Evet tatlım hastanedeyiz prensesimizi bekliyoruzCanıım bugün mü yoksaaa
Allahh yesinler onu yesinlerrr sağlıkla gelsin ada kızımızzzEvet tatlım hastanedeyiz prensesimizi bekliyoruz
Ayy bır ıkı gundur bendende yavaş yavaş gelıyor bırde normal akıntımda ınanılmaz cogaldı yrn kontrol gunum benımdeKızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artık.
Bazılarında sızıntı şeklinde geliyormuş canımKızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artık.
Benim wc de çiş sandım hepsi akmış gitmiş hiç farketmeyebilirsinKızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artık.
Ben genel yapmış biri olarak oyumu spinalden yana kullanıyorumBenimde bugün meleğim geliyor çok heyecanlıyım spinal mi yoksa genel anestezi mi tavsiye edersiniz
Aynen canim benimde surekli akintim vardi, bildigin su gibiydi ic camasirim surekli islaniyordu. Megersem amniyon sivi kaçagi varmis. Sınır 5’mis, 3,5’a indi benim. Kordon’un oldugu alanlar sayilmazmis. Ondan cok cok az gordu suyumu doktorum 37+1’de aldik o yuzden. Birde sari akinti baslamisti oda enfeksiyon olurmus suyun azaldigindaKızlar bu su gelmesi denilen seyde çok yogun su geliyor değil mi? Gece uyurken su geldi, anlayamadım gibi birsey olmaz. Uykudan uyanırsın yani, bende su kaçağı oluyor herhalde azar azar artık.
Ben spinal oldum herseyi gordum yasadim cok guzeldi ama zordu cidden. Ama genel anestezi daha degisik tamam yasamiyorsun bazi seyleri ama benege kavusmanda gec oluyor. Acı eşiğin yuksekse ve kendine guveniyorsan spinal ol. İgneyi farketmiyorsun. Kestiklerini anlamiyorsun. Sadece cok usuyup titredim ben. Sonrasinda agri kesicilerle bisey anlamadik cocugu kucagima verince zatenBenimde bugün meleğim geliyor çok heyecanlıyım spinal mi yoksa genel anestezi mi tavsiye edersiniz
Canım canımm geldi mi bebiiş seninnBende aynı durumdayım valla yarın tam 40 haftalık oluyoruz be doktor da bekleme taraftarı değil napıcağımı bilmiyorum
Geldi mi bebişşşEvet bugün gittim iki haftadır akıntı geldiğini ama su gibi değil sümüksü olduğunu söyledim doğumun yaklaştığını her an olabileceğini söyledi iyice aşağı inmiş. Sancılarım olduğunda ya da suyum geldiğinde gidicekmişim hastaneye. Şimdilik bu kadar
Kız seninki nasıl inat çıktııı nasıllll ne zaman gelmeyi düşünüyo acabaOkurken duygulandım fotoğrafı görünce daha da duygulandımİnşallah tez zamanda ağrıların diner kuzu
Canım beklemede misiniz halaa ne alemdesinizzBenimde bu gün son yarın 40 haftam dolıyo ve beklemedeyim.inşallah biran önce gelir.
Bakalım ne diyecek doktor, bana da yaz canım. Hiç de doğurasım yokAyy bır ıkı gundur bendende yavaş yavaş gelıyor bırde normal akıntımda ınanılmaz cogaldı yrn kontrol gunum benımde
Dogumdan ne kadar önce, evdeyken mi geldi senin? Agrıların nasıl oldu? Kendine geldin mi canım?Benim wc de çiş sandım hepsi akmış gitmiş hiç farketmeyebilirsin
Doktor ne diyecek acaba ya haberdar et mutlakaKızlar bugün biraz yoğun geçti dışardaydım yazamadım. Saatlerdir de rahimde batma hissim var yürürken falan hep hissediyorum. Anlık bir ağrı değil acaba doğum belirtisi mi? Sabah 10 da kontrolüm var diye hastaneye gitmiyorum.
Canım twink var ya 2 3 kere suyu geldi iç çamaşırı ıslaktı yani komple doktor gitti yolladılar hep sonra nişan geldi yine yolladılar 2. Haftasında doğurdu sanırım anca su durmadı diyodu şarıl şarılllBakalım ne diyecek doktor, bana da yaz canım. Hiç de doğurasım yokbu suysa napıcam şimdi diye uyandım. Takip ediyorum, tekrarlarsa hastaneye gidicem mecbur ama sancı yok
Dogumdan ne kadar önce, evdeyken mi geldi senin? Agrıların nasıl oldu? Kendine geldin mi canım?
Bir anda suyu bıtmez dıye dusunuyorm suyu gelenler hep bardaktan boşalırcasına geldı dıyorlar bızde sızıntı başlamış olabılır bendede sancı yok hareketlerını kontrol edelım bence benım cuma sezaryen zatenn o gune kadar dursun mınnak ıcerde uslu usluBakalım ne diyecek doktor, bana da yaz canım. Hiç de doğurasım yokbu suysa napıcam şimdi diye uyandım. Takip ediyorum, tekrarlarsa hastaneye gidicem mecbur ama sancı yok
Dogumdan ne kadar önce, evdeyken mi geldi senin? Agrıların nasıl oldu? Kendine geldin mi canım?
Ağrım baya azaldi canım bandaj çıktıBakalım ne diyecek doktor, bana da yaz canım. Hiç de doğurasım yokbu suysa napıcam şimdi diye uyandım. Takip ediyorum, tekrarlarsa hastaneye gidicem mecbur ama sancı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?