- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Aynen yaaaHayırlısıyla bı doguraydik son haftalar geçmek bilmiyor.. koskoca 9 ayı geçirdik bir iki haftayı geciremiyorum doğum hikayesi okumaktan bır hoş oldumm
Canım günümüz aynı, ben daha dursun istiyorum, sen dogurmakKızlar karnım sertleşip sertleşip ince ince ağrı gidiyor
Hayırlısı ile bi kurtulsam yemek yüzümden çok çektim yediğim hurma dahi içimi yakıyor
Benimde öyle hafif kasılma sancı biseyler oluyor Hah geliyor heralde diyorum yine bişey yokAynen yaaageliyor gidiyor ağrılar ya gelin yada tam gelin diyorum
Yok canım ben ayırt ederim diye düşünüyorum. Çünkü ilk dogumumda da belden girmişti ağrım.. bu daha çok yatmaktan ağrıyor gibi uyanıp hareket edince azalıyor. Bu arada kar gelse bile şiddetli kar değildir diye tahmin ediyorum. Yolları kapatacak kadar olmaz. sanmıyorum. Pozitif düşünelim pozitif olsun inşallahBel ağrısı da doğum belirtisi ama normal ağrıdan ayırt etmek zor. Çarşamba kar geliyrmuş olumsız düşnmek istemiyrm ama kar kıyamet doğurur ken yollarda kalmayız inşllh amin
Vajina kemikleri benimde ağrıyor. Pijamami giyip cikarirken. Hatta bacağımı yukarı kaldirdigimda bazen yürürken bile ağrıyor. Acaba çok aşağı indi de mi ağrıyor yoksa genel bi agri mı bilemiyorumİyi akşamlar güzel anneler, kontrolüm iyi geçti kilosunu sormayı unuttum maalesefnstde bir kere 100 ü gören bı sancı çıktı ama bir kere olduğu için önemsiz dedi doktorum,aşırı derecede sırt ağrısı yaşıyorum ve vajina kemiklerim ağrıyor sürekli de mide yanması yaşıyorum 9 ay su gibi akıp geçti de şu son günler geçmiyor sanki,haftaya salı doğumum var 8,5 da çağırdı doktorum iple çekiyorum burada hava tekrar soğudu bu sogukta da doğurmak da istemiyorum bı yandan, karışık duygular içindeyim
Sancı genelde bulantı kusma yapabiliyor ama düzene binmesini bekleyebilirsin. Bana da oluyor sancı dinlenince geçiyor biraz uzanıp dinlen geçebilirKızlar bugün sabah uykudan uyandıgımdan beri sırt agrısı var ayakta duramıyorum öğlen yemek yedim bulantı başladı 4 gibi sancım oldu geçti 5 de tekrar oldu geçti,şimdide ara ara şiddetli olmayan sancım oluyor ve sırtım agrıyor akşam yemekten sonra da mide bulantısı başladı yine ve devam ediyor hastaneye gitmeli miyim? Eşim gidelim dedi ben yok dedim yalancı sancıdır diyorum ama Korkuyorum da
Belim ağrımaya başladı şükür canım herşey yolunda gitti ama son ayda kasılma ve mide yanması çok çekiyorumCanım günümüz aynı, ben daha dursun istiyorum, sen dogurmaksende hiç belirti var mı adam akıllı, sancı vs birsey yok bende. Bir de çatı muayenesi yapacak mı dr, benim bu hafta var. O tetikleyebilir belki. Hafif su kacağı oldu diye randevuyu öne cektim. Bakalım nasıl gelişecek.
Artık grubun geri kalanlarıyız bizBenimde öyle hafif kasılma sancı biseyler oluyor Hah geliyor heralde diyorum yine bişey yokçok merak ediyorum nasıl ve ne zamn gelecek
Sancı genelde bulantı kusma yapabiliyor ama düzene binmesini bekleyebilirsin. Bana da oluyor sancı dinlenince geçiyor biraz uzanıp dinlen geçebilir
Bende düzenli olmasını bekliyorum biraz daha bekleyelim en iyisiSancı genelde bulantı kusma yapabiliyor ama düzene binmesini bekleyebilirsin. Bana da oluyor sancı dinlenince geçiyor biraz uzanıp dinlen geçebilir
Nasıl oldun canımKızlar bugün sabah uykudan uyandıgımdan beri sırt agrısı var ayakta duramıyorum öğlen yemek yedim bulantı başladı 4 gibi sancım oldu geçti 5 de tekrar oldu geçti,şimdide ara ara şiddetli olmayan sancım oluyor ve sırtım agrıyor akşam yemekten sonra da mide bulantısı başladı yine ve devam ediyor hastaneye gitmeli miyim? Eşim gidelim dedi ben yok dedim yalancı sancıdır diyorum ama Korkuyorum da
İstanbuşda mısn cnn sende. Evrene olumlu mesajlar fışkırtıyrzYok canım ben ayırt ederim diye düşünüyorum. Çünkü ilk dogumumda da belden girmişti ağrım.. bu daha çok yatmaktan ağrıyor gibi uyanıp hareket edince azalıyor. Bu arada kar gelse bile şiddetli kar değildir diye tahmin ediyorum. Yolları kapatacak kadar olmaz. sanmıyorum. Pozitif düşünelim pozitif olsun inşallah
Tam gelsinler hayırlısyla pıt diye en güzel zamndaAynen yaaageliyor gidiyor ağrılar ya gelin yada tam gelin diyorum
Yok İstanbul buraya nazaran daha ılık olur en azından ben Kayserideyim ama genelde yollar kapanmaz çok düşük ihtimalİstanbuşda mısn cnn sende. Evrene olumlu mesajlar fışkırtıyrz
Kizlarr bana da cuma günü için sezeryan tarihi verdi,ayy çok heyecanlı gerçekten38+6 oluyorum erken olmuyor değil mi?
Bu cuma günü üçümüz de sezeryan oluyoruz o zamanbende cuma sezaryen olucam ve aynı olucak gunumuz 38+6 bence gayet ıdeal ama bende cok heyecanlıyım
Neden bu kadar erken bebeği aliyorlar?Bu cuma günü üçümüz de sezeryan oluyoruz o zamanben 37+6 da olmus olucam kizlar korkmayin sağlikla gelsin bebişlerrr
Gözün aydın canımKucagina bebegini alan annisler hayirli olsunkucagina heyecanla almayi bekleyen annislerde az daha sabir sonu cok guzel özellikle ilk gebelikse benim kizim su an inanilmaz kiskaniyor kardesini epey, stres oluyorum bu yuzden ama umarim en kisa zamanda gececek bu da su an wcden yaziyorum sizlere o kadar nefes alamiyorum yani benim icin yazdigimi gorup dualar eden herkese cok tesekkurler. Spinal anestezi ile dogum oldu o anlar cok cok guzeldi bebegin ilk cikis fotolari var devlet hastanesi olmasina ragmen doktorum kendi fotocusuna cektirip o ozel anlari bana gonderdi. Kizimda özel hastanede genel anestezi olmustum ve hic mutlu etmemislerdi beni bu defa icimde. Hep hersey guzel olucak diye geciyordu oyle de oldu cok sukur. Oglum 04.03.2022 de 3110 gram 51 cm dogdu tam 38+0 di haftamiz. Cok sukur ikimizde iyiyiz diger agrilarda zamanla gecicek yeterki saglik olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?