Benimm valla 9 aydır midem bulanıyor hala kusuyorum azaldı Ama geçmediKızlar sonra günlerinizde mide bulantısı yasayaniniz oldu mu veya var mı.iki lokma kahvaltıyı yedim onuda geri çıkardım anın da. Sancı sebebiyet verir mi acaba anlamadım . Hamileliğim başından beri hiç mide bulantısı yaşamamıştım buda ilk oldu
evham yapmayın kusma ihtimaline karşı yan yatırın öyle uyusun sizde uyuyun tabii. anne dinlensin ki bebeğe de verimli olsun :) ben yüzüstü bile yatırıp uyuyorum ama siz yapmayın kefil değilimKızlar bebegim bugun 3 gunluk oldu geceleri annem ve eşim dönüşümlü yanimda olacakti ben emzirme aralarinda birkac saat uyuyabileyim diye. Gunde toplam 2 3 saat anca uyuyabiliyorum. Ne zaman bebegi esime ya da anneme biraksam onlardan birinin horlamasiyla uyaniyorum. Yorgunlar dayanamiyorlar artik ic huzurum kesinlikle yok ikisinden de bisey istemiyorum. Bebegi yan yatirip anneyani yatakta uyutsam icim geçtiğinde bisey olur mu? Kusar nefes alamaz bisey olur diye korkuyorum ilk 1 hafta birimiz uyanik kalsin nefesini kontrol etsin dedim ama olmadi. Bebek her uyudugunda sen de uyu diyor herkes ama nasil uyuyacagim? Bakacak kimsesi olmayanlar nasil yapiyor? Bebegi yatirip uyuyor musunuz? Ilk birkac hafta icin soruyorum sonrasinda zaten toparlar sanirim
Canım benim biz eşimle bakıyoruz anne yanına yatırıyoruz kuzuyu uyuyunca öyle kucakta fln tutmuyoruz o sıra yemek yiyip yatıyoruz 1 saat falan artık allah ne verdiyseKızlar bebegim bugun 3 gunluk oldu geceleri annem ve eşim dönüşümlü yanimda olacakti ben emzirme aralarinda birkac saat uyuyabileyim diye. Gunde toplam 2 3 saat anca uyuyabiliyorum. Ne zaman bebegi esime ya da anneme biraksam onlardan birinin horlamasiyla uyaniyorum. Yorgunlar dayanamiyorlar artik ic huzurum kesinlikle yok ikisinden de bisey istemiyorum. Bebegi yan yatirip anneyani yatakta uyutsam icim geçtiğinde bisey olur mu? Kusar nefes alamaz bisey olur diye korkuyorum ilk 1 hafta birimiz uyanik kalsin nefesini kontrol etsin dedim ama olmadi. Bebek her uyudugunda sen de uyu diyor herkes ama nasil uyuyacagim? Bakacak kimsesi olmayanlar nasil yapiyor? Bebegi yatirip uyuyor musunuz? Ilk birkac hafta icin soruyorum sonrasinda zaten toparlar sanirim
İlkbahara kadarda duramazkiYarın sezeryan doğumum var ve burda kar yağıyor bu sogukta doğurmak istemiyorum
Ben ayakkabılarıma giremiyorumNst de biley çıkmayıp ertrsi gğn doğum yapan çok oldu. Güvenmiyrm on a artık görevli kasılma aletini gevşek baplaynca da çıkmıyr olan sncı.
Her sabah bu sabah da gol değil deyip uyanyrm resmenel ayaklarım çok şişti bnm gibi ödem yapan varmı
Sende lekelenme ve açıklık vardı, devamı gelmedi değil mi? Biz aynı günde olanlar, bu haftayı geçirip haftaya baslarız gibi geliyor. 40 a giriş yapacağız.İlkbahara kadarda duramazkigelsin annesi hayırlısıyla
Bak benimkisi gününü dahi geçecek herhalde
boşver bunları düşünme geçti artık hayırlı olsun hayırla sağlıkla büyüt bebeğiniSelam kızlar. Perşembe 8.40 da sezeryanla oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Ama hem ameliyat hem de sonrası baya bi zor ve sancılı geçti benim için. Aneztezinin etkisinden çıkamadım. Bacaklarım bi türlü açılmadı ve çok geç yürüdüm. Geç yürüdükçe de iyileşme zorlaştı. Ertesi gün eve geçtik. Ve geçtiğimiz günde berbattı. Yemek ve su bile içmedim. Ve bebeği de cok zor besledim. Hayal ettiğim gibi bir doğum ve hastane süreci geçirmedim ama yine de şükürler olsun, dünyalar güzeli oğluma kavuştum. Bugün 5. Gün hala yatağa yatarken ve kalkarken ameliyat yerim çok ağrıyor. Doktor 1 haftaya daha iyi olursun demişti ama bakalım. Geri de kalan doğurmayan arkadaşlar varsa sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Canım şükür kavuştun evladınaSelam kızlar. Perşembe 8.40 da sezeryanla oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Ama hem ameliyat hem de sonrası baya bi zor ve sancılı geçti benim için. Aneztezinin etkisinden çıkamadım. Bacaklarım bi türlü açılmadı ve çok geç yürüdüm. Geç yürüdükçe de iyileşme zorlaştı. Ertesi gün eve geçtik. Ve geçtiğimiz günde berbattı. Yemek ve su bile içmedim. Ve bebeği de cok zor besledim. Hayal ettiğim gibi bir doğum ve hastane süreci geçirmedim ama yine de şükürler olsun, dünyalar güzeli oğluma kavuştum. Bugün 5. Gün hala yatağa yatarken ve kalkarken ameliyat yerim çok ağrıyor. Doktor 1 haftaya daha iyi olursun demişti ama bakalım. Geri de kalan doğurmayan arkadaşlar varsa sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Canım ben oğlumda öyle yapıyordum bebek uyur uyumaz bende uyuyordum. Yoksa dayanamazsın uykusuzluga. Bende çok korkuyodum kusar vs diye.. yan yatış yastığı almıştım onla yatırıyordum istersen bı bak için rahat ederKızlar bebegim bugun 3 gunluk oldu geceleri annem ve eşim dönüşümlü yanimda olacakti ben emzirme aralarinda birkac saat uyuyabileyim diye. Gunde toplam 2 3 saat anca uyuyabiliyorum. Ne zaman bebegi esime ya da anneme biraksam onlardan birinin horlamasiyla uyaniyorum. Yorgunlar dayanamiyorlar artik ic huzurum kesinlikle yok ikisinden de bisey istemiyorum. Bebegi yan yatirip anneyani yatakta uyutsam icim geçtiğinde bisey olur mu? Kusar nefes alamaz bisey olur diye korkuyorum ilk 1 hafta birimiz uyanik kalsin nefesini kontrol etsin dedim ama olmadi. Bebek her uyudugunda sen de uyu diyor herkes ama nasil uyuyacagim? Bakacak kimsesi olmayanlar nasil yapiyor? Bebegi yatirip uyuyor musunuz? Ilk birkac hafta icin soruyorum sonrasinda zaten toparlar sanirim
Sen doguracan arkandan ben gelecem gibi hissediyorum takipteyim seniAhh canım iki üç arkadaşız aynı gün olan hepimiz aynı durumdayız
Bakalım hangimizinki gelecek
Ben oğlumda da kullandım ebebekin bezini memnundum.Benimkide bazen uzun sure emmiyor. Telaslanma suyunu icin vitaminli ye
Ya dimi ek gıda icin hevesleniyorum simdide
Sleepy 2 no dayım. E bebegin bezi güzel mi?
Ne zaman isterse ozaman okadar emiyor
Yok canım açılma yumuşama var demişti en son nişan geldi ama daha tık yokBen ayakkabılarıma giremiyorumbir tane var olan, biraz daha şişersem o da gidecek
Sende lekelenme ve açıklık vardı, devamı gelmedi değil mi? Biz aynı günde olanlar, bu haftayı geçirip haftaya baslarız gibi geliyor. 40 a giriş yapacağız.
Ben bazen doguracagımı unutuyorum, biraz da psikolojik moda girmeli herhaldebenim bebek en son 60 gram almıştı. Doktor artık son 2 haftanın çok bir artısı olmuyor dedi. Sezeryan olsa alabilirdik dedi.
Ah canım ikimiz aynı gün bari pırtlatsak yarın tekli sayılara düşüyorum resmenSen doguracan arkandan ben gelecem gibi hissediyorum takipteyim senihadi doğur artık hayirlisiyla geceleri uyku yok bel bacak ağrısı fenaa off doğun artık yavrular analarinizin hali kalmadi
Gözün aydın canımSelam kızlar. Perşembe 8.40 da sezeryanla oğlumu kucağıma aldım şükürler olsun. Ama hem ameliyat hem de sonrası baya bi zor ve sancılı geçti benim için. Aneztezinin etkisinden çıkamadım. Bacaklarım bi türlü açılmadı ve çok geç yürüdüm. Geç yürüdükçe de iyileşme zorlaştı. Ertesi gün eve geçtik. Ve geçtiğimiz günde berbattı. Yemek ve su bile içmedim. Ve bebeği de cok zor besledim. Hayal ettiğim gibi bir doğum ve hastane süreci geçirmedim ama yine de şükürler olsun, dünyalar güzeli oğluma kavuştum. Bugün 5. Gün hala yatağa yatarken ve kalkarken ameliyat yerim çok ağrıyor. Doktor 1 haftaya daha iyi olursun demişti ama bakalım. Geri de kalan doğurmayan arkadaşlar varsa sağlıkla kucaklarına alsınlar inşallah
Canım temizlikte ağır işleri bırak bence, dogumumuz çok yakın. Ben az önce mutfakta bişey almaya sandalye üstüne çıktım. Ayagımı incittim pişman oldum, iyi kırılmadı.Yok canım açılma yumuşama var demişti en son nişan geldi ama daha tık yok
Dün hiç düşünmedim bıgün ağrılar baya sert sanki annem düşündükçe psikolojik olarak gider ağrılar diyor
Dün hAvası baya güzeldi çocuklarla parka falan gittik ev temizliği falan derken hiç doğumdan bişey düşünmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?