2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizimki de hala düşmedi herhangi bişey sürmedim hiç

Doğum yapan herkesin gözü aydın sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzucuklar inşallah. Grupta doğum yapmayan kaç kişi kaldık yoksa sadece benmi varım :)

Yalnız değilsin bebeğim kapanışı beraber yaparız
40+1 den selamlar kızlar Hala doğuramadım Dün kontrolüm vardı hiçbir açıklık yok sancı yok yarın tekrar kontrolüm var.

Kızlar selam dün benim de kontrol vardı artık sancılarım başlamış nst de çıkıyor ama açılma 1 cm. 4 gün içinde doğmazsa dedi biz başlatalım doğumu.
Şu an gergin değilim ama sanki çiş kaçırır gibi su kaçırıyorum emin de olamadım. Bebek daha yukarıda gibi. Bekliyoruz işte.

9.gün dusmus bizim
Hicbisey surmedik doktor kontrol etti biraz parca kalmisti onu temizledi sonrada K vitamini ignesi yapmislardi

Sezeryaniniz spinalmiydi yoksa genel mi bayilttilar ağrınız neden bu kadar çok oldu ki çok geçmiş olsun tez vakitte toparlarsınız inşallah bebeginizide Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün
Spinal oldum, rahmim biraz kanamaya müsaitmiş öyle dedi ve sonradan çektiğim acı normal doğum sancısıymış bugün söyledi

Benimde sütüm yetmiyor ya. Mama veriyorum günde kac defa mama veriyorsunuz siz
bir düzenim yok .davranışına göre ayarlıyorum. emsin diye meme veriyorum.ama acıkıyo sinirleniyo. sanırım. memeyle ona yetemeyecrğim.çok üzgünüm. uyuyamıyor.şimdi mama verdim mesela uyudu.

Spinal oldum, rahmim biraz kanamaya müsaitmiş öyle dedi ve sonradan çektiğim acı normal doğum sancısıymış bugün söyledi
Hadi ya geçmiş olsun zor olmuş baya o zaman normal doğum yapmış gibide olmuşsun inşallah hemen toparlarsın

Benim eben emzirirken diyetin zararlı olduğunu söyledi.
Benim doğum öncesi kiloma gelmeme 4 kilom kaldı.
Diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemeye pek vaktim olmuyor.
Doğumdan bu yana 10 kilo gitti.
Benim 6kilo gitti maşallah canım formülü nedir
Kızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Yogun bakımda biraz oksijen takviyesi için dua edin.
Kendime gelince yazıcam.
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün sağlıkla kalın.. detayları anlatırsın neden zor oksijen 2saat benim kizada verildi daha iyi oluyorlar

Gozün aydin canim nasil gecti dogum ?
Adi ne oldu bebisin ? Geldi gelecek derken yine zamanini doldurdu bebisler

Dogum saat 8 den sabah 3,5 a kadar sürdü. Başım dönüyor, yoruldum. Evde de 3 gün sancı cektim uykusuz girdim doguma. Yazıcam size kızlar, kafam yerine gelsin, sagolun dualarınız için.
Gözün aydin canim , ayrica gecmis olsun. Cok sukur bunuda atlattin. Biraz dinlen hepsini unutacaksin insallah

Benim 6kilo gitti maşallah canım formülü nedir

Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün sağlıkla kalın.. detayları anlatırsın neden zor oksijen 2saat benim kizada verildi daha iyi oluyorlar
Formülüm iki çocuk olması canim.
İnan büyüğü kıskanmasın diye kosturmaktan tükendim.
Sadece doymak için yemek yiyorum.
Onuda genelde çiğnemeden yutuyorum.
Benim küçük kiz cok kucak istiyor.

Gozün aydin canim , masallah tosuna gaz sancisi cok kotuymus. Ben ilk bu dogumda hastanedeyken cektim . Zaten rahim agrisi vardi birde gaz sancisi eklenince mafolmustum 2.gece . Insallah sende hemen gecer , ilac iste olmazsa . Tuvalete cikmak icin surup verdiler bana o zaman rahatladim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…