2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar anca yazabiliyorum bu akşam 18.30 sularında normal doğumla kızıma kavuştum sabah 10 da yatışım verilmişti o saatten doğuma kadar sancı çektim çok acı vericiydi sanırım normal doğum için ağrı eşiğim çok düşük bunu da kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum
Neyse ki ben de cimcimem de çok iyiyiz benim biraz dikişlerim sızlıyor bir de kasıklarım acıyor o da kanamadan mıdır neydendir bilmiyorum

Doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısıyla kolay doğumlar nasip olsun inşallah

Hadi gözün aydın cnmsancı zor ama sonu güzel çok tatlı 1hafta 15 güne dikişler dülyr ztn ilk günler biraz zorlar

Günaydın canım maşallah kilo gitti desene korse takıyor musun karnın şiş mi

merhaba kızlar bende 38. Haftadayım adet ağrısı gibi ağrılar olmaya başladı ama şiddetli değil bu ağrılardan ne zaman sonra gerçek sancılar başlıyor aşağı yukarı

Ben bugün ben 37+5 im. Benim de aynen adet ağrıları gibi ağrılarım arttı son birkaç gündür. Yakancı kasılmalarım da arttı. Çok araştırdım bazıları doğumun yakın olduğunu göstermez susuz kalmışsınızdır, yorulmuşsunuzdur diyor bazıları da 1-2 haftada başlayacağının göstergesi olabilir diyor :)

Kızlar sezaryen doğum için özellikle şuna dikkat et, şunu yanında götür dediğiniz bir şey var mı?
Merhaba, hayırlı olsun siz sormuşsunuz önerisi olanları ben de size sormak istedim. Önerileriniz nedir doğum nasıl geçti iyi misiniz

Gözünaydın canım.Agrilarin bi kaç güne geçer.Cok şükür ki ikinizde iyisiniz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…