Bana kalsa 40 ı doldursun isterim de, yeni nesil çocuklar durmuyor kiKız sen ne zaman doğuruyosunn ay başlığa bak pıtır pıtır doğuruyosunuz cok heyecanlı ahshsjaj
Ohoo su kacağı olduysa yakındır gelişiiiBana kalsa 40 ı doldursun isterim de, yeni nesil çocuklar durmuyor kipıtır pıtır erkenciler, su kaçağı oldu dün gece bende de, bu hafta ne diyecek bakalım. Her an hersey olabiliyor. İlk aylarının keyfini çıkar, en güzeli
bizim kontrol yarın bakalım ne olmuş bende merak ediyorumBebişleriniz kaçıncı günden sonra kilo almaya başladı kızlar
Inşallah canım ya.Anne olmak çok zor bi okadar da güzel.Yok yaa olmaz ınsallah bol bol emzır sen her cocuk bır olmuyo ayy dogum sonrasıda ayrı sıkıntılar baslıyo saglıcakla buyusunler ınsallah annelık tam bır emek fedakarlık
Canım öncelikle gozunaydin sagsaljm kucağına almıştım bebeğiniBizim oğlan da öyle teyzesi bugün tarttırcaz bakalım kilo almaya başladı mı
Öf doktora dedim mama verin bu stresten uzak tutun beni yine zayıflarsa bakarız dedi
Masallah deee kiz kizcene nazar etcen anneyle babanın nazarı daha çabuk değermişAllahhhh teyzesi kurban olsun onun yiyişine sıçışınasüt bebesii urişş
Benim zilli galiba tekmeleri basladı yavastan minik pıtpıtlar hissetmeye basladımbüyüyo dana gibi olmuş kız pazartesi 16cm cıkmıstı boyu normalde uygulamalar 11 cm gösterirken ahdjsjsj kilosuda olmuştur herhalde baya te geçen pazartesi 108 gramdı zatiii
Amannın Allah nazarlardan korusun bebişimiMasallah deee kiz kizcene nazar etcen anneyle babanın nazarı daha çabuk değermiş
Su hiç anlamadan 5 cnm açılması olanlar var yaa insallah onlardan olursun bebisim hiç anlamadan tek avaz da kucağına al bebisini hayirlisiyla ❤Amannın Allah nazarlardan korusun bebişimi
Valla oturdum burda doğum mesajları okuyorumhayal falan kuruyorum ne güzel birisi gaz sancısı sanarken dogurmus insallah bende öyle olurum
Bel ağrısı da doğum belirtisi ama normal ağrıdan ayırt etmek zor. Çarşamba kar geliyrmuş olumsız düşnmek istemiyrm ama kar kıyamet doğurur ken yollarda kalmayız inşllh aminGunler geçmiyor artık gerçekten gece bel ve çatı ağrısı beni çok yoruyor
Kuzum bugün doktora gittik 15 günden sonra doğum kilosunun üzerine çıkmasını isteriz dediBebişleriniz kaçıncı günden sonra kilo almaya başladı kızlar
Canım ben çektirdim İzmir’de üniversite hastahanesinde
Hipp combiotic önerdi bana iki farklı doktor. Bazı Hastahanelerde veriyorlar sor bence.Kızlar sezaryende süt gelmezse hangi mamadan alıp vereyim? Hastane çantasına koymaya gerek var mı?
bende cuma sezaryen olucam ve aynı olucak gunumuz 38+6 bence gayet ıdeal ama bende cok heyecanlıyımKizlarr bana da cuma günü için sezeryan tarihi verdi,ayy çok heyecanlı gerçekten38+6 oluyorum erken olmuyor değil mi?
Yaa ayniymışız demek kibende cuma sezaryen olucam ve aynı olucak gunumuz 38+6 bence gayet ıdeal ama bende cok heyecanlıyım
Canım öncelikle bebeğine allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Sende bir an önce toparlanıraın umarım. Medicanada sezeryan oldum demişsin izmir de mi acaba? Okuduğum kadarıyla genel olarak memnun kalmadın galiba ebelerinden ve doğumhaneden öyle mi?Evet canım medicanada
bizim tarihlerimiz siznle aynı,merak ettim neden gün verdi sezeryan için normal doğum denemeyecekmisiniz?Şubatın ilk haftası kontrolümde 21 Mart diyelim şimdilik dedi Doktorum. Yani 1.5 ay kadar önceden gün vermişti. bu pazartesi tekrar gittiğimde 21 Mart kesinleşti.
Merhaba, bebek şu an için iri gidiyor. 4 kiloya yakın doğar dedi doktorum. Ayrıca vajinal bir rahatsızlığım mevcut, o yüzden normal doğum yapmayacağım.bizim tarihlerimiz siznle aynı,merak ettim neden gün verdi sezeryan için normal doğum denemeyecekmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?