2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım dikişlerin ödemi geçince hemoroid de küçülüyor yavaş yavas. Çok şükür sağ salim kavusmussun
İnşllh cnm ya bu seferki çok zorluyr krem aldırdım sıcak banyoya otryrm inşllh iner başka yapılck vat mı acaba bilmyrm. Zeytinyağı iyi geliyrmuş onu da deniyrm bakalım

Güzel anneler nasil gidiyor? Biz süt savaşlarından haşat olduk giremedim foruma hiç sütümün gelmesi sürekli emzirmeme sağmama masaj yapmama rağmen 12 gün sürdu sonra cozuldu çok şükür. Tam umudumu kaybetmistim insanliktan ciktim derken çoğalmaya başladı. Sutu gelmeyen az olan varsa dirensin Bişey sormak istiyorum biz hala 2 saate bir alarm kuruyoruz emziriyorum gece gündüz bu sekilde. Ne zamana kadar bu saatli emzirme devam ediyor? Sadece aglayinca emme moduna gecelim istiyorum uykudan uyandırmak zor oluyor. Siz nasil yaptınız?

kızın ne tepki verdi kardeşine nasık davranıyor
Benimsedi . onu baya hazırlamıştı m ama çok kıskandı huysuzluğa ve bana sardi. Şimdi annemde onşrın evi parkla dip dibe dikşlerim biraz toprlasn pzrt alcm inşllh. Akşamlrı getiriyrlar sonra tekrar gidiyr.alışkın bizimkilere allahtan. Senin ki ne yaptı cnm? Sizin baaya oldu mşllh düzen oturtmuşsndur

Ben ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum.
Kilo alımı iyi elhamdülillah

İnşllh cnm ya bu seferki çok zorluyr krem aldırdım sıcak banyoya otryrm inşllh iner başka yapılck vat mı acaba bilmyrm. Zeytinyağı iyi geliyrmuş onu da deniyrm bakalım
Bn hicbisey yapmadım canım hiç bilmiyirum .ama şuan elime bile gelmiyor tamamen içeri girmiş .inşallah senin de düzelir böyle

Canım bu çocuktan çocuğa değişiyor galiba .kızımda uyandiramazdik. Bu da ilk 4-5 gün falan alarm kurduk ama baktık zaten alarmdan önce kalkıyor .kilo alımı da iyi olunca 10 günden sonra hiç alarm kurmadım .en fazla bir iki kez 3-3.5 saatte bir uyandı gerisi hep alarm kurmuş gbi 2-2.5 saat. Bnce bı dene mesela 3 saat sonraya kur bakalım kendisi uyanicak mi

Hanımlar merhaba
Bi şey danışmak istiyorum size.
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
Alınması gerçekten gerekli mi yoksa olmasa da olur mu?

Kızlarr bebeğinin boynu pişik olan var mı oraya doğal içerikli ne kullanabiliriz? Aslında kilolu bi bebek de değil ama boynunun arası havasızlıktan kızarmış baya yara gibi

Hanımlar merhaba
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
Ben normal doğum yaptım .lohusa pedleri çok kalın kesinlikle kullanmadım .depend kesinlikle tavsiye ederim .ilk paketi bitirdikten sonra kanamam çok olmamasına rağmen ikinciyi aldım .sırf rahat oturup kalkayim uyurken rahat olayım diye .

Kızlarr bebeğinin boynu pişik olan var mı oraya doğal içerikli ne kullanabiliriz? Aslında kilolu bi bebek de değil ama boynunun arası havasızlıktan kızarmış baya yara gibi
Canım bn olsam her gün yikardim hatta gündüzde biynununaltini sadece ılık suyla yikardim .ve sonra sarı hametan surerdim . Diğer pişik kremlerinin kıvamı çok koyu oluyor . Ama en iyi ilaç yıkamak

Hanımlar merhaba
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
Kesınlıkle gerekli ben ıkıncı paketı kullandım camasıra gecmeye kendımı hazır hıssetmedıgmden dıkıs yerıme denk gelır fılan dıye hem cok pratık kendını cok rahat hıssedıyosn ıyıkı almışım dedım

doğum yaptığından beri ordamı kalıyor benimki benden ayrı kalmaz hatta doğum yapana kadar kimsede durmazdı yeni yeni duruyor annemlerde falan o da kuzeni vs varsa yanına arkadaş çocuk. ilk 2-3 gün afalladı sonra zarar verme eğilimi oldu şu 1 haftadır daha iyi alıştı o da zamanla daha da alışacak

Hanımlar merhaba
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
kesinlikle büyük rahatlık. hele ilk günler oturup kalkarken uyurken rahat uyuyor insan. bende 2 paket kullandım daha sonra normal pede geçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…