İnşllh cnm ya bu seferki çok zorluyr krem aldırdım sıcak banyoya otryrm inşllh iner başka yapılck vat mı acaba bilmyrm. Zeytinyağı iyi geliyrmuş onu da deniyrm bakalımCanım dikişlerin ödemi geçince hemoroid de küçülüyor yavaş yavas. Çok şükür sağ salim kavusmussun
Kuzucum yoldayızz şimdii 3 te alcaklardııı
Ben uyurken tırnak makasiyla kesiyorum vallaZaten tırnaklar ilk zamanlar ince olduğu için çok kopuyor kırılıyor.Ama kesmek çok zor oluyor sabit durmadiklari icin minnaklar.
Zahrada hayirlisi olsun sunnet mi oluyir bebiş maşallahKuzucum yoldayızz şimdii 3 te alcaklardııı
kızın ne tepki verdi kardeşine nasık davranıyorSağolasın cnm. Allahtan dr tecrübeliydi çok kan kaybettim hemn kan taktı vs. Doğımhanede yardımcı oldu. Atarlı. Ama merhametliydi.
Benimsedi . onu baya hazırlamıştı m ama çok kıskandı huysuzluğa ve bana sardi. Şimdi annemde onşrın evi parkla dip dibe dikşlerim biraz toprlasn pzrt alcm inşllh. Akşamlrı getiriyrlar sonra tekrar gidiyr.alışkın bizimkilere allahtan. Senin ki ne yaptı cnm? Sizin baaya oldu mşllh düzen oturtmuşsndurkızın ne tepki verdi kardeşine nasık davranıyor
Bende mecburen öyle yaparım.Ben uyurken tırnak makasiyla kesiyorum valla
Ben ne zaman uyanirsa o zaman emziriyorum.Güzel anneler nasil gidiyor? Biz süt savaşlarından haşat olduk giremedim foruma hiçsütümün gelmesi sürekli emzirmeme sağmama masaj yapmama rağmen 12 gün sürdu sonra cozuldu çok şükür. Tam umudumu kaybetmistim insanliktan ciktim derken çoğalmaya başladı. Sutu gelmeyen az olan varsa dirensin Bişey sormak istiyorum biz hala 2 saate bir alarm kuruyoruz emziriyorum gece gündüz bu sekilde. Ne zamana kadar bu saatli emzirme devam ediyor? Sadece aglayinca emme moduna gecelim istiyorum uykudan uyandırmak zor oluyor. Siz nasil yaptınız?
Bn hicbisey yapmadım canım hiç bilmiyirum .ama şuan elime bile gelmiyor tamamen içeri girmiş .inşallah senin de düzelir böyleİnşllh cnm ya bu seferki çok zorluyr krem aldırdım sıcak banyoya otryrm inşllh iner başka yapılck vat mı acaba bilmyrm. Zeytinyağı iyi geliyrmuş onu da deniyrm bakalım
Şimdiye olmuştur herhaldeKuzucum yoldayızz şimdii 3 te alcaklardııı
Canım bu çocuktan çocuğa değişiyor galiba .kızımda uyandiramazdik. Bu da ilk 4-5 gün falan alarm kurduk ama baktık zaten alarmdan önce kalkıyor .kilo alımı da iyi olunca 10 günden sonra hiç alarm kurmadım .en fazla bir iki kez 3-3.5 saatte bir uyandı gerisi hep alarm kurmuş gbi 2-2.5 saat. Bnce bı dene mesela 3 saat sonraya kur bakalım kendisi uyanicak miGüzel anneler nasil gidiyor? Biz süt savaşlarından haşat olduk giremedim foruma hiçsütümün gelmesi sürekli emzirmeme sağmama masaj yapmama rağmen 12 gün sürdu sonra cozuldu çok şükür. Tam umudumu kaybetmistim insanliktan ciktim derken çoğalmaya başladı. Sutu gelmeyen az olan varsa dirensin Bişey sormak istiyorum biz hala 2 saate bir alarm kuruyoruz emziriyorum gece gündüz bu sekilde. Ne zamana kadar bu saatli emzirme devam ediyor? Sadece aglayinca emme moduna gecelim istiyorum uykudan uyandırmak zor oluyor. Siz nasil yaptınız?
Amiiin inşallah, ama kesinlikle lokal yaptır anesteziyiYaa uzun uzun anlatmışsın çok sağol canım benim ctesi başımıza neler gelecek bakalım inşallah böyle kolaycacık atlatırızzz
Ben normal doğum yaptım .lohusa pedleri çok kalın kesinlikle kullanmadım .depend kesinlikle tavsiye ederim .ilk paketi bitirdikten sonra kanamam çok olmamasına rağmen ikinciyi aldım .sırf rahat oturup kalkayim uyurken rahat olayım diye .Hanımlar merhaba
Bi şey danışmak istiyorum size.
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
Alınması gerçekten gerekli mi yoksa olmasa da olur mu?
Canım bn olsam her gün yikardim hatta gündüzde biynununaltini sadece ılık suyla yikardim .ve sonra sarı hametan surerdim . Diğer pişik kremlerinin kıvamı çok koyu oluyor . Ama en iyi ilaç yıkamakKızlarr bebeğinin boynu pişik olan var mı oraya doğal içerikli ne kullanabiliriz? Aslında kilolu bi bebek de değil ama boynunun arası havasızlıktan kızarmış baya yara gibi
Kesınlıkle gerekli ben ıkıncı paketı kullandım camasıra gecmeye kendımı hazır hıssetmedıgmden dıkıs yerıme denk gelır fılan dıye hem cok pratık kendını cok rahat hıssedıyosn ıyıkı almışım dedımHanımlar merhaba
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
doğum yaptığından beri ordamı kalıyorBenimsedi . onu baya hazırlamıştı m ama çok kıskandı huysuzluğa ve bana sardi. Şimdi annemde onşrın evi parkla dip dibe dikşlerim biraz toprlasn pzrt alcm inşllh. Akşamlrı getiriyrlar sonra tekrar gidiyr.alışkın bizimkilere allahtan. Senin ki ne yaptı cnm? Sizin baaya oldu mşllh düzen oturtmuşsndur
kesinlikle büyük rahatlık. hele ilk günler oturup kalkarken uyurken rahat uyuyor insan. bende 2 paket kullandım daha sonra normal pede geçtimHanımlar merhaba
Depend kullanan oldu mu?
Normal veya sezeryanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?