2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Teşekkür ederim canım. Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Acılarını hiç göstermesin
Ama şöyle söyliyim bursa medicanada ds doğum yapan arkadaş oldu genelde aynı olanlar
Kapıya tül getiriyolar istersen süslüyolar ücretsiz hastane çıkışında hediye kutusu veriyolar içinde zıbın oyuncak müslin battaniye fln var bez mama lazım olursa onlsr veriyo ped alt açma bezi vs ziyaretçi yasak deniyo ama babam kardeşim geldi 2 tane de arkadaşım geldi
Doğuma baba girişi yasak anlaşmalı fotocu dışında fotocu da yasaktıı
Hemşire doktor tabi sizin orda nasıldır bilmem

Canım çok şükür kavuşmuşun saglıkla büyüt inşallah. Suni sancı mı verdiler? O mu yordu seni?

bebeğini kuçağına alanlara hayırlı olsun .Benimde dün muayenem vardı 3.500 olmuş kızçem kanala girmiş 3 vakte kadar doğar dedi ama nst de sancı çıkmadı bu nst benim sancıları ölçemiyor bence sürekli bi bel kaşık ağrısı var hiç hareket etmek istemiyorum. Bide plates topunda vakit geçir zıpla dedi ama

Günaydınnn yok balım takmıyorummay ben zayıflamak istemiyorum ama emzirdikçe ediyorumm karnımda az ödem kaldıı emzirme seansı bitsin atarım fotooo
Tamam at bekliyorum korseyi taktım ama bir türlü onunla duramıyorum sıkıntı otur kalk emzirirken de darlaniyorum ama takmazsam göbek kalıcak gibi 62 ile girmiştim ya bugün 58 e düşmüş kilom

iki krem aldım ama hala göğüs ucum ilk başta bir sızlıyor aciyo anlatamam

Hamile taytları iç çamaşırı falan giyiyorum o kavrıyo biraz toplayacak heralde
Garmastan pomat aldın mı canım

Eklentiler

• IMG_20220311_111653.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 135
Gözün aydın canım bnde senden hber bekliyordum .çok şükür saglikli bı şekilde kucağına almışsın .çekilen sancilarda zamanla unutuluyor .kasıklarımda olan ağrı büyük bı ihtimal rahimin toparlanması dan kaynaklidir .özellikle emzirirken çok oluyordu bna .2-3 güne gcer

Hamile taytları iç çamaşırı falan giyiyorum o kavrıyo biraz toplayacak heralde
Garmastan pomat aldın mı canım
Maşallah kız nazar değmesin .o kalan gobekte gider zamanla .senin kadar olmasa da bnm de baya gitti göbek .17 kilo almıştım 8 kilosu gitti .ben külot korselerden alicam en rahatı o .cırtlı korse var ama kesinlikle rahat olamıyorum

Canım benim de öyle başlamıştı .siklasir büyük ihtimal sabahtan akşama kadar vardı taa gc 5 dk ya düşmüştü .sıcak bı banyo yap uzun süre kal dusta
Kızlar 37. Haftamda alttan muayene oldum şimdi 39. Haftadayım yine yapılıyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor alttan muayene

Benim dikiş çok çok aşağıda normal sezo yeri değil neden diyorum tarzım bu diyo doktor bikini altında olsunmuşş bana da bi sorsaydın bi zahmettt ondan hamile şeyleriyle sıkmaya devamke

Kızlar 37. Haftamda alttan muayene oldum şimdi 39. Haftadayım yine yapılıyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor alttan muayene
Eğer yumuşama açılma varsa yapıyorlar benim üst üste yapılmıştı sezo olmama rağmenn ama normalde nasıl hiç bilmem canım

Hametan merhem dene birde benim o geçirdi göğüs ucu yarasını

Doktordan geldim.nst yine aynı sancı mancı yok.doktor yine muayene etti ve pazartesiye kadar bekleme kararı aldı kendi gelmezse pazartesi 8 de aç gel nst sonrası karar verelim suni mi sezaryen mi dedi.bende durumlar böyle.inşallah oğlum artık gelmek ister ve gelir son 2 gün

Benim dikiş çok çok aşağıda normal sezo yeri değil neden diyorum tarzım bu diyo doktor bikini altında olsunmuşş bana da bi sorsaydın bi zahmettt ondan hamile şeyleriyle sıkmaya devamke
Kardeşiminde öyle sezeryan yeri baya altta bize de garip gelmişti . demek ki bazı doktorlar böyle yapiyir

Canım cırtlı var rahat edemedim hiç takamadim bende herkes gelip gidip göbek duruyor aynı diyor

Kuzum ödemin var mıydı? Doğumdan sonra yari yariya gitmiş bile maşallah geri kalanda hemen gider zaten, bende sıfır ödem merak ediyorum doğum sonrası kaç gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…