2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kasılmadan kastın nasıl olıuor ağrı mı sertleşme mi

Canım sen tam kaçıncı haftadasın 40+?
Bebek gelmeyince de sezeryana dönebiliyor
Benim dr da aynı seninki gibi önce suni sancı deneriz diyor. Bakalım nasıl kısmet olacak. Nstde hiç 50 üstüne çıkmadı mı sancılar peki?
Canım cırtlı var rahat edemedim hiç takamadim bende herkes gelip gidip göbek duruyor aynı diyor
Ay daha yeni doğum yaptın, hele bir agrıların bitsin. Boşver hiç takılma.
Ben 22 kilo aldım, nasıl bir göbek kalır bilemiyorum çok kilo aldın diyenleri de hiç dinlemiyorum, benim vücudun buna ihtiyacı varmış, bunu almış. Hepimiz farklıyız, boşver. Sen kendini toparla yürüyüş seviyorsun zaten, hemen baslarsın.

Kasılmadan kastın nasıl olıuor ağrı mı sertleşme mi

Hem ağrı hem sertleşme. Karnım sertleşiyor ve o sırada adet sancısı gibi hafif ağrı oluyor karnımın altında. Bazen sertleşmede ağrı olmayabiliyor bazen de sadece ağrı oluyor sertleşme olmuyor.

Eğer yumuşama açılma varsa yapıyorlar benim üst üste yapılmıştı sezo olmama rağmenn ama normalde nasıl hiç bilmem canım
Açıklığın ya da yumusaman var mı diye bakabilir doktor .
Gittim yapmadı alttan muayene. Artık son haftan dedi cumaya kadar suyu yetmeyebilir belki kakasınıda yapabilir riske atmayalım çarşambaya kadar gel dedi. İster suniyle başlatalım istersen sezaryene gün al dedi bi stres oldum normalde prenses düşünüyordum ama suniden korkuyorum

Kızlar 37. Haftamda alttan muayene oldum şimdi 39. Haftadayım yine yapılıyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor alttan muayene
Ben geçen hafta su kaçağı ihtimali ile muayene oldum. Bu haftada doktor açıklık var mı diye baktım. Ben sanıyorum ki bunlar çatı muayenesi bu haftada doğurmazsan gel çatı muayenesi yapayım dedi. Büyük ihtimalle harekete geçirtecek. Ama göbeğim çok aşağıya indi. Dün nişan geldi. İnşaallah yakındır.

40+5 bu gün 2 3 parmak açıklık var ama sancı hiç yok gibi 50 üstüde olsa hiç düzenli olmuyor.benim kızımdada öyleydi akşam nst de hiç sqncım yoktu gece ağrılarım başlamıştı evde.inşallah buda 2 gün içinde kendi gelmek ister artık

Canım cırtlı var rahat edemedim hiç takamadim bende herkes gelip gidip göbek duruyor aynı diyor
Bana da gobegini sar kalır diyolar ama kızımda sıcaktı pek takamamistim sonra evde spor yaparak toplanmıştı hiçte kalmamıştı .kardeşim iki hafta sonra falan külot korse kullanmaya başlamıştı sezeryan yeri de acimiyordu .blki öyle bişey alabilirsin sen de . Ben de ondan alicam

Kuzum ödemin var mıydı? Doğumdan sonra yari yariya gitmiş bile maşallah geri kalanda hemen gider zaten, bende sıfır ödem merak ediyorum doğum sonrası kaç gidecek
Yani öyle ayak bileklerinde falan şişlik olmamıştı ama bnce ödemim vardı yüzüm falan şişti .zaten ben çok ödem tutuyorum hamilelikler de

Korkulacak bir şey yok canım sadece uyarmak için doğumu başlatmak için verir . Ben ilk oğlumu suni ile doğurdum süreç daha hızlı ve çabuk işliyor suni sancı sayesinde hepsi gelip geçiyor hiç korkma

Benim nişanım 7 Şubatta geldi kızlar 8 inde bebeğimi aldılar. 5 gün yoğun bakımdan sonra geldik evimize. Herkes sağlıkla kavulmuştur bebeğine inşaallah

Benim nişanım 7 Şubatta geldi kızlar 8 inde bebeğimi aldılar. 5 gün yoğun bakımdan sonra geldik evimize. Herkes sağlıkla kavulmuştur bebeğine inşaallah
Yaa bak sen aceleciye yaaa şimdi iyi olmanıza çok sevindim canım hayırlı olsunnn adı ne olduuu
Grubun %80i fırtlattııı gibi duruyoo

Bende ikinci Doğumda 41. Hafta da sezeryen için gün aldığımın gecesi suyum ve sancım gelmişti normal Doğum yapmıştım inşeallah seninde öyle olur. Doğumu hızlandıracak şeyler yapabilirsin yürüyüş, hareket plates vb

Daha çarşambaya var canım hiç belli olmuyor doğum işi sen her gün sıcak duş alıp squat yap .kendi kndine gelir blki

Hem ağrı hem sertleşme. Karnım sertleşiyor ve o sırada adet sancısı gibi hafif ağrı oluyor karnımın altında. Bazen sertleşmede ağrı olmayabiliyor bazen de sadece ağrı oluyor sertleşme olmuyor.
Bunları bende 1 haftadır yaşıyorum özellikle gece 10 dan sonra oluyor bi de midem boşaldı bebek aşağıya doğru indi ama bebek iri diye doktorumm sezaryen diyor ama ben sezaryenden çok korkuyorum yaa ayrıca ben daha önce bağırsak ameliyatı oldum dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…