Canım Allah yardımcın olsun, olumlu düşünmeye çalış. Z zahrada arkadasımız da kalp ameliyatı olmuştu. O da sezeryan oldu. Rahatca atlatırsın inşallahKızlar merhaba ben daha önce bağırsaklarımdan ameliyat olmuştım şimdi de sezaryenle doğum yapacağım sanırım 38+1 deyiz şu an ama ben ameliyattan korkuyorum benim gibi daha önce ameliyat olup bebeğini sağlıcakla kucağına alan var mı ya da aynı benim durum gibi bekleyen
Benim de karnımda acayip bir gerginlik var. Ne yapsam geçmiyor. Çok zor yatıyorum, gögüs altından itibaren agrılar var.Kızlar yokmu doğuran kapanışı ben yapacağım herhaldeyine ağrılar geldi gece neden geliyor anlamıyorum
Yok canım gaz bende yalancı ağrı bunlar gerçeği ne zaman gelir bilmiyorum artıkYa canım bi de bir şey soracağım böyle kasılmalar olurken gaz da oluyor mu sende ben acaba gaz ağrısı mı diye düşünüyorum
Aynı benimde canım 38+2
İsmi Leyla kızımınYaa bak sen aceleciye yaaa şimdi iyi olmanıza çok sevindim canım hayırlı olsunnn adı ne olduuu
Grubun %80i fırtlattııı gibi duruyoo
Yani ayırt edemiyorum ama benim genelde belden giriyor ve karnım çatlayacak derecede şişiyor ben adetimde çok sancılı olurdu aynı böyle karnım şişerdi belim ve kasıklarım ağrırdı böyle bi ağrı oluyorYok canım gaz bende yalancı ağrı bunlar gerçeği ne zaman gelir bilmiyorum artık
3 aaat ise kabulümAçılma olmadan serum olarak vermiyolar diye biliyorum. İlk önce Tampon gibi vajinadan verilen bişey var o biraz rahim ağzını yumuşatıyor açıyor sanırım. Eğer açılırsa serum veriliyor. Ben gittiğimde 3 cm di direk serum bağladılar sabahtan. Suni sancı şehir efsanesi olmuş durumda kızlar yapacak bişey yok normal doğum sancısı da illa ki zorlar suni sancı da sürekli olan bişey değil normal sancı gibi kasilmayla berbaer geliyor. Biraz gidiyor dinlenip bol bol nefes alıyorsun yeniden geliyor yani normal sancı ile aynıdır bence. Ama daha hızlı açılma yaptığını söylemişti doktorum bana...doktorum 8 de bağladı. 11e kadar rahattım.. 11 gibi şiddetlendi. Zaten makineden dozunu ayarlıyorlar git gide artırıyorlar. 1 buçukta da oğlum doğdutoplasan 3 saat etmez
Suyum geldiği için 0 açıklıkşa gitmiştim evde de oyalandığım halde. Sancı çekerken biraz konsatre olmak istyr insn ebe sürekli kurcalayınca gerilyr. Allahtan bnm ki uyumuştu rahat bırakmıştı bniGerçekten öyle ama ilk bebek olunca telasslaniyor insan bu sefer kararlıyım gitmicem gitsem bile kaç cm baktirip donucem geri
Aventi pek sevdi benim sıpaKızlar chicconunmu aventinmi ucu daha kücük emzikde ? Bide onlardan birini deneyim suan ben emziğim.
Ayyy canım beniiim gözün aydın maşallah ona yamerhaba kızlar bugun benım dogumum gerceklesti mınnak kızım 3 kilo 40 gram dogdu spınal sezaryen ile.ikimizde iyiyiz cok sukur darısı dıger bekleyen arkadaslara
Kimden ne koparırlarsa resmen o an birinin gözü görmese uğraşmasa direkt verse az buz paralar değil bunlar ya yazıklar olsun vallaKızlar bu arada bi bilgi vermek istiyorum. Yenidoğan yoğun bakım ve küvez hizmetleri aplus da dahil tüm hastanelerde ücretsiz. Bizden memorial 25.000 tl istedi. Ücretsizmiş sigortadan öğrendik dedik baya itiraz ettik şikayet edicez falan diye sonunda 5 kuruş ödemeden çıktık aklınızda olsun yakınlarınıza da bu bilgiyi iletin! İlk işitme testleri de yine ücretsizmiş bizden yine para istediler :) şikayet falan diye sesimiz yükselince yine tamam deyip parasız yaptılar! Özel hastaneler devletin karşıladığı hizmetlerde bile para koparmaya çalışıyor bilginiz olsun!!!
MaM dene.Aventi pek sevdi benim sıpa
Kol ağrısı beni de bitirdi resmenAyy doğum yapmayanlar su burada çok uykusuzluk çok kol ağrısı gelmeyin annem hamilelik daha kolaydı yemin ederim en bulantılı zamanlarım bile he bir gülüşü bir ömre bedel o ayrı da allahım uyumak ne büyük lüksmüş yarabbim
Duş almayı unuttum ya resmen o bile lüksKol ağrısı beni de bitirdi resmen
Gözünaydın canım.Masallah cimcimeye de.merhaba kızlar bugun benım dogumum gerceklesti mınnak kızım 3 kilo 40 gram dogdu spınal sezaryen ile.ikimizde iyiyiz cok sukur darısı dıger bekleyen arkadaslara
Rahatca duşa girmeyi özledim bende ve uykuyu.Duş almayı unuttum ya resmen o bile lüks
Hangi memorial bu bende memorialde dogum yspicam insallah taKızlar bu arada bi bilgi vermek istiyorum. Yenidoğan yoğun bakım ve küvez hizmetleri aplus da dahil tüm hastanelerde ücretsiz. Bizden memorial 25.000 tl istedi. Ücretsizmiş sigortadan öğrendik dedik baya itiraz ettik şikayet edicez falan diye sonunda 5 kuruş ödemeden çıktık aklınızda olsun yakınlarınıza da bu bilgiyi iletin! İlk işitme testleri de yine ücretsizmiş bizden yine para istediler :) şikayet falan diye sesimiz yükselince yine tamam deyip parasız yaptılar! Özel hastaneler devletin karşıladığı hizmetlerde bile para koparmaya çalışıyor bilginiz olsun!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?