2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Kızlar normal doğum yapan annelere bir sorum olacak. İdrar yaparken aşırı yanma oluyor hala geçmedi. Sizlerinki de öyle mi acaba batikon ile pansuman yapıyorum sadece

Ayy uzun uzun yazmışsınız teşekkür ederim
Ya Çok zorlanıyorum şu an karar vermekte hormonlardan mı bilmiyorum
Mümkünse erkek ve doğal doğuma teşvik eden bir doktor ve tatlı bir hastane arıyorum
Ama bilgiler için teşekkür ederim göz önünde bulunduracağım

Kızlar normal doğum yapan annelere bir sorum olacak. İdrar yaparken aşırı yanma oluyor hala geçmedi. Sizlerinki de öyle mi acaba batikon ile pansuman yapıyorum sadece
Bende yanma değil de dikiş yerlerine değdiğinde sızlama oluyordu o da geçti doktor bana bi toz vermişti suya karıştırılıyor her tuvalette onu pamuğa döküp pansuman gibi kullanıyorum belki o işe yaramıştır belki de zamanla geçmiştir bilmiyorum

Ben de emzirmeyle gece gündüz uğraşıyorum anca girebildim. Hafif sarılığımız var. İsmini Elif Gülce koyduk kuzumun

İsmi neydi acaba tozun

Dogum saat 8 den sabah 3,5 a kadar sürdü. Başım dönüyor, yoruldum. Evde de 3 gün sancı cektim uykusuz girdim doguma. Yazıcam size kızlar, kafam yerine gelsin, sagolun dualarınız için.
Dulci canım gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün. Kendine gelince yazarsın

Gözünüz Aydın rabbim sağlıcakla büyüdüğünü görmenizi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…