Allah kolaylık versin canım genel aneztezi mi yapılacakYarın doğumu olan annelere şimdiden hayırlı olsun inşallahBenim de yarın öğlen sezeryan inşallah
Teşekkür ederim canım,spinal olacakAllah kolaylık versin canım genel aneztezi mi yapılacak
Evet sordum canım nişanmışO gelen sümüksü şey nisaymiymis canım yani kan faln yoktu ya benimde öyle olunca merak ettim sordun mu doktoruna
Hafta içi birgün de olabilir yarın bile olabilir illaki cuma diye şartlanma belli olmaz.Benim doktorda haftaya Cuma’ya kadar doğurursun dedi kızlar ama 2 saatte gelen ağrılar yine geldi böyle böyle bi hafta geçermi
Benim doktorda haftaya Cuma’ya kadar doğurursun dedi kızlar ama 2 saatte gelen ağrılar yine geldi böyle böyle bi hafta geçermi
Hadi gözün aydın cnmsancı zor ama sonu güzel çok tatlıMerhaba kızlar anca yazabiliyorum bu akşam 18.30 sularında normal doğumla kızıma kavuştum sabah 10 da yatışım verilmişti o saatten doğuma kadar sancı çektim çok acı vericiydi sanırım normal doğum için ağrı eşiğim çok düşük bunu da kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum
Neyse ki ben de cimcimem de çok iyiyiz benim biraz dikişlerim sızlıyor bir de kasıklarım acıyor o da kanamadan mıdır neydendir bilmiyorum
Doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısıyla kolay doğumlar nasip olsun inşallah
Epidural olacak dedi hersey yolunda giderseRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah genel aneztezi mi spinal mi olacak
Günaydın canım maşallah kilo gitti desene korse takıyor musun karnın şiş miOh oh maşallah her şey gider benim 11. Gün doğum öncesi kiloya 1 kaldı
Ay hepinizin doğumuyla çok heyecanlanıyorum ya keşke hepimiz aynı yerde olsak son kişi doğurana kadar salınmasak shdksslls çiş kaka banyosu
merhaba kızlar bende 38. Haftadayım adet ağrısı gibi ağrılar olmaya başladı ama şiddetli değil bu ağrılardan ne zaman sonra gerçek sancılar başlıyor aşağı yukarı
Merhaba, hayırlı olsunKızlar sezaryen doğum için özellikle şuna dikkat et, şunu yanında götür dediğiniz bir şey var mı?
Gözünaydın canım.Agrilarin bi kaç güne geçer.Cok şükür ki ikinizde iyisiniz ya.Merhaba kızlar anca yazabiliyorum bu akşam 18.30 sularında normal doğumla kızıma kavuştum sabah 10 da yatışım verilmişti o saatten doğuma kadar sancı çektim çok acı vericiydi sanırım normal doğum için ağrı eşiğim çok düşük bunu da kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum
Neyse ki ben de cimcimem de çok iyiyiz benim biraz dikişlerim sızlıyor bir de kasıklarım acıyor o da kanamadan mıdır neydendir bilmiyorum
Doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısıyla kolay doğumlar nasip olsun inşallah
Günaydınnn yok balım takmıyorummay ben zayıflamak istemiyorum ama emzirdikçe ediyorumm karnımda az ödem kaldıı emzirme seansı bitsin atarım fotoooGünaydın canım maşallah kilo gitti desene korse takıyor musun karnın şiş mi
Yaa canım benim hayırlı olsunnn sağlığı iyi olsun da kavuşun inşallahh hemencecikkkkkKızlar bende dün doğum yaptım doğum çok rahat oldu çok şükür ama bebişimi kuveze başka hastaneye götürdüler nefes alırken hırlamasi vardı dua edin bugün geri versinler
İnşallah canım artık hayırlısı ile gelsinHafta içi birgün de olabilir yarın bile olabilir illaki cuma diye şartlanma belli olmaz.
Merhaba canım. Doğumun izmir medicana da mı oldu? Doğumhane ebeler hastane falan nasıldı biraz bilgi verir misin mümkünseYaa canım benim hayırlı olsunnn sağlığı iyi olsun da kavuşun inşallahh hemencecikkkkk
Merhabaa yok ataşehir medicana istanbulll maleseffMerhaba canım. Doğumun izmir medicana da mı oldu? Doğumhane ebeler hastane falan nasıldı biraz bilgi verir misin mümkünse
Teşekkür ederim canım. Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Acılarını hiç göstermesinMerhabaa yok ataşehir medicana istanbulll maleseff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?