2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ay maşllh nasıl geçti doğumun
Dulci de sende fırlartın sira bizde dua edin lütfen bizede

Gözün aydın olsun cnm sıra bende sancı çekiyorum şuanda geliyor bebek ins dua et

Hadi gözün aydın. Sende emzirme macerasına başladın

Bıgün randevum vrdı yarın tam 40hftalık oluyr? Nst de sancım çıkıyr ağrımda var zaten ama açılma parmak ucı kadar. İlk nst aşırı kasolmalı çıktığı için beğenmedi. Yarın yatış yağaşım dedi. Doğumu başlatlm. 2.normal çıktı nst ama bmce sancılarm çıkmadı. Alltan öuayenede çığlık attım resöen sem nasıl normal doğurdun dedi. Vicdansız drm sopa sokar gibi soktu elini zaten gergindim diyrm çarşmbe veya perşmbe glym yok pazart gel dedi. 40hf ken 3 günde oluyr normlde bi daha sorunca izne çıkıcm ddi. Artık nasip dua edin kızlar gelsin en güzel şeklde pamuğum

Hadi sende bi avazda doğur inşeallah en kısa sürede

Canım merhaba, alsem arkadaşım etiketlemiş şimdi gördüm. O da bugün anne oldu Ben tam 40 I çıkınca sünnet ettirdim ve hayatımda verdiğim en doğru karar. Lokal oldu ve çıktığında sinirlenmişti yaklaşık 45 dk içini çekerek ağladı. Durdu ağladı durdu ağladı. 1 saat sonra emsirrbilirsin dediler ve öyle sakinleşti. Bezin içinde iyileşti ki zaten dikiş dedikleri kıldan ince ip gibi bir şeydi. İlk başlarda pipisi şiş oluyor dikişi bile görmüyorsun. Bebek sadece ilk idrarında ağlıyor sonrasında aynı devam. Hatta biz şaşırdık kucağımıza alırken filan dikkat ettik ama bebişte ağlama filan olmadı. Sadece ameliyattan çıkınca ağladı o kadar. Sen bile şaşıracaksın İnan. Biz üroloğa yaptırdık eski usul. Bakımı da zaten kan filan olmuyor. Her zaman nasıl değiştiriyorsan öyle değiştiriyorsun. Bacoderm diye bir antibiyotik sürdük 1 hafta ve ben kantaron da döktüm. Doktor iyi olur dedi. Bu şekilde

İstanbul'daki tüm jinekologlar senden sorulur

Kızlarrr bende oğlumu kucağıma aldım çookk şükürr
16 martta sabah yatış verildi, açılmam vs. Hiç yoktu. 39+5 bu arada.
suniyle başlatalım açılman olursa devam ederiz çok canını acıtmadan kararında vericem sancı , en azından denemiş olursun normali dedi. 4 saat suni sancıyla açılma sadece 1 cm di .
İstersen sezeryana alalım dedi ve alındım. Epidural oldum. Masaya yatırdılar 2kişi ellerimi tuttu belimden iğne vurdular. (acımadı)
yavaş yavaş ayaklardan yukarı ısıncaksın dedi anestezi doktoru. Saniyeler içinde ısındı ve hissetmedim vücudumu. O kadar güzeldi ki korktuğum gibi olmadı. Doktorumla ebelerle sohbet ede ede oğlumu kucağıma aldım .o mis kokusunu aldım öptüm ameliyatta. Dünyanın en güzel kokusuydu bunların hepsi yarım saat sürdü eli hızlı canım doktorum odaya çıkardılar hemen. Uyuşukluk 3,4 saate geçmişti ilk ayağa kalkışım biraz zor oldu sadece sonrası iğneyle hafifleyen ağrılardı epidural düşünen varsa diye yazdım korkmayın

Ben doğurdum ama mahvoldum. Çok sancım var. sabah ameliyat sonrası ağrıdan dolayı beni bayıltın yoksa intihar edeceğim diye ağlıyordum kaç tane ağrı kesici iğne vuruldum bilmiyorum. en son çok kuvvetli bir iğne vurdular, iğnenin etkisinden bacağım uyuştu ama ağrılarım yine de geçmedi. Doğumdan önce de 3 saatlik uykuyla duruyorum. Gün içinde hiç uyumadım. şu saat oldu yine ağrıdan uyuyamadım. Acı eşiğim düşükmüş herhalde ve gaz da çıkartamadım. Yürüyorum ama asla gaz çıkmıyor, sadece geyirme şeklinde rahatlıyorum onu da doktor istemiyor.

bebeğe gelirsem eğer 3841 gram doğdu tosunum. Çok şükür sağlığı yerinde, hiçbir sıkıntısı yoK. Çok da güzel emiyor, kavradı daha ilk seferden. Sol meme ucum az biraz kanadı ama lansinoh sürüyorum her emzirme sonrası ve 2 saat arayla mutlaka emziriyoruM.

şimdilik durumlar böyle. Umarım sizlerin daha acısız ve ağrısız olur. Bana da dua edin de bir an evvel bu acılar geçsin.

Canım hayırlı olsun, Allah analı babalı büyütsün

Gözün aydın canım

Sezeryaniniz spinalmiydi yoksa genel mi bayilttilar ağrınız neden bu kadar çok oldu ki çok geçmiş olsun tez vakitte toparlarsınız inşallah bebeginizide Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün

Evet canım göğüs uçlarım ilk başta bi acıyor aldığında alışır inşallah bi haftaya
Bide emzirirken şu karın ağrısı var
Bi kaç gün oluyor karın ağrısı gaz sancısı sıcak şeyler tüket , kendini de sıcak tut geçiyor inşeallah bebeğin göbeğine bişey sürüyor musunuz bizim kızın ki 6 gün oldu düşmedi daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…