Canım beklemede misiniz halaa ne alemdesinizz
Malesef hâlâ bekliyorum yarın doktorumun karantinası bitiyor inşallah ne diyecek gidince bakalım.bu arada bütün bebekler doğduktan sonra zayıflarmış biraz 200 300 gram 15 günlük olduğunda doğum kilosuna gelmesi beklenirmiş.kızımda acemiydim bilmiyordum ve üzülüp çok stres yapmıştım.hiç üzmeyin kendinizi sürekli emzirin asla 2 saat bile beklemeyin sadece geceleri 2 saati geçmesin yeter.onun dışında hâlâ zayıflıyosa da mama verin ki sarılık çok yükselmesin.hepsini yaşamış biri olarak söylüyorum bunları.fırsat buldukca uyuyun dinlenin güzel beslenin ki sütünüz olsun bebeğinizle güzel ilgilenebilin süt gelmeme gibi bişey olmaz çocuk emdikce süt üretir vücut

Kız zilli Urazım napıyooo iyi mi doymuyosa mama ver cocugumaaa hiçbir şey olmaz

Yaa her cocuk farklı ama ben ılk aylar sutum oldugu halde gunde bır ıkı mama takvıyelı beslemıştım ve her ay 1.500 gr kılo almıştı sonra tamamen memenın kapasıtesı artınca bırakmıstım bence ılk zamanlar mama vermekten korkmamak lazım

Beni de bu sarılık olayı korkutuyor mecburen mama veriyorum.Bi de emmesine rağmen hala ariyorsa veriyorum mama.Sanki doymuyor gibi hissediyorum.

Siz doğurdunuz buralar dutlu
K kesildi Z zahrada
Kızlar hamilelikten önce hsg rahim filmi çekilen varmıydo. Devlette çekilyr mu özellikle istanbulda.

Beni de bu sarılık olayı korkutuyor mecburen mama veriyorum.Bi de emmesine rağmen hala ariyorsa veriyorum mama.Sanki doymuyor gibi hissediyorum.
Bende oyle hıssedınce verıyodum bıde sagıyodum ara ara .zaten mamaya alışsa emmezdı de bence arada sutunun kapasıtesını olcmek ıcın emzırmedıgın bır zamanda sagabılırsn canım tatlı seyler sutu yaglandırıyor ama bızede kılo aldırıyo malesef
Bezı dolu dolu oluyosada doyuyodur ınsallah merak etme

Yaa kesinlikle öyle düşünüyorum ben doğurduğum gün mama istedim doktordan vermedi ahahah yeter ki zayıflamasın yani

Kız zilli Urazım napıyooo iyi mi doymuyosa mama ver cocugumaaa hiçbir şey olmaz
Aşkım yiyo içiyo sıçıyo uyuyo tövbest dhdjdkskslslslsl hayat ona güzellll senin zillin ne alemde
Katılıyorum balım ya kontrole gidince ben yine istedim verelim diye yokdedi kafama göre de almal istemedim

Allahhhh teyzesi kurban olsun onun yiyişine sıçışına süt bebesii urişş
Benim zilli galiba tekmeleri basladı yavastan minik pıtpıtlar hissetmeye basladım büyüyo dana gibi olmuş kız pazartesi 16cm cıkmıstı boyu normalde uygulamalar 11 cm gösterirken ahdjsjsj kilosuda olmuştur herhalde baya te geçen pazartesi 108 gramdı zatiii

Bez dolu oluyor bak buna pek dikkat etmemistim.Ben de hem kg almak istemiyorum hemde onun için ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum.Oglum mamaya alıştı emmeyi bırakmıştı.Bakalim bu napcak.O yüzden de çok korkuyorum

Yok yaa olmaz ınsallah bol bol emzır sen her cocuk bır olmuyo ayy dogum sonrasıda ayrı sıkıntılar baslıyo saglıcakla buyusunler ınsallah annelık tam bır emek fedakarlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…