2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar gümüş kapaktan memnun musunuz? Ben lazım olmaz belki diye almamıştım ama çok acı çekiyorum diye bugün aldırdım kullanmaya başladım bakalım ne zaman faydasını görmeye başlicam

Çay kaşığı kimyon şeker yarım çay bardağı suyla iç
Sürekli kayısı komposto
Elmanın üzerine tarçın bal
4 gün çıkamadım lavmandan da korktum bunlarla anca çıktık kuzu ya

Kızlar gümüş kapaktan memnun musunuz? Ben lazım olmaz belki diye almamıştım ama çok acı çekiyorum diye bugün aldırdım kullanmaya başladım bakalım ne zaman faydasını görmeye başlicam
Ben memnunum canım ilk emdiği de bı sizi oluyor illkai ama yara olmadı çok sukur

Kuzum garnastan pomat ne ise yarıyor? Tam faydasini gördün mü?kesinlikle olmali diyor musun

Çay kaşığı kimyon şeker yarım çay bardağı suyla iç
Sürekli kayısı komposto
Elmanın üzerine tarçın bal
4 gün çıkamadım lavmandan da korktum bunlarla anca çıktık kuzu ya
Cıddımısn cok saol yaaa kayısı dısındakılerı yapmıyodm

Szinki de mi cazgır .bizimki de fena alt aldırmıyor .banyo yaparken de yıkıyor her yeri tecrübeli olmak falan hak getire bı de ilk bebe olsa oturur bnde aglardim herhalde
Aynen banyoyu da sevmedi normslde sakin çocuk ama uyansın diye ıslak pamukla her yerinden rahatsız ettiğimizden banyoyu da sevmediğini düşünüyorum ahhahaha

Sezeryan oldum 10 gün oldu iyiyim ilk 3gun zor ama geçiyor oda dayanilmayacak kadar değil sakin olun

Kuzum garnastan pomat ne ise yarıyor? Tam faydasini gördün mü?kesinlikle olmali diyor musun
Göğüs ucu yaraları için yavrum bende daha yok ama günde 1 defa kullanıyorum burdan arkadaşa önermiş doktoru çok güvendiğim biri ne dese ben de alıyorum
Süt için de bestlak ve solgar içiyoruz çok faydasını gördük çokk

Cıddımısn cok saol yaaa kayısı dısındakılerı yapmıyodm
Bi d3 arkadaş kuru kayısı getirmişti 1 gece suda beklettim sabah suyunu içtim kayısıları yedim doğarken tuttuğum tuvalet bile çıkmış olabilir sonra tabi sapık gibi hepsini bir yaptığım için de olabilir

Senle konuşmanın kerametıyle sonunda yaptım yaaa acayıp bır rahatlama geldı yalnız derdım buymuş

Aynen banyoyu da sevmedi normslde sakin çocuk ama uyansın diye ıslak pamukla her yerinden rahatsız ettiğimizden banyoyu da sevmediğini düşünüyorum ahhahaha
Ondan değil sanırım.
Bizim ki de sevmiyor. Daha ana rahim den yeni çıktılar. Kendilerini boşlukta his ediyorlar.
Soğuğu hiç sevmiyorlar.
Zamanla alınacaklar inşallah

MerhAba kızlar 2 gündür giremedim Doğum yapanlar oldu mu bilmiyorum olduysa hayırlı uğurlu olsun bizimde Salı günü sezeryan Doğum olacak biraz korku biraz endişe biraz mutluluk,heyecan karmakarışık duygular içerisindeyim tabi bi yandan da uyku haram oldu bebek çok sert oynuyor canım yanıyor bi an önce Salı günü gelsin istiyorum ama çok da,Korkuyorum ve bide 2 evladım var onlardan Ayrı kalacağım içinde çok üzülüyorum

Hepsini eczaneden bulabilirim demi? Bestlak Solgar ve garnastan i

Gogus ucu catlamasina ne iyi gelir kizlar. Cok kotu oldu goguslerim kanamaya basladilar artikk bana yardim lutfen
Gümüş kapak en iyisi kuzum krem olarak da garmastan pomat
Bu süreçte aldığım en iyi şey. Çok tereddüt etmiştim gümüş takı takinca da alerji oluyorum ama onsuz 1 dk durmuyorum. Garmastan kremden çok daha iyi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…