- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.148
- 158
- 31
Ben dün duş aldım bir hafta rahatımDuş almayı unuttum ya resmen o bile lüks
Merhaba. Ben valize 2 tane pijama takımı 1 tane gecelik koymuştum ve pijama takımlarını hiç giymedim ama gecelik işimi baya kolaylaştırdı lavaboya giderken. Ayrıca depend külot da kesinlikle olmalı. Birde evde kayısı hoşafı yapıp götürdüm o da tuvalete rahat çıkmamı sağladı. Aynı şekilde gün kurusu kayısı. Yalnız hala hastanedeyim birazdan taburcu olacağım.Merhaba, hayırlı olsunsiz sormuşsunuz önerisi olanları ben de size sormak istedim. Önerileriniz nedir doğum nasıl geçti iyi misiniz
Günlükte doğumdan 5 gün geçti yazıyo. 5 gündür hastanede misiniz ?Merhaba. Ben valize 2 tane pijama takımı 1 tane gecelik koymuştum ve pijama takımlarını hiç giymedim ama gecelik işimi baya kolaylaştırdı lavaboya giderken. Ayrıca depend külot da kesinlikle olmalı. Birde evde kayısı hoşafı yapıp götürdüm o da tuvalete rahat çıkmamı sağladı. Aynı şekilde gün kurusu kayısı. Yalnız hala hastanedeyim birazdan taburcu olacağım.
Hiçbirinize bırakmam en son ben doğurucam galibaYok canım bu rahatlıkla kapanışı ben yaparım
Depend, gümüş kapak, garnastan pomat göğüs ucu için, silikon göğüs ucu, bol kıyafet erkekse bebeğiniz, kaşık biberon işimize yaradı sağma makinesiyle beraber, gecelikle daha rahattım sezo oldupu için dikişlerden falan efil efil takıldım, komposto iyi oldu hastanede bunlar yaradı bana da yokda göğüs pedi falan koymuştum gereksizmiş öyle süt fışkırmıyo en azından benim öyle oldu geç indi ilk başlarda damla damlaMerhaba, hayırlı olsunsiz sormuşsunuz önerisi olanları ben de size sormak istedim. Önerileriniz nedir doğum nasıl geçti iyi misiniz
İki emzirme arası gözümü kararttım uykumu bırakıp girdim valla aynen 1 hafta götürsün shsjsksk eşime diyorum leş kokuyorum leş yok yok uraz seviyo bu kokuyu diyo shskskBen dün duş aldım bir hafta rahatım
Hipp aldım ama henüz kullanmadım tartana kadar anne sütü devam edeyim diyorumKızlar mama hangisini kullanıyorsunuz bebişlere? Gerekirse diye aptamil dedi dr.Ama çok gaz yapıyor sanki?
Sakin mama verdim diye üzülme. Emzirmeye devam et.Kızlar ayın 10 unda sezaryen oldum. Çok şükür bebeğim iyi. Benim biraz ağrılı geçti. 2gündür hastanedeyiz ağrılarım var. İştahsızlık, bulantı ve uyku problemi de yaşıyorum. En son ameliyat günü sabah 7 ye kadar uyudum. Sezaryen olduğum gece hiç uyuyamadım sürekli bebeğimi kontrol ettim dün de 2 saat arada bir daldığım oldu. Sütüm henüz yetmiyo 2 saatte bir enmzirsem de oğlum aç sürekli emme refleksi yapıyo ellerini ağzına götürüyo memeyi çekip bırakmıyo. Dünden beri hastanede mama vermeye başladık.
Depend, gümüş kapak, garnastan pomat göğüs ucu için, silikon göğüs ucu, bol kıyafet erkekse bebeğiniz, kaşık biberon işimize yaradı sağma makinesiyle beraber, gecelikle daha rahattım sezo oldupu için dikişlerden falan efil efil takıldım, komposto iyi oldu hastanede bunlar yaradı bana da yokda göğüs pedi falan koymuştum gereksizmiş öyle süt fışkırmıyo en azından benim öyle oldu geç indi ilk başlarda damla damla
Ben hipp aldımKızlar mama hangisini kullanıyorsunuz bebişlere? Gerekirse diye aptamil dedi dr.Ama çok gaz yapıyor sanki?
Bizimki minik uc ariyoAventi pek sevdi benim sıpa
Mam minik.Bizimki minik uc ariyohangi emzigin ucu en minikse onu alayım diorum bilemedim.
42 adet 1 no bezi bitiremedik 16 tane kaldı kaldırdım 2 noya geçtik. bütün kıyafetleri batıyordu. ıslak mendil ve alt açma örtüsü ne kadar çok kullanmışsınız2.720 dogduk pazartesi 1 aylik olucaz 2 numarali bezdeyiz 5 6 gundur. 1 i zor bitirdik kucuk gelerek. Islak mendil 7. Paket 3 ayri marka yenidogan mendili kullandim uni molfix sleepy en guzeli sleepy. Bebek bakım ortusundede 1. Paketten 1 adet kaldi. Pompa elektirikli hic ise yaramiyor mochi super birsey. Korse cok ise yariyor ama ben gec basladim 20 gunlukken tavsiye ederim korse. Birde e bebegin 3 ay 62 yazan tulum tam oldu kolu uzun boyu tam denemesem bosa gitcekdi bide kucuk dogmamiza ragmen. 1 aylikken sizde deneyin derim
Sizde mi sezaryen doğum yaptınuz42 adet 1 no bezi bitiremedik 16 tane kaldı kaldırdım 2 noya geçtik. bütün kıyafetleri batıyordu. ıslak mendil ve alt açma örtüsü ne kadar çok kullanmışsınız1 tane örtü kirlendi 1 paket pamuktan az bişey kaldı bizimde bugün 10. gün. pamuklarda 60 adet oluyor. bende de kızımdan mochi vardı evet pratik falan ama işimi görmedi süt çok fazlaydı mastit olucam diye korktum artık mochi yeterli gelmedi kuzenimden lansinoh pompa aldım onunla rahatladım bence elektrikli daha kolaymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?