Bizim oğlan da öyle teyzesi bugün tarttırcaz bakalım kilo almaya başladı mı
Sorma canım yaa bak 3 gün geçti hala tık yok inat mı desem keyifçilik mi desem bilmiyorumKız seninki nasıl inat çıktııı nasıllll ne zaman gelmeyi düşünüyo acaba
Aynı durumdayızz bana da öyle söylemişti ama üzerinden iki hafta geçtiEvet bugün gittim iki haftadır akıntı geldiğini ama su gibi değil sümüksü olduğunu söyledim doğumun yaklaştığını her an olabileceğini söyledi iyice aşağı inmiş. Sancılarım olduğunda ya da suyum geldiğinde gidicekmişim hastaneye. Şimdilik bu kadar
Ben mecburen mama veriyorum canim günde 1kez bazen 2bile oluyor.Sarilik korkusuyla o da.Bizim oğlan da öyle teyzesi bugün tarttırcaz bakalım kilo almaya başladı mı
Öf doktora dedim mama verin bu stresten uzak tutun beni yine zayıflarsa bakarız dedi
Canım kontrolden şimdi çıktım. Bugün 40+0 olduk. Nst de sadece 1 defa 100 ü gören sancı çıktı. Doktor kaydadeğer bir canlı değil, dedi. Bebek kanaldaymış. Ancak benim doğum adına pek bir belirtim yok. Rahim batması doğrudan belirti kabul edilmiyomuş. O bölgedeki esnemeyle ilgiliymiş. Süreç uzayabilirmiş. Ya da tam tersi. Şu durumda her şey olabilir, hiç belli olmaz bugün sancı çıkmadı akşam gelirsin belki doğum olur, dedi. Yani bundan sonrası tamamen bebişe bağlı. 41den sonra her şekilde sezaryen olur, dedi. Biz de eşimle o kadarını beklemeyi göze alamıyoruz. Perşembe günü için saat 9 a sezaryen randevusu aldık. Kan verdim. 2 gibi gidip anestezi uzmanıyla görüşecez. O zamana kadar bebiş kendi gelirse geldi, yoksa artık sezaryen olacak.Sayfanın dürtücüsü geldi resmen tabloyşa kafayı bozdum kusura bakmayın
Doktor ne diyecek acaba ya haberdar et mutlaka
Malesef hâlâ bekliyorum yarın doktorumun karantinası bitiyor inşallah ne diyecek gidince bakalım.bu arada bütün bebekler doğduktan sonra zayıflarmış biraz 200 300 gram 15 günlük olduğunda doğum kilosuna gelmesi beklenirmiş.kızımda acemiydim bilmiyordum ve üzülüp çok stres yapmıştım.hiç üzmeyin kendinizi sürekli emzirin asla 2 saat bile beklemeyin sadece geceleri 2 saati geçmesin yeter.onun dışında hâlâ zayıflıyosa da mama verin ki sarılık çok yükselmesin.hepsini yaşamış biri olarak söylüyorum bunları.fırsat buldukca uyuyun dinlenin güzel beslenin ki sütünüz olsun bebeğinizle güzel ilgilenebilin süt gelmeme gibi bişey olmaz çocuk emdikce süt üretir vücutCanım beklemede misiniz halaa ne alemdesinizz
Kız zilli Urazım napıyooo iyi miBizim oğlan da öyle teyzesi bugün tarttırcaz bakalım kilo almaya başladı mı
Öf doktora dedim mama verin bu stresten uzak tutun beni yine zayıflarsa bakarız dedi
Beni de bu sarılık olayı korkutuyor mecburen mama veriyorum.Bi de emmesine rağmen hala ariyorsa veriyorum mama.Sanki doymuyor gibi hissediyorum.Yaa her cocuk farklı ama ben ılk aylar sutum oldugu halde gunde bır ıkı mama takvıyelı beslemıştım ve her ay 1.500 gr kılo almıştı sonra tamamen memenın kapasıtesı artınca bırakmıstım bence ılk zamanlar mama vermekten korkmamak lazım
Bende oyle hıssedınce verıyodum bıde sagıyodum ara ara .zaten mamaya alışsa emmezdı de bence arada sutunun kapasıtesını olcmek ıcın emzırmedıgın bır zamanda sagabılırsn canım tatlı seyler sutu yaglandırıyor ama bızede kılo aldırıyo malesefBeni de bu sarılık olayı korkutuyor mecburen mama veriyorum.Bi de emmesine rağmen hala ariyorsa veriyorum mama.Sanki doymuyor gibi hissediyorum.
Yaa kesinlikle öyle düşünüyorum ben doğurduğum gün mama istedim doktordan vermedi ahahah yeter ki zayıflamasın yaniMalesef hâlâ bekliyorum yarın doktorumun karantinası bitiyor inşallah ne diyecek gidince bakalım.bu arada bütün bebekler doğduktan sonra zayıflarmış biraz 200 300 gram 15 günlük olduğunda doğum kilosuna gelmesi beklenirmiş.kızımda acemiydim bilmiyordum ve üzülüp çok stres yapmıştım.hiç üzmeyin kendinizi sürekli emzirin asla 2 saat bile beklemeyin sadece geceleri 2 saati geçmesin yeter.onun dışında hâlâ zayıflıyosa da mama verin ki sarılık çok yükselmesin.hepsini yaşamış biri olarak söylüyorum bunları.fırsat buldukca uyuyun dinlenin güzel beslenin ki sütünüz olsun bebeğinizle güzel ilgilenebilin süt gelmeme gibi bişey olmaz çocuk emdikce süt üretir vücut
Aşkım yiyo içiyo sıçıyo uyuyo tövbest dhdjdkskslslslsl hayat ona güzellll senin zillin ne alemdeKız zilli Urazım napıyooo iyi midoymuyosa mama ver cocugumaaa hiçbir şey olmaz
Katılıyorum balım ya kontrole gidince ben yine istedim verelim diye yokdedi kafama göre de almal istemedimYaa her cocuk farklı ama ben ılk aylar sutum oldugu halde gunde bır ıkı mama takvıyelı beslemıştım ve her ay 1.500 gr kılo almıştı sonra tamamen memenın kapasıtesı artınca bırakmıstım bence ılk zamanlar mama vermekten korkmamak lazım
Allahhhh teyzesi kurban olsun onun yiyişine sıçışınaYaa kesinlikle öyle düşünüyorum ben doğurduğum gün mama istedim doktordan vermedi ahahah yeter ki zayıflamasın yani
Aşkım yiyo içiyo sıçıyo uyuyo tövbest dhdjdkskslslslsl hayat ona güzellll senin zillin ne alemde
Katılıyorum balım ya kontrole gidince ben yine istedim verelim diye yokdedi kafama göre de almal istemedim
Bez dolu oluyor bak buna pek dikkat etmemistim.Ben de hem kg almak istemiyorum hemde onun için ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum.Oglum mamaya alıştı emmeyi bırakmıştı.Bakalim bu napcak.O yüzden de çok korkuyorumBende oyle hıssedınce verıyodum bıde sagıyodum ara ara .zaten mamaya alışsa emmezdı de bence arada sutunun kapasıtesını olcmek ıcın emzırmedıgın bır zamanda sagabılırsn canım tatlı seyler sutu yaglandırıyor ama bızede kılo aldırıyo malesef
Bezı dolu dolu oluyosada doyuyodur ınsallah merak etme
Yok yaa olmaz ınsallah bol bol emzır sen her cocuk bır olmuyo ayy dogum sonrasıda ayrı sıkıntılar baslıyo saglıcakla buyusunler ınsallah annelık tam bır emek fedakarlıkBez dolu oluyor bak buna pek dikkat etmemistim.Ben de hem kg almak istemiyorum hemde onun için ne yesem ne yapsam diye düşünüyorum.Oglum mamaya alıştı emmeyi bırakmıştı.Bakalim bu napcak.O yüzden de çok korkuyorum
Kız sen ne zaman doğuruyosunn ay başlığa bak pıtır pıtır doğuruyosunuz cok heyecanlı ahshsjajÇarşamba akşamından itibaren yoğun kar yağısı diyor. Sezeryan yapacaklar hastaneye erken gitsin, normalciler tutabilirse tutsun bu hafta
Ben daha fazla tutmak istemiyorum yaaÇarşamba akşamından itibaren yoğun kar yağısı diyor. Sezeryan yapacaklar hastaneye erken gitsin, normalciler tutabilirse tutsun bu hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?