- 11 Ocak 2017
- 4.519
- 6.962
- 158
- 27
İlk lierac la başladım bende o bitti biooil aldim doguma az kaldi malum, üçüncü sisemi aldım simdi doğum sonrası da yeter bana. Üç şişe ile bitircem bakalimBen de yaklaşıK 4. Aydan beri lierac kullanıyorum. Maşallah diyeyim, 1 tane çatlak olmadı. Gerçi yapısal herhalde biraz da. annem de mesela 2 çocuk, 1 dış gebelik, 1 düşük yaşamış karnı tertemiz. Rahmetli anneannem de öyleymiş. Ben de son kez lierac alacağım. Çok çabuk kuruyor, çok beğendim. Biooil yağ olduğu için kuruyana kadar beni benden alıyor
Bende de ergenlik çatlağı vardı basenlerimde. kendimi bildim bileli var yani onlarİlk lierac la başladım bende o bitti biooil aldim doguma az kaldi malum, üçüncü sisemi aldım simdi doğum sonrası da yeter bana. Üç şişe ile bitircem bakalimgenetik cidden etkili böyle islerde, bende kilo al ver onceden olan catlaklarim var ama bacak kisimlarda göbekte hic olmadi ne kilo vermede ne hamilelikte
Hahaha inşallah kuzumBende de ergenlik çatlağı vardı basenlerimde. kendimi bildim bileli var yani onlargebelikte de 11 kilo aldım. Çok şükür karnımda yok, basenlerimde de yenisi olmadı. Lierac etkisi mi gen mi bilmem inşallah nazar değmez de son 1 haftada olmazlar
Evet canım Tekden de hangi doktora gidiyorsunuzKayseri’de mi yaşıyorsunuz
Evet canım Tekden de hangi doktora gidiyorsunKayseri’de mi yaşıyorsunuz
Gülcan hanıma gidiyorum. Çok da memnunum. Biraz sert ama bilgisine tecrübesine çok güveniyorum. Siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz ?Evet canım Tekden de hangi doktora gidiyorsunuz
Evet canım Tekden de hangi doktora gidiyorsunEvet sizde mi
Bende medical palace da Gökhan açmaza gidiyorum evet Gülcan hanımı duydum normal mi olacak inşGülcan hanıma gidiyorum. Çok da memnunum. Biraz sert ama bilgisine tecrübesine çok güveniyorum. Siz hangi hastane ve doktora gidiyorsunuz ?
Yani inşallahBende medical palace da Gökhan açmaza gidiyorum evet Gülcan hanımı duydum normal mi olacak inş
Yani inşallahöyle planlıyorum ama Allah bilir Dün 1,5-2 cm açılma var dedi. Bakalım nasıl ilerleyecek. Sizde mi normal ?
Bende normal istiyordum ama geçen hafta doktorum biraz zor dedi kafası büyük dedi bi de ben daha önce bağırsak düğümlenmesinler ameliyat oldum o yüzden sezaryen olma durumum var bu hafta içi alabilirYani inşallahöyle planlıyorum ama Allah bilir Dün 1,5-2 cm açılma var dedi. Bakalım nasıl ilerleyecek. Sizde mi normal ?
Valla kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş maalesef bizim de. Genelde dedi ilk doğumlar gününü tamamlar dedi bana da. Ya tabi içerde kalması onun için daha faydalı ama ne bileyim bekliyoruz ya bi garip oldu.Benim de öyle suyu bol, dogum pozisyonuna dönmüş ama kafasını daha yerleştirmemiş. Acaba bu işler birdenbire oluyor mu? Normal olmaz mı diyorum böyle giderse. Aslında bebeğin 40 ı beklemesi normal de, 40 dan sonrayı beklemeye bek yanasmıyor doktorlar risk okur diye. Bakalım nasıl gelişecek süreclerimiz
Ben lieracla başladım 8. Ayıma kadar hiç çatlamamıştım ama o kadar çok çatladım ki. Tamamen genetik benim ergenlik çatlaklarım da var maalesef ama göbeğim çok çatladıİlk lierac la başladım bende o bitti biooil aldim doguma az kaldi malum, üçüncü sisemi aldım simdi doğum sonrası da yeter bana. Üç şişe ile bitircem bakalimgenetik cidden etkili böyle islerde, bende kilo al ver onceden olan catlaklarim var ama bacak kisimlarda göbekte hic olmadi ne kilo vermede ne hamilelikte
İkinizin sağlığı için hangisi uygunsa o olsun canım önemli olan o. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinBende normal istiyordum ama geçen hafta doktorum biraz zor dedi kafası büyük dedi bi de ben daha önce bağırsak düğümlenmesinler ameliyat oldum o yüzden sezaryen olma durumum var bu hafta içi alabilir
Amin canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun Gülcan hanım normal doğum yanlısı sanırım hepİkinizin sağlığı için hangisi uygunsa o olsun canım önemli olan o. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende genel istiyorum hep spinal olan arkadaşlarımın çoğu zorlandı çünküGelsin bakalımçok heyecan ve korku var spnial olmuştum zor geçmişti doktor genel yaparız dedi ama unutur diye korkuyorum tekrar spnial olmak istemiyorum
Tabiki üzülme kuzum, zaten genetik bir durum ki hamilelik lohusalik bence başımıza gelen herşey normal. Vücut napsin bir bebek buyutuyor içindeValla kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş maalesef bizim de. Genelde dedi ilk doğumlar gününü tamamlar dedi bana da. Ya tabi içerde kalması onun için daha faydalı ama ne bileyim bekliyoruz ya bi garip oldu.
Ben lieracla başladım 8. Ayıma kadar hiç çatlamamıştım ama o kadar çok çatladım ki. Tamamen genetik benim ergenlik çatlaklarım da var maalesef ama göbeğim çok çatladıArtık üzülmüyorum devam ediyorum kullanmaya napalım.
Kişinin tercihine bırakıyor ama bir şeyleri bahane edip de normal doğumu sezaryene çevirmeye çalışmıyor.Amin canım Rabbim herkesin yardımcısı olsun Gülcan hanım normal doğum yanlısı sanırım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?