• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Merhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadı😞☹️Kızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire 😪bi yandan uykusuzluk bi yandan ameliyat yeri agrısı bi yandan diğer yawrularıma hasretim çok kötüyüm,doktor 3 günde kalabilir 1 haftada dedi agrım çok eve gideyim emzirmeye gelirim dedim kabul etmedi usg çekildi kan alındı kanının birinde bozukluk var antibiyotik başladım dedi doktor dua edin bize nolur bian önce iyileşsinde evime gideyim diğer kuzularımı çok özledim 😔
Rabbim kolaylık ve sabır ve boool sifa versin.

Merhaba kızlar çok kötüyüm,bugün taburcu oldum herşey iyiydi sevindim diğer çocuklarımı çok özledim kavuşuruz dedim Fakat olmadı😞☹️Kızım çok kusuyordu yoğun bakıma alındı Benide bırakmadılar burası hem çok sıkıcı hem dün sezeryan oldum hiç dinlenemedim sürekli ayaktayım emzirmeye çagırıyolar habire 😪bi yandan uykusuzluk bi yandan ameliyat yeri agrısı bi yandan diğer yawrularıma hasretim çok kötüyüm,doktor 3 günde kalabilir 1 haftada dedi agrım çok eve gideyim emzirmeye gelirim dedim kabul etmedi usg çekildi kan alındı kanının birinde bozukluk var antibiyotik başladım dedi doktor dua edin bize nolur bian önce iyileşsinde evime gideyim diğer kuzularımı çok özledim 😔
Ah canım çok üzüldüm ya bir an önce sağlığına kavuşur inşallah bebiş

Uraz bebek büyüdü toparlanmistir canim.
Aslında pompa ile uğraşmaya gerek yok.
Emzirme sürelerini de azaltsan daha verimli içer.
meme de emme suresini önce 20 şer dakikaya düşür. Daha sonra da 10 dakika ya düşür.
Toplam da 20 dakikada doyar.
Memede cok kalınca emmiyorlqr zaten.
İlk 10 15 dakika dan sonra keyf yapmaya başlıyorlar.
Sen de biraz dinlenmiş olursun öyle.
Ayy öyle mi diyosun teyzesi biz emzirme komasına sokuyoruz resmen djdjdkk

Merhaba kızlar bende şükür Doğum yaptım 39+1 de 11:55 de 3.160 gr normal Doğumla aldım yavrumu elime. 6 saat sancı çektim zordu ama sonu güzel oldu şükür. 2 dikişim var. Sürekli emzirme 🤱 durumundayız. Hastanedeyiz şuan yarın taburcu oluruz inşeallah🤲🏻❤️. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yapacaklara da rabbim kolaylık versin🤲🏻

Ayy öyle mi diyosun teyzesi biz emzirme komasına sokuyoruz resmen djdjdkk
Çok normal canim.
İlk çocukta insan çok tedirgin oluyor. Doydu mu doymadı mi düşünmekten kafayı yiyorsun resmen. Ama 3 saate bir emzirmeyi dene.
Yazdığım gibi uygula.
Emzirdikten sonra oyala hemen verme.
Ağlarsa eşine ver.
Genelde baba da sakinliyorlar.

Merhaba kızlar bende şükür Doğum yaptım 39+1 de 11:55 de 3.160 gr normal Doğumla aldım yavrumu elime. 6 saat sancı çektim zordu ama sonu güzel oldu şükür. 2 dikişim var. Sürekli emzirme 🤱 durumundayız. Hastanedeyiz şuan yarın taburcu oluruz inşeallah🤲🏻❤️. Doğum yapanlara hayırlı olsun. Yapacaklara da rabbim kolaylık versin🤲🏻
Gözün aydın canım benim adı ne oldu kuzuşunnn hayırlı uğurlu olsunn

Back
X