2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım Allah yardımcın olsun, olumlu düşünmeye çalış. Z zahrada arkadasımız da kalp ameliyatı olmuştu. O da sezeryan oldu. Rahatca atlatırsın inşallah
Kızlar yokmu doğuran kapanışı ben yapacağım herhalde yine ağrılar geldi gece neden geliyor anlamıyorum
Benim de karnımda acayip bir gerginlik var. Ne yapsam geçmiyor. Çok zor yatıyorum, gögüs altından itibaren agrılar var.
38+2 bugün, senin tam kaçtı?

Aynı benimde canım 38+2

Kızlar bu arada bi bilgi vermek istiyorum. Yenidoğan yoğun bakım ve küvez hizmetleri aplus da dahil tüm hastanelerde ücretsiz. Bizden memorial 25.000 tl istedi. Ücretsizmiş sigortadan öğrendik dedik baya itiraz ettik şikayet edicez falan diye sonunda 5 kuruş ödemeden çıktık aklınızda olsun yakınlarınıza da bu bilgiyi iletin! İlk işitme testleri de yine ücretsizmiş bizden yine para istediler :) şikayet falan diye sesimiz yükselince yine tamam deyip parasız yaptılar! Özel hastaneler devletin karşıladığı hizmetlerde bile para koparmaya çalışıyor bilginiz olsun!!!

Yok canım gaz bende yalancı ağrı bunlar gerçeği ne zaman gelir bilmiyorum artık
Yani ayırt edemiyorum ama benim genelde belden giriyor ve karnım çatlayacak derecede şişiyor ben adetimde çok sancılı olurdu aynı böyle karnım şişerdi belim ve kasıklarım ağrırdı böyle bi ağrı oluyor

3 aaat ise kabulüm vallahi böyle beklemek çok zormuş

Gerçekten öyle ama ilk bebek olunca telasslaniyor insan bu sefer kararlıyım gitmicem gitsem bile kaç cm baktirip donucem geri
Suyum geldiği için 0 açıklıkşa gitmiştim evde de oyalandığım halde. Sancı çekerken biraz konsatre olmak istyr insn ebe sürekli kurcalayınca gerilyr. Allahtan bnm ki uyumuştu rahat bırakmıştı bni
Şimdi nasıl olacak rabbim afiytli şeklde olanı nasip etsn inşllh

Kızlar chicconunmu aventinmi ucu daha kücük emzikde ? Bide onlardan birini deneyim suan ben emziğim.

Kimden ne koparırlarsa resmen o an birinin gözü görmese uğraşmasa direkt verse az buz paralar değil bunlar ya yazıklar olsun valla

Kol ağrısı beni de bitirdi resmen

Hangi memorial bu bende memorialde dogum yspicam insallah ta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…