2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya kizlar sizin bebeler de emmeye başlar başlamaz altina yapmaya başlıyor mu? Benim kız çok yapıyor normal mi? Sanki içtiği süt olduğu gibi kaka olarak çıkıyor

Bizimki de mama içerken yapıyor.Dr.a gidince soracaktım unuttum.
bunun sebebini tuvalet iletişimi kitabında okumuştum. mide dolduğu zaman bağırsaklara uyarı gidermiş orayı boşalt diye. o yüzden doyunca hemen boşaltma ihtiyacı olurmuş bebeklerde

Ya kizlar sizin bebeler de emmeye başlar başlamaz altina yapmaya başlıyor mu? Benim kız çok yapıyor normal mi? Sanki içtiği süt olduğu gibi kaka olarak çıkıyor
Aynen emerken hem rahat gaz çıkarıyor hem efsane kaka yapıyor
Üstten alıp alttan çıkarıyor

Kızlar kilolar ne durumda bende hiç anlamlı eksilme yok bi 20 kilo vermem lazım Bayramdan sonra besmele çekip başlayım diyorum varmı bana eşlik edecek kader arkadaşı :)
Ben dikkat etmeye başladım. Oruçlu olunca ister istemez bozduğum oluyor ama hiç yokdan iyi. Ramazandan sonra leslie yapmak istiyorum ama mumkun olurmu bilmiyorum. Emen bebekle yuruyus olmaz cünkü. Ama artımiz su günde 600 cal emzirdigimiz icin gidiyor. Luzumsuz karbonhidrat almazsak saglikli beslenirsek guzel kilo verilebilir diye dusunuyorum

E bebekte sahur firsati diye şöyle bir şey var internetten 250’ye al magazada 350 etsin gibilerinden ama saat 10:00’a kadar sahur firsati
Bide sadece biberon mamalarinda gecersizmis

Eklentiler

• 2900C199-9BB2-4713-A6FE-3274CEF421EA.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 49
Benim oğlan bugün sabah 6’dan beri yarım saatte bir uyanıp emiyor. Çıldırıcam. Emiyor, uyuyor en fazla yarım saat. tekrar uyanıp ağlıyor emiyor Tekrar uyuyor.

Benim oğlan bugün sabah 6’dan beri yarım saatte bir uyanıp emiyor. Çıldırıcam. Emiyor, uyuyor en fazla yarım saat. tekrar uyanıp ağlıyor emiyor Tekrar uyuyor.
Benımde aynısı bende 37. Gundeyım dogumlar yakın durumlar aynı olunca dıkkatımi cektı demek donemsel bırsey

Kizlar LCW uygulamasinda 250 ye 50 çıkan var mı ? Kullanmicaksa bana lazım da

Aynı durum bende de var hatta omzumda uyuyor şuan sürekli bir ikinma halinde gaz damlasını kendim degistiriyorum eşim alicak birazdan
Emzir uyu yarim saat tekrar 1 saat ara derken akşam oluyor inan ki
Gece 3 saat uyuyor en fazla 1 de 4 de sonra sabah 7 öyle gidiyor rutin

Kizlar ilk relactaz kullandık çok az iyi geldi sab simplex gaz çıkartmadı zorlanıyor şimdi bio gaia deniycez deneyen var mi

Bu arada NBL probiyotik drop kullanmaya da devam ediyorum

Eklentiler

• IMG_20220426_123806.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 43
Bebek arabasını koy dışarıya çıkın.
Temiz havada hem sen rahat edersin hem bebek uyur

Aynı ben :) rüyamda beslemiş, sütümü bir sonraki beslenmeye sağmış gibi görüyorum bir uyanıyorum daha başlamamışım bile :) herhalde bebişler büyüyüp 4-5 saat kesintisiz uyumaya başlayana kadar böyle gidecek.

Benımde aynısı bende 37. Gundeyım dogumlar yakın durumlar aynı olunca dıkkatımi cektı demek donemsel bırsey
İnşallah dönemseldir ve çabuk geçer
bizim de gece 3-3.30 sabah 6-7 arası rutin. 3-3.30 arası uyanıp emiyor, bir daha 4.30’dan sonra mıkır mıkır başlıyor. 6’da ıkınmalar ağlamalar 7’ye kadar kaka yapıyor. sonrası emzir yatır emzir yatır tüm gün
Büyüme atagi dir. Bolbol emzir
Ay valla bilmiyorum. Atak için 40. Haftada doğduğunu varsayıp öyle heaaplayın yazmışlar bi yerde. Buna göre daha 2 haftası var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…