Bu gaz ilaçları kaka yapmaya yardımcı oluyor mu? Masaj vs kaka yok
Sütün biriksin diye pompa kullanmasan mı artık?Vitamini içicem elektrikli pompa aldım sağmak zor geldi süt arttirmak için yapıyorum birde arada deli gibi ağlayınca biberona koyuyorum günde bir sefer iciriyorum hem bir kere biberonla icebilsin diyorum kestim zaten formül mamayı
Az önce yine biberonla içti sustu sonra yine çıldırdı ağladı şimdi üzerine emiyor
Mochi aldım ikinci el gardırop dan bir deniyim diye kaynattim denedim çok kolay geldi emzirme esnasında diğer göğüs e takıyorum
Diğerini emzirirken 30 CC çıkıyor aynı anda yapmak kolay
Akşamları catliycak gibi ağlıyor iki kişi susturamiyoruz ancak süt olunca ısıtıp veriyorum yoksa formül mama vericezSütün biriksin diye pompa kullanmasan mı artık?
Şub simplex veriyorum hiç etki yok biz bıraksak yapamaz zeytinyağı sürüyoruz açıp altını bekliyorumBence evet. Subsimplex verdikten sonra püskürtüyor benimki. Nurse harvey de aynı damla.
Benim kız da felaket ağlıyor gazdan dolayı, süt tutturmak işkence oluyor kılıktan kılığa giriyorum resmen seni anlıyorum. Göğsünü neden tutmuyor,,ya da tutmadığı saatler hep aynı mi? Gece mesela uykuda oluyorlar farkında değiller iyice emzirAkşamları catliycak gibi ağlıyor iki kişi susturamiyoruz ancak süt olunca ısıtıp veriyorum yoksa formül mama vericez
Hiç verme diren ağlasin mi diyorsun
Gece emiyor sabah öğlen hepsinde gayret ediyorum emiyor bu akşam düşün yürüyüşe bile gittik iyi gelsin diye yok memeyi ağzına almıyor bağırıyor resmen ağlıyor alsa cek birak yapıyor meme başını sonra biberonla içiyor az susuyor ağlamaya devam ediyorsa bile daha az oluyor yıkadım yatıyor suan çok şükür kendimi unuttum artık bağ kuramiyorum diye kendimi sucluyorum hiç yoktan iyi olarak tek yaptığım mama kestim de kendi sütümu veriyorumBenim kız da felaket ağlıyor gazdan dolayı, süt tutturmak işkence oluyor kılıktan kılığa giriyorum resmen seni anlıyorum. Göğsünü neden tutmuyor,,ya da tutmadığı saatler hep aynı mi? Gece mesela uykuda oluyorlar farkında değiller iyice emzir
Sakin olunca her şey zamanla yoluna giriyor bence, sen meme vermede ısrarcı ol biberon yerine. Sakinleştir önce bebeği duş aldır her gün bi rutin olussunGece emiyor sabah öğlen hepsinde gayret ediyorum emiyor bu akşam düşün yürüyüşe bile gittik iyi gelsin diye yok memeyi ağzına almıyor bağırıyor resmen ağlıyor alsa cek birak yapıyor meme başını sonra biberonla içiyor az susuyor ağlamaya devam ediyorsa bile daha az oluyor yıkadım yatıyor suan çok şükür kendimi unuttum artık bağ kuramiyorum diye kendimi sucluyorum hiç yoktan iyi olarak tek yaptığım mama kestim de kendi sütümu veriyorum
Şimdi vitamin alıyorum son olarak belki az geliyor ondan yapıyor diyerek onuda deniycem amacım sadece memeden emsin biberon falan çok zorda kalinca ne biliyim ben dışarı giderim de vs vs
Canım benim bestlak mesela solgardan daha etkili ben ikisini bir kullanıyorum çok memnunum
Canim bende vitamini senden duydum inan ki sağol aldım kargo bekliyorumCanım benim bestlak mesela solgardan daha etkili ben ikisini bir kullanıyorum çok memnunum
Oğlanın kontrolü vardı 1 kilo almış bu ay sadece anne sütü alıyor bu takviyeler olmasa ben hiçim
Rezene de içiyorum aynı zamanda
Solgarı günde 3 tsne bestlakı günde 3 kere 20şer damla şeklinde kullanıyorum
Ben okumadan duramayan bir tip olduğum için bir baktım bebekle ilgili neden okumadım ki dedim daha birçok şey aldım öyle okuyorum ama keske hamileyken okusaydim vakit çok az şuan.
İki cocugundada aksam saattlerınde uyuyana kadar aglama krızıne gırıyor bende senın gıbı ılkınde acaba aksama dogru sutum yetmıuormu acaba dıyordum bıberonla ya mama ya sagdgm sutu verıyodm bunda sutumun oldugunu bılıyorm ama o saatlerde yınede emmıyor buna kolık dıyorlar o saatlerde bebekler anne karnını ozleyıp strese gırerlermış yanı aclıktan aglamıyolar hergun aksam ıcın sut bırıktırmene gerek yok ben emmıyosa bırakıyorm uyuduktan sonra sakınlesınce emzırıyorm hırcın ve streslıyken emzırmeye calısınca meme reddı oluyorGece emiyor sabah öğlen hepsinde gayret ediyorum emiyor bu akşam düşün yürüyüşe bile gittik iyi gelsin diye yok memeyi ağzına almıyor bağırıyor resmen ağlıyor alsa cek birak yapıyor meme başını sonra biberonla içiyor az susuyor ağlamaya devam ediyorsa bile daha az oluyor yıkadım yatıyor suan çok şükür kendimi unuttum artık bağ kuramiyorum diye kendimi sucluyorum hiç yoktan iyi olarak tek yaptığım mama kestim de kendi sütümu veriyorum
Şimdi vitamin alıyorum son olarak belki az geliyor ondan yapıyor diyerek onuda deniycem amacım sadece memeden emsin biberon falan çok zorda kalinca ne biliyim ben dışarı giderim de vs vs
Benim kız da felaket ağlıyor gazdan dolayı, süt tutturmak işkence oluyor kılıktan kılığa giriyorum resmen seni anlıyorum. Göğsünü neden tutmuyor,,ya da tutmadığı saatler hep aynı mi? Gece mesela uykuda oluyorlar farkında değiller iyice emzir
Hakkaten çok zor bir durum.. Allah kolaylık versin inşallah en kısa zamanda tutar , denemekten hiç vazgeçmeBenimki de çok gazlı ama memeyi tutmamasının sebebi o değil gibi çünkü doğduğundan beri tutmadı. 4 farklı emzirme danışmanıyla çalıştık döktüğümüz paraların haddi hesabı yok. Tutmuyor. Gece uykuluyken de denedim o zaman hiç ağzını bile açtıramıyorum. Uyanıkken ağlayınca açıyor ağzına tıkıyorum ama morarana kadar ağlayıp emmiyor. Nadiren 4 günde 1 emer o kadar. Bazı bebeklere ne yaparsan fayda yok onu anladım. Ben de hep sağıp veriyorum. Her seferinde emer mi diye deniyorum yine de.
Oğlum ilk ay 900 gr sonra 14 günde 800gr almıştı.Kızlar bebekleriniz ay ay kaç kilo aldi? Geçen hafta bebeğim (5 gün için)80 gr almıştı aklıma takıldı
Anne sütü alıyorsa kendi haline bırak. Ne zaman yaparsa o zaman yapsın.Şub simplex veriyorum hiç etki yok biz bıraksak yapamaz zeytinyağı sürüyoruz açıp altını bekliyorum
Hangi testte size öyle söylemişlerdi?Allah'ın izniyle güzel haberler alırsın umarım. Bana da özel hastane bebek de down sendromu olabilir dedi. Heman başka doktora gittik, degerleri yanlıs girdikleri ortaya çıktı. 3lu tarama testim tertemiz çıktı.
İçini ferah tut. Öyle bir şey olursa da doktorlar gerekli müdahaleyi yapabiliyorlar. Tip çok ilerledi. Ama hemen başka bir doktorla gorus.
Canım önceki bebeğimde ben de zeytinyağı kulak çubuğuyla sürüyordum doktor devamlı yapıp alışkanlık haline getirme dediŞub simplex veriyorum hiç etki yok biz bıraksak yapamaz zeytinyağı sürüyoruz açıp altını bekliyorum
Kızlar bebekleriniz ay ay kaç kilo aldi? Geçen hafta bebeğim (5 gün için)80 gr almıştı aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?