2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Eşime süt parası yatmış PTT den aldı bizlere de ayrıca mi var alan var mi
Çocuk parası var bi de o da sgk dan alınıyor 400tl idi galiba.2sinide aldım bende.Oglumda çalışırken bi de doğum parası da almıştım.O ayrı zaten.

Merhabalar bestlak bu şekilde kullanınca kaç gün gidiyor acaba bi de işe yarıyor mu

Yediklerime dikkat ediyim diyorum hemen sütüm azaliyor cocuk durmuyor yesem fok baligi gibiyim heryerim.jole gibi sallanir oldu hamileyken daha fittim.Havalar bozuk evden cikamiyorum.
Ne yapicaz bir akil verin
Bende düşündüm durdum bunu, evden hastane dışında çıkamıyorum kafayi yicem resmen. Sling aldım önüme bağlayıp önce hareketlerimi arttircam gun içinde, sonra da havalar ısınsın önüme takıp yürüyüşe baslicam. Bulduğum çözüm bu çünkü sıfır hareketim ya otur emzir ayaga kalk pispisla bu kadar

Bir de bu şekilde kullanırken açlık tokluk durumunuz nasıl oluyor

Eşime süt parası yatmış PTT den aldı bizlere de ayrıca mi var alan var mi
Emzirme ödeneği kadın çalışmıyorsa babaya yatıyormuş
Eşim de aldı
Dedim sen emzirirsin artık
Herşey bi alem zaten. Bide birinci çocuk ikinci çocuk vs için verilen para var
İnternetten dilekçe doldurup Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Müdürlüklerine ya da Sosyal Hizmet Merkezlerine başvuru yapmak gerekiyormuş kızlar

Bende çalışmayı bıraktığım için benimde eşime yatti o yüzden mi kucağına alınca meme arıyor yoksa
Dilekçe doldur basvur bebekle biraz zor giderim ben eşim hafta içi işte ben tek netten neden yapılmıyor ne sacma

Ben de kızım 1,5 yaşındaydı bıraktım işi
Özel sektör kan kusturdu ağlayarak süt sağdığımı biliyorum
Bunu biraz büyüteyim inş çalışmaya başlarım tekrar başka yerlerde
Evet elden dilekçe vermek gerekiyor ben de eşime devrettim o işi
Bebekle git gel yapmak istemiyorum
Sene olmuş 2022 elden dilekçe istiyorlar saçmalık tam

Merhabalar bestlak bu şekilde kullanınca kaç gün gidiyor acaba bi de işe yarıyor mu
Çool yarıyor ben bağımlısı oldum ya stok tutuyorum evde mutlaka bi şişe 9 gün falan anca gidiyor
Bir de bu şekilde kullanırken açlık tokluk durumunuz nasıl oluyor
Yemekten sonra içiyorum genelde

Solgarla beraber kullanıyorum berewer yeast B12 mi neydi kan değerlerimi falan aşırı düzeltti

Bende solgarla sutum azaldıkca takvıye yapıyorum bırde emzırdıkten sonra sagarsanızda sutunuz cok artıyor kızlar bana daha cok sut uret bu yetmıyor demıs oluyorsunuz bır sonrakı emmede bıle farkı hıssedebılıyorsunuz bırde protein agırlıklı beslenırsenız hem kılo almazsınız hemde sutun kalıtesı artar solgarda zaten proteın alırsanız işe yarıyor

Kızlar gaz geliyor birkaç kıyafet alayım dedim beceremedim alt 38 üst beden 40 olmus resmen düğmeli şeyler baktım ama yok olmadı

Tayt tişört devam sanırım
Saç boyama desen yapamıyorum
Kıyafet için önerisi olan varsa link atsın var mı birşeyler alan eden

Sut parası 316 dogum yardimi 300 müş ilk bebek diye. E devlette basvurum onaylanmis gorunce aradim 144 u, 30 nisanda onaylanmis 30 mayis ve sonrası pttden alabilirsiniz dedi. Aile ve sosyal politikalar bakanlığı na başvurmuştu esim sanirim onun için

Kızlar, sezaryen doğum yapıp ilişki deneyen var mı? Yahu 1,5 ay oldu. Denedim ama vajinada ağrı hissediyorum nedense. Doktor randevuma da daha var. Benzer durumu yaşayan var mı?

Kızlar, sezaryen doğum yapıp ilişki deneyen var mı? Yahu 1,5 ay oldu. Denedim ama vajinada ağrı hissediyorum nedense. Doktor randevuma da daha var. Benzer durumu yaşayan var mı?
Ben denedim 39 ve 40. Günlerde. bende zaten vulvar vestibülit diye bir rahatsızlık var (fizyolojik olarak ilişkide yanma, acı, vajina girişimde çatlak) her neyse, doğum sonrası hormonlarla bu durumda düzelme olur dedim ama düzelmedi. Bugün kontrolüm vardı. Ayrıca kanamam da geçmedi tam olarak. Adet oluyorum sandım ama olmuyormuşum. İncecikmiş Rahim duvarım. Kuruluk var doğum sonrası dedi. Estriol krem ve gynomax fitil verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…