2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Grupta evde sancısını ceken profesyonel anneleri takdir ediyorum ben de senin gibi yaparım, ilk sancı hoop hastane

Benim gece ara ara gelen adet sancısı gibi oldu karnım sürekli kasılıyor zaten sırtımda 1 haftadır ağrıyor ne gelen var ne giden

Yaaadarısı bize artık bacaklarimda belimde derman kalmadı kağnıya döndüm iyice.
Amin canım Valla uyumuyoruz yoruluyorum ama bu halim daha dinç hamilelikten.suan eşim var idare ediyoruz ama kızımla hiç ilgilenemiyorum eşim olmasina rağmen .tek kalınca yedim ayvayı

Korkulacak bir şey yok canım sadece uyarmak için doğumu başlatmak için verir . Ben ilk oğlumu suni ile doğurdum süreç daha hızlı ve çabuk işliyor suni sancı sayesinde hepsi gelip geçiyor hiç korkma
Bende suni sancıdan o kadar çok çekiniyorum ki son haftaya kalır da suni sancı verir diye. Birde açılma olmadan suni sancı veriyorlar mı

Kızlar merhaba ben daha önce bağırsaklarımdan ameliyat olmuştım şimdi de sezaryenle doğum yapacağım sanırım 38+1 deyiz şu an ama ben ameliyattan korkuyorum benim gibi daha önce ameliyat olup bebeğini sağlıcakla kucağına alan var mı ya da aynı benim durum gibi bekleyen

Canim maalesef her ameliyat bambaska bir tecrube. Bende 2018 yilinda 18 cm’lik dermoid kist ameliyati gecirdim. Yaklasik 10 cm dikine kesildi ve 2,5 saat ameliyatta kaldim. Ameliyattan 2 hafta sonra dikislerim alinmasi icin doktor cagirdiginda kosuyordum birde zimba dikisti. Fakultede olmustum.

37+1’de spinal sezaryan oldum. Cok farkli idi tek ayni olan ameliyathane asamalariydi. Ama bunda herseyi birebir yasadim. Sirtima igne yapildiktan sonra hissiyat gitti ama yinede hissediyorsun. Cok usudum ama bebegin aglamasini duyunca rahatliyorsun helede onu senin yanina getirip foto cekilince
Cok farkli tecrubeler ama bu sefer kucaginda bebe olacak oyle dusun. Ve yapistirma oldugu icin kendimi daha cabuk toparladim.

Evet canım öyle tabi bende ilk ameliyatımda 3.5 saat kaldım ve zorlu bir ameliyattı bu seferde ben genel aneztezi istiyorum çünkü bende panik atakta var yani o anı yaşamak istemiyorum bilmiyorum korkuyorum

Evet canım öyle tabi bende ilk ameliyatımda 3.5 saat kaldım ve zorlu bir ameliyattı bu seferde ben genel aneztezi istiyorum çünkü bende panik atakta var yani o anı yaşamak istemiyorum bilmiyorum korkuyorum
Sezaryen olursam bende aynısını yapacağım. Diğer türlü olan arkadaşları tebrik ediyorum

Bende suni sancıdan o kadar çok çekiniyorum ki son haftaya kalır da suni sancı verir diye. Birde açılma olmadan suni sancı veriyorlar mı
Açılma olmadan serum olarak vermiyolar diye biliyorum. İlk önce Tampon gibi vajinadan verilen bişey var o biraz rahim ağzını yumuşatıyor açıyor sanırım. Eğer açılırsa serum veriliyor. Ben gittiğimde 3 cm di direk serum bağladılar sabahtan. Suni sancı şehir efsanesi olmuş durumda kızlar yapacak bişey yok normal doğum sancısı da illa ki zorlar suni sancı da sürekli olan bişey değil normal sancı gibi kasilmayla berbaer geliyor. Biraz gidiyor dinlenip bol bol nefes alıyorsun yeniden geliyor yani normal sancı ile aynıdır bence. Ama daha hızlı açılma yaptığını söylemişti doktorum bana...doktorum 8 de bağladı. 11e kadar rahattım.. 11 gibi şiddetlendi. Zaten makineden dozunu ayarlıyorlar git gide artırıyorlar. 1 buçukta da oğlum doğdu toplasan 3 saat etmez

Durup durup son hafta bende vajinal kaşıntı başladı sanırım yine mantar. Pazartesi doktora soylicem. Son hafta inş bı sıkıntı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…