- 30 Kasım 2020
- 1.553
- 1.584
- 83
- 33
Akşam yatmadan bebe bisk süt yiyrm fena kg yükşenyrBenim yemek yeme işi kontrolden çıktıbu hafta saldım baya saat başı mutfağa gidiyom şimdi ne yesem diye
Bnmde periembe inşllh o zmana kadar kendi sancımla kolaycacık gelir diye dua edyrm :)Benimde kontrol var kızlar yarın bugünde doğuramadım
Son kullanım tarihini sorup da al Trendyoldan ben de öyle yapıyorum mecbur. Çok zamlandı maalesef ya aslında benim de almam lazım da gıdım gıdım kullanıyorum hala var allahtan. Incia'nın çatlak jelini kullanıyorum ben o da 350 tl olmuşEczaneye sordum şimdi, olmuş 389 TLtrendyoldan alacağım. orada 289 TL. arada 100 TL fark var. Normalde trendyoldan almam böyle şeyleri ama çok pahalı geldi.
Ya bende de çok varis çıktı. Kilodan kaynaklı belki de, dogum sonrası takip edicem varisleriValla kafası aşağıda ama doğum kanalına girmemiş maalesef bizim de. Genelde dedi ilk doğumlar gününü tamamlar dedi bana da. Ya tabi içerde kalması onun için daha faydalı ama ne bileyim bekliyoruz ya bi garip oldu.
Ben lieracla başladım 8. Ayıma kadar hiç çatlamamıştım ama o kadar çok çatladım ki. Tamamen genetik benim ergenlik çatlaklarım da var maalesef ama göbeğim çok çatladıArtık üzülmüyorum devam ediyorum kullanmaya napalım.
Aynı benAkşam yatmadan bebe bisk süt yiyrm fena kg yükşenyrbu yaşıma kadar tahün helvası ağzıma sürmeniştm paket paket bitirdm resmen kaşrla kendümden korkuyrm artık akşamlrıda çayın yanına bitterli puding yapıyrm
Ben de daha randevu almadım, bugün rehavet geldi. Persembe giderimBnmde periembe inşllh o zmana kadar kendi sancımla kolaycacık gelir diye dua edyrm :)
Offff eşim aldırmadı netten. “Benim arkadaşımın kuzenleri merdiven altı yapıyor böyle şeyleri, bizzat şahit oldum üniversitede okurken” dedi. Dedim bondrolü var üstünde, bandrollüne kadar çakmasını yapıyorlar hayatım dediSon kullanım tarihini sorup da al Trendyoldan ben de öyle yapıyorum mecbur. Çok zamlandı maalesef ya aslında benim de almam lazım da gıdım gıdım kullanıyorum hala var allahtan. Incia'nın çatlak jelini kullanıyorum ben o da 350 tl olmuş
Ay bana da öyle gekiyr esra bi başlasa bizde arkasından söküleceğiz gibiYa bende de çok varis çıktı. Kilodan kaynaklı belki de, dogum sonrası takip edicem varisleri
Aynı benşekerli yemiyim diyorum. Su fazla oluyomuş ya o zaman, dayanamıyorum.
Tahin helvası faydalı canım, tahin kalsiyum kaynağı, sadece şekersiz olsa iyi
Ben de daha randevu almadım, bugün rehavet geldi. Persembe giderimHaftaya gelecek bizimkiler sanki, nedense ilk GurbetKusuEsra gibi doguyor içime
Canım herkesin acı eşiği farklı genelde düzenli ve pozisyon değiştr nce geç iyrsa başlagıçtır ve düşüyr süresi ama dr yaz istersKızlar merhaba doğum yağan arkadaşların gözü aydın bekleyenler de hayırlısıyla doğum yaparlar inşallahtakip ediyorum ama yazamamıştım bir türlü 2. Hamileliğim kızım makat bebekti sezeryan olmuştum şimdi oğlum doğum pozisyonunda vajinal doğum olursa yapacağım duruma göre bakacağız dün gece kasılmalarım 30dk bir düzenli gelmeye başladı ama ağrılı değil çok hafif bişey hissediyorum sadece gündüz 26-27dk daydı şuanda da 23dkda geliyor bu kadar uzun sürede olur mu azalacak mı acısız kasılmalar da doğum belirtisi oluyor mu acaba? İlk hamileliğimde de sancım geldi ama direk 10dkda hissetmiştim ters olduğu için sezeryana almıştı doktorum
Evet bende bi arkadaştan biliyorum öyle yapmıyormuşKişinin tercihine bırakıyor ama bir şeyleri bahane edip de normal doğumu sezaryene çevirmeye çalışmıyor.
İlk gebelik mi? Bazılarının ağrıyor bazılarının ağrımıyor kendini kasmamaya çalış çok acımaz inşeallah. Benim hafif ağrı olmuştu.Kızlar çatı muayenesi nasıl olıuor çarşamba günü inş çatı muayenesi yapacak çok can acıtıyor mu
Epidural oldum canım ama bilseydim genel olurdum. Herşeyi hissettim resmen ve ağrılar sonrasında da devam etti. Ama çok şükür gün geçtikçe daha iyi oluyo. Herkesin doğumu ve hikayesi farklı dediğin gibi. İnşallah senin için herşey güzel gecerCanım şükür kavuştun evladınamaalesef bu doğum olayı hiç planlanan gibi olmuyor. Herkesin tecrübesi ayrı ayrı oldu gercekten. Şu anda senin ve bebeğin iyi olmasına çok sevindim. Sen epudral sezeryan mı, full anestezi mi olmuştun canım? Günden güne daha da güzel olacak hersey, bebeğine odaklanıp toparlanıcan inşallah.
Bende hiç ağrı olmamıştı ilk gebeliğimde. Kendini kasma hiç ağrımaz o zaman..Kızlar çatı muayenesi nasıl olıuor çarşamba günü inş çatı muayenesi yapacak çok can acıtıyor mu
Benim bugün bel ağrım var akşamdan beri. Bir de karnıma ağrı giriyor tuvalete çıkarıyo kasıklarda batma oluyo ilk kez hepsini bir anda yaşamaya başladım. 39+3 üm bu arada. Doktor en geç çarşambaya kadar belirtin olmazsa yatış yapalım dedi acaba bunlar doğum belirtisimidirBenimde Çarşamba kontrol vallahi git gel git gel son hafta usanıcaz heralde doğası yok bizim bebelerin
İnş kasılmam yaaaBende hiç ağrı olmamıştı ilk gebeliğimde. Kendini kasma hiç ağrımaz o zaman..
Hepsi bende de oluyor canım kasılma ve kasilmayla beraber gelen sancım da oluyor ama ne yazık ki dinlenince uzaninca veya sıcak duş alınca geri kayboluyor. Düzenli kasılma gelmesi gerekli o zaman bı anlamı oluyor çünkü bende sürekli ağrı çekiyorumm. Ama anlamsız dedi doktor doğum ağrısı değil dedi. Daha günün var neden çarşambayı baz aldı doktorun acaba bişey dedi mi ? İlk oglum 39+5 de doğdu. Ama hastaneye gitmesem belki de 39+6 dogardi çünkü hiç anlamadım doğumun başladığını meğer başlamış. Bide bu doğum işi anlık olan bişeyy. Ortada bişey yokken aynı gün doğuran da var. Veya sürekli sancısı olup açılması olup bekleyen de var. Artık günü ne zamansa o zaman gelecek bebisler. Son günler suni sancıdan çekiniyordun sanırım sen. Artık son günler olunca bende bi tedirgin oluyorumm. İnsanlık hali işte hepinizde var biraz korku biraz telaş biraz heyecan ama en geç mesela haftaya bugün çoktan doğduğunu kucağında olduğunu düşün bebeğininBenim bugün bel ağrım var akşamdan beri. Bir de karnıma ağrı giriyor tuvalete çıkarıyo kasıklarda batma oluyo ilk kez hepsini bir anda yaşamaya başladım. 39+3 üm bu arada. Doktor en geç çarşambaya kadar belirtin olmazsa yatış yapalım dedi acaba bunlar doğum belirtisimidircuma günü çok çok az sancı gözüküyo demişti , açılma falan hiç yoktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?