Günlük 25 gram demişti doktor canımKızlar yenidoğanda kilo alımı hafta hafta nasıl olmalı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günlük 25 gram demişti doktor canımKızlar yenidoğanda kilo alımı hafta hafta nasıl olmalı?
Rabbim kolaylık ve sabır ve boool sifa versin.Merhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadıKızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire
bi yandan uykusuzluk bi yandan ameliyat yeri agrısı bi yandan diğer yawrularıma hasretim çok kötüyüm,doktor 3 günde kalabilir 1 haftada dedi agrım çok eve gideyim emzirmeye gelirim dedim kabul etmedi usg çekildi kan alındı kanının birinde bozukluk var antibiyotik başladım dedi doktor dua edin bize nolur bian önce iyileşsinde evime gideyim diğer kuzularımı çok özledim
![]()
Rabbim sifa versin canım. Tez vakit taburcu olun insaAllahİnşlh inşlh sağolun![]()
Ah canım çok üzüldüm ya bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebişMerhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadıKızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire
bi yandan uykusuzluk bi yandan ameliyat yeri agrısı bi yandan diğer yawrularıma hasretim çok kötüyüm,doktor 3 günde kalabilir 1 haftada dedi agrım çok eve gideyim emzirmeye gelirim dedim kabul etmedi usg çekildi kan alındı kanının birinde bozukluk var antibiyotik başladım dedi doktor dua edin bize nolur bian önce iyileşsinde evime gideyim diğer kuzularımı çok özledim
![]()
Ayy öyle mi diyosun teyzesi biz emzirme komasına sokuyoruz resmen djdjdkkUraz bebek büyüdü toparlanmistir canim.
Aslında pompa ile uğraşmaya gerek yok.
Emzirme sürelerini de azaltsan daha verimli içer.
meme de emme suresini önce 20 şer dakikaya düşür. Daha sonra da 10 dakika ya düşür.
Toplam da 20 dakikada doyar.
Memede cok kalınca emmiyorlqr zaten.
İlk 10 15 dakika dan sonra keyf yapmaya başlıyorlar.
Sen de biraz dinlenmiş olursun öyle.
hadi sağlıcakla kolaylıkla kucağına al inşallah bizi de haberdar etKızlar yatisim yapıldı hepinizden dua bekliyorum![]()
Doğum mu başldı cnm hadi maşllhKızlar yatisim yapıldı hepinizden dua bekliyorum![]()
Çok normal canim.Ayy öyle mi diyosun teyzesi biz emzirme komasına sokuyoruz resmen djdjdkk
Dualarımız seninle canım.Kızlar yatisim yapıldı hepinizden dua bekliyorum![]()
Bi senle ben mi kaldıkDualarımız seninle canım.
Toparlanınca yaz
Öyle oldu valla yarın son 1 haftaBi senle ben mi kaldık![]()
Öyle oldu valla yarın son 1 hafta
Anca batma kasılma
Suni deneriz dediler canımSeninki suni deneriz mi dedi gelmezse sezeryan mı
İnşllh gerek kalmaz kendi sancımızla gelirler en güzel kolay şekildeSuni deneriz dediler canım
Ayy hadi sağlıkla gelsin uraz beyimizzKızlar yatisim yapıldı hepinizden dua bekliyorum![]()
Gözün aydın canım benim adı ne oldu kuzuşunnn hayırlı uğurlu olsunnMerhaba kızlar bende şükür Doğum yaptım 39+1 de 11:55 de 3.160 gr normal Doğumla aldım yavrumu elime. 6 saat sancı çektim zordu ama sonu güzel oldu şükür. 2 dikişim var. Sürekli emzirmedurumundayız. Hastanedeyiz şuan yarın taburcu oluruz inşeallah
. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yapacaklara da rabbim kolaylık versin
![]()