2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızçeler, doğumdan sonra çatlak kremi kullanmak gerekiyor mu? Vücut kendini toplarken çatlıyor mu? kremim bitti, ona göre 300 lira bayılıp yenisini alacağım

Kızlar benim yavru emzik istemiyor.
Beni de emzik niyetine kullanıyor.
Ben emzik olmak istemiyorum.
Göğüs uçlarım felaket aciyor.
Nasil emzige alışacak bu yavru?
Fikri olan var mı?
Bnmki de maalesef emzik almıyor .bnde emzik oldum buralardan bir kar kalksın bı de kauçuk emzik alıp denicem .kızımda emzik büyük rahatlikti .bu da alsın istiyorum

Bnmki de maalesef emzik almıyor .bnde emzik oldum buralardan bir kar kalksın bı de kauçuk emzik alıp denicem .kızımda emzik büyük rahatlikti .bu da alsın istiyorum
Ben de cok istiyorum. İnsallah alır.
Yoksa nasil yapacagim bilmiyorum .
Sürekli memede kalamaz.
Iki yaşında kızım var.
Zaten ters ters bakiyor bu nerden cikti diye.

Kızçeler, doğumdan sonra çatlak kremi kullanmak gerekiyor mu? Vücut kendini toplarken çatlıyor mu? kremim bitti, ona göre 300 lira bayılıp yenisini alacağım
Doğumdan sonra da kullanin diyorlar, bu yuzden yeniden ve büyük ihtimal son kez biooil aldim. Baya goturur beni, 100 küsurdu. Baya iyi yağlıyor catlak olmadı henüz

Ben de cok istiyorum. İnsallah alır.
Yoksa nasil yapacagim bilmiyorum .
Sürekli memede kalamaz.
Iki yaşında kızım var.
Zaten ters ters bakiyor bu nerden cikti diye.
Bnm ki de 4 yaşında .şuan için ablalık yapıyor da bakalım ne zaman pes ericek seninki daha küçükmus .zor gerçekten ikisine de yetmek

Doğumdan sonra da kullanin diyorlar, bu yuzden yeniden ve büyük ihtimal son kez biooil aldim. Baya goturur beni, 100 küsurdu. Baya iyi yağlıyor catlak olmadı henüz
Ben de yaklaşıK 4. Aydan beri lierac kullanıyorum. Maşallah diyeyim, 1 tane çatlak olmadı. Gerçi yapısal herhalde biraz da. annem de mesela 2 çocuk, 1 dış gebelik, 1 düşük yaşamış karnı tertemiz. Rahmetli anneannem de öyleymiş. Ben de son kez lierac alacağım. Çok çabuk kuruyor, çok beğendim. Biooil yağ olduğu için kuruyana kadar beni benden alıyor

Merhaba kızlar, bende şimdi geldim kontrolden.. Ağrım çok ama nst kalbim kadar temiz haftaya cuma alalım artık beklememizi gerektirecek bişey yok dedi doktorum. Çok artarsa ağrın yine de gel dedi boşuna ağrı çekme dedi (ilki sezaryen olduğu için) haftaya pazartesi herşey netleşir diye düşünüyorum o güne randevu aldım bakalım.

Ben de biraz evvel geldim muayeneden. Çatı muayenesi yaptı ilk defa inanılmaz acı hissettim. Kemiğin dar biraz ama sen de çok kastın kendini dedi. Bebek 3 kg olmuş sanırım. Nst de de hiç sancı çıkmadı. Daha doğmaz diyor. bebeğin kafası epey yukarıdaymış suyu falan da baya var diyor. Kısacası benim bebiş daha doğmaya niyetli değil. Her gece bugün gelir mi diye yatıp sabahına bu da gol değil diye uyanıyorum

Benim de öyle suyu bol, dogum pozisyonuna dönmüş ama kafasını daha yerleştirmemiş. Acaba bu işler birdenbire oluyor mu? Normal olmaz mı diyorum böyle giderse. Aslında bebeğin 40 ı beklemesi normal de, 40 dan sonrayı beklemeye bek yanasmıyor doktorlar risk okur diye. Bakalım nasıl gelişecek süreclerimiz

Merhaba bizim de bebeğin kilo alımı yavaşladı son 3 haftadır. Doktor bi açıklama da yapmıyor boşuna korkuyoruz internetten araştırdım ben de son iki hafta filan azalırmış kilo almaları artık. Her bebekte farklıdır belki ama bizimki kız bebek biraz minyon olacak sanırım

Evet kullanmaya devam et mutlaka ben de doğumdan sonra 2-3 ay daha kullanmayı düşünüyorum

Bebek büyüdükçe doktorların kilo konusundaki yanılma payı da artıyormuş. Doktor da ölçüyor ama yaklaşık kabul edin diyor bize, dogumda da farklı çıkıyor ya kiloları zaten, o yüzden takılmıyorum ben de. Artık dogdu dogacaklar

Ben tesadüfen bununla ilgili bi yazı okudum bugün. Bazı kişilerde bir gün içerisinde olurken bu süreç bazılarında uzun sürüyor yazıyordu

İlkbahara kadarda duramazki gelsin annesi hayırlısıyla
Bak benimkisi gününü dahi geçecek herhalde
Gelsin bakalım çok heyecan ve korku var spnial olmuştum zor geçmişti doktor genel yaparız dedi ama unutur diye korkuyorum tekrar spnial olmak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…