Kakada kullandim islak mendil 1 yada 2 tane alt acmada acinca kaka yaptigı cok oldu. Birak alt acmayi giysim nevresim batti42 adet 1 no bezi bitiremedik 16 tane kaldı kaldırdım 2 noya geçtik. bütün kıyafetleri batıyordu. ıslak mendil ve alt açma örtüsü ne kadar çok kullanmışsınız1 tane örtü kirlendi 1 paket pamuktan az bişey kaldı bizimde bugün 10. gün. pamuklarda 60 adet oluyor. bende de kızımdan mochi vardı evet pratik falan ama işimi görmedi süt çok fazlaydı mastit olucam diye korktum artık mochi yeterli gelmedi kuzenimden lansinoh pompa aldım onunla rahatladım bence elektrikli daha kolaymış
Sleepy bizimki memnunumPeki ne marka bebek bezinden memnun kaldiniz taze anneler
Bende gece bi kez verdim 2gun ama pek iyi gelmedi.Hipp aldım ama henüz kullanmadım tartana kadar anne sütü devam edeyim diyorum
Nuk avent chicco mum vs icinde hangisi minikse onu aliyim diodum bakıyım ona teşekkurederimMam minik.
Denemeni tavsiye ederim.
Bu bebişler hiç mi uyumuyor ki öyle söylüyorsunuzDuş almayı unuttum ya resmen o bile lüks
İki emzirme arası gözümü kararttım uykumu bırakıp girdim valla aynen 1 hafta götürsün shsjsksk eşime diyorum leş kokuyorum leş yok yok uraz seviyo bu kokuyu diyo shsksk
ben normal doğum yaptımSizde mi sezaryen doğum yaptınuz
ben sağmayı sevmiyorum çalışma gibi bi zorunluluk vs olmadıkça gerek de duymuyorum zaten hep yanımda olacak istisnai durumlar dışında bırakacağım olursa da mochiyle öğünlük sağarım diyordum. süt bana çok fazla sıkıntı yaptığı için sağmak zorunda kaldım yoksa devamlı kullanmayı düşünmüyorum süt üretiminin dengesini bozmaya gerek yok zaten yavaş yavaş terbiye olacaklarKakada kullandim islak mendil 1 yada 2 tane alt acmada acinca kaka yaptigı cok oldu. Birak alt acmayi giysim nevresim batti.
35 haftalik dogmasina ragmen 20 gun zoraki kullandik 1 noyu bitsin diye. Vaktinde dogsa kisa kullanilirmis. Bezdede aynini yapti tam degistim kaka yapti pespese 3 bez degistigim oldu.
Kraft elektirikli var sagdigi yok. Mochiyle hergun sagiyorum. Biraz dondurucya koydum ama omru 3 ay diye cok koynadim gunlukde buzdolabina koyuyorum aksam babasi abileri veriyor. Deilse hep odada emzirdigimden pek goremiyorlar yuzunu
Sleepy bizimki memnunum
Ben disari cikarken yanima aliyorum. Avm ye hastaneye yemege vs gidince emzirmemek icin. Birde gunluk dolaba koyuyorum ama sagip deil mochiyle toplayip emmiyor doyuyorda fıskiriyorya onlari topluyorum. Her gun olmuyor kimindede gogus pedine tasiyor. Emicegini sagmiyorum yani tasani topluyorum.ben normal doğum yaptım
ben sağmayı sevmiyorum çalışma gibi bi zorunluluk vs olmadıkça gerek de duymuyorum zaten hep yanımda olacak istisnai durumlar dışında bırakacağım olursa da mochiyle öğünlük sağarım diyordum. süt bana çok fazla sıkıntı yaptığı için sağmak zorunda kaldım yoksa devamlı kullanmayı düşünmüyorum süt üretiminin dengesini bozmaya gerek yok zaten yavaş yavaş terbiye olacaklar
Bize doktor sma optipro önermişti. Akşamları mamayla destekliyorum memnunuz şimdilik.Bende gece bi kez verdim 2gun ama pek iyi gelmedi.
2880 doğduk sonra 2630a düştük sleepy 2 prima 1 büyük geldi hepPeki ne marka bebek bezinden memnun kaldiniz taze anneler
Kız 2 saat uyku sonra uyandırma seansı yarım saat 1 saat emsin kalanı sağ içir diğer vakit geliyo çok zorBu bebişler hiç mi uyumuyor ki öyle söylüyorsunuzkorkutmayın kızlar.
evet mochi de böyle durumlarda çok mantıklı ve pratik.Ben disari cikarken yanima aliyorum. Avm ye hastaneye yemege vs gidince emzirmemek icin. Birde gunluk dolaba koyuyorum ama sagip deil mochiyle toplayip emmiyor doyuyorda fıskiriyorya onlari topluyorum. Her gun olmuyor kimindede gogus pedine tasiyor. Emicegini sagmiyorum yani tasani topluyorum.
Mochi kullanmadım canımı çok yaktı çekerken ya nasıl acısız çekilecek ki dhdjkd bastırıp mı alcsm direkt lak diye çekiyodumevet mochi de böyle durumlarda çok mantıklı ve pratik.
Hipp human ve sma önerdiler hep kuzum ama doktor aptamil demişti kızlar leş deyince almadımBende gece bi kez verdim 2gun ama pek iyi gelmedi.
Bende 3140 gr dogdu yaklasik 3-4 paket prima 0 kullandim cok memnundum. Daha yeni gectik 1 numaraya.2880 doğduk sonra 2630a düştük sleepy 2 prima 1 büyük geldi hep
Sleepy asla memnun değilim bio natural stoklamıştım dünya kadarr cırtları iğrenç açılıyor hemen
Prima 0 çok iyiydi bir süre kullancaz gibi duruyor çünkü diğerleri hala büyük oğluma
Kız 2 saat uyku sonra uyandırma seansı yarım saat 1 saat emsin kalanı sağ içir diğer vakit geliyo çok zor
olduğu gibi vakumlu haliyle mi çektin alemsinMochi kullanmadım canımı çok yaktı çekerken ya nasıl acısız çekilecek ki dhdjkd bastırıp mı alcsm direkt lak diye çekiyodum
Elektronik kullanıyorum ondan
Canım bize de arkadaş vermişti iki paket sleepy berbat gerçekten yapiskanlari sürekli açılıyor .goon kesinlikle tavsiye ederim .tek sıkıntı goon kalıbı büyük biz 3500 doğduk şuan kaç bilmiyorum ama 1 numarayı katlayarak kullanıyoruz göbek deliğine de gelmesin diye .sen biraz büyüyünce bı paket goon al dene .eşim bile sleepy den goona geçince ihh be kalite işte dedi2880 doğduk sonra 2630a düştük sleepy 2 prima 1 büyük geldi hep
Sleepy asla memnun değilim bio natural stoklamıştım dünya kadarr cırtları iğrenç açılıyor hemen
Prima 0 çok iyiydi bir süre kullancaz gibi duruyor çünkü diğerleri hala büyük oğluma
Kız 2 saat uyku sonra uyandırma seansı yarım saat 1 saat emsin kalanı sağ içir diğer vakit geliyo çok zor
Evettt mememi kesseler daha iyiydi Hhahahahahaholduğu gibi vakumlu haliyle mi çektin alemsinüst kısımlardan hava almasını sağlayarak vakumunu indirmen lazım
O kadar çok sleepy var ki evde satıcam heralde şimdi biraz çözdük uraz sakin durursa parmaklarını yakıyoruz gibi bağırmazsa güzel bağlanıyo da aşırı titizlik lazım asla uğraşılmaz zbjxkssk belinde 1 tur dönecek gibi bağlıyoruz resmen ahhahaCanım bize de arkadaş vermişti iki paket sleepy berbat gerçekten yapiskanlari sürekli açılıyor .goon kesinlikle tavsiye ederim .tek sıkıntı goon kalıbı büyük biz 3500 doğduk şuan kaç bilmiyorum ama 1 numarayı katlayarak kullanıyoruz göbek deliğine de gelmesin diye .sen biraz büyüyünce bı paket goon al dene .eşim bile sleepy den goona geçince ihh be kalite işte dediki sleepy daha pahalı
O kadar çok sleepy var ki evde satıcam heralde şimdi biraz çözdük uraz sakin durursa parmaklarını yakıyoruz gibi bağırmazsa güzel bağlanıyo da aşırı titizlik lazım asla uğraşılmaz zbjxkssk belinde 1 tur dönecek gibi bağlıyoruz resmen ahhaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?