Aa en rahatı da sensin ama şimdi hazır herşey hemde tecrübelisin 2.ye anne olanlar bizlere de bilgiler verebilirsiniz ne gerekli ne gereksiz iyice alışverişler başladığında nasipse
Evet canım benimde o yüzden hoşuma gitti fazla bir yerim yok yer kaplamaması çok büyük avantaj benim için
Allah korusun rabbim kullanmayı nasip etsin canım ama doğrusu dediğin gibi beklemek aslında ama insan işte heveslendim mi alası geliyor
Aa en rahatı da sensin ama şimdi hazır herşey hemde tecrübelisin 2.ye anne olanlar bizlere de bilgiler verebilirsiniz ne gerekli ne gereksiz iyice alışverişler başladığında nasipse
Evet canım benimde o yüzden hoşuma gitti fazla bir yerim yok yer kaplamaması çok büyük avantaj benim için
Bende düşükten sonra korkar oldum.En azından 3ay bitsin diyorum biseylere heveslenince.Ama içim gdiiyor ya.Oglumda öğrenir öğrenmez başlamıştık alışverişe.Tabi öyle çok şey aldık ki biraz abartmışız.3bebek büyütür.Zaten oğlumun da erkek olmasına rağmen herşeyi renkli.
yapma yapma hemen bekle birazcık :) en azından cinsiyeti belli olsun böyle olunca unisex tercihler yapmak zorunda kalıyorsun ama youtube da milyonlarca ne gerekli ne değil videosu izlemiştim o zaman yardımcı olurum size
bol su içiceksin dedi ama bu mide bulantısıyla ne mümkün ilaç vermek istemem ama böbreklerine zarar dedi verdi tek doz şeker geçirdi mi nasıl oldu bilmiyorum cumartesi belli olur ne alemdee