2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İnşallah canım.doktor haftasonu bile gelebilir kim nöbetci falan diye sordu.hareket yürüyüş çömelme yapıyorum.sanki bu gün karnım aşağıya iniyo gibi hissediyorum.

GurbetKusuEsra canım ne yaptın hala sancın var mı. Sen doğurduktan snra bnm ki gelecek gibi bi his var içimde
Var canım ama arada giriyor sonra yok bi koşuya çıkayım bari yürüyüşe çıktım merdiven indim çıktım yok rahatı iyi herhalde benim oğlanın geleceği yok sadece arada sinyal yolluyor sanki

bende nst de sancı cok cokk az çıktı bugün kontrolümde. Son haftadayız artık bebek kakasını yapmasın korkusuyla çarşambaya kadar başlatalım suni sancıyla dedi.

Korkulacak bir şey yok canım sadece uyarmak için doğumu başlatmak için verir . Ben ilk oğlumu suni ile doğurdum süreç daha hızlı ve çabuk işliyor suni sancı sayesinde hepsi gelip geçiyor hiç korkma
Ay inşallah öyle olur açılma olmaz diye korkuyorum zaten açılma olursa da prenses istiyorum(nasipse)

Ay inşallah öyle olur açılma olmaz diye korkuyorum zaten açılma olursa da prenses istiyorum(nasipse)
Prenses nasıl oluyor epudralli mi? Bir de tam kaçıncı haftandasın? Kaka için endişelendi , 40 biterken endişeleniyorlar sanırım?

Canım çok şükür kavuşmuşun saglıkla büyüt inşallah. Suni sancı mı verdiler? O mu yordu seni?
Amin canımm darısı sizin başınıza
Evet 2 cm açılmayla gittim suni sancı verdiler başta ama o pek işe yaramadı açılmam 4 saat geçmesine rağmen artmadı ondan sonra doktor suyumu patlattı sancılarım çok şiddetlendi iki saat de öyle geçti açılmam 6 cm oldu sonra bi iğne yaptılar açılman için dediler ondan sonra bende vites koptu iki saat daha sancı çektim sonunda da doğum oldu süreç beni çok yordu bitti ama ben de bittim

Evett hemşire de rahim toplanmasından kaynaklıdır dedi benim dikişlerim de zorluyor oturup kalkarken vs bu ne kadar sürer acaba

Evett hemşire de rahim toplanmasından kaynaklıdır dedi benim dikişlerim de zorluyor oturup kalkarken vs bu ne kadar sürer acaba
Canım bnm sadece 3 gün sürdü .4. gün gayet rahattım .ben bı de her tuvalet sonrası duşakabin de yıkıyorum orayı ılık suyla .bı de vajinal bı yıkama jeli verdi doktor sabah akşam onunla yıkıyorum

Anladım canım inşallah benim de hemen geçer çocukla çok ilgilenemiyorum

Prenses nasıl oluyor epudralli mi? Bir de tam kaçıncı haftandasın? Kaka için endişelendi , 40 biterken endişeleniyorlar sanırım?
Normal doğum belden uyuşturulmalı yani epidural oluyor diğer adı sanırım.
40. Haftaya girdim. Suyu biraz az gelmiş doktora. cumaya kadar azalabilir dedi o yüzden de çarşambaya kadar başlatalım dedi

Ay canım şükür saglıkla kavuşmuşun, gercekten maceralı olmuş, açılma azken gidince uzun sürüyor bu iş. Ben de en minik açılmada giderim, ilk çocuk bir panik olur yani normal dogum o kadar plansız gelişiyor ki, her badiresini atlatmışın, devamı güzel olsun boşver

Gerçekten bende hatayı yaptım. Belim ağrıyor gel bı acilde nst cektirelim dedim eşime gittim tabi nst cekmediler direk muayene etti 3 cm yatış yapılacak dendi hemen yatış yaptım halbuki ne ağrın var ne sızın yat uyu evindeeee illa ki sancın gelecek ne diye gidip hemen yattım diyorum tabi sabah 8 de suni verdiler hemen geceden yattığım için

Öyle sanki .dün gce adam akıllı uyuyamadım .bugünde sabahtan beri duşa giricem vaktim olmadı ki yanımda eşim olmasina rağmen sürekli emmek istiyor
Yaaadarısı bize artık bacaklarimda belimde derman kalmadı kağnıya döndüm iyice.

Sende durumlar nasıl peki 39. Haftamı seninde
Benim arada bazen kasılmalarımm oluyor. Ağrı da yapıyor hissediyorum ama herhangi bir düzen vs yok bazen oluyor bazen olmuyor.. akşamları daha da sıklaşıyo. Nst de asla çıkmıyor nst girince kasılma olmuyor , şuana kadar hiç alttan muayene de olmadım. Yarın 39+0 oluyor sanırım.. pazartesi de kontrolmm var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…