2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
İlk lierac la başladım bende o bitti biooil aldim doguma az kaldi malum, üçüncü sisemi aldım simdi doğum sonrası da yeter bana. Üç şişe ile bitircem bakalim genetik cidden etkili böyle islerde, bende kilo al ver onceden olan catlaklarim var ama bacak kisimlarda göbekte hic olmadi ne kilo vermede ne hamilelikte

Bende de ergenlik çatlağı vardı basenlerimde. kendimi bildim bileli var yani onlar gebelikte de 11 kilo aldım. Çok şükür karnımda yok, basenlerimde de yenisi olmadı. Lierac etkisi mi gen mi bilmem inşallah nazar değmez de son 1 haftada olmazlar

Hahaha inşallah kuzum

Yani inşallah öyle planlıyorum ama Allah bilir Dün 1,5-2 cm açılma var dedi. Bakalım nasıl ilerleyecek. Sizde mi normal ?
Bende normal istiyordum ama geçen hafta doktorum biraz zor dedi kafası büyük dedi bi de ben daha önce bağırsak düğümlenmesinler ameliyat oldum o yüzden sezaryen olma durumum var bu hafta içi alabilir

Valla kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş maalesef bizim de. Genelde dedi ilk doğumlar gününü tamamlar dedi bana da. Ya tabi içerde kalması onun için daha faydalı ama ne bileyim bekliyoruz ya bi garip oldu.
Ben lieracla başladım 8. Ayıma kadar hiç çatlamamıştım ama o kadar çok çatladım ki. Tamamen genetik benim ergenlik çatlaklarım da var maalesef ama göbeğim çok çatladı Artık üzülmüyorum devam ediyorum kullanmaya napalım.

Ben de kontrolden çıktım şimdi. Her şey yolunda görünüyor o yüzden biraz daha beklemeye karar verdik :) 22 mart salı gibi sezaryen ile alınacak daha önce gelmezse :) 38+1 im bugün. Beklerse 22 martta 39+2 de epidural/spinal anestezi ile olacak. Bu cuna son kontrol ve anestezi muayenem var. 39 u bekleyebildiğim için çok mutlu oldum :) yarım rahimim var ve tüm gebelik boyunca erken doğum riski altındaydım :) buralara gelmem muzice gibi geliyor :)

Bende normal istiyordum ama geçen hafta doktorum biraz zor dedi kafası büyük dedi bi de ben daha önce bağırsak düğümlenmesinler ameliyat oldum o yüzden sezaryen olma durumum var bu hafta içi alabilir
İkinizin sağlığı için hangisi uygunsa o olsun canım önemli olan o. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Tabiki üzülme kuzum, zaten genetik bir durum ki hamilelik lohusalik bence başımıza gelen herşey normal. Vücut napsin bir bebek buyutuyor içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…