Kasılmadan kastın nasıl olıuor ağrı mı sertleşme miBen bugün ben 37+5 im. Benim de aynen adet ağrıları gibi ağrılarım arttı son birkaç gündür. Yakancı kasılmalarım da arttı. Çok araştırdım bazıları doğumun yakın olduğunu göstermez susuz kalmışsınızdır, yorulmuşsunuzdur diyor bazıları da 1-2 haftada başlayacağının göstergesi olabilir diyor :)
Canım sen tam kaçıncı haftadasın 40+?Doktordan geldim.nst yine aynı sancı mancı yok.doktor yine muayene etti ve pazartesiye kadar bekleme kararı aldı kendi gelmezse pazartesi 8 de aç gel nst sonrası karar verelim suni mi sezaryen mi dedi.bende durumlar böyle.inşallah oğlum artık gelmek ister ve gelir son 2 gün
Ay daha yeni doğum yaptın, hele bir agrıların bitsin. Boşver hiç takılma.Canım cırtlı var rahat edemedim hiç takamadim bende herkes gelip gidip göbek duruyor aynı diyor
Benim gören ikiz mi diğeri daha çıkmadı heralde diyodu kuzu 2 günde eridi bi anda gidiyor heraldeCanım cırtlı var rahat edemedim hiç takamadim bende herkes gelip gidip göbek duruyor aynı diyor
Benimki de baya altta.Camasir hizasinin da altta.Hatta bu 2.sezeryan ikisi galiba aynı yerden dikiş canım.Benim nerdeyse tam kuku üstü karın altı değil de
Kasılmadan kastın nasıl olıuor ağrı mı sertleşme mi
Eğer yumuşama açılma varsa yapıyorlar benim üst üste yapılmıştı sezo olmama rağmenn ama normalde nasıl hiç bilmem canım
Gittim yapmadı alttan muayene. Artık son haftan dedi cumaya kadar suyu yetmeyebilir belki kakasınıda yapabilir riske atmayalım çarşambaya kadar gel dedi. İster suniyle başlatalım istersen sezaryene gün al dediAçıklığın ya da yumusaman var mı diye bakabilir doktor .
Ben geçen hafta su kaçağı ihtimali ile muayene oldum. Bu haftada doktor açıklık var mı diye baktım. Ben sanıyorum ki bunlar çatı muayenesiKızlar 37. Haftamda alttan muayene oldum şimdi 39. Haftadayım yine yapılıyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor alttan muayene
Bu kasılma olayını ben anlayamadımKasılmadan kastın nasıl olıuor ağrı mı sertleşme mi
Bende bi kaç gündür öyleyim canımHem ağrı hem sertleşme. Karnım sertleşiyor ve o sırada adet sancısı gibi hafif ağrı oluyor karnımın altında. Bazen sertleşmede ağrı olmayabiliyor bazen de sadece ağrı oluyor sertleşme olmuyor.
40+5 bu gün 2 3 parmak açıklık var ama sancı hiç yok gibi 50 üstüde olsa hiç düzenli olmuyor.benim kızımdada öyleydi akşam nst de hiç sqncım yoktu gece ağrılarım başlamıştı evde.inşallah buda 2 gün içinde kendi gelmek ister artıkCanım sen tam kaçıncı haftadasın 40+?
Bebek gelmeyince de sezeryana dönebiliyor
Benim dr da aynı seninki gibi önce suni sancı deneriz diyor. Bakalım nasıl kısmet olacak. Nstde hiç 50 üstüne çıkmadı mı sancılar peki?
Ay daha yeni doğum yaptın, hele bir agrıların bitsin. Boşver hiç takılma.
Ben 22 kilo aldım, nasıl bir göbek kalır bilemiyorumçok kilo aldın diyenleri de hiç dinlemiyorum, benim vücudun buna ihtiyacı varmış, bunu almış. Hepimiz farklıyız, boşver. Sen kendini toparla yürüyüş seviyorsun zaten, hemen baslarsın.
Bana da gobegini sar kalır diyolar ama kızımda sıcaktı pek takamamistim sonra evde spor yaparak toplanmıştı hiçte kalmamıştı .kardeşim iki hafta sonra falan külot korse kullanmaya başlamıştı sezeryan yeri de acimiyordu .blki öyle bişey alabilirsin sen de . Ben de ondan alicamCanım cırtlı var rahat edemedim hiç takamadim bende herkes gelip gidip göbek duruyor aynı diyor
Yani öyle ayak bileklerinde falan şişlik olmamıştı ama bnce ödemim vardı yüzüm falan şişti .zaten ben çok ödem tutuyorum hamilelikler deKuzum ödemin var mıydı? Doğumdan sonra yari yariya gitmiş bile maşallahgeri kalanda hemen gider zaten, bende sıfır ödem merak ediyorum doğum sonrası kaç gidecek
Korkulacak bir şey yok canım sadece uyarmak için doğumu başlatmak için verir . Ben ilk oğlumu suni ile doğurdum süreç daha hızlı ve çabuk işliyor suni sancı sayesinde hepsi gelip geçiyor hiç korkmaGittim yapmadı alttan muayene. Artık son haftan dedi cumaya kadar suyu yetmeyebilir belki kakasınıda yapabilir riske atmayalım çarşambaya kadar gel dedi. İster suniyle başlatalım istersen sezaryene gün al dedibi stres oldum normalde prenses düşünüyordum ama suniden korkuyorum
Benim nişanım 7 Şubatta geldi kızlar 8 inde bebeğimi aldılar. 5 gün yoğun bakımdan sonra geldik evimize. Herkes sağlıkla kavulmuştur bebeğine inşaallahsessiz forumdaşlarımız ne alemdee kızlar arada ses ediiin gün falan var mı aranızdaa
nişanı gelen olur sancısı gelen olur aksiyon verin bizee
@Ozolii @ndeniz38 @Oyoy @espixie @Justjustice @Felicitafuturemom @Alevce7 G Glsahomer @Smgrsn @sterlicya @chery pie @Aponjj @My child (1 mart doğum tarihi almışsın galibaa)
B Birhamisss @melike222 @vogozo @oznurozlem @Musmutluysamnapimmm @Umtgzldr
Yaa bak sen aceleciye yaaa şimdi iyi olmanıza çok sevindim canım hayırlı olsunnn adı ne olduuuBenim nişanım 7 Şubatta geldi kızlar 8 inde bebeğimi aldılar. 5 gün yoğun bakımdan sonra geldik evimize. Herkes sağlıkla kavulmuştur bebeğine inşaallah
Bende ikinci Doğumda 41. Hafta da sezeryen için gün aldığımın gecesi suyum ve sancım gelmişti normal Doğum yapmıştım inşeallah seninde öyle olur. Doğumu hızlandıracak şeyler yapabilirsin yürüyüş, hareket plates vb40+5 bu gün 2 3 parmak açıklık var ama sancı hiç yok gibi 50 üstüde olsa hiç düzenli olmuyor.benim kızımdada öyleydi akşam nst de hiç sqncım yoktu gece ağrılarım başlamıştı evde.inşallah buda 2 gün içinde kendi gelmek ister artık
Daha çarşambaya var canım hiç belli olmuyor doğum işi sen her gün sıcak duş alıp squat yap .kendi kndine gelir blkiGittim yapmadı alttan muayene. Artık son haftan dedi cumaya kadar suyu yetmeyebilir belki kakasınıda yapabilir riske atmayalım çarşambaya kadar gel dedi. İster suniyle başlatalım istersen sezaryene gün al dedibi stres oldum normalde prenses düşünüyordum ama suniden korkuyorum
Bunları bende 1 haftadır yaşıyorum özellikle gece 10 dan sonra oluyor bi de midem boşaldı bebek aşağıya doğru indi ama bebek iri diye doktorumm sezaryen diyor ama ben sezaryenden çok korkuyorum yaa ayrıca ben daha önce bağırsak ameliyatı oldum dualarınızı bekliyorumHem ağrı hem sertleşme. Karnım sertleşiyor ve o sırada adet sancısı gibi hafif ağrı oluyor karnımın altında. Bazen sertleşmede ağrı olmayabiliyor bazen de sadece ağrı oluyor sertleşme olmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?