2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kız sen ne zaman doğuruyosunn ay başlığa bak pıtır pıtır doğuruyosunuz cok heyecanlı ahshsjaj
Bana kalsa 40 ı doldursun isterim de, yeni nesil çocuklar durmuyor ki pıtır pıtır erkenciler, su kaçağı oldu dün gece bende de, bu hafta ne diyecek bakalım. Her an hersey olabiliyor. İlk aylarının keyfini çıkar, en güzeli

Ohoo su kacağı olduysa yakındır gelişiii valla öyle gerçekten bide benim civciv sıcağına olcak o zamanlar bakalım nasıl dayancaz

Kızlar sezaryende süt gelmezse hangi mamadan alıp vereyim? Hastane çantasına koymaya gerek var mı?

Bizim oğlan da öyle teyzesi bugün tarttırcaz bakalım kilo almaya başladı mı
Öf doktora dedim mama verin bu stresten uzak tutun beni yine zayıflarsa bakarız dedi
Canım öncelikle gozunaydin sagsaljm kucağına almıştım bebeğini ilk gebelikte sütüm hemen gelmedi diye daha hastanese mama vermeye başladık biz doktor sarılık olmaması için süt gelenw kadar takviye yapın demişti çok şükür sarılık falan da olmamıştı ama meme reddine dikkat edin biberonla emince de memeyi istemiyor ağzıyla itebiliyorlar

Masallah deee kiz kizcene nazar etcen anneyle babanın nazarı daha çabuk değermiş

Masallah deee kiz kizcene nazar etcen anneyle babanın nazarı daha çabuk değermiş
Amannın Allah nazarlardan korusun bebişimi
Valla oturdum burda doğum mesajları okuyorum hayal falan kuruyorum ne güzel birisi gaz sancısı sanarken dogurmus insallah bende öyle olurum

Amannın Allah nazarlardan korusun bebişimi
Valla oturdum burda doğum mesajları okuyorum hayal falan kuruyorum ne güzel birisi gaz sancısı sanarken dogurmus insallah bende öyle olurum
Su hiç anlamadan 5 cnm açılması olanlar var yaa insallah onlardan olursun bebisim hiç anlamadan tek avaz da kucağına al bebisini hayirlisiyla ❤

Bebişleriniz kaçıncı günden sonra kilo almaya başladı kızlar
Kuzum bugün doktora gittik 15 günden sonra doğum kilosunun üzerine çıkmasını isteriz dedi
Siz doğurdunuz buralar dutlu
K kesildi Z zahrada
Kızlar hamilelikten önce hsg rahim filmi çekilen varmıydo. Devlette çekilyr mu özellikle istanbulda.
Canım ben çektirdim İzmir’de üniversite hastahanesinde
Kızlar sezaryende süt gelmezse hangi mamadan alıp vereyim? Hastane çantasına koymaya gerek var mı?
Hipp combiotic önerdi bana iki farklı doktor. Bazı Hastahanelerde veriyorlar sor bence.

Evet canım medicanada
Canım öncelikle bebeğine allah sağlıklı uzun ömür versin inşallah. Sende bir an önce toparlanıraın umarım. Medicanada sezeryan oldum demişsin izmir de mi acaba? Okuduğum kadarıyla genel olarak memnun kalmadın galiba ebelerinden ve doğumhaneden öyle mi?

Şubatın ilk haftası kontrolümde 21 Mart diyelim şimdilik dedi Doktorum. Yani 1.5 ay kadar önceden gün vermişti. bu pazartesi tekrar gittiğimde 21 Mart kesinleşti.
bizim tarihlerimiz siznle aynı,merak ettim neden gün verdi sezeryan için normal doğum denemeyecekmisiniz?

bizim tarihlerimiz siznle aynı,merak ettim neden gün verdi sezeryan için normal doğum denemeyecekmisiniz?
Merhaba, bebek şu an için iri gidiyor. 4 kiloya yakın doğar dedi doktorum. Ayrıca vajinal bir rahatsızlığım mevcut, o yüzden normal doğum yapmayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…