Ama şöyle söyliyim bursa medicanada ds doğum yapan arkadaş oldu genelde aynı olanlarTeşekkür ederim canım. Bebeğini sağlıkla büyüt inşallah. Allah analı babalı büyütsün. Acılarını hiç göstermesin
Canım çok şükür kavuşmuşunMerhaba kızlar anca yazabiliyorum bu akşam 18.30 sularında normal doğumla kızıma kavuştum sabah 10 da yatışım verilmişti o saatten doğuma kadar sancı çektim çok acı vericiydi sanırım normal doğum için ağrı eşiğim çok düşük bunu da kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum
Neyse ki ben de cimcimem de çok iyiyiz benim biraz dikişlerim sızlıyor bir de kasıklarım acıyor o da kanamadan mıdır neydendir bilmiyorum
Doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısıyla kolay doğumlar nasip olsun inşallah
İnşallah yaaYaa canım benim hayırlı olsunnn sağlığı iyi olsun da kavuşun inşallahh hemencecikkkkk
Rabbim haayirlarla kurtarsın canm her an sancı beklemek çekmek çok zor.. sağlıkla kavusalim bebeklerimize insİnşallah canım artık hayırlısı ile gelsin
Gecem gündüzüm sancıyla yatıp sancı ile uyanmak oldu
Tamam at bekliyorum korseyi taktım ama bir türlü onunla duramıyorum sıkıntı otur kalk emzirirken de darlaniyorum ama takmazsam göbek kalıcak gibi 62 ile girmiştim ya bugün 58 e düşmüş kilomGünaydınnn yok balım takmıyorummay ben zayıflamak istemiyorum ama emzirdikçe ediyorumm karnımda az ödem kaldıı emzirme seansı bitsin atarım fotooo
Hamile taytları iç çamaşırı falan giyiyorum o kavrıyo biraz toplayacak heraldeTamam at bekliyorum korseyi taktım ama bir türlü onunla duramıyorum sıkıntı otur kalk emzirirken de darlaniyorum ama takmazsam göbek kalıcak gibi 62 ile girmiştim ya bugün 58 e düşmüş kilom
iki krem aldım ama hala göğüs ucum ilk başta bir sızlıyor aciyo anlatamam
Gözün aydın canım bnde senden hber bekliyordum .çok şükür saglikli bı şekilde kucağına almışsın .çekilen sancilarda zamanla unutuluyor .kasıklarımda olan ağrı büyük bı ihtimal rahimin toparlanması dan kaynaklidir .özellikle emzirirken çok oluyordu bna .2-3 güne gcerMerhaba kızlar anca yazabiliyorum bu akşam 18.30 sularında normal doğumla kızıma kavuştum sabah 10 da yatışım verilmişti o saatten doğuma kadar sancı çektim çok acı vericiydi sanırım normal doğum için ağrı eşiğim çok düşük bunu da kötü bi tecrübeyle öğrenmiş oldum
Neyse ki ben de cimcimem de çok iyiyiz benim biraz dikişlerim sızlıyor bir de kasıklarım acıyor o da kanamadan mıdır neydendir bilmiyorum
Doğum yapmayan arkadaşlara hayırlısıyla kolay doğumlar nasip olsun inşallah
Maşallah kız nazar değmesin .o kalan gobekte gider zamanla .senin kadar olmasa da bnm de baya gitti göbek .17 kilo almıştım 8 kilosu gitti .ben külot korselerden alicam en rahatı o .cırtlı korse var ama kesinlikle rahat olamıyorumHamile taytları iç çamaşırı falan giyiyorum o kavrıyo biraz toplayacak heralde
Garmastan pomat aldın mı canım
Kızlar 37. Haftamda alttan muayene oldum şimdi 39. Haftadayım yine yapılıyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor alttan muayeneCanım benim de öyle başlamıştı .siklasir büyük ihtimal sabahtan akşama kadar vardı taa gc 5 dk ya düşmüştü .sıcak bı banyo yap uzun süre kal dusta
Benim dikiş çok çok aşağıda normal sezo yeri değil neden diyorum tarzım bu diyo doktor bikini altında olsunmuşş bana da bi sorsaydın bi zahmetttMaşallah kız nazar değmesin .o kalan gobekte gider zamanla .senin kadar olmasa da bnm de baya gitti göbek .17 kilo almıştım 8 kilosu gitti .ben külot korselerden alicam en rahatı o .cırtlı korse var ama kesinlikle rahat olamıyorum
Eğer yumuşama açılma varsa yapıyorlar benim üst üste yapılmıştı sezo olmama rağmenn ama normalde nasıl hiç bilmem canımKızlar 37. Haftamda alttan muayene oldum şimdi 39. Haftadayım yine yapılıyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor alttan muayene
Hametan merhem dene birde benim o geçirdi göğüs ucu yarasınıTamam at bekliyorum korseyi taktım ama bir türlü onunla duramıyorum sıkıntı otur kalk emzirirken de darlaniyorum ama takmazsam göbek kalıcak gibi 62 ile girmiştim ya bugün 58 e düşmüş kilom
iki krem aldım ama hala göğüs ucum ilk başta bir sızlıyor aciyo anlatamam
Açıklığın ya da yumusaman var mı diye bakabilir doktor .Kızlar 37. Haftamda alttan muayene oldum şimdi 39. Haftadayım yine yapılıyor mu yoksa tek seferlik mi oluyor alttan muayene
Benim dikiş çok çok aşağıda normal sezo yeri değil neden diyorum tarzım bu diyo doktor bikini altında olsunmuşş bana da bi sorsaydın bi zahmetttondan hamile şeyleriyle sıkmaya devamke
Canım cırtlı var rahat edemedim hiç takamadim bende herkes gelip gidip göbek duruyor aynı diyorMaşallah kız nazar değmesin .o kalan gobekte gider zamanla .senin kadar olmasa da bnm de baya gitti göbek .17 kilo almıştım 8 kilosu gitti .ben külot korselerden alicam en rahatı o .cırtlı korse var ama kesinlikle rahat olamıyorum
Kuzum ödemin var mıydı? Doğumdan sonra yari yariya gitmiş bile maşallahMaşallah kız nazar değmesin .o kalan gobekte gider zamanla .senin kadar olmasa da bnm de baya gitti göbek .17 kilo almıştım 8 kilosu gitti .ben külot korselerden alicam en rahatı o .cırtlı korse var ama kesinlikle rahat olamıyorum
Benim nerdeyse tam kuku üstü karın altı değil deKızlar sezeryan da dikiş yeri herkeste aynı yerde olmuyormu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?