Belli bi saati olmamakla birlikte bizim de sabahları böyle genelde. Nili bi kaldırıyorum esnemekten ağzı yırtılacak ama yine de uyumuyor o zaman uykusuzluktan ağladığını anlıyorum mesela. Gazı da sanki 3 gün de bir varmış gibi. 2 gün iyi 3. Gün başlıyor gibi.Kızlar lütfen beni aydınlatın bilgi verin şaşırdım kaldım
Kızım bütün gün emiyor emiyor uyumuyor emiyor uyuyor hemen uyanıyor vs
Akşam oluyor memeyi alıyor çekiyor ağzında pat bırakıyor ağlıyor ağlıyor
Sütü sagiyorum acaba aç gelmiyor mu ondan mı diyorum 30 CC geliyor hemn kısa sürede biberonla içiyor
Ama memeye gelince bu şekilde ama tüm gün değil akşam üzeri
Buna tamamen katılıyorum. Eşim içerde uyuyo ertesi gün kalkıp işe gidiyor ben sabaha kadar baygın baygın bebekle ilgileniyorum. Kendimi çok kötü hissetmeye başladım. Annem de gidiyor yarın. Kayınvalidem annem kadar etkili olamayacak. Ne yapacağım bilmiyorum.Vitamin hergün 1 taneden fazla mi içiyorsunuz bende alıyım çok pahalı geldi almamıştım humana çayları içiyordum
Dulciana arada komposto içiyorum ama daha sık yapayım tamam
İshal gibi yapıyor benim kız 2 günde bir
Gündüz bütün gün uyumuyo çıldırıyorum resmen işlerimi etrafa bakarken koşarak yapıyorum sonra ağlıyor bir saat emzir emzik gibi hissediyorum kendimi babasına gelince susuyur vs
Birde şu benzeme benzetme salaklıklari var komşular binadan çıkarken gördü bir bakalım bebeğe üzülme olur mu ama tıpkı babası bu
Erkek tarafı zaten tamamen bizim taraf demeler yahu ben sadece taşıyıcı mıyım ayıptır ya benzemez de huyu benzer illa alır birşeyler anneyim ben
Bak baba çalışıyor gece uyuyor ben tüm gece gündüz sarhoş gibi yaşıyorum
Aynısı benimkinde de var canımCanım damlanın hangisini sabah hangisini akşam nasıl kullanıyorsun yazar mısın
İkinma memede çekip çekip bırakma aglama beni öyle yordu ki bugün kaç gündür olmuyordu bugün geri döndü sanki sevmiyor beni diye üzülüyorum resmen elimde değil bag kuraniyorum sanki
Ahahah benimki de eşime benziyormuşVitamin hergün 1 taneden fazla mi içiyorsunuz bende alıyım çok pahalı geldi almamıştım humana çayları içiyordum
Gündüz bütün gün uyumuyo çıldırıyorum resmen işlerimi etrafa bakarken koşarak yapıyorum sonra ağlıyor bir saat emzir emzik gibi hissediyorum kendimi babasına gelince susuyur vs
Birde şu benzeme benzetme salaklıklari var komşular binadan çıkarken gördü bir bakalım bebeğe üzülme olur mu ama tıpkı babası bu
Erkek tarafı zaten tamamen bizim taraf demeler yahu ben sadece taşıyıcı mıyım ayıptır ya benzemez de huyu benzer illa alır birşeyler anneyim ben
Ben de bugün öyle yaptım. Süt yoktu mama verdim. Sabah 6’dan beri emdi uyudu yine 10 dkda bir. Dayanamadım artık. mamayı içince derin uykuya daldı. Sanırım benimki doymuyor emmekle.Kızlar kızım gece emiyor sabah emiyor sonra saat 9 başlıyor memeyle kavgaya sagdigim sütü biberon ile veriyorum susuyor bu ne demek şimdi
Memeyle kavga ettiğinde uykusu var diye düşünüyorum. Alıyorum kucagıma ninni söyleyip sürekli geziniyorum. Uyursa şanslıyım, uyumazsa tüm gün aglama, huysuzluk oluyor. Derin uykusu yok, sürekli mıkır mıkır, uyanıyor ama doymamakla ilgili oldugunu düşünmüyorum. Bebekler gaz olunca da memede vakit gecirmek istiyomuş, rahat ediyomuş. 2 gündür kaka yok, onun da sıkıntısı oluyor. Bu gaz, kaka en büyük sıkıntıları.Kızlar kızım gece emiyor sabah emiyor sonra saat 9 başlıyor memeyle kavgaya sagdigim sütü biberon ile veriyorum susuyor bu ne demek şimdi
Canım ıkınma 2 günde bir kaka birt birt gaz alttan ağızdan o tamam.. memeye geliyor emiyor ucunu çek bırak yapıyor ağlıyor kıpkırmızı oluyor.Biberona ısıt içiyor hepsini üstüne az daha ağlayıp uyuyor. Normal mi bu meme yerine biberonla içerken içiyorMemeyle kavga ettiğinde uykusu var diye düşünüyorum. Alıyorum kucagıma ninni söyleyip sürekli geziniyorum. Uyursa şanslıyım, uyumazsa tüm gün aglama, huysuzluk oluyor. Derin uykusu yok, sürekli mıkır mıkır, uyanıyor ama doymamakla ilgili oldugunu düşünmüyorum. Bebekler gaz olunca da memede vakit gecirmek istiyomuş, rahat ediyomuş. 2 gündür kaka yok, onun da sıkıntısı oluyor. Bu gaz, kaka en büyük sıkıntıları.
Bende öyle düşünüyordum ama lansinoh aldım tekli 30cc çıkıyor bazen daha fazlası 40 neyse ağlayınca onları ısıtıp veriyorum biberonla.onun dışında mochi aldım emerken diğerine taktım 20 30 her seferinde ona da çıktı dolaba koydum.Bence süt olmasa hiç olmazdı.Bag kuramiyorum sanırımBen de bugün öyle yaptım. Süt yoktu mama verdim. Sabah 6’dan beri emdi uyudu yine 10 dkda bir. Dayanamadım artık. mamayı içince derin uykuya daldı. Sanırım benimki doymuyor emmekle.
Kuzum 40 gun filan yetecek galiba eczaneden 220 tl ye almistim ama gunde 4 de icilebilir sutler bi sökülsün de napalim mecburenVitamin hergün 1 taneden fazla mi içiyorsunuz bende alıyım çok pahalı geldi almamıştım humana çayları içiyordum
Kuzum 40 gun filan yetecek galiba eczaneden 220 tl ye almistim ama gunde 4 de icilebilir sutler bi sökülsün de napalim mecburen
Bende birkaç gündür kullanıyorum göğüslerim biraz daha şişkin geliyor gözüme şuan hala süt yetmiyor oğluma ama kullanmaya devam edeceğim bunu
Öyle düşünme bağ kuramıyorum filan diye. Modunu düşürme daha da. Emerken yoruluyorlar Çabuk. biberon hızlı olunca kolaylarına geliyor. benim oğlan da bak 1 saat emdi saat 2 buçuk gibi memeden ayrıldı, saat 3 buçukta gene çıldırasıya ağlayarak uyandı. Şu an emiyorBende öyle düşünüyordum ama lansinoh aldım tekli 30cc çıkıyor bazen daha fazlası 40 neyse ağlayınca onları ısıtıp veriyorum biberonla.onun dışında mochi aldım emerken diğerine taktım 20 30 her seferinde ona da çıktı dolaba koydum.Bence süt olmasa hiç olmazdı.Bag kuramiyorum sanırım
Canım ben kullanıyorum iki gündür gerçekten fark var ben şimdilik çok memnunum. Al bence. Ben Trendyoldan indirimli 184 tl ye aldım geçen hafta
Tamam canım 207 TL idi aldım kargo içinde.gunde kaç tane içiyorsun?Canım ben kullanıyorum iki gündür gerçekten fark var ben şimdilik çok memnunum. Al bence. Ben Trendyoldan indirimli 184 tl ye aldım geçen hafta
Tamam canım elimde değil ama dikkat edeceğim ben böyle değildim ama hamilelik de böyle oldum ve şimdi de depresyon belirtileri yaşıyorumÖyle düşünme bağ kuramıyorum filan diye. Modunu düşürme daha da. Emerken yoruluyorlar Çabuk. biberon hızlı olunca kolaylarına geliyor. benim oğlan da bak 1 saat emdi saat 2 buçuk gibi memeden ayrıldı, saat 3 buçukta gene çıldırasıya ağlayarak uyandı. Şu an emiyoro uyuduğu 1 saatte de net uyumadı. Hep mıkır mıkır uyandı uyudu.
Ben 6 tane ile başladım öyle yazıyordu baya araştırdım,, sütün çok olursa azaltabilirsin zamanla. İnşallah ikimize de faydalı olur ve devam ederTamam canım 207 TL idi aldım kargo içinde.gunde kaç tane içiyorsun?
Yazdığın için teşekkür ederim
Vitamini içicem elektrikli pompa aldım sağmak zor geldi süt arttirmak için yapıyorum birde arada deli gibi ağlayınca biberona koyuyorum günde bir sefer iciriyorum hem bir kere biberonla icebilsin diyorum kestim zaten formül mamayıBen 6 tane ile başladım öyle yazıyordu baya araştırdım,, sütün çok olursa azaltabilirsin zamanla. İnşallah ikimize de faydalı olur ve devam eder
Canım 4 günden fazla kaka yapamazsa fitili koyun dedi doktor bende pek fitil taraftarı değilimBu gaz ilaçları kaka yapmaya yardımcı oluyor mu? Masaj vs kaka yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?