2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artık.
Ayy bır ıkı gundur bendende yavaş yavaş gelıyor bırde normal akıntımda ınanılmaz cogaldı yrn kontrol gunum benımde

Kızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artık.
Bazılarında sızıntı şeklinde geliyormuş canım

Benim wc de çiş sandım hepsi akmış gitmiş hiç farketmeyebilirsin

Aynen canim benimde surekli akintim vardi, bildigin su gibiydi ic camasirim surekli islaniyordu. Megersem amniyon sivi kaçagi varmis. Sınır 5’mis, 3,5’a indi benim. Kordon’un oldugu alanlar sayilmazmis. Ondan cok cok az gordu suyumu doktorum 37+1’de aldik o yuzden. Birde sari akinti baslamisti oda enfeksiyon olurmus suyun azaldiginda

Benimde bugün meleğim geliyor çok heyecanlıyım spinal mi yoksa genel anestezi mi tavsiye edersiniz
Ben spinal oldum herseyi gordum yasadim cok guzeldi ama zordu cidden. Ama genel anestezi daha degisik tamam yasamiyorsun bazi seyleri ama benege kavusmanda gec oluyor. Acı eşiğin yuksekse ve kendine guveniyorsan spinal ol. İgneyi farketmiyorsun. Kestiklerini anlamiyorsun. Sadece cok usuyup titredim ben. Sonrasinda agri kesicilerle bisey anlamadik cocugu kucagima verince zaten

Geldi mi bebişşş

Ayy bır ıkı gundur bendende yavaş yavaş gelıyor bırde normal akıntımda ınanılmaz cogaldı yrn kontrol gunum benımde
Bakalım ne diyecek doktor, bana da yaz canım. Hiç de doğurasım yok bu suysa napıcam şimdi diye uyandım. Takip ediyorum, tekrarlarsa hastaneye gidicem mecbur ama sancı yok
Benim wc de çiş sandım hepsi akmış gitmiş hiç farketmeyebilirsin
Dogumdan ne kadar önce, evdeyken mi geldi senin? Agrıların nasıl oldu? Kendine geldin mi canım?

Sayfanın dürtücüsü geldi resmen tabloyşa kafayı bozdum kusura bakmayın
Doktor ne diyecek acaba ya haberdar et mutlaka

Canım twink var ya 2 3 kere suyu geldi iç çamaşırı ıslaktı yani komple doktor gitti yolladılar hep sonra nişan geldi yine yolladılar 2. Haftasında doğurdu sanırım anca su durmadı diyodu şarıl şarılll

Bir anda suyu bıtmez dıye dusunuyorm suyu gelenler hep bardaktan boşalırcasına geldı dıyorlar bızde sızıntı başlamış olabılır bendede sancı yok hareketlerını kontrol edelım bence benım cuma sezaryen zatenn o gune kadar dursun mınnak ıcerde uslu uslu

Dulciana yazdın mı doktoruna? Benim suyum geldiğinde baya çok geldi. Hastahanedeydim ebete galiba suyum geldi dedim. Ebe kuvvetli öksürmemi söyledi, öksürünce biraz daha geliyor. Ama bu sızıntı olduğunda farklıdır tabi benim baya kese patladı.

Ağrım baya azaldi canım bandaj çıktı
Acım olsada dişimi sıkıp emziriyorum
Ek olarak günde bir iki kez şimdilik sma confort mama yiyoruz
Sarılık testi için şimdi doktordayim inşallah güzel haberler alırım
Suyum bir gün önce geldi sezodan doktorum ultrason ile bakınca kalmamış dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…