Sağol canımGözün aydın canım
Yalnız değilsin bebeğim kapanışı beraber yaparızDoğum yapan herkesin gözü aydın sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzucuklar inşallah. Grupta doğum yapmayan kaç kişi kaldık yoksa sadece benmi varım :)
Bizimki de hala düşmedi herhangi bişey sürmedim hiçBi kaç gün oluyor karın ağrısı gaz sancısı sıcak şeyler tüket , kendini de sıcak tut geçiyor inşeallahbebeğin göbeğine bişey sürüyor musunuz bizim kızın ki 6 gün oldu düşmedi daha
Doğum yapan herkesin gözü aydın sağlıkla sıhhatle büyüsün kuzucuklar inşallah. Grupta doğum yapmayan kaç kişi kaldık yoksa sadece benmi varım :)
40+1 den selamlar kızlar Hala doğuramadımYalnız değilsin bebeğim kapanışı beraber yaparız
Hay maşallah benim ilk gebeliğim gibisin40+1 den selamlar kızlar Hala doğuramadımDün kontrolüm vardı hiçbir açıklık yok sancı yok yarın tekrar kontrolüm var.
9.gün dusmus bizimBi kaç gün oluyor karın ağrısı gaz sancısı sıcak şeyler tüket , kendini de sıcak tut geçiyor inşeallahbebeğin göbeğine bişey sürüyor musunuz bizim kızın ki 6 gün oldu düşmedi daha
Spinal oldum, rahmim biraz kanamaya müsaitmiş öyle dedi ve sonradan çektiğim acı normal doğum sancısıymış bugün söylediSezeryaniniz spinalmiydi yoksa genel mi bayilttilar ağrınız neden bu kadar çok oldu ki çok geçmiş olsun tez vakitte toparlarsınız inşallah bebeginizide Allah bağışlasın sağlıkla büyüsün
bir düzenim yok .davranışına göre ayarlıyorum. emsin diye meme veriyorum.ama acıkıyoBenimde sütüm yetmiyor ya. Mama veriyorum günde kac defa mama veriyorsunuz siz
Suniyle mi olmuştu ilki?Hay maşallah benim ilk gebeliğim gibisinsancı açıklık nişan su olmadan iki hamilelik geçirdim, yanayım mı sevineyim mi bilemedim
Hayır suni denemesi bile olamadı. Nst'de kızımın kalp atışları çok yavaşlamıştı, 3 defa tekrar edildi aynı olunca acil sezaryene alınmıştım.Suniyle mi olmuştu ilki?
Hadi ya geçmiş olsun zor olmuş baya o zaman normal doğum yapmış gibide olmuşsun inşallah hemen toparlarsınSpinal oldum, rahmim biraz kanamaya müsaitmiş öyle dedi ve sonradan çektiğim acı normal doğum sancısıymış bugün söyledi
Benim 6kilo gitti maşallah canım formülü nedirBenim eben emzirirken diyetin zararlı olduğunu söyledi.
Benim doğum öncesi kiloma gelmeme 4 kilom kaldı.
Diyet yapmıyorum ama abur cubur da yemeye pek vaktim olmuyor.
Doğumdan bu yana 10 kilo gitti.
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün sağlıkla kalın.. detayları anlatırsın neden zor oksijen 2saat benim kizada verildi daha iyi oluyorlarKızlar bebek az önce dogdu, biraz zor bir normal dogumdu.
Yogun bakımda biraz oksijen takviyesi için dua edin.
Kendime gelince yazıcam.
Gozün aydin canimKızlar hepinizi etiketleyemedim şükür ikimizde iyiyiz
Yavrum saat 19:00da geldi kucağımıza
Normal doğum olarakçok güzel kokusu var
Rabbim doğurmayan annelerimiz yardımcısı olsunHepiniz hayırlı ve sağlıkla alın kucağınıza
Gözün aydin canim , ayrica gecmis olsun. Cok sukur bunuda atlattin. Biraz dinlen hepsini unutacaksin insallahDogum saat 8 den sabah 3,5 a kadar sürdü. Başım dönüyor, yoruldum. Evde de 3 gün sancı cektim uykusuz girdim doguma. Yazıcam size kızlar, kafam yerine gelsin, sagolun dualarınız için.
Formülüm iki çocuk olması canim.Benim 6kilo gitti maşallah canım formülü nedir
Hayırlı uğurlu olsun analı babalı büyüsün sağlıkla kalın.. detayları anlatırsın neden zor oksijen 2saat benim kizada verildi daha iyi oluyorlar
Gozün aydin canim , masallah tosunaBen doğurdum ama mahvoldum. Çok sancım var. sabah ameliyat sonrası ağrıdan dolayı beni bayıltın yoksa intihar edeceğim diye ağlıyordumkaç tane ağrı kesici iğne vuruldum bilmiyorum. en son çok kuvvetli bir iğne vurdular, iğnenin etkisinden bacağım uyuştu ama ağrılarım yine de geçmedi. Doğumdan önce de 3 saatlik uykuyla duruyorum. Gün içinde hiç uyumadım. şu saat oldu yine ağrıdan uyuyamadım. Acı eşiğim düşükmüş herhalde ve gaz da çıkartamadım. Yürüyorum ama asla gaz çıkmıyor, sadece geyirme şeklinde rahatlıyorum onu da doktor istemiyor.
bebeğe gelirsem eğer 3841 gram doğdu tosunum. Çok şükür sağlığı yerinde, hiçbir sıkıntısı yoK. Çok da güzel emiyor, kavradı daha ilk seferden. Sol meme ucum az biraz kanadı ama lansinoh sürüyorum her emzirme sonrası ve 2 saat arayla mutlaka emziriyoruM.
şimdilik durumlar böyle. Umarım sizlerin daha acısız ve ağrısız olur. Bana da dua edin de bir an evvel bu acılar geçsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?